For marketingfolk er konverteringsfrekvenser for websteder endnu en af ​​en håndfuld målinger, der er kritiske for en virksomheds succes.


Konverteringsfrekvenser er en vigtig byggesten, men et ofte overset element i en digital marketingstrategi. En stor indikator på din markedsføringssucces, konverteringsfrekvenser kan udløse signaler om, hvorvidt dit websted er virkningsfuldt, kopien målrettet mod det rigtige publikum og det overordnede webstedsdesign og æstetisk montering.

For eksempel, hvis dit websted har 5.000 besøgende pr. Måned, men kun 10 salg, er din konverteringsfrekvens under 1% – hvilket er utroligt lavt. Dette kan imidlertid være forståeligt, hvis du er en ny forretning, i hvilket tilfælde vækstbanen for din konverteringsfrekvens er en bedre indikator. Hvis dine besøgende efter tre måneder er op til 10.000 og dit salg er op til 100, betyder det, at din konverteringsfrekvens er på 1% og stiger – stadig ikke, hvor du vil være, men gå i den rigtige retning.

På flip side, hvis du starter med en høj konverteringsfrekvens, men denne sats begynder at aftage, skal du ændre noget i din strategi.

Uanset om du ønsker at styrke en uaktuel eller fiasko strategi eller lancere en ny succesrig strategi, er der et væld af ting, du kan gøre for at øge webstedets konverteringsfrekvens på kort tid.

Måder at forbedre konverteringsfrekvensen på et websted

Casestudie nr. 1: Brug billedskyvere i stedet for video

Casestudie til webstedsoptimering # 1

Denne lyder sandsynligvis underligt – når alt kommer til alt er video en fantastisk måde at fremvise et produkt eller en tjeneste – men i nogle tilfælde kan video faktisk skade konverteringsfrekvensen. En nylig test fra Device Magic fandt en stigning på 33% i konverteringsfrekvensen ved hjælp af billedskyvere. For at teste dit websted og dit marked for at bestemme, hvilket giver dig en bedre konvertering, skal du foretage nogle A / B-test på din startside. Version A har videoen; version B har billedskyderne. Rute trafik ind for at lande tilfældigt på begge versioner og måle resultaterne af konverteringsfrekvensen over en bestemt periode.

Casestudie nr. 2: Har forskellige destinationssider for forskelligt målrettede målgrupper

Besøgesegmentering er en fantastisk måde at nå forskellige målgrupper på den rigtige måde for dem. For eksempel kan din service eller dit produkt være relevant for alle aldre – men teenagere reagerer sandsynligvis ikke på det samme som deres bedsteforældre. Landingssider, der taler til det rigtige publikum, skaffer langt højere resultater.

Casestudie nr. 3: Moderniser webdesign

Et forældet websted er en hurtig måde at miste forretning til konkurrencen. Faktisk har virksomheder som CloudSponge øget konverteringsfrekvensen med 33% ved blot at introducere et nyt webstedsdesign. Moderniser dit websted og høste fordelene.

Casestudie nr. 4: Forenklet din check-out-proces

 Optimering af konverteringsfrekvens - case study # 6

En af de nemmeste måder at øge webstedsomregningskurserne er at gøre det let for folk at købe fra dig. Dårlige brugeroplevelser er en hurtig måde at afskrække klienter på, mens det at gøre det modsatte at gøre nogle enkle justeringer for at gøre det brugervenligt.

Brug for bevis? PyramidAir.com øgede resultaterne med 25% bare ved at forbedre deres kasseside.

Casestudie nr. 5: Fremskynd dit websted

I erhvervslivet er tid penge – og et langsomt websted tager bare tid. I henhold til Webhostingstatistikken af ​​HostScore kan konverteringsfrekvenserne falde med 7% med hver 100-millisekund forsinkelse i et websteds indlæsningstid. Faktisk mistede virksomheden for et selskab som Amazon 1,6 milliarder dollars på grund af en forsinkelse på et sekund i belastningstiden.

Kort sagt hjælper det med at fremskynde dit websted til at forbedre webstedskonvertering. For mere information om, hvordan du fremskynder dit websted, .

Casestudie nr. 6: Optimer opt-in-indstillinger

Optimer dit websteds konverteringsfrekvens 8

Opt-in-kopi har en tendens til enten at gå tabt i de andre valgmuligheder i afkrydsningsfeltet eller komme over set. Du skal blot få din opt-in-kopi til at skille sig ud med optimeringsfaktorer, såsom miniatureeksempler eller fed kopi med billeder, kan du muligvis øge dine konverteringer – Turisme British Columbia forbedrede deres med 12% med dette trick

Casestudie nr. 7: Få dine kunder til at stole på dig

Tilføj tillidssignaler såsom garantier til laveste priser, kontaktinfo og garantier for eftersalg ved udtjekning. At tjene dine potentielle kunders tillid har utallige belønninger og ting som garantier, en direkte linje til at kontakte dig og garantier er gode måder at tjene det på.

Casestudie # 8: Prøv store, farverige prisknapper

Casestudie til webstedsoptimering 4

Ofte gange, uanset hvad din hvidafstand / kopi-balance er, kan ord gå tabt på din webside.

En måde at slå dette på er at bruge store, farverige knapper til at henlede opmærksomheden på prissætningsknapper og opfordring til handling. For eksempel, i stedet for blot at tilføje “kontakt os for prisfastsættelse” i kopien, skal du tilføje ordene “Prisoplysninger” til en stor, farverig knap. Det forbedrer brugeroplevelsen og er kendt for at øge salget.

Casestudie nr. 9: Prøv færre bannere, større billeder

Forbrugerne er tilbøjelige til at være uønskede over websteder, der kommer ud som reklamer – og bannere har en tendens til at gøre det negative indtryk. Selvom de kan være en indtægtsvej, gør de muligvis dit websted mere skade end gavn. Forøg dine konverteringsfrekvenser ved at minimere bannerne og i stedet bruge større versioner af nyttige, relevante billeder.

Casestudie nr. 10: Prøv længere destinationssider

 Casestudie til webstedsoptimering 7

Men kort er bedst, ikke? Ikke nødvendigvis, hvis din destinationsside ikke fortæller din historie.

Tag for eksempel MOZ – ved at optimere deres destinationsside for mere præcist og fuldt ud at fortælle historien, var de i stand til at øge indtægterne med $ 1.000.000.

Casestudie nr. 11: Skriv bedre overskrifter

Din overskrift er dit første indtryk – gør det umagen værd. Forskellige taktikker resonerer forskelligt med forskellige kunder, så du er nødt til at finde den kombination, der fungerer til dit marked. For eksempel ved at spille med ordlyden øgede en virksomhed konverteringerne med 30%. Hvis du vil have flere tip til overskrift til skrivning, kan du læse mine 35 overskrifter til bloggere.

Casestudie nr. 12: Prøv forskellige ordlyd til din opfordring til handling

Casestudie til konverteringsoptimering 3

Din opfordring til handling er en af ​​de vigtigste faktorer for din konverteringsfrekvens – det er det, der lader læseren vide, hvad de skal gøre, og motiverer dem til at tage en bestemt handling. En interessant lektion, som et firma har kaldt Highrise, er virkningen af ​​ordet “gratis”. Ved blot at fjerne ordet “gratis” fra opfordringen til handling – tænk sætninger som “gratis prøveversion” – øgede konverteringerne med 200%. Dette ord, der synes så nyttigt, kan faktisk forringe klienterne af frygt for noget engagement eller fangst.

Casestudie nr. 13: Opret en interaktiv destinationsside

Online opmærksomhedsspænd er korte, så din destinationsside er nødt til at få mest muligt ud af bare et par sekunder. At gøre din destinationsside interaktiv er en fantastisk måde at holde læsernes opmærksomhed på, som RandomActofKindness.org fandt – hvilket øgede konverteringer med 235%.

Casestudie # 14: Prøv et andet billede, brug noget relevant

Optimering af konverteringsfrekvens

Et billede er værd 1.000 ord – så lad dine billeder tælle. Prøv at opdatere de billeder, der svarer til din kopi; Sørg for, at de er iøjnefaldende og relevante.

Casestudie # 15: Giv færre muligheder for dine besøgende

Nogle gange er tingene bare for komplicerede. Gør ting lettere for dine besøgende ved at tilbyde definerede stier og begrænsede muligheder – som Gyminee har fundet, hvilket giver færre valg af hjemmeside og øgede salget med 20%.

Casestudie nr. 16: Skift dine ordlyd

Casestudie til webstedsoptimering 3

Nogle gange kan du bare gøre det ved at ændre den måde, du sætter dine anmodninger på. F.eks. Inkluderer mange virksomheder et link til deres Twitter-side fra deres websted, der ofte er linket via kopi som ”følg os på Twitter.” Denne sætning er okay, men du kan muligvis opnå højere resultater ved at inkludere en mere direkte og handlingsanmodende erklæring; dette fungerede for Dustin Curtis (hans artikel blev fjernet), som øgede sin konvertering med mere end fem procent blot ved at omformulere sætningen.

Casestudie nr. 17: Lav tilmeldingsformularer med en enkelt søjle

Når de tilmelder sig ting på Internettet, tilmelder brugerne sig fra top til bund – ikke fra venstre mod højre. De henviser også mere til kolonnetiketter på venstre side af feltet snarere end over eller under det – det er bare lettere for dem at læse. Ved at følge disse regler og holde din form i en kolonne i stedet for to, er det sandsynligt, at brugere afslutter tilmeldingsformularen i stedet for at opgive den.

Casestudie nr. 18: Børste detaljer om webdesign

Gør dit websted anderledes – sikker på, det er lettere sagt end gjort, men ved at give besøgende et uventet layout og visuelt, vil du intrige dem og samtidig hjælpe med at skille din virksomhed fra konkurrencen.

Casestudie nr. 19: Flyt din opfordring til handling under folden

Case study til webstedsoptimering 5

Enhver, der har taget en reklamekurs eller journalistik, ved, at alt det vigtige indhold sker over folden … men hvad hvis det ikke gør det? En nylig casestudie af Michael Aagaard fandt, at flytning af opfordringen til handling til handling under folden øgede konverteringerne med 304%. Vi er ikke helt sikre på, hvorfor, men intuitivt ser det ud til, at ved at flytte opfordringen til handling under folden, synes din organisation mere som en troværdig ressource, snarere end nogen, der ønsker at sælge – så folk, der lander på din side, faktisk læser gennem dit indhold og har muligheden for at se, hvad du tilbyder med et åbent sind, snarere end at være i forsvaret fra den umiddelbare salgskomponent.

Casestudie nr. 20: Prøv adfærdsmarkedsføring på stedet

Adfærdsmæssige markedsføringsannoncer kan stadig være annoncer, men de gør tilbudet relevant for læseren ved at parre indholdet med noget, der sandsynligvis er relevant for dem, hvilket skaber en positiv tilknytning. Madison Logic gjorde dette i Webinar-påmindelser og parrede påmindelses-e-mail-adressen med en adfærdsmålrettet annonce – gruppen (i A / B-test), der modtog den målrettede annonce, havde en 30,4% højere deltagelsesfrekvens end gruppen, der ikke modtog den målrettede annonce. Udvid teorien på hele dit websted for at øge dine konverteringsfrekvenser på dit websted.

Indpakning: Gå i handling og konverter bedre nu!

Mange af ovenstående er let gennemførlige ting som at ændre knapstørrelser og flytte kopienhedens placering. Strategisering og implementering af nogle af de mere komplekse emner kan dog virke lidt skræmmende i starten.

Webstedsoptimeringsværktøjer

Heldigvis er der nogle gode værktøjer derude til at gøre det lettere at øge konvertering på websteder. For kun at nævne nogle få af mine favoritter – Web Engage, Olark, Click Tale og Gaze Hawk.

Desuden skrev Rochester for dem af jer der bruger WordPress en god tutorial for at komme i gang med A / B-test på dit WordPress-sted.

Lidt mere om A / B-test

Flere af ovenstående henviser til A / B-test – en praksis, der involverer afprøvning af to eller flere muligheder for at bestemme den, der bedst fungerer. Selvom du kan lave manuel A / B-test, er der adskillige programmer derude, der hjælper dig med let at opsætte det, gennemføre testene og måle resultaterne. Ved at finde, hvad der fungerer til dit websted og implementere det, er du i stand til at nå dine forbrugere på den måde, de bedst reagerer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me