Apa Wikipedia Ora Bisa Ngomong Sampeyan babagan Уеб хостинг

Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan wis nindakake kabeh kanthi bener: Sampeyan wis entuk berita utama, sampeyan wis nyedhiyani sawetara visual gedhe, sampeyan bisa uga malah aktif melu ing saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video sing sampeyan dhewe.

Nanging ana siji-sijine manawa Mayoritas blogger nyawang (paling ora ing wiwitan) пееш duweni potensi bisa nyimpen блог пееш paling apik пееш bisa nyedhaki ing kabeh pemirsa potensial.

Пейте siji iku уеб хостинг apik.

Mikir babagan cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka Facebook utawa situs liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling ora mesthine. Yen ora, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. Tingkat подскача сампеян тамбах dhuwur. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa sing ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan хостинг sampeyan.

Manawa, ana cara sing bisa mbantu situs sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bisa nyilikake isi multimedia, ngurangi kualitas lan резоus grafis, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, пейте paling akeh perusahaan хостинг gedhe bakal menehi sampeyan. Nanging kabeh iku pancene perlu?

Apa Уеб хостинг?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa w e tau kepingin weruh apa sing mburi ing layar karo situs web, Wikipedia nerangake konsep web hosting uga:

Layanan хостинг на уеб-сайт minangka джинис layanan хостинг Интернет пеене нигдетини индивидуални lan organisasi nggawe website sing bisa diakses liwat World Wide Web. Уеб хост пее перухаан пее нидехияни спасинг сървър пее dipungini utawa disewakake dening klien, uga nyedhiyakake konektivitas internet, biasane ing pusat data.

Iku sing ringkih, dhasar gambaran konsep. Iku layanan inti kabeh perusahaan хостинг Web nyedhiyakake. Apa sing nggawe siji saka liyane, sanadyan? Йен kabeh mau nyedhiyakake layanan пее padha, kenapa ora mung milih lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan sing ora ditampa Wikipedia.

Iku apa artikel iki kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan hosting web sing apik, lan sawetara sing ora apik.

Kita nemtokake ora supaya apik minangka sing nyedhiyakake akses server alon sing ngganggu transfer data. Iku sing luwih akeh tinimbang konten sing ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa server sing alon utawa dibanjiri utawa sing kemampuan caching DNS sing sub-par.

Перушанският уеб хостинг paling apik yaiku пее menehi perhatian marang rincian sing penting, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo пее Gampang Kanggo Nganggo (UI)

UI lan панел контрол kudu cukup intuisi kanggo pangguna supaya bisa nggawe owahan lan nganyari uga nambah domain anyar, gawe jadwal gawe situs, lan nyetel aplikasi kaya WordPress cepet lan gampang.

Конто:

Табло за управление WebHostFace – сървър на mangksa panggunaan, домейн на ngatur, LAN mbayar тагихан за видяне на кака. Rincian liyane: Преглед на WebHostFace.

2. Диджамин Ситус Кацепетан

Уеб хост пейте ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo sing konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah sing bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan sing banget ora nyenengake babagan carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoops sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

Конто:

A2Hosting nawakake 20x kaca sing luwih tepet ing Turbo Plan. Rincian liyane: A2Hosting преглед.

3. Надеждност

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan pengin milih perusahaan хостинг пее бакал njamin sampeyan munggah сървър 99,9%.

Gulung ing uptime dening mung setengah persen (пее 0,05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh downtime saben taun.

Pinten pinten блог panjenengan sedanten? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo sub-par hosting web.

Конто:

Pilih kanthi wicaksana – Gawe коментар lan pangguna saran kanggo nggunakake data wektu munggah. Данни за вашите данни и данни за данни YMUX – 2013 хостинг InMotion хостинг.

* Klik kanggo nggedhekake gambar.

Юли 2016: 99.95%

inmotion uptime 072016

Марет 2016: 99,99%

инмоция - 201603

Февруари 2016 г.: 99,97%

inmotion хостинг feb 2016 ъптайм

Сепулу 2015: 99,83%

инмоция септ

Август 2015: 100%

InMotion Hosting rekaman uptime kanggo Juli / Agustus 2015. Situs durung mudhun kanggo jam 934 sing kepungkur.

Март 2015: 100%

InMotion хостинг продължителност

Април 2014 г.: 100%

InMotion хостинг на Skor Uptime (Ливат 30 дина, Марет - април 2014 г.)

Март 2014 г .: 99,99%

Skor Uptime InMotion хостинг (Lair 30 dina, февруари - Maret 2014)

Дек. 2013: 100%

inmotion vps uptime dec-jan

Temokake luwih akeh data lan informasi paling anyar ing Pendhaftaran InMotion хостинг преглед.

4. Pilihan Price lan Pembayaran

Ana akeh situs metu sing ngisi premium kanggo layanan sing pangguna ora bakal nggunakake. Perusahaan хостинг пеят apik nyedhiyakake struktur reregan lan njlentrehake apa sing singpeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, rencana ценообразуване prayoga sing nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Layanan трион продажба

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa пее diwenehake kaya sabar? Apa конфитюр пеят disimpen? Malah luwih, yen sampeyan luwih seneng ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan хостинг perusahaan duwe основа kawruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa reps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknis? Apa sampeyan njaluk limang jawaban sing béda karo pitakonan sing padha saka limang повторения пеят beda?

Перушахан уеб хостинг пейте apik diwenehake, kasedhiya 24/7, lan duwe tim fungsional, пейте dilatih kanthi seragam sing bisa nangani kabeh masalah lan menehi solusi sing konsisten.

Конто:

Gambar nuduhake system obrolan live SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining система obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (liyane info kene).

Апа наистина има значение?

Kita kabeh krungu pangandikan lawas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku bener ing akeh kasus, layanan hosting luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan hosting sing murah (utawa gratis!) Nanging nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, ing tangan liyane, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan хостинг paling awon metu ana sawetara tarif paling dhuwur amarga padha ngobrol ing pelanggan sing ora ngerti apa sing sing dibutuhake. Tag rega cilik ora kudu tegese produk utawa layanan мазе tawar-menawar.

Sawetara perusahaan хостинг anggaran duwe kekurangan. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi jam kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat chating online (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luwih). Padha ora nganyari server kasebut kanthi langkah-langkah ing teknologi. Cara paling apik kanggo mangerteni yen panyedhiya хостинг уеб nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakaryan lan takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakses dhukungan. Riset teknologi web hosting paling anyar lan waca carane saben perusahaan sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo njaga.

Червени знамена с компании за хостинг на бюджет

Punika sawetara bab kanggo katon metu nalika arep kanggo hosting murah. Sawetara iki ora kudu nggawe pilihan sing ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Надстройки Софтуер пее Ora Perlu

Perusahaan хостинг пее asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi sing mbokmenawa ora perlu.

Сървърът е претоварен

Yen sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangguan sing gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan wis akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

IP адреси в черен списък

Yen perusahaan хостинг bisnis karo akeh спамъри, situs sampeyan bisa nandhang sangsara ing sawetara IP пеят wis dicekal ing pirang-pirang wilayah.

Ограничена база данни от My MySQL

Sembarang домакин пее nawakake kurang luwih tabel 100 bakal nyebabake sampeyan ngetokake mudhun baris.

Biaya Didhelikake

Sawetara perusahaan hosting nawarake diskon jero taun kapisan banjur mbanting sampeyan kanthi tarif sing ora sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalan sing gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa пеят bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane aku milih tuan rumah tengen?"

Kanggo blogger anyar –

  • Sampeyan kudu tansah miwiti karo hosting sambungan terjangkau (goleki sing apik ing kene).
  • Yen sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting sing kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, nggawe dhaptar email, lan tetep nganggo saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi dhuwit.
  • Пенидия хостинг уеб сампеян dudu panggenan utama ing pikiran utawa soko sing akeh banget investistasi sampeyan (saiki).

Kanggo блогър пее Akeh pengalamane –

Sanalika blog sampeyan nglumpukake jumlah perdagangan sing cukup (perkiraan kasar – kunjungan unik 1,000 saben dina), wektu kanggo nimbang upgrade upgrade kanggo keamanan sing luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, aku ora ngidini panggunaan memori ing blog blog paling ndhuwur 80%. Yen nggawe, wektu kanggo nimbang хостинг VPS kanggo nambah kinerja situs. Tansah munggah karo uptime блог lan nanggepi kacepetan nggunakake piranti kaya Uptime Robot, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Ing ngisor Line

Perusahaan хостинг пеят tepat minangka unur penting kanggo sukses blog sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh host web budget nyedhiyakake sub-par layanan, nanging sampeyan kudu tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyaring liwat Negative Ulasan

Wiwit преглед kasebut, aku panginten bakal dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatif ora tansah perwakilan sing padha karo layanan web hosting.

Perusahaan хостинг gedhe bakal tansah duwe sawetara pelanggan sing ora seneng. Minangka pangandikane, "sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong." Wong cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar sing mung ora bisa ketemu, supaya njupuk преглед негатив karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara sing paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, yen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map