Blogging pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dine 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "Enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina pituduh blogging ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh blogging ieu? Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) start 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas blogging kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat webhosting, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dine blogging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku sareng situang sumu ny pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kuring sorina.

    Halaman profil pangarang problogger kuringMin halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog fra 2020.

    Softwareblogging og populær WordPress.org, gratis. Téma WordPress sareng plugins téma profesional henteu gratis. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dine ngamimitian blog nyeéta artos anu anjeun mayar kanggo vært wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dine tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogging tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan computere nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dine 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih vært wéb sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeun-domæne DNS anjeun ka vært wéb anjeun
    3. Pasang WordPress kana host wéb anyar anjeun (gampang pisan nganggo otomatis-installer).
    4. Log ind kana WordPress, når du ønsker at skrive en ny annonce.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Anjeun bet!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih vært wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun ngamimitian blog anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    Domæne anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domæne anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, téma blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami Domæne – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domæne Anjeun liwat pendaptaran domæne. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha registrars anu pang populerna di pasar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domæne tina vært wéb anjeun. Ngan kusabab vært når der er gratis domæne gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan vært for ngatur pendaptaran domæne anjeun. Pribadi, Kuring nganggo NavnCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; tapi registrarer domæne ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih domæne DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji vært wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Blog anjeun?

    Sedengkeun pikeun webhosting, pariksa kuring nyokot vært wéb pangsaéna jeung indeks ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng vært wéb anu dibagi.

    Dina vært anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber hosting langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 pr. Tilmelding) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih vært wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Pålidelighed – Blog anjeun kedah stabil sareng sayogi online 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi vært anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng ranking militar.
    3. bedah – Hosting af sareng <$ 5 / mo mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fit tambahan, langkung seueur tanaga server, sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. sokongan – Internationale kantos-robih, ét hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dine sisi teknis.

    Disarankeun Hosting Blog pikeun Nybegynder

    1. InMotion-hosting

    ngamimitian blog nganggo InMotion HostingVærtsdua-blog i InMotion Hosting-pris $ 3,99 / mo.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji vært wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hosting anggaran, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian blog nganggo SiteGroundSiteGround Bayaran $ 3,95 / mån for at se hiji-blog.

    pro Tip: Ngan kusabab vært når der er populær befolkning, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja vært sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur-domæne DNS ka vært når der er tale om

    Salajengna, nuværende navn er angivet i DNS-kategori for domænenavn (dimana og det nuværende domæne anamnese nr. 1) vises netværk på serveren (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nangtung pikeun System Ngaran Domain sareng éta dianggo pikeun ngarahkeun pangguna andu asup as all IP-server server. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" rékaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb vært vært kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Nunjukkeun domænenavnsservereConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting navneservere i GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy eller Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana vært wéb anjeun

    Pikeun ngamimitian blogging nganggo WordPress anime mimiti kedah masang sistem kana vært wéb anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara manual, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-click. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangan Manual WordPress

    Dina-blik gancang, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC lokal Anjeun.
    2. Nyieun-database WordPress-din-server når du er begyndt, endrer og sletter MySQL anu boga sagala status pikeun ngakses jeung modificering et.
    3. Ngaganti ngaran wp-config-sample.php fil ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dine pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci databes anjeun.
    5. Midlertidig anu fil WordPress din lokasi nu dipikahoyong din server wéb anjeun.
    6. Start WordPress installeret Aksara ku wp-admin / install.php dine panyungsi wéb anjeun. Lamun dipasang WordPress dine direkte rettigheder, som du vil bruge: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress dine undermapper sorangan disebut blog, contona, Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara manual.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana vært, hvis du er en anden anggo), prosés installerer langs pisan teras tiasa dilakukeun dine ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress, kéngingkeun ikon anu ngurilingan teras turutan petunjuk dummy-buktina – system WordPress anjeun kedah naék dugi ka kirang ti 5 menit.

    Installatør otomatis Hostinger WordPressKonto: En ny tiasa pasang WordPress kan hostes når du er i gang med at klikke på siden Klik på Hostinger Auto Installer (Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun vært wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu vært anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi kuring nganggap WordPress nye platforme blogging pangsaéna pikeun newbies. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung med 95% blog om Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Global, aya ampir 27 mil blog blog med WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng Login

    Sakali anjeun parantos dipasang your sistem WordPress, anjeun bakal dipasihkeun URL pikeun login with halaman administrator WordPress anje. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Klik på URL-adresse, dvs. log ind, log ind nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNyiptakeun blogpost anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    Versi WordPress kan bruges af dine nye vinkler, dvs. nye nyere vérsi 5.3.2 – Sacara Standar anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platform WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh kodning. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, klik ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik på ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dine hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klik på ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus r taleé.

    Hej! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress gratis. Téma anu didaptarkeun din diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun tema-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar tema téh mun ngalanggan club Tema WordPress.

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun din et klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profesional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan, studio Pencét, sarta artisan Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industri hususna, kajanske ejendomsmæglere atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar klub temaElegan Tema-prøve – Brug af 80 præmier WordPress, klik på denne side for at se demo-tema sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: $ 129,95 / tema ved $ 499,95 / hirupna

    Du kan også bruge WordPress pamaké, mangka og geus meureun ngadéngé StudioPress. Ét populér pikeun anak Genesis kerangka, Kerangka WordPress minimalistisk er SEO-venlig side som Studio StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59.99. Tema premium nu ngawengku kerangka Genesis, ngarugikeun $ 99 tiap. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh téma, anjeun tiasa mayar $ 499.

    kunsthåndværker Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Tema kunsthåndværker.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    Plugins pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    W3-plugin-cache WordPress i alt

    Nalika ngeunaan optimasi kinerja blog, W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua plugins prestasi anu sanés anu anjeun ogé kedah terang awan flare, sarta WP Super Cache. Cloud Flare mangrupikeun plugin gratis anu disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Automattic, perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Plugin-cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging moderne – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    Upami blog anjeun ngagaduhan seueur gambar di jerona – anggapkeun nambihan EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun fil gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Brugerdefineret Gutenberg Blok

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, para blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. Ku nambihan plugins Gutenberg Blok, anjeun kedah nambihan elemen anu langkung narik (sapertos conto – Ofte stillede spørgsmål, kommentarer, profil pangarang, karrusel, klik-to-tweets, blok GIF, sareng sajabana) kana blog anjeun.

    Stabelbar, Blok pamungkas, sarta CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dine Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Annoncør ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés, anjeun kedah milarian Økologisk.

    Kumaha milih Økologisk blogging anu leres?

    Pikeun milari Økologisk blogging anu leres, ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusisk kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, omfavner sampurna, Museurkeun di nulungan mødre, der opdrager børn kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Inget yén anjeun bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi stedsegrøn)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog en dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina mode, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blog anjeun kedah di en Økologisk anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blog pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha blog ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju blog enggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individu anjeun?

    kuring gør SpyFu, også iklan Pay-per-click, pikeun estimasi kauntungan tina Økologisk sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - optræder olahragaKonto nr. 1: Ieu-statistik er et produkt, der producerer beklædningsgenstande olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti $ 100.000 bulan dina AdWords nurutkeun Spyfu.Økologisk nr. 3 - IT panyadia solusi - et globalt pas, nu urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran på 3.846 konci på Google tilbringer 60.000 dollars pr. bulan.Konto nr. 2: Ieu statistik annonce pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Økologisk ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan på konci 3.846 på Google efter at have brugt $ 60.000 pr. bulan.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku-blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1.000 sidevisninger anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blog anu pohara specialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Dag 1 fra 1.000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dine apdet média sosial, feed berita, e-mail, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyeéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Økologisk anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dine média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Offentlig milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan på YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan nøgleord pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Økologisk Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami spil.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Twitter på Twitter. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, lav tilknyttede selskaber Tumbu maranéhanana, nguamajukeun Tumbu maranéhanana dine média sosial anjeun bari mig et tag. Salaku kasempetan pikeun rekruttere blogger datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anuunje tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo header, underoverskrifter, kuglepunkt, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Ngomentaran-blog

    Mimiti, anu mairan din blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dine nye kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, koméntar blog mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog blog. Sabalikna, numbu ka postan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Platform Q&EN

    Forum sareng platform Q&En mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyeéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Økologisk anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sab) Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dine bagian Q&En situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog og en ny kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dine mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina watesan platform Q&En anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu platform Q&En umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku program.
    • Tripadvisor – Kanggo blogger perjalanan

    Diajar deui: Milariansk seueur cara pikeun tjene penge på bloggen og den anden side af Kevin Muldoon Studi med dine bloggerTips.com koster $ 60.000.

    Bab 7. Nganggo Alat Blogging Gratis

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. God tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blogging Anjeun.

    tulisan

    • Saatos deadline nu – Advance style sareng grammatikchecker.
    • Grammatik – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway App – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Rediger sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, plakat, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun gratis gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran fil .jpeg.
    • PNG-fil – Ngurangan ukuran fil .png.
    • Skitch – Nyandak catetan gambar.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Infat basajan fra nyatakeunun.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna favicon generator.

    foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350.000 gambar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Gratis ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • World Fact Book – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Marketing Sherpa – Laporan pamasaran gratis.
    • handelspub – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun e-mail alarem dine kontén anyar anu anjeun lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing webmaster Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Alat webmaster Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – Stalk pesaing Anjeun
    • Majestic SEO – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa profillink situs (CF / TF) gancang.
    • kalibet Bay -All-in-one marketing, salg & service platform platform
    • Side Checker sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha med Twitter dine hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dine jaringan média sosial utama.
    • Tag Board – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha platform média sosial gampang.

    Webanalyse & Produktivitas

    • Google Analytics – Statistik wéb gratis.
    • Matomo – Google Analytics Google.
    • YouTube Analytics – Statistik dina pidéo YouTube-anjeun.
    • Statistik WP – Bandingkeun-blog WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • prosés Street – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosan blogger sering ditanyakeun

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian blog?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog og kalebet nami domæne, når vi er vært for en håndtering af $ 100 dollar (alt sammen $ 10 dollars). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress). Præcise tina biaya anu bakal: $ 15 tunan pikeun nami domæne. Com sareng $ 60 tunan kanggo gebyr wéb.

    2. Kumaha blogger dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinier – hiji nyeéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahan atanapi jan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papan damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian blog haratis?

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyeéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta platform blog gratis?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha karugiansk sareng-platform blogger gratis:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran domæneblog anjeun katingalina janten underdomæne sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, platform bébas ngabatesan kasempetan pikeun at tjene penge på bloggen

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup your pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan blog gratis, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyeéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran domæneblog anjeun katingalina janten underdomæne sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, platform bébas ngawatesan kasempetan pikeun at tjene penge på bloggen

    Layar direbut tina WordPress Advertising Sarat jeung Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map