8 tip til at fremskynde dit websted

Selvom der ikke er noget andet, som jeg er sikker på, er en ting helt sikkert – du har stødt på mindst et smerteligt langsomt websted i dit liv før. Hvis det lyder velkendt for dig, så lad mig videregive nogle tip, som jeg har fået i de sidste par år, som kan hjælpe dig med at fremskynde dit websted.


Hvis du ikke er sikker på, at dit websteds hastighed betyder noget for dig, skal du tænke tilbage på det tidspunkt, hvor du også har lukket et browservindue, mens du venter på, at et websted skal indlæses. Faktum er, at 53% af mennesker opgiver et websted, der tager mere end 3 sekunder at indlæse.

Ydeevnen på dit websted betyder noget, og det spiller en rolle i at påvirke din søgemaskine placering. For eksempel foretrækker Google hurtige websteder og giver disse højere placeringer i søgeresultater.

Gennemsnitlig belastningstid på webside i forskellige brancher (kilde).

Test dit websteds hastighed

For at komme i gang skal du teste hvor hurtigt dit websted indlæses først. Nogle anbefalede værktøjer er:

 • WebPageTest: Saml websidens ydelse fra virkelige browsere, der kører fælles operativsystemer.
 • Pingdom: Hjælper med at analysere og finde flaskehalse i en webside-præstation.
 • GTmetrix: Analyser og tilbud handlingsdygtige indsigter om den bedste måde at optimere en websidehastighed.
 • Bitcatcha: Kontroller webstedshastighed fra otte lande.

Ved at bruge en webstedshastighedstester kan du finde ud af, hvor godt optimeret dit websted i øjeblikket er.

Her er tipene til at fremskynde dit websted …

1. Vælg en stor webhost

Efter min erfaring er webhosting måske et af de mest entydigt vigtige valg, du skal tage. Der er webhosts, og så er der fremragende webhosts. Hver webhost har forskellige funktioner, så kig efter nøgleelementer, f.eks. Proprietære cacheteknologier, solid state-drev eller kontrol over kritiske områder, såsom NGINX.

Jeg kan ikke understrege dette nok. Dit valg af webhost er kritisk vigtigt. Hvis du ikke er bekendt med dem, kan du tage et kig på vores omfattende anmeldelser af de bedste webhosts for at hjælpe dig til en velinformeret beslutning.

2. Minifikation: Mindre er bedre

Det er almindeligt, at websteder i dag er fyldt med Javascript og CSS-filer. Dette genererer masser af HTTP-anmodninger under et besøg, hvilket kan ende med at bremse dit websted betydeligt. Det er her, minificering kommer ind.

Minificering af dine Javascript- og CSS-filer sker ved at kombinere alle dine scripts til en enkelt fil (af hver type). Dette er ikke en let opgave, men rolig, der er WordPress-plugins, der kan håndtere dette for dig.

Prøv en af ​​disse til at begynde med: Autoptimere, Fast Velocity Minify eller Merge + Minify + Refresh

Minificering kan få din kode til at se alle sammen – hvis du ikke er alarmeret! Dette er normalt.

3. Følg KISS-princippet

Dette er ikke noget, som normalt læres af de fleste webguruer, men jeg har fundet det ekstraordinært nyttigt på så mange måder. KISS er et forkortelse for “Hold det enkelt, dumt”. Det blev opfundet af nogle smarte kapsler i 1960’erne, der understregede effektiviteten af ​​enkle systemer.

Som tommelfingerregel finder jeg, at dette gælder næsten alt i livet – også ved oprettelse af websteder. Ved at undgå alt for komplekse implementeringer og design vil du drage fordel af et websted, der er hurtigt og vigtigere, let at administrere og vedligeholde.

Design & visuals

Ved at holde dit design og det visuelle enkle, er det, jeg mener, hovedsageligt i form af at reducere overhead. Et sted, der er tungt i massive, betagende billeder og fantastiske videoer, vil sandsynligvis indlæse så hurtigt som en dovendyr på en dårlig dag. Hold det pænt og ryddigt, og prøv at opdele din video- og billedindlæsning på forskellige sider.

Kode & plugins

WordPress er sådan en vidunderlig ting, fordi det er meget modulopbygget og alligevel så enkelt at bruge. Uanset hvad du vil have gjort, er det sandsynligt, at nogen allerede har designet et plugin til det.

Så spændende som det lyder, pas på at overbelaste dit websted med plugins. Husk, at hvert plugin er designet af forskellige mennesker (og sandsynligvis forskellige virksomheder). Deres formål er at nå et specifikt mål og ikke at strømline dit websteds ydeevne.

Hvis du kan, skal du undgå plugins til ting, du selv kan styre. Tag for eksempel et plugin, der hjælper dig med at indsætte tabeller i din tekst. Du kan nemt lære nogle grundlæggende HTML-koder til at tegne tabeller i stedet for at skulle bruge et plugin til det, rigtigt?

Nogle individuelle plugins kan muligvis bremse dit websted betydeligt, så sørg for at udføre en hastighedstest, hver gang du installerer et nyt plugin!

4. gearing på indholdsleveringsnetværk

For mig er indholdsleveringsnetværk en gave fra guderne. Virksomheder som Cloudflare og LimeLight Networks lever godt ved at hjælpe andre mennesker med at nyde stabil og hurtig indholdslevering gennem netværk af servere beliggende rundt om i verden.

Brug af et CDN hjælper dig med at betjene dine websider meget hurtigere og forbedre indlæsningshastighederne, uanset hvor i verden dine besøgende kommer fra.

Bortset fra det tilbyder brug af en CDN også ekstra beskyttelse mod ondsindede angreb såsom Distribueret afslag på service (DDoS).

Hvis du er ejer af et lille websted, har Cloudflare en gratis mulighed, du kan bruge, der fungerer helt fint. Virksomheder og større websteder bliver nødt til at betale for at få en bedre plan, men i betragtning af en CND-rækkevidde er det prisen værd!

5. Brug cache

Cache er nøjagtigt som det lyder – lagring af statiske filer, så når dine besøgende er med, kan dit websted dele fra tidligere opbyggede sider, så behandlingstiden nedskæres. I de fleste tilfælde er det, du har brug for at være interesseret i, caching på serversiden.

Den mest effektive måde at implementere caching på serversiden er gennem indstillingerne på din Apache- eller NGINX-server. Du skal gennemgå disse dokumenter og finde de rigtige indstillinger, der hjælper dig med at indstille din servercache.

Tommelfingerregeln er, at alt, hvad der kræver en masse serverstøttearbejde (behandling), skal cache, hvis det er muligt.

Hvis det bliver for underligt for dig, er plugins en anden mulighed, men igen, jeg anbefaler ikke, at du tager til det i dette tilfælde.

6. Billeder Hog båndbredde, optimer din!

Dette er en lille smule en udvidelse af min tidligere udgift mod massive billeder og videoer under KISS-princippet. I betragtning af det forstår jeg, at visuals er nøglen til, at et websted ser smukt ud. Da vi ikke helt kan undgå deres brug, så lad os sørge for, at de billeder, du bruger, er så strømlinede som muligt,

Webindhold er for det meste grundlæggende, også når det kommer til billeder. Størstedelen af ​​websteder, jeg har stødt på, som belastning som døende svin, trækkes ofte ned af massive billeder, der ikke tjener noget reelt formål.

Jeg siger ikke, at du ikke kan have større billeder, men sørg for, at de er optimeret korrekt, før du uploader dem.

Der er to måder, du kan gøre dette på. Igen er den første via et plugin som WP Smush. Alternativet, eller for dem, der ikke bruger WordPress, er et tredjeparts billedoptimeringsværktøj, f.eks. Image Compressor eller JPEG Optimizer.

De fleste billedoptimeringsværktøjer giver dig mulighed for at finjustere opløsningsdetaljerne på dine billeder, så du gradvist kan tone dem ned. De ser stort set de samme ud på det utrænet øje, men meget mindre i størrelse.

Disse zoomes ind i områder af et HD-billede (til venstre). Originalen var 2,3MB, og efter optimering blev den reduceret til 331 kb!

7. Brug gzip-komprimering

Hvis du har hørt om billedkomprimering eller måske arkivering (ZIP eller RAR), vil du sandsynligvis være bekendt med teorien bag gzip-komprimering. Dette komprimerer din websteds kode, hvilket resulterer i hastighedsforøgelser på op til 300% (resultaterne varierer).

Selv for noget så teknisk som dette, kan du gå foran og bruge et plugin som PageSpeed ​​Ninja. Der er dog en meget mere effektiv metode, der kun involverer redigering af din .htaccess-fil en gang.

Føj nedenstående kode til din .htaccess-fil, og du er indstillet:

# Komprimere HTML, CSS, JavaScript, tekst, XML og skrifttyper

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / javascript

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / rss + xml

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / vnd.ms-fontobject

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / x-font

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / x-font-opentype

AddOutputFilterByType DEFLATE-applikation / x-font-otf

AddOutputFilterByType DEFLATE-applikation / x-font-truetype

AddOutputFilterByType DEFLATE-applikation / x-font-ttf

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / x-javascript

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / xhtml + xml

AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / xml

AddOutputFilterByType DEFLATE font / opentype

AddOutputFilterByType DEFLATE font / otf

AddOutputFilterByType DEFLATE font / ttf

AddOutputFilterByType DEFLATE image / svg + xml

AddOutputFilterByType DEFLATE image / x-icon

AddOutputFilterByType DEFLATE text / css

AddOutputFilterByType DEFLATE text / html

AddOutputFilterByType DEFLATE text / javascript

AddOutputFilterByType DEFLATE tekst / almindelig

AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml

* Bemærk: Sørg for at tilføje denne kode Nedenfor de ting, du aktuelt har, i din .htaccess-fil.

8. Reduktion af omdirigeringer

Normalt accepterer browsere forskellige former for adresser, som igen oversættes til anerkendte officielle adresser fra din server. Tag for eksempel www.eksempel.com og eksempel.com. Begge kan gå til det samme sted, men det ene kræver, at din server omdirigerer den til den officielt anerkendte adresse.

Denne omdirigering tager tid og ressourcer, så dit mål er at sikre, at dit websted kan nås gennem ikke mere end en omdirigering. Brug denne omdirigeringsmapper for at se, om du gør det rigtigt.

I betragtning af kompleksiteten ved at gøre dette rigtigt og den involverede tid løbende, er det en gang, jeg vil anbefale at bruge et plugin som omdirigering.

Hurtigere websteder holder besøgende (og Google) glade

Bredbåndshastigheder i dag, selv på mobil, er steget med så meget og vil stige endnu mere. Det betyder, at der er meget lidt undskyldning for, at webstedsejere får deres besøgende til at stille op med sider med langsom lastning.

Tro mig, du vil fortsætte med at miste besøgende og på et tidspunkt få et så dårligt omdømme, at du vil blive kendt som ”Åh, DETTE websted”. Hvis du er i en online-forretning, gør det det endnu værre, da du dræber din egen gyldne gås.

Selvom de ovennævnte otte tip, som jeg har leveret, på ingen måde er alle og slutter alt, skal det give dig en start og nogle ideer til, hvordan du styrer tingene lidt bedre. Fremskynde dit websted i dag, og bevar dine kunder eller besøgende.

Ender ikke som DETs websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map