Най-добра безплатна безплатна уебстраница (2020)

* Posodobitve: Cenik in primerjalna tabela is posodobljena.


Безплатни Mi всички ljubezen безплатни в bi moralo прити kot ni presenetljivo, да също v уеб хостинг, така тон безплатни, če veste, kje iskati. Нисо всичко неща свободно, което е, в тократ бом поглед, нещо като от безплатните (в "сега безплатно") web gostiteljev предлагають.

15 безплатни услуги на уебсайтове, които трябва да се представят

1. Хостингер

Хостингерът е доставян план за гостуване - така Добър кот е свободенНачертаване на хостинг в сборни раби Хостингер се предлага при $ 0.99 / месец

Хостингер = Най-доброто »безплатно изтегляне« страхотно посрещане ($ 0.99 / месец)

Jerryjev преглед Хостингерът е намалил каквото е добро избор за потребители, които искат ултра-евтини страхотни услуги за гостуване. Ше се, че така първоначални или патенти тесен бюджет за работа.

V Hostingerju smo postavili testno mesto in от май 2018 г. присъстваха неговото действие. Naše preskusno mesto, ki ga gostimo pri Hostingerju, той е в няколко скорости бързи тестове непрекъснато дозагало над 99.95% ъптайм в окенило кот "А".

Možnost nadgradnje

Хостингър Single Hosting Res ni zastonj, който продава никога не евтино начално цено ($ 0,99 / месец). Потребителите, които искат по-добри функции (така че да се самодейства сигурно копиране дневно, гостите вече да се правят в изпълнение на работа с Cron), можете да надградите на вашия Премиум план, ки stane $ 2.89 / месец.

Kakšen ulov ima Hostingerjev план?

Hostingerjeva ultra poceni цена включва цено (kazen, ki je namenjena). Намерете енотнего гостуване в сборник с раби, но не искате да изтеглите SSL-и нито една дневна безопасност копиране. Освен това $ 0.99 / може да бъде на разположение, можете да се регистрирате за четири лета, за да бъдете препоръчани от вас (от 24 месеца).

Повече информация за хостинг услугите в този преглед.

2. Weebly

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

Enostaven за потребители, само в v poddomeni Weebly.com

Zanesljivost in garancije ъптайм

Най-добре е доброто подреждане с жихвално събиране в тях може да се извърши и през електронна чест или в живо.

Možnosti nadgradnje

Най-вероятно той е потънал в продажба за градски магазини, за да се концентрира на други операции. Награди за надграждане уведомяват основните функции, но това е пударек на темп, колко продукти може да се продават. Освен това, че само търсите планирано гостуване, действа също така. Цените са от $ 12 на месец до $ 25 на месец.

Kaj е ulov z Weebly безплатно можете да посетите?

Наистина е страхотно на … не, вероятно, в играта не е много добре. На грунд, не поддържа скриптове на странични strežnika (като е PHP), нито интегрирани данни от бази данни. Изтеглете безплатната си splena domena, за да я подкажете Weebly.com. Res е, да е сам по себе си извънредно мощни, трябва да знаете също флексибилност, уебсайтове ще бъдете любими от Weeblyjem, кога ще започнете да използвате.

Več o Weeblyju v mojem preview.

3. Wix

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

Безплатни мощни вътрешни урежевници, които са обявени

Zanesljivost in garancije ъптайм

Dobite, kar ste платени, в следната обсебена база знания, за изтегляне на компютърни файлове, можете да изпращате по електронна поща в използването на своите възможности. Само преминалните компютри най-бързо ще отговорят на всяко запитване, но те имат.

Možnosti nadgradnje

По този начин неговите проекти са предназначени да увеличат функционалността на уебсайтовете, може Wix да е по-висок. Въпреки това цените включват функции, като така създателите форми, е-почтени проекти в цели предварителни прегледи на уеб-сайтове със странични сайтове. На най-добрите се създават в $ 4.50 на месец, ki gredo правят $ 24.50 на месец.

Kaj е ulov s prostim gostovanjem domene Wix?

Шест пъти, Wix е ше енд последен мотор, има значение, за да може да се погрижи да се обърне към вас по избран начин. Dobra novica е, да се използва с други инструменти по-добре игра като Weebly, затова е съвместима с некатерими инструменти, като Caspio е безплатна платформа за данни от база данни. О, да, в Wix ni brez oglasov. Ако не сте планиран план, bo Wix реклами на вашия уеб сайт ометал.

Več o Wixu v mojem preview.

4. 000Webhost

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

От 2007 г. 000Webhost предлага безплатни услуги на уебсайтове, които не трябва да рекламират. Предлагат се също така и платени възможности за ползване, като техният бизнес модел върши околните услуги, които предлагат безплатни услуги за гостуване, които се финансират от планове за забавяне на компанията. За да използвате в полза на всички, уебсайтовете на потребителите са безплатни услуги, които могат да се ползват, да предоставите на своите странични сайтове, така че да станете плакати на страните, които искат.

Lastnosti

 • Безплатен уеб сайт
 • Самостоятелни програми за настаняване (WordPress, Joomla и др.)
 • Игрално гостуване
 • Подпора за PHP в MySQL

Технически данни

 • Prostor на диск: 1GB
 • Ширина на лентата: 10GB
 • База данни: Datoteke MySQL 2
 • Nadzorna plošča: Cpanel

Relativno ново, което е много безплатно изтегляне за shranjevanje

Zanesljivost in garancije ъптайм

Не можете да знаете, че няма гаранции за продуциране в 5GBfree, така че да нямате никакви данни за надеждността. Majhnih usmilitev е наличен в миналото, в сайта препятстват възможностите за безопасно копиране на данниtek в база данни на последната страна. Zdi се, да е наистина за план Pro računa.

Možnosti nadgradnje

За $ 2,95 на месец, Профил, който гостуващ предлага умазатио начало в предлагането на оферти за това, кар има много уредени уеб сайтове.

Kaj е ulov z 5GBбезплатно безплатно страхотно гостуване?

Освен това можете да видите основните спецификации на безплатни компютри в намаление, 5GB не поддържайте e-poštnih sporočil. Ако искате да имате e-poštni акаунт с domeno, трябва да надградите акаунта Pro. Шест по-голяма степен е пълна липса на предразполагане, което може да се използва за равни услуги. Въведете се на последна отговорност!

Изберете тук безплатно 5GB.

6. Nagradni prostor

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

Ponudba spletnega gostuje od 2004-a, Awardspace е няколкократно okrog bloka в ше винаги стои. Времето, така че са променили своето безплатно предложение за гостуване в следили конкуренти (в час). Lani така lansirali са преносно великолепни страни в racionalizirali своите услуги.

Lastnosti

 • Защита СПАМ
 • Самостоятелни програми за настаняване (WordPress, Joomla и др.)
 • Игрално гостуване
 • Безплатен уеб сайт

Технически данни

 • Prostor на диск: 1GB
 • Ширина на лентата: 5GB
 • База данни: База данни MySQL 1
 • Nadzorna plošča: Napredna nadzorna plošča

Игра на добро решение VistaPanel

Zanesljivost in garancije ъптайм

Zanimivo е, да Byet Host предлага подкрепа 24/7 също безплатен акаунт. Също така можете да изпитвате няколко часа за обслужване на vozovnic, да не виждате протеста гост, да предлагате наистина резолюция. Вечено време се намират в базови знания, но и в най-добрия случай на потребителски форум, където си помагат наркотици.

Možnosti nadgradnje

Имате възможност да изтегляте толкова безплатни компютри, да получавате плати за гости от гостите на Byet? Nadgradi zmogljivost SSD, протестиран домен в nenavadno достатъчно – панел за наблюдение на наркотици (cPanel). Цените се предлагат от $ 4,99 на месец всичко до $ 7,99 на месец.

Кай е улов?

Освен това, Byet Host може да бъде добре, да би било реса, е може да бъде добро, че можете да промените време, да проверите, да предложите подробно. Ugotovil sem, да е начин на многожични изрази в услуга, определено като малко сенчен в отворен за tolmačenje на различни възможности.

Повече подробности за pogojih in pogojih Byet Host.

8- Dreamnix

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

Намерете безплатни услуги от Dreamnix мисли, да би "сега безплатно", сайтовете предлагат най-добрите функции с острими ограничения в своя безплатен продукт. За да е в съответствие със своите pojem "опитайте пред накуп".

Lastnosti

 • SSD poganja strežnike
 • Самостоятелни програми за настаняване (WordPress)
 • Игрално гостуване
 • Подпора за PHP в MySQL

Технически данни

 • Prostor на диск: 1GB
 • Ширина на лентата: 1GB
 • База данни: База данни MySQL 1
 • Nadzorna plošča: Cpanel

Безплатно обслужване на услуги без реклами

Zanesljivost in garancije ъптайм

Времето за безплатен гост е забелязано като 99,9%, което е най-добрият показател, така че плаканите са се уверили в надеждността. Накрая, Freehostia не показва време за плащане планte, затова е малко да се удари в zamud.

Možnosti nadgradnje

Freehostia предлага повече планирани допълнителни възможности. Ключова дума е тук изглежда, да е велико съсредоточена върху количеството shranjenega пространство; невадно, уебсайта е складиран днес, като по-рано започва да се грижи, уебсайтовете са гостоприемници. Cene се предлага от 14 dolarjev на месец do 65 dolarjev на месец за надградени планte.

Кай е улов?

Prostor за shranjevanje, пространство за shranjevanje в пространство за shranjevanje, изглежда, да Freehostia namerava poškodovati потребители само s tem. 250MB за мрежов гостоприемник (също безплатно) днес се вижда непоносим. Наистина така е на разположение голямо планиране, което може да бъде само brskati по тях.

Предварително изберете Freehostia ToS.

10. FreeHosting.com

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

Първото нещо, ки джо ще опазили obisku te strani, е, да е всяка besedada "Prosta" ometana. Odlično, ker е to tisto, kar si po pravici? Не толкова, ко се завещава, да е дълг списък предложените функции може да бъде предварително подготвен с непростими предмети, така че да се вижда дле.

Lastnosti

 • Безплатен уеб сайт
 • Самостоятелни програми за настаняване (WordPress, Joomla и др.)
 • Игрално гостуване
 • Подпора за PHP в MySQL

Технически данни

 • Prostor на диск: 10GB
 • Ширина на лентата: neomejeno
 • База данни: База данни MySQL 1
 • Nadzorna plošča: Cpanel

Gostovanje v $ 0 brez oglasov

Zanesljivost in garancije ъптайм

Всички проекти за Freehosting EU имат 24/7 Мониторинг на сървъри в 99,8% гаранция за ъптайм. Kar zadeva уеб гостите, той е на низки страни. Zdi се mi, да е за mir v mislih, да предлагаш джамство за безплатни компютри.

Možnosti nadgradnje

FreehostingEU е на разположение в три вкусни, безплатно, BEST в PRO. Две платени схеми са стрували $ 6,95 в $ 11,95 на месец, в продължение на 30-дневно гаранция за връщане на пари. Предлагаме попълване за първите заявления.

Kaj е ulov s Безплатен хостинг ЕС?

Ше веднъж, всичко е в дръпна тиску и в сайта FreeHostingEU вие ще бъдете “WOW!” – че си вашето не raztrgaš las. Skladnost се разказва на броя области, ki толкова няколко nenavadna, kajti, кой мисли какво от това? На грунд, strinjate се, можете да omejili пространство, ki ga sestavljajo само 10% slikovne файлове, 10% архиви и т.н. Torej v resnici получавате уебсайт за гост, можете да публикувате… 20 MB снимки.

Предварително избирайте повече за полезните услуги за безплатно изтегляне в ЕС.

12.играно гостуване без рекласов

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

FreehostingNoAds е вече околна среда 18 нека, не повече имам. Ta spletna stran е много великодушна по отношение на, kaj предлага, v resnici повече kot tisto, kar nekaj плачешни računov gredo. Мисля, че това е част от това подразделение чрез рекламиране, което е ометао google обяви във всичките си уеб сайт. Obljubijo vam, da vas ne prisilijo, da svoje oglasi prenosajo.

Lastnosti

 • Безплатен уеб сайт
 • Самостоятелни програми за настаняване (WordPress, Joomla и др.)
 • Игрално гостуване
 • Подпора за PHP в MySQL

Технически данни

 • Prostor на диск: 1GB
 • Ширина на лентата: 5GB
 • База данни: Datoteke MySQL 3
 • Nadzorna plošča: neznana

Безплатен уеб сайт с омежен простор за shranjevanje

Zanesljivost in garancije ъптайм

FreeVirtualServers предлага стандартно 99,9% гаранция за непрекъснато изпълнение, като всички изтеглени от вас файлове могат да се поддържат в базата данни, за да оставите информация за това. Осъществявайте също така видеопостнетки за флаш, трябва да използвате повече помощ. Spletna podpora 24/7 е резервирана само за plačane račune.

Možnosti nadgradnje

Тук има повече възможности за надграждане, от стандартни събиране на събития, направени от назначени стрежникови. Цената е за 6.45 USD на месец до 155.20 USD на месец (kar е за предназначен стремеж). Omeniti действително, да gre за британско предприятие с strežniki, ki се намира там. Cene се изчислява също в британски funtih (тук за вашия свободен преобразуване в сигурността на доларите).

Кай е улов?

Ta гостоприемник изглежда, че е над превозното средство, коликорът може да се види, без големи преселени също в Pogojih в pogojih.

Изтеглете безплатните навигационни стрелки TOS тук.

14.прекрасно великолепно гостуване

Проверете в грунд за изтегляне на безплатен външен strežnik

Друга дълголетна компания в съвместно гостуване, Freewebhostingarea е във вашите основни изразителни великодушни за безплатни сметки. Наистина така предлагаме интересни възможности между две различни версии за наблюдение на плочките, от които да изглеждате функционално.

Lastnosti

 • Безплатен уеб сайт
 • Самостоятелни програми за настаняване (WordPress, Joomla и др.)
 • Pogojno gostovanje brez oglasov
 • Подпора за PHP в MySQL

Технически данни

 • Prostor на диск: 1.5GB
 • Ширина на лентата: neomejeno
 • База данни: Datoteke MySQL 1
 • Nadzorna plošča: FreeWHA панел / Cpanel

Безплатни хостинг с голям капацитет за shranjevanje

Zanesljivost in garancije ъптайм

Съществуват стандартни 99,9% гаранции за продължаване на времето заедно със соразмерно активно потребителско събрание във форуми. Включена е техническа подпора, която е омежена на таковаjšnje решения във връзка с гостуването.

Možnosti nadgradnje

Всички безплатни компютри имат свой собствен плачен акаунт, кар е в ясна стъпка напред от тази, кар може да изтеглите безплатен акаунт. Cene е gibljejo от $ 1 на месец направи $ 5 на месец. InstaFree предлага също и услуги за преносни мрежи, също така за безплатни компютри, използвайте Cpanel.

Кай е улов?

Съществувайте няколко странности тук, като това е приятелство, да има InstaFree списък на държавата, който е предпочел потребител. Към другите държави, като така Китайска, Русия в Полша, също (пресетително) Сингапур.

Предварително изберете Инсталиране безплатно.

Предварително изтеглете безплатните туристически платформи

Zaslužek razkritja

WHSR има предимство на компетентността за напояване на тези данни от тази статия. Необходимо е голямо truda в денаря за създаване на полза от съдържанието, като това е – вашето подпора е много cenjena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map