Sådan (ikke) kan du tjene penge på dit blog-nyhedsbrev. Den praktiske vejledning

Du har dit fantastiske blognyhedsbrev i gang.


Det gør et godt stykke arbejde med at tiltrække abonnenter, og du sørger for, at hver e-mail, du sender, er spændende og mindeværdig.

Måske er dine åbne og klikfrekvenser endda gode!

Men nu vil du tjene penge på det.

skal du tjene penge på dit blog-nyhedsbrev

At køre dit nyhedsbrev kræver ikke mindre kræfter end at køre din blog, det er en ekstra service til dine læsere, og du har al ret til at ønske at tjene penge på det.

Der er masser af måder at tjene penge på et blog-nyhedsbrev: Autosvar, annoncer i e-mailen eller i webversionen af ​​problemet, tilbud og rabatter, tilbud og så videre.

Når alt kommer til alt er e-mail-marketing, hvor du får den højeste ROI i henhold til Marketing Sherpa (2015), især når du optimerer e-mail til mobil (Marketing Sherpa 2016).

En liste er faktisk langt mere målrettet og lydhør end en blog (hvor afvisningsprocent spiller en rolle i, hvilken slags månedlige resultater du får), så indtægtsgenerering giver bare mening.

Men…

Sådan tjener du penge på dit nyhedsbrev i praksis?

Og hvordan man gør det uden at irritere dine abonnenter?

Det er det, dette indlæg handler om: En guide til at hjælpe dig med at tjene penge på dit blog-nyhedsbrev med nogle ekstra råd om ‘eek’ fejl, der skal undgås som pesten.

Sådan tjener du penge på dit blognyhedsbrev

Selvom der er en masse teori derude, ønsker vi at blive praktiske her! De trin, du vil læse, inkluderer, hvordan og hvorfor du:

  1. Har en nyhedsbrevstrategi på plads

  Dette skal være dit fundament, og hvis du læser dette indlæg, kører du sandsynligvis allerede det fantastiske nyhedsbrev, som jeg nævnte i introduktionsparagrafen. Hvis det er tilfældet, skal du springe til trin 2 på denne liste.

  Men hvis dit arbejde kæmper for at klatre op i rækkerne, og du har at gøre med en bølge af afmeldinger og negativ feedback, er det tid til at arbejde på at opbygge en solid nyhedsbrevstrategi, før du prøver at tjene penge på det, fordi monetisering skal gå hånd i hånd med din overordnede plan.

  Hvordan man gør det i praksis

  Du er nødt til at sikre, at dit nyhedsbrev virkelig er værdifuldt for dine abonnenter, og hvis det ikke har nået det niveau til dato (f.eks. Kører du kun et opdaterings- eller community digest-nyhedsbrev), er det tid til at rette det.

  Hvorfor øge nyhedsbrevets værdi?

  1. Et værdifuldt nyhedsbrev tiltrækker nye abonnenter og beholder størstedelen af ​​de eksisterende.
  2. Du skal øge indholdsværdien for at appellere til annoncører, der ønsker at købe et sted i dit nyhedsbrev, og de skal vide, at dit nyhedsbrev giver reelle fordele for læserne og ikke kun fokuserer på webstedsopdateringer og affiliate marketing.

  Hvis du introducerer kvalitetsændringer naturligt, og de passer fint ind i dit centrale nyhedsbrevstema, slipper abonnenter ikke væk, når du begynder at tjene penge på dit nyhedsbrev.

  Hvis din abonnentbase er solid, kan du muligvis informere dem om, at du er ved at begynde at tjene penge på nyhedsbrevet og få deres feedback om, hvilken slags promoindhold de vil være mere interesserede i at se. Du kan sende dem et undersøgelseslink, som de kan udfylde et par minutter af deres tid.

  Pro-tip / eksempler på det virkelige liv

  Grundlægger og administrerende direktør for tøjfirmaet Expo Apparel Eric O’Bradovich sælger tusinder i salg hver måned med sit nyhedsbrev ved hjælp af denne metode:

  ”Vi fandt ud af, at for at tjene penge på alle disse potentielle kundeemner, kunne vi give e-mail-abonnenter særlige tilbud på vores tøj. Dette er en fantastisk måde at få gentagne kundekøb og også en god måde at få flere til at tilmelde sig. ”

  Det var også, hvad Kim Garst gjorde for at få allerede interesserede abonnenter til at købe mere: De formåede at sælge et Facebook-annoncekursus til de mennesker, der valgte deres andre Facebook-annoncer-materiale, og segmentering fungerede som en charme med også udsalg (12% ud af 84.300 nye abonnenter købte en opsalg, og 21% ud af, at 12% af køberne købte en anden upsell).

  Inden du opretter nye segmenter, skal du sørge for at bede abonnenter om samtykke til at forblive i overensstemmelse med GDPR-retningslinjerne.

  3. Opret e-mail-serier med tilknyttede links

  Affiliate marketing er en nem måde at tjene penge på din liste, og du kan blive kreativ med hensyn til måder, du integrerer dem i dit indhold.

  E-mail-serier er mere fordelagtige end enkelt e-mails og kan involvere flere listsegmenter.

  Hvordan man gør det i praksis

  Den første ting, du skal huske, er, at abonnenter ikke ønsker at forbruge din e-mail passivt – de vil gøre noget, handle på indholdet. Hvis dine e-mails kun involverer passiv læsning, kan abonnenter måske aldrig klikke på dine tilknyttede links, og du vil aldrig score et salg.

  Hvis dit tilknyttede produkt er den logiske ting at købe efter at have læst en guide til, hvordan man gør noget, skal du gøre din e-mail til et uddannelsesstykke og gøre affilieret til det sidste, som dine abonnenter ser, efter at de har lært, hvad det vil hjælpe dem med.

  En anden idé er at interviewe forfatteren eller firmaet bag det produkt, du sælger som tilknyttet, eller de brugere, der med succes har brugt det. Jo mere værdi og bevis du kan tilføje, jo mere troværdighed bygger du, og penge vil følge.

  Pro-tip / eksempler på det virkelige liv

  Jason Rueger deler sit tip om at tjene penge på din liste ved at give mere til dine abonnenter:

  ”Hvis du leverer værdi (service, produkt osv.), Vil der næsten altid være et par af dine kunder, der ønsker mere. Så sørg for, at du har denne mulighed. Hvis du sælger en e-bog til $ 15. Giv e-bogen og en times personlig rådgivning til $ 100. Hvis du ved, hvad du prøver at opnå og virkelig leverer værdi, der svarer til din tonehøjde, vil nogle mennesker ønske mere hjælp, rådgivning, produkter osv. ”

  5. Sælg dine egne produkter (med en appellerende CTA)

  Som du læser i råd nr. 2, er segmenter kernen i at tjene penge på god liste. At tilføje opfordring til handlinger er imidlertid ikke vejen kun til tilknyttede produkter (nr. 3), men endda at sælge dine egne tjenester.

  Din liste kan fungere som formidler til at købe direkte fra dit websted. Dette er faktisk en meget effektiv, selvbetjenende måde at annoncere dine egne ting til et målrettet publikum! Hvad er mere målrettet end den liste, du omhyggeligt har opbygget med dit indhold og markedsføringsindsats?

  Varm leadgenerering via e-mail kan fungere som en charme for at forvandle dine abonnenter til kunder. Videofruit lancerede med succes to produkter i 2014 med kun en håndfuld abonnenter, så du også kan gøre det.

  Hvordan man gør det i praksis

  Kim Garst fra den tidligere citerede sag inviterede sine abonnenter til webinarer. Nå, ud af de 2.947 personer, der tilmeldte sig hendes webinar, var mere end 80% abonnenter. Fantastisk, he?

  Det viser lister arbejde. Hver gang du har nyt indhold off-nyhedsbrev, på dit websted eller en anden hostet platform, skal du sende en invitation til dine abonnenter – og gøre det til en særlig aftale, bare for dem, hvis du betaler for det.

  Pro-tip / eksempler på det virkelige liv

  Et af mine foretrukne nyhedsbreve, SmartBrief, placerer sine annoncer øverst (leaderboard eller rektangel), i bunden af ​​hvert afsnit, hvis relevant (Tophistorie og annonce nedenfor) og i form af Udvalgt indhold, med CTA et fed skrift:

  SmartBrief-annoncer – Leaderboard-bannerSmartBrief -TekstannoncerSmartBrief – Udvalgt indholdsannonce

  Jeg ved, at Smartbriefs annoncer fungerer, fordi de er spiselige – for mig, en af ​​deres målgrupper.

  TradePub’s måde at præsentere enkelt e-mail-annoncer på er også interessant, og jeg synes, det er tiltalende hver gang jeg får en (uanset om jeg er interesseret eller ej), da disse e-mails passer perfekt til publikationens overordnede stil og tone.

  Her er et eksempel:

  Tiltrækning af annoncører

  SmartBrief bruger en fantastisk side til at tiltrække annoncører til sit nyhedsbrev – Annoncesiden nedenfor viser, hvordan SmartBrief præsenterer sit publikum for potentielle annoncører:

  • Procentdel af erfarne, indflydelsesrige og engagerede læsere ud af de 5,8 millioner mennesker, der er nået med nyhedsbrevet i de 14 dækkede brancher
  • Annonceringsformater og annoncemetrikrapportering

  Kopien er organiseret på en måde, der appellerer til den travle annoncør, fordi den er vigtig, kortfattet og til det punkt.

  7. Værtsannoncer, der engagerer

  At være vært for en reklamemelding – også kaldet en indholds-e-mail – på dit nyhedsbrev svarer til at byde velkommen til et reklamegenstepost i høj kvalitet på en blog – hvis det taler til og forbinder med dine læsere, opleves salgsfremmende siden som merværdi, endnu ikke en anden reklamebombe.

  Hvordan man gør det i praksis

  Advertorials er en god ide, hvis dit nyhedsbrev normalt er pakket med information, og dine abonnenter forventer informativt indhold det meste af tiden, men det er måske ikke godt modtaget, hvis dine e-mails normalt er korte, personlige og kortfattede.

  Hvis din sag er sidstnævnte, skal du arbejde på at udvide dit nyhedsbrev, før du åbner det for reklamer som en måde at tjene penge på det.

  Når du anmoder om annoncer på siden på din blog, der er afsat til dit nyhedsbrev, skal du sørge for at angive de kvalitetskrav, som annoncører skal holde sig til, hvis de ønsker at engagere dine abonnenter med deres indhold og gøre deres CTA til en blygenerationsmaskine.

  Abonnentengagement er nøglen!

  Hvad man ikke skal gøre (faldgruber at undgå)

  1. Overvurder e-mailens kapacitet

  E-mail-klienter er ikke alle de samme, ligesom ikke alle internetforbindelser er de samme.

  Selv hvis abonnentens e-mail-klient åbner din e-mail fuldstændigt uanset størrelse, gør deres forbindelse muligvis ikke det til at sende den relative sporingskode tilbage for at sikre, at din ESP tæller e-mailen som læst.

  Det er hvad der skete med Clover med MailChimp og abonnenter, der bruger Gmail til at læse e-mails. Mens læserne åbnede deres e-mails, kom Gmail’s e-mail-klip- og forbindelsesproblemer ikke til sporingskoden:

  E-mail-åbninger tælles, i det mindste for Mailchimp, når en lille lille usynlig jpeg helt i bunden af ​​e-mail’en downloades.

  Når din e-mail-adresse er for lang eller for fyldt med billeder eller for forfalsket med skinnende ting, gør Gmail og masser af andre e-mail-udbydere noget, der kaldes udklip-e-mail. (…) Når din e-mail er klippet, lider din open rate. (…) Du ruller gennem din e-mail, og du åbner en [e-mail] op. Du læser den fra start til slut. Men fordi du ikke har Wi-Fi dernede, og fordi du ikke indlæste e-mailen, før du mistede service, antager Internettet, at du aldrig læste den e-mail. (…) Problemet er, at 102 KB er lille. (…)

  Så hvad Clover gjorde, var at slette 75% af e-mail-indholdet som en løsning på klipning.

  Lektionen er at ikke sende dine e-mails for længe. Hvis du vil bruge den lange form, skal du gøre det for tekst-kun e-mails eller e-mails med et meget lavt antal lette medier (små logoer eller kun et billede).

  2. Afbrydelse af abonnenters interesse med for mange annoncer

  Nogle gange kan du bare have for meget af en god ting!

  Overdreven annoncering i dit nyhedsbrev sænker dets samlede værdi i stedet for at tilføje det, fordi abonnenter får en anden reklamevæg i form af e-mail i stedet for den unikke publikation med unik, uhørt indsigt, der udløste deres interesse i første omgang.

  Har for meget reklame (og mindre unik værdi), og du vil se dine afmeldingspriser skyrocket.

  Sandheden er i midten mellem to modsætninger, så sørg for at finde den rigtige balance – reklame skal altid tilføje mere til dit e-mail-indhold og ikke erstatte det, før det bliver noget andet helt.

  3. Brug af ikke-afsluttede tilknyttede links i e-mails

  Det handler ikke kun om den juridiske side af spillet – hvis du ikke afslører tilknyttede links i e-mails, kan dine abonnenter føle sig snydt og enten afmelde eller rapportere dig til affilierede program.

  Husk, at tillid er baseret på ærlighed – når du handler snige inden for dine egne e-mails, vil folk, der læser dem, ikke få det uvildige indhold, de ledte efter, og de har måske ikke længere tillid til det, du siger.

  Oplys altid både tilknyttede links og reklame.

  Afsluttende tanker

  Jeg siger det med Shannon Mattern, fordi det er kernemeddelelsen i hele indlægget:

  Angiv handlingsværdi i hver enkelt e-mail, du sender til din liste. Vær autentisk for at få forbindelse til abonnenter. Brug automatisering til at sende folk de rigtige meddelelser på det rigtige tidspunkt i deres forhold til dig.

  Og så tjener du penge.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map