Hvis du har blogget i nogen tid, har du hørt om landingssider. Du har fået at vide, at du har brug for dem. Dit WordPress-tema har muligvis en speciel destinationsside-skabelon, og du har sandsynligvis set andre WordPress-temaer og plugins, der er specialiserede i blot at oprette destinationssider.


Med hvert andet blogindlæg, du læser, hvor du forkynder, at du “skal” gøre dette eller det for at få succes med blogging eller forretning, er det let at bare indstille støj.

Men hvis du vælger at lytte til kun et stykke ”must do” -råd, kan du ikke gå galt med landingssider. Brugte landingssider er et kraftfuldt værktøj, der hjælper dig med at nå dine blogging-mål:

 • Vil du have flere e-mail-abonnenter? Landingssider kan hjælpe med at skyrocket disse tilmeldinger.
 • Vil du sælge flere produkter eller tjenester? Startsider kan øge din indkomst.
 • Vil du have flere kundeemner? Med gode destinationssider har du flere kundeemner, end du muligvis kan håndtere.

I denne vejledning lærer du nøjagtigt, hvordan du kan placere destinationssider, der fungerer på dit eget websted for at nå dine mål.

Hvad er en destinationsside?

En destinationsside er en side, der er adskilt fra resten af ​​dit websted, og som har et meget specifikt mål: at få dit publikum til at handle.

Da destinationssider er så laserfokuseret på et enkelt mål, har de normalt ikke de normale elementer, som resten af ​​dit websted har: navigationshoved, sidefelt eller sidefod. De kan også have et andet udseende og design end resten af ​​dit websted.

Formålet med den enkle destinationsside uden frihed er, at dine besøgende ikke har nogen distraktioner og intet andet valg end at konvertere eller klikke på tilbage-knappen.

Et godt design af destinationssiden (kredit: Spellbrand).

Hvornår skal man bruge landingssider

Der er to hovedtyper af destinationssider:

 1. Klik-gennem-landingssider med det mål at få den besøgende til at klikke på et link eller en knap.
 2. Leadgenerations destinationssider med det mål at få den besøgende til at udfylde en formular (normalt for at få salgsteams for din virksomhed).

Ved klikkende destinationssider skal din kopi arbejde for at overbevise dit publikum om fordelene ved at købe det produkt eller den pågældende tjeneste.

For leadgenerations destinationssider er det en god ide at give besøgende en slags incitament til at udlevere deres information, såsom en freebie til nye e-mail-abonnenter.

Du kan også tilbyde:

 • En gratis e-bog eller en hvidbog
 • Tilmelding til et gratis webinar
 • En gratis konsultation
 • En rabatkupon
 • Adgang til en gave eller konkurrence
 • En gratis prøveperiode
 • Meddelelse om en fremtidig produktlancering

Hubspot fandt, at jo flere destinationssider du har, jo flere kundeemner får du:

Mens de fleste virksomheder ikke ser en stigning i kundeemner, når de øger deres samlede antal destinationssider fra 1-5 til 6-10, ser virksomhederne dog en stigning i Leads på 55%, når de øger deres antal destinationssider fra 10 til 15. Og se, hvordan det fører til indeksnummerspidser endnu mere, når et firma har 40 eller flere destinationssider på deres websted.

Fordelene ved at bruge landingssider

Hvorfor bruge en destinationsside og ikke kun en almindelig side på dit websted?

Hovedårsagen er, at de øger konverteringsfrekvensen. Hvis du har en side på dit websted, der har et mål at få besøgende til at gribe ind – uanset hvilken handling der måtte være – er det meget mere sandsynligt, at de griber ind på en destinationsside.

Startsider har også yderligere fordele, dog:

Fordel nr. 1 – De giver dig mulighed for bedre at målrette mod din målgruppe

På dit hovedwebsted ser enhver besøgende det samme sted.

Men med destinationssider kan du nemt oprette forskellige tilbud til forskellige målgruppemedlemmer. Dette er meget nyttigt, hvis du har flere personer, du prøver at målrette mod.

Med separate destinationssider kan du tale dit publikums sprog og lettere overbevise dem.

Fordel nr. 2 – De er nemme at ændre

Hvis du dirigerer alle dine besøgende til din startside, vil det være vanskeligt at eksperimentere og foretage store ændringer for at øge dine konverteringer. Enhver ændring, du foretager, vil påvirke alle dine besøgende og måske endda hele dit websted.

En enkelt destinationsside er meget mere smidig. Du kan foretage de ændringer, du ønsker, bare på den ene side uden at påvirke resten af ​​dit websted.

Fordel nr. 3 – De er nemme at teste

Hver gang du foretager ændringer på din destinationsside, kan du nemt teste forskellige ændringer for at se, hvad der konverterer bedst.

Mange destinationssideværktøjer har faktisk indbyggede A / B-testværktøjer, der endda vælger den bedste version af din side til dig, og rapporteringsværktøjer, så du kan se, hvordan dine sider hjælper med konverteringer (mere om disse værktøjer nedenfor).

Sådan opretter du dine egne landingssider

Der er tre trin til at oprette dine egne destinationssider:

 1. Bestem dit mål
 2. Skriv indholdet
 3. Design siden

Ovenfor kiggede vi på nogle mål, du måske har for dine destinationssider samt incitamenter til at tilbyde dit publikum.

Effektiv tekstforfatter

Når du skal skrive indholdet, skal du kigge på nogle af vores tidligere artikler om kopieringsteknikker, der hjælper dig med at overbevise dine besøgende:

 1. 5 hurtige tekstforskrifter for blogs
 2. 25 regler for at skrive skøre gode sætninger
 3. Stop med at skræmme læserne væk – Gør din skrivning enkel

Værktøjer til oprettelse af landingssider

For at designe din destinationsside er det nemmest, hvis du bruger et destinationssideværktøj. Der er masser af muligheder derude, men her er nogle af de mest populære:

1- trives temaer landingssider

Thrive Themes har et WordPress-plugin bare til oprettelse af destinationssider. Det leveres med snesevis af forud designet skabeloner, der er designet til at optimere konverteringer. Det har en let træk og slip og klik for at redigere grænsefladen, så du behøver ikke at vide, hvordan du koder for at tilpasse dine sider og gøre dem unikke eller for at få dem til at matche dit eget branding..

2- OptimerPress

OptimizePress tilbyder både et premium WordPress-tema og et plugin med et værktøj til at oprette destinationssider. Det inkluderer et træk og slip-redigeringsprogram, der gør det nemt at tilpasse dit indhold sammen med en række forskellige skabeloner for at komme i gang.

OptimizePress tilbyder mere end 60 destinationssideskabeloner i deres betalte plan (fra $ 97).

3 – LeadPages

LeadPages er en platform til oprettelse af destinationssider, der inkluderer en pakke værktøjer til at oprette og optimere destinationssider. Det er tilgængeligt for et månedligt abonnement. Det fungerer med WordPress, men også med ethvert andet websted, da du kan implementere det bare ved hjælp af HTML.

Bedste fremgangsmåder til højkonverterende landingssider

Klar til at komme i gang med at oprette din første destinationsside? Husk disse tip, og sørg for at teste for at se, hvad der fungerer for dig:

Bedste praksis nr. 1 – Fjern distraktioner og gør dit CTA klart

Uanset om det er en stor farverig knap eller en indlysende opt-in-form, skal dine besøgende hurtigt kende nøjagtigt, hvilken handling du vil have dem til at tage.

Open Mile fandt, at fjernelse af rod og forenkling af designet til deres destinationsside samt at gøre CTA til en meget åbenlys kontrastknap, øgede deres konverteringer med 232%.

OpenMile-AB-Test-Sammenligning

SAP BusinessObjects fandt, at tilføjelse af en stor orange download-knap ud over et eksisterende downloadlink øgede deres konverteringer med 32%. The Vineyard, et luksushotel i London, fandt også, at tilføjelse af en stor knap øgede deres konverteringer med 32%.

vingård-abtest-summary

Bedste praksis # 2 – Brug handlingsord

Når du skriver dine overskrifter og kopier, skal du sørge for at bruge handlingsorienterede ord.

Bare ved at ændre deres kopi fra følelsesbaseret til handlingsbaseret, var L’Axelle i stand til næsten at fordoble deres konverteringer:

Ordlyden af ​​overskrift og kopi havde enorme konsekvenser, når det kom til konvertering – en følelsesforanstaltning blev 93% bedre.

Den handlingsorienterede kopi, der blev brugt i versionen til højre, øgede konverteringerne med 93%.

landing-sider-handlingsorienteret-kopi

Bedste praksis # 3 – Brug billeder af mennesker

Så overbevisende som din kopi kan være, at se et billede af en person tillader dit publikum at forholde sig bedre, da de kan visualisere sig selv i den pågældende persons sted.

I en A / B-test af 37 signaler fandt de, at det at inkludere et billede af en person mere end fordoblet deres konverteringer.

Bedste praksis # 4 – Match dit tilbud med din reklame

Hvis du annoncerer en gratis e-bog på Facebook, skal dine besøgende bringes til en destinationsside, der specifikt er til at downloade den e-bog. Frustrer dem ikke ved at få dem til at jage efter det (de giver op!).

Oli Gardner fra Unbounce siger:

Hver gang du bryder konverteringsmomentumet, giver du din besøgende et slag i ansigtet og fortæller dem, at de lige så godt kan gå et andet sted (kilde).

Bedste praksis # 5 – Fokus på specifikke fordele

Ligegyldigt hvad dit mål er, skal du give dit publikum en god grund til at gribe ind. Sørg for, at din kopi fokuserer på, hvad dine besøgende får, og hvorfor det betyder noget.

Simerne øgede deres registreringer med 128% bare ved at ændre deres kopi til at fokusere på det mest overbevisende tilbud. Efter at have testet et par forskellige variationer, indså de, at spillerne reagerer bedre på specifikke tilbud. Mens originalkopien lige sagde “Tilmeld dig nu”, sagde den endelige version “Registrer dit spil og få en gratis by nu!” Specificitet er nøglen – og det skader ikke at gøre det klart, at det, du tilbyder, er gratis!

Bedste praksis # 6 – Tilføj anmeldelser og attester

Når du beder dit publikum om at gribe ind, beder du dem stole på dig, især hvis denne handling inkluderer overdragelse af betalingsoplysninger. Du kan give dit publikum signaler om din troværdighed på forskellige måder, men en af ​​de mest effektive måder at gøre det på er med anmeldelser.

Ifølge MarketingLand siger 90% af kunderne, at deres købsbeslutning er påvirket af online anmeldelser. Tænk på sidste gang du købte noget online – du læser sandsynligvis først anmeldelser.

Kvinders tøjbutik FigLeaves fandt, at tilføjelse af anmeldelser til deres e-handelswebsted gør alle deres webstedbesøg 35% mere tilbøjelige til at foretage et køb. En anden case study af WikiJob fandt, at tilføjelse af enkle udtalelser også øgede deres salg med 34%.

Bedste praksis # 7 – Test dine opt-in-formularer

Al den tid, du bruger på at konfigurere din destinationsside, spildes, hvis dine formularer ikke fungerer. Sørg for at teste live opt-in form for at være sikker på, at den fungerer som tilsigtet.

Opret din første destinationsside i dag!

Hvis du har brug for et par flere eksempler for at komme i gang, kan du se vores indlæg på 9 bedste landingssider og hvad du kan lære af dem.

Vælg derefter et af værktøjerne ovenfor, så du kan spore dine konverteringsfrekvenser og se, hvordan de forbedres med destinationssider. Du vil blive chokeret over forskellen, de gør!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me