Sådan forbedres konverteringsfrekvensen for dit websted: Hurtige tip + casestudier

At føre trafik til dit websted er ikke det endelige mål, men en del af den overordnede proces med at konvertere besøgende til kunder. Du kan have titusinder af unikke besøgende om dagen og stadig ikke konvertere disse kunder til salg.


I dette indlæg vil jeg dele nogle tip, der hjælper dig med at omdanne webstedstrafikken til en stærk marketinghistorie.

Konverteringsfrekvens = hvor mange af disse fyre til venstre (de besøgende) bliver til disse fyre til højre (besøgende, der afgiver en ordre eller abonnerer på dit nyhedsbrev, eller ... osv.) Udtrykt i et percentilnummer.

Tip til forbedring af konverteringsfrekvens på webstedet

1. Udtalelser

Saml vidnesbyrd fra dine tilfredse kunder og del dem på dit websted. Men stop ikke bare der. A / B test din brug af disse vidnesbyrd for maksimal påvirkning. Dette kan omfatte, hvor du placerer dem på siden, hvilken farve teksten er eller endda hvilke vidnesbyrd du bruger.

For eksempel øgede Wikijob deres salg med 34% blot ved at tilføje optimerede kundevurderinger. Giv dine vidnesbyrd, så de fungerer for dig. Målet var at øge salget, men dine konverteringsmål kan være alt fra sociale medier til at få besøgende tilmeldt dit nyhedsbrev.

Comscore var på udkig efter at øge besøgende til at føre konverteringsfrekvenser efter at have fundet lave priser på blyoptagelsessider – selv de sider, der indeholdt udtalelser (en notorisk godt udførende sidetaktik). For at teste hypotesen om, at socialt bevis kunne hjælpe med at forbedre konverteringerne, testede Comscore tre-siders versioner, herunder forskellige designvariationer med den fremhævede vidnesbyrdorganisations logo. Ved hjælp af et layout, der tydeligt indeholdt logoet, øgede konverteringsfrekvenserne med 69% i forhold til den originale version.

Læs casestudie: Crossfit – Highrise 

4. Industristendenser

Hold dig opdateret om de nyeste brancheudviklinger. Når du ser en tendens, skal du hurtigt udføre din idé for at fange muligheden, før den går. Hvis der er en ting, der er konstant ved tendenser, er det, at de ofte ændrer sig.

Et eksempel på et websted, der griber ind i en trend og klarer sig godt med det, er, når Amazon fuldstændigt opdaterede deres MP3-hjemmeside inden for to timer efter popidolet Michael Jacksons død. Amazon er kyndig med, hvad der får kunderne til at krydse, så det er smart at se, hvad de gør, og lære af det. I følge ARHG kører Amazon muligvis op til 200 konverteringstest til enhver tid på deres websted.

5. Tillidssignaler

En anden ting, du kan gøre, er at tilføje tillidssignaler.

Socialt bevis er konverteringsoptimering 101 – dette er ting, der får nogen, der ikke kender dig, til at føle, at de kan stole på dig. Du kan tilbyde ting som en gratis returpolitik, en 30-dages fuld refusion uden spørgsmål, gratis forsendelse eller endda et bedre logo-design.

Der er også visse virksomheder, som du kan få en god rating med, som forbrugere naturligvis har tillid til, såsom BBB og forbrugerrapporter. Moz tilbyder et komplet diagram, der viser firmaets symboler og niveauet for tillid, som forbrugerne har for disse symboler.

mærkeIfølge undersøgelsen giver Norton sikret den bedste følelse af tillid, når man betaler online. Kort kredit- og studiedetaljer – Baymard.

6. Enkle / lukkede kasser

Amazon tilbyder et fremragende eksempel på den lukkede kassemodel. En lukket kasse er simpelthen et sted, hvor alle distraktioner fjernes, og fokus er på at tjekke og købe, hvad der er i din kurv.

Er din kasse for travl? Vil din besøgende blive distraheret og klikke et andet sted, før han afslutter salget?

PyramydAir udførte A / B-test på sin kasseside for at teste måder at øge salgsafslutningen på. Ved testning fandt det, at de ved blot at fjerne et trin i kasseprocessen var i stand til at øge færdiggørelsesgraden med 25 procent. Det viser sig, enkelhed hersker stadig.

Læs casestudie: Walmart & TruckersReport

8. Særlige webfunktioner og effekter

Selvom du ikke bør gå i skid med specialeffekter, da de kan mærke dit websteds belastningstider ned, kan nogle få her og der få den besøgende opmærksomhed og hjælpe med at konvertere besøgende til kunder.

For eksempel er en Hello Bar meget enkel at tilføje til dit websted. Det hjælper dig med at indsamle e-mail adresseret, pege besøgende til dine sociale mediekanaler eller endda føre trafik videre til en bestemt side på dit websted.

Som en del af en webdesign gennemførte Blue Acorn A / B-test for at optimere siderne. Den lærte mange ting, herunder et behov for at minimere manuel indtastning af data, et behov for at redesigne og forenkle dens kategoriside og mere. Ved at implementere ændringer pr. Testresultater øgede organisationen den gennemsnitlige besøgendeindtægt med 17,1% blandt andre positive fordele.

9. Sideformat

Har du nogensinde besøgt et websted, der er så travlt eller uorganiseret, at det er svært at læse? Du blev sandsynligvis ikke der meget længe, ​​meget mindre længe nok til at købe noget. Det er vigtigt, at du vælger et visuelt behageligt og nemt at navigere i sidelayout og design, der er let at læse online.

Brug overskrifter, underoverskrifter og kuglepunkter. Sørg for, at der er hvid plads såvel som tekst overalt. Du vil hjælpe med at reducere din afvisningsfrekvens, hvis dine sider er lette at læse.

Nogle gange kan endda en bare-bone version gå langt. Ved at afprøve tre forskellige sider fandt det, at den bedste version af versionen var den super strippet-down version med mindst indhold – en version, som virksomheden personligt mente var for sparsom. Havde det ikke været til test, ville de sandsynligvis ikke have brugt den version og ville ikke have set den 197% blygenerationsforøgelse, som den så.

10. Separate landingssider

Har ikke bare en enkelt destinationsside. Tilby forskellige destinationssider for forskellige målgrupper, du målretter mod.

Voices.com forbedrede deres konverteringsfrekvens med mere end 400% ved blot at oprette to separate tragte. Forestil dig, hvor meget mere du kan forbedre dine konverteringer ved at tilføje flere destinationssider målrettet mod forskellige brugerpersoner.

Værktøjer og forslag til hjælp

Nu hvor du har nogle ideer til ting, du kan gøre for at forbedre din konverteringsfrekvens, her er nogle værktøjer, der hjælper dig med at komme der hurtigere og gøre dit arbejde lettere og mere præcist:

Tænk på øje-sporing

tænk øje sporing

Har du nogensinde spekuleret på, hvor effektive din reklameindsats er? Dette kan være svært at spore, men ThirdEye kan hjælpe ved at levere både ekspertdesignkonsultationer og brugertest. Virksomheden har arbejdet med markedsføring i mange år og har statistikker, der hjælper dig med at komme med en mere succesrig kampagne.

Google Analytics

Webengagering

WebEngage er et værktøj, der giver dig mulighed for at indsamle feedback direkte fra dine kunder. De bruger “hypermålrettede undersøgelser” og skubber meddelelser til at indsamle de oplysninger, du har brug for for at øge salget. Det vil hjælpe dig med at forbedre brugervenligheden og engagementsgraden på stedet.

 Klik på Varme 

Koncept feedback

Er du ikke sikker på, om du er på det rigtige spor? Du kan få gratis rådgivning og feedback fra fagfolk inden for udvikling på dette websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map