Sådan bruges reglen om 7 for at få nye kunder

Hvis du nogensinde har taget et marketingkursus eller arbejdet med et PR-firma, har du sandsynligvis hørt om “Rule of 7”. Dette er simpelthen en tommelfingerregel, som en forbruger skal se eller høre om dit produkt eller din tjeneste i gennemsnit 7 gange, før han eller hun handler på det og køber. Selvom der i øjeblikket er en vis debat om, hvorvidt 7 stadig er det magiske nummer, især i en online indstilling, er det overordnede koncept om at nå mennesker gennem forskellige medier på forskellige tidspunkter stadig gyldigt og kan hjælpe dig med at få nye kunder, som du ellers måske ikke har nået. Disse statistikker er sikkerhedskopieret af forskning. Ifølge Ro7.com:


80% af salget sker ved 5. – 12. kontakt

Hvorfor 7?

Executive konsulent Dori Thompson taler om, hvor mange indtryk af annoncer den gennemsnitlige person ser på en dag i vores nuværende medieoverbelastningsverden. Hun kaster et nummer på 3.000.

Dette inkluderer annoncering fra alle medier:

 • Television
 • Magasiner
 • Radio
 • Online-annoncer
 • Spam
 • Mobil browsing
 • billboards
 • Uønsket post
 • aviser
 • E-mail

Det er ikke underligt, at små virksomheder skal arbejde hårdere og hårdt for at nå ud til kunder og få en andel af markedet. Føj til denne annonce overbelaste det faktum, at de fleste mennesker har korte opmærksomhedsspænd og hundrede andre ting, der konkurrerer om den opmærksomhed, og du er nødt til at fange deres opmærksomhed, gribe den hurtigt og gøre indtryk. Du er nødt til at udføre dette på mere end én måde flere gange, og du skal bruge en branding-strategi, der holder din virksomheds navn i tankerne.

Elsk eller had dem, K-Mart’s nye reklamekampagne er et perfekt eksempel på, hvordan man kan påvirke, gøre det hurtigt og nå nye kunder. Selvom annoncerne ikke er let tilgængelige på tv, er de så sjove for mange, at de når kunder på flere måder online.

Kmarts Brilliance Times 7

Mange af mine venner hader faktisk Kmarts seneste annoncer, og du er muligvis en af ​​disse mennesker, men lad os undersøge dem alligevel som et eksempel på, hvordan man opnår reglen om 7 på en underholdende måde, der når nye kunder.

Send mine bukser

Denne reklame blev udgivet online og blev hurtigt viral. Selvom Kmart frigav det online på et sted, fik annoncen folk til at grine på grund af ordspil, og de begyndte at sende det på Facebook, tweet om det på Twitter, send det via e-mail og skrive om det i artikler på nettet . Dette betød, at folk så annoncen igen og igen eller så omtale af annoncen igen og igen. Det var også i trængende emner på disse sider på grund af dets pludselige popularitet. Det har over 18 millioner visninger alene på YouTube. Det er en ret god rækkevidde for en 30-sekunders kommerciel.

Selv om det på dette tidspunkt er uklart, om annoncerne vil hjælpe eller skade Kmarts bundlinje, da nogle mennesker finder annoncerne stødende, kan muligheden for at oprette en enkelt annonce, som online-brugere derefter reklamerer for dig, ikke ignoreres. Jeg formoder, at de ser en vis succes, da de for nylig har frigivet en ny annonce kaldet “Big Gas Savings” med et lignende ord på ord.

Kan du nå dem på 5? 3? Eller endda 1?

Internetmarkedsføringsannoncer

Tager det virkelig syv møder med oplysninger om dit produkt, før personen overvejer at købe det? Det kan diskuteres. Nogle mennesker vil se en bannerannonce, klikke på den og købe dit produkt. Det er grunden til, at jo højere omkostningerne ved produktet er, jo mere tillid bliver du nødt til at opbygge hos køberen. Hvis kunden aldrig har hørt om din virksomhed, vil hun sandsynligvis ikke købe en luksusyacht fra dig, fordi hun så en bannerannonce på et websted. På den anden side, hvis du tilbyder et magasin, der er under $ 10, og hun ser en annonce, kan hun købe det med det samme.

Da det, der betragtes som et “højt” prispunkt, kan være forskelligt for hver person, er det bedst at prøve at nå dine kunder på så mange måder som muligt. Her er nogle trin, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du udfører det. De fleste virksomheder har ikke råd til tv- eller radioannoncer, når de først starter, så vi vil fokusere på billigere muligheder.

Husk det lokale marked

Selvom dit produkt muligvis er et globalt produkt, der er af interesse for mennesker fra hele verden, må du ikke overse din lokale markedsføringsindsats. Kontakt lokale virksomheder, der muligvis har en grund til at bruge dit produkt eller din service. Send en pressemeddelelse til din lokale avis, så skriver de muligvis en historie om dig (gratis reklame). Tag en billboard-annonce ud, eller læg en annonce i dit lokale teater. Læg flyers i dine naboer avisbokse. Foredrag med lokale organisationer og deltag i nogle netværksgrupper. Få ordet om din virksomhed og hvad du har at tilbyde.

Udvekslingsannoncer

Udveksling af annoncer med forretningsfolk, der har gratis, men ikke konkurrencedygtige virksomheder, til din er en gratis og nem måde at få dit navn foran nye kunder for første gang. Du kan vælge at udveksle annoncer med dem i din lokale netværksgruppe, der f.eks. Har online nyhedsbreve. Dine bedste forbindelser kommer sandsynligvis fra online venner. Deltag i grupper, chat på tavler, lær folk at kende og se, hvilke nyhedsbreve der passer til din egen forretningsfilosofi. Når du har en liste på tre eller fire, skal du henvende dig til disse virksomhedsejere og tilbyde at udveksle nyhedsbrevannoncer. Vær forsigtig her. Gå kun til en virksomhed, som du er komfortabel med at markedsføre og anbefale til dine egne kunder.

Bannerannoncer

Betalte bannerannoncer er en anden måde at få ordet ud på om dit produkt og få et andet indtryk foran disse kunder. Søg efter websteder, der imødekommer den type kunde, du vil nå ud til. Hvis webstedet har en kundedemografi af kvinder i mellemklassen i alderen 18-24 år, og du ønsker at nå 40-ting, er det ikke det bedste sted for dig at tage en bannerannonce på. Hvis du imidlertid vil nå 22-årige, er du på det rigtige sted. Husk, at du vil gøre indtryk mindst 7 gange på hver kunde. Med dette i tankerne, prøv at tale webstedsejere med at give dig to måneder til prisen for en eller en rabat, hvis du tager en tre-måneders bannerannonce. Webstedets besøgende skal se dit banner, hver gang de besøger.

Gæsteblogging

Har det samme sted en blog? Tilbyd at skrive et gæstepost. Dette vil nå forbrugeren endnu en gang. Så hun kan måske læse om dig i webstedets nyhedsbrev (1 indtryk), se din bannerannonce tre forskellige tidspunkter (3 flere indtryk) og derefter se dit gæstepost (1 mere indtryk). Du er mere end halvvejs der for at sælge din vare og have hende som kunde. Hvem ved, måske er hun mere en regel om 5 slags pige, og du har allerede vundet hende som en livslang kunde.

Fora

Har de websteder, du reklamerer for, fora eller steder at annoncekommentarer? Bliv involveret. Vær dog forsigtig her. Spammy-indlæg er virkelig rynke på. Hvis du ikke har noget legitimt at tilføje til samtalen, er det bedst at ikke kommentere. Men hvis du har noget intelligent at sige, skal du gå videre og post. Bare reklamer ikke for dine produkter. Det er fint at underskrive det som John Doe, administrerende direktør for Whatever Company. Det er dog ikke okay at skrive noget som dette: “Hvis du kan lide mit indlæg, kom tjek min gizmo-gadget på www.gizmogadget.com.” Noget langs disse linjer er et stort no-no når det kommer til forum netiquette. Mennesker på Internettet leder efter informationsværdi. Hvis du husker det, har du det godt.

7 Er IKKE et magisk nummer

Det lyder muligvis alt sammen meget enkelt, men 7 er ikke et magisk nummer.

Du kan nå en kunde en million gange, og hvis du ikke har en solid markedsføringsmeddelelse, bliver hun kun træt af at se dit firmanavn. Inden du nogensinde prøver at nå en kunde 7 gange, skal du have en solid plan i tankerne for en meddelelse, du vil give til forbrugeren. Husk:

 • Du ønsker, at hun skal forstå, hvorfor hun har brug for dette produkt.
 • Du ønsker, at hun skal se, at dit produkt er bedre end noget andet derude.
 • Du vil vise, hvorfor du tilbyder værdi for hendes penge.
 • Du ønsker at vise, hvad der er unikt med din virksomhed ud af konkurrenter derude.

Hvis du kan gøre disse ting og nå forbrugeren flere gange, når du flere nye kunder, end du nogensinde havde forventet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map