Не е вашият обикновен списък с 10 най-добрите хостинг доставчици

Изглежда, че всеки има мнение кой трябва да носи короната на топ 10 хостинг доставчици.


Дори сме хвърлили в нашите два цента кой е най-добрият и заставаме до този списък.

Въпреки това, почти някога хостинг компания там твърди, че е най-доброто от най-добрите, най-добрите нива или най-върховните. Трябва да мислим … какво ще стане, ако си сложим глупавите шапки за минута и разгледаме други причини, за които уеб-домакинът може да може да твърди, че е в топ 10?

Докато уеб хостинг компаниите, които WHSR препоръчва и отзиви заслужават да бъдат в топ 10 на най-добрите списъци с най-добрите уеб хостове поради своята превъзходна услуга, други хостинг компании могат да направят много различен тип от списъка на топ 10 по съвсем различни причини.

Някои от тези причини са валидни, а други ще ви наметнат за това, за което трябва да внимавате, ако компания се опитва да ви измами..

Причини за съставяне на списъка на топ 10

Топ 10 Списък за уеб хостинг

Както вероятно вече разбрахте, не е задължително да препоръчваме всички хостинг компании, които могат да бъдат споменати по невнимание в тази статия, въпреки че някои от тях можем да препоръчаме. Ние просто се забавляваме малко с концепцията на списък от топ 10, докато ви учим какво да внимавате от онези, които биха твърдели, че са по-добри, отколкото всъщност са, и в същото време ви учат как да разпознаете наистина добра сделка когато го видите.

Вижте нашите отзиви за списък на хостовете на уебсайтове, които препоръчваме.

Безплатен хостинг

Ако щяхме да напишем списък с топ 10 безплатни хостинг компании, щяхме да започнем със списъка на Timothy за Must-See Free Web Hosting Services. Ако току-що започвате с хостинг на уебсайтове, решение за безплатен хостинг може да е умно за вас. Има очевидни ограничения при всяка безплатна хостинг компания, така че ще искате да сте наясно, че може да се наложи да се примирите с реклама на вашия сайт, много ограничено пространство и честотна лента и сървъри се спускат.

Евтин хостинг

Има евтин хостинг и тогава има евтин хостинг. Един списък с топ 10 евтини компании за хостинг на уеб сайтове може да включва по-евтини компании, които предлагат отлична услуга за цената, като A2Hosting или Howntown Host.

Въпреки това, някои недобросъвестни компании могат да се поставят в топ 10 на евтините списъци на хостинг компании, просто защото те таксуват много малко за своите по-ниски услуги.

Нещата, които трябва да внимавате, когато избирате евтин хостинг доставчик, включват:

 • Пакети, които изискват продължителни ангажименти. Например, таксата ви е само 3,99 долара на месец, но трябва да платите предварително за две години. Това ви свързва и независимо какво казват, че ще ви е трудно да си върнете парите.
 • Жалби на потребителите на таблата за съобщения на домакина.
 • Проверете внимателно условията, условията и правилата за анулиране.

„Някои от най-често срещаните оплаквания, които съм виждал за хостинг доставчиците, обграждат невъзстановими условия и такси за анулиране. И през повечето време тези такси и правила са ясно посочени в условията, които сте съгласни, преди да започнете да хоствате с тях. “ – Дженифър Кирнин в About.com

Повечето последователи в Twitter

Какво ще кажете за списък на топ 10 хостинг компании с най-много последователи в Twitter? В крайна сметка Twitter е доста популярна социална платформа. Въпреки че препоръчваме да използвате Twitter, за да популяризирате бизнеса си и да спечелите нови клиенти, всъщност не го препоръчваме като най-добрият начин да изберете следващия хост на уебсайта.

Към ноември 2013 г., HostGator има 46 563 последователи и 19 155 пищяния в Twitter. Това не означава абсолютно нищо за това дали HostGator е добра хостинг компания, на която да се доверите на вашите сайтове. Разбира се, можете да прочетете някои от тези туитове и да получите представа за различни неща, които HostGator предлага на клиентите, така че има леко предимство в това. Това обаче наистина не ви дава информация за обслужване на клиенти.

Само като пример, страницата в Twitter има туит, който гласи:

Благодаря ви за търпението днес. Почти напълно възстановен сега; продължавайки да работите със засегнатите клиенти до 100% стабилност.

Олеле! Като потенциален клиент това би ме изнервило малко. Защо системата не е стабилна? Всички сървъри обаче имат проблеми от време на време. Това може да бъде едновременен проблем, който те започнаха незабавно и отстраниха. Ако откриете много туитове като този, тогава внимавайте. Точно над този туит е вик от клиент на име Кристи, който казва: „Вълнува се с @Hostgator подкрепа днес. Много професионално & полезно! “

Twitter емисияСнимка на екрана 26.11.2013 г. от емисия от Twitter на HostGator. Научете повече за хостинг услугите на Hostgator тук.

Топ оплаквания

Сериозно се съмнявам, че една хостинг компания ще се включи в топ 10 жалби срещу списъка с уеб хостинг компании, но вероятно някой трябва да създаде такъв списък (евентуално бъдеща статия), така че потребителите да могат да се пазят от тези компании. За съжаление, има някои хостинг компании с намалена ставка, които са големи за подписване на хора и не толкова големи за предоставяне на услугите, които са обещали или обслужване на клиенти. Има няколко неща, които можете да направите, за да избегнете тези компании.

 • Прочетете нашия списък с топ 20 въпроса, за да зададете уеб-домакин, преди да се регистрирате.
 • Google името на хостинг компанията и думата „оплаквания“ и вижте какво се появява. Може да бъде много отварящо очите.
 • Попитайте за тяхната политика за възстановяване и се уверете, че имате писмено.

Повечето реклама

Може би трябва да има списък с десетте най-добри уеб хостове, които прекалено рекламират. Вие знаете тези. Отваряте Facebook и има реклама за тази компания. Отидете в Google, за да извършите търсене и в страничната лента има реклама. Гледате любимото си телевизионно предаване и се появява реклама за това колко лесно е да създадете уебсайт, ако изберете този уеб-домакин.

Може да имат доста рекламен бюджет, но въпросът ми би бил колко инвестират в обучение на техническата си поддръжка, за да помогнат при проблеми с клиентите. Въпреки че много рекламирането не означава непременно, че дадена компания е лоша, това също не означава, че е качествен уеб хост.

Най-сладкото име

Независимо дали името на домакините е истинска мечта или кръвосмучещ паразит, може би списък на топ 10 най-сладките имена на уеб-домакините е в ред. Ето няколко от тези, които открихме, докато сърфираме из Интернет, четем форуми и които вече са добре познати. Отново не е задължително да препоръчваме или пренебрегваме нито едно от тях. Имената са просто уникални.

 • Dreamhost
 • Дебела крава
 • Големи птици
 • Хостинг на банани
 • Без време за въвеждане (Spoof сайт, но забавен и ви показва какво не искате в хостинг компания.)
 • Голяма мокра риба (Великобритания)
 • Плъх домакин

Най-голям брой отзиви

“Хей! Погледни ни! Имаме десет gazillion препоръки, така че трябва да бъдем страхотни. “

Може би трябва да има списък с топ 10 препоръки за хостинг компании.

Някои доставчици на уеб хостинг имат толкова много отзиви, че можете да прекарате дни, четейки ги. Те могат да бъдат законни или може да са написани в момент, когато клиентът е доволен от компанията.

По-добър план за действие? Потърсете таблата за съобщения за настоящите клиенти, посетете техните уебсайтове и се свържете с тях на частно място, за да видите дали те все още са доволни от услугата на хостинг компанията.

Любими домакини на уебсайтове

Днешните топ 10 хостове на уебсайтове няма да са същите като утрешните.

Интернет е като млада дама, която има огромен гардероб и обича да сменя дрехите си често. Хостът на уебсайта, който е най-добрият днес, може да се провали утре поради нарастващи болки, промяна в собствеността или не е в течение на най-новите технологии. Най-добрият ви залог е да направите своите изследвания, да прочетете отзиви за WHSR и да прочетете всичко внимателно, преди да изберете нова хостинг компания.

Също така проверете –

 • Най-добрите 15 безплатни хостинг услуги
 • Най-добър уеб хостинг за индийски сайтове
 • Най-добрият уеб хостинг за уебсайтове на Обединеното кралство
 • Уеб хостинг компании, приемащи плащане чрез PayPal 
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map