Моята хостинг история: Преглед на домакините в центъра

Аз създавам уебсайтове вече почти 15 години, първо за мое собствено удоволствие, а по-късно и за други като платен уеб дизайнер.


През това десетилетие и половина опитах няколко различни домакина. В момента използвам три различни хоста за различните си уебсайтове, поради различни функции и такива, но Центърът на хотела бързо се превърна в моя любим уеб хост и този, на който поддържам по-голямата част от сайтовете си. Те са създадени през 2001 г., така че съществуват повече от 10 години.

Проблеми с уеб хостинга

Ако сте били в бизнеса с уеб дизайн по-дълго от три секунди, вероятно имате проблеми с хост или две. Има няколко неща, които са по-утежняващи от прехвърлянето на сайтовете ви на новия сървър, мислейки, че това е подходящо и след това се сблъсквате с проблеми, които не могат да бъдат решени.

Тези проблеми могат да включват неща като:

 • Бавни времена на натоварване
 • Прекалено много време за прекъсване
 • Изчезващи актуализации – актуализирате и не отнема
 • Хакери, влизащи във вашите сайтове от задния план
 • Липса на обслужване на клиенти
 • Бавен отговор от обслужването на клиентите
 • Грешки в плащането
 • Лоша техническа поддръжка
 • Техническа поддръжка от някой в ​​друга държава и не можете да разберете какво казва той поради плътен акцент
 • Ограничения, които не сте очаквали по отношение на честотната лента или броя на домейните, които можете да добавите

От всички тези проблеми трябва да кажа, че бавното или лошо обслужване на клиентите е най-лошото. Мога да се справя с липсата на функция или две, ако мога да работя около нея. Мога да се справя с случайна грешка в таксуването. Лошото обслужване на клиенти е едно от най-трудните неща за справяне, тъй като прави невъзможно да се отстрани всеки проблем, който може да имате. Следващото нещо, което причинява най-много проблеми, е бавно време за зареждане или време за спиране. Посетителите ви ще се разочароват от тези неща и ще загубите бизнес.

В миналото имах някои истински истории на ужасите за това, че сайтовете се спускат и трябва да бъдат преустроени (това ще ви научи много бързо винаги да архивирате сайтовете си). На всичкото отгоре имах домакини, които се опитват да доплащат, като фактурират твърде рано, променят датите на фактуриране, двойно таксуване за същите услуги и т.н. Тогава настъпи моментът, в който всичките ми сайтове паднаха без видима причина и домакинът се опита да ми каже, че трябва просто да е на моя край. Странно, тъй като беше същото на всеки компютър, който опитах, и за всички онези, които помолих да се опитам да осъществя достъп до сайтовете си в края им. Можете да си представите, че съм малко отстъпка на уеб хостинг компаниите и че честността и обслужването на клиентите са две от качествата, които са най-важни за мен.

Моят опит с центъра на домакините

Уебсайт за хостинг в центъра на града

Прехвърлих се в центъра на хоста за по-голямата част от моите акаунти през септември 2007 г..

Сега съм с тях близо пет години, което е най-дългото, което съм пребивавал в една хостинг компания. Почти веднага видях разликата в обслужването на клиентите. Не трябваше да питам дали предлагат преместване на уебсайтовете ми като любезност, те предлагаха.

Няколко пъти имах проблеми с нещо, те отговаряха на имейлите ми в рамките на минути, а не дни или часове. Веднъж им отне няколко дни, за да измислят проблем с бекенда, но те поддържаха връзка и ме информираха за напредъка. Трябва да кажа, че хората за техническа поддръжка в центъра на домакините са добре познати и приятни.

Когато моят сайт беше нападнат от хакери, те ми помогнаха да разбера как да го върна до мястото, където беше и ми дадоха малко информация, за да го защитя. Това бяха проблеми, с които не трябваше да ми помагат, тъй като хакерството не беше свързано със сървърите им, но въпреки това те отделиха време, за да ми помогнат, защото имаха знанията и бяха в състояние да.

Нито една хостинг компания не е перфектна 100% от времето. Бих искал да оставам безпристрастен в този преглед и да съобщавам за проблеми, но просто не съм имал много. Не съм свързан с хостващия център, освен да хоствам сайтовете си с тях и не ми се плаща от тях да напиша този отзив. Просто отчитам личния си опит като един от техните клиенти. Има ли случайно пропадане тук-там?

Разбира се. Това, което има значение в центъра на домакините е, че те отговарят на тези въпроси бързо, професионално и по мое удовлетворение. Именно това ме поддържа хостинг на сървърите им години наред.

Видове хостинг

Уебсайт за хостинг в центъра на града

Downtown Host предлага споделен хостинг, основен хостинг и хостинг акаунти за дистрибутори. Ако имате нужда от по-специализирани услуги, те имат няколко опции, като полуотделени, посветени или виртуални частни сървъри.

Въпреки че цената може да варира, ако имате нужда само от основен хостинг за един сайт, можете да получите 10 GB пространство и 200 GB трафик само за $ 4,95 на месец, ако се регистрирате за най-дългия план и платите предварително. Можете също да плащате месечно, ако не искате да се ангажирате с такава дългосрочна инвестиция.

Ако искате да хоствате няколко домейна, ще ви трябва повече място. Техният акаунт „Shared Gold” предлага 20 GB дисково пространство и възможност за добавяне на неограничени домейни за около $ 25.95 на месец. Ще спестите повече, ако платите за няколко месеца до три години предварително.

Функции за хостинг

Характеристиките, предлагани от центъра на домакините, са отлични за повечето уебсайтове. На уебсайта им има демонстрация на живо на контролния панел, така че можете да го въртите. Този панел ви позволява да получите достъп до всичко, което техните сървъри могат да предложат. Тя включва Fantastico, което ви позволява лесно да инсталирате WordPress, PHPList и много други програми с отворен код. Това ще инсталира програмата и ще създаде вашата SQL база данни автоматично, което я прави идеална за нетехническия собственик на уебсайт. Възможностите включват:

 • Предварителни разширения
 • рубин
 • Фантастико
 • SQL Wizards
 • Спам убиец
 • RV Skin
 • Статистика на уебсайтове
 • Неограничен паркинг на домейни
 • Поддържа поточни медии
 • CGI-Bin
 • Сървърна страна Включва

Технически спецификации

Спецификациите за хостинг варират, но повечето хора ще избират хостинг пакета, така че ще разгледаме това тук.

 • Двойни четириядрени сървъри – 8
 • Минимум 12000mb RAM
 • CentOS Linux
 • Излишни линии за свързване
 • Излишно резервно захранване
 • Уеб сървър на Litespeed
 • Ежедневно архивиране на сайта

поддържа

Уебсайт за хостинг в центъра на града

Центърът на хотела има денонощна поддръжка. Техническа поддръжка може да бъде получена чрез подаване на билет на уебсайта, техническа поддръжка по електронна поща или чрез телефонно обаждане. Както споменах по-рано, моментите на реакция винаги са били много бързи за мен. Независимите отзиви за различни лични блогове изглеждат положителни.

Клиентите на сайта предлагат препоръки за това защо харесват Центъра на Хоста. Те също предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Последна отстъпка

Уебсайт за хостинг в центъра на града

Превъртете надолу страницата „Начална страница“, за да разберете какви специални оферти са налични в момента (в раздела „Текуща промоция“), за да спестите малко повече пари.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map