Har du nogensinde ønsket at starte din egen blog? Eller har du allerede en blog, som du ikke er sikker på, hvordan du går til næste niveau?


Hvis dit svar er “ja”, er denne side stedet at være.

I denne blogguide lærer du:

  Hvorfor denne blogguide? Lidt om mig selv

  Jeg grundlagde Webhostinghemmeligheder afsløret (WHSR) tilbage i 2008, og delvis takket være en stor velkomst fra bloggsamfundet, er vi gået fra styrke til styrke. Siden da er WHSR vokset til at blive et af nettets førende websteder for rådgivning om webhosting, og jeg har tiltrukket af mærket nogle af de stærkeste stemmer inden for moderne blogging – som alle har givet deres input til denne bog og webstedet det er go-to-ressourcen for alle, der starter på den selvhostede blogging-rute.

  Med denne guide til no-nonsense vil jeg give dig nogle af de hurtigste, let at forstå og frem for alt effektive løsninger på dine bloggingproblemer – fjernet fra min egen oplevelse og fra sindet af mennesker, der nyder, hvad de gør.

  Min problogger forfatterprofilsideMin forfatterprofilside på Problogger.net – Jeg offentliggjorde regelmæssigt i en række højprofilerede bloggervejledningssider mellem 2015 – 2018.

  Kapitel 1. Opsætning af en blog fra Scratch

  Det er let og billigt at starte en blog i 2020.

  Den mest populære blogsoftware, WordPress.org, er gratis. Professionelt udviklede WordPress-temaer og plugins er gratis. Og der er bogstaveligt talt millioner af gratis tutorials til at komme i gang (inklusive denne). De eneste omkostninger, der er forbundet med at starte en blog, er de penge, du betaler for en webhost og domænenavn.

  Sikker på, det kunne blive meget vanskeligt på et senere tidspunkt; men generelt er blogging ikke tilgængelig for alle, der har en computer med en internetforbindelse. Faktisk kan du faktisk oprette en blog og få den til at køre i løbet af de næste 20 minutter. Trinene nævnt i de følgende trin er nøjagtigt, hvordan jeg opretter mine blogs i begyndelsen.

  Grundlæggende alt hvad du skal gøre er at:

  1. Vælg en god webhost og domænenavn
  2. Peg dit domæne-DNS til din webhost
  3. Installer WordPress til din nye webhost (meget let ved hjælp af auto-installer).
  4. Log ind på din WordPress og offentliggør dit første indlæg.
  5. Og … det er alt.

  Lyder let? Det kan du tro!

  Jeg går dig gennem trinene nedenfor. Du er velkommen til, hvis du allerede ved, hvordan du opsætter din egen blog.

  1. Vælg en god webhost og domænenavn

  For at starte en selvhostet blog skal du først have et domænenavn og en webhostingskonto.

  Dit domæne er navnet på din blog. Det er ikke noget fysisk, som du kan røre ved eller se; men blot en streng med tegn, der giver dit websted en identitet – som titlen på en bog eller et sted. Dit domæne ‘fortæller’ dine besøgende, hvilken slags blog de besøger.

  Webhosting er derimod det sted, hvor du gemmer dit blogindhold – ord, blogtemaer, billeder, videoer og så videre.

  Domænenavne – Hvor skal man registrere?

  Du kan vælge og registrere dine domænenavne via en domæneregistrator. GoDaddy, NameCheap, Hover og Domain.com er nogle af de mest populære registratorer på markedet.

  Bemærk, at det er vigtigt at adskille domæneregistrering fra din webhost. Bare fordi din webhost tilbyder et gratis domæne, betyder det ikke, at du skal lade hostingfirmaet kontrollere din domæneregistrering. Personligt bruger jeg NameCheap til at administrere mine domæneregistreringer; men enhver anden velrenommeret domæneregistrator skal være fint. Dermed er jeg i stand til at ændre mit domæne-DNS når som helst, jeg ønsker, og undgår mig selv at blive låst med en bestemt webhost. Jeg anbefaler dig kraftigt at gøre det samme for din egen beskyttelse.

  Webhosting – Hvor er din blog vært?

  Hvad angår webhosting, kan du tjekke mine bedste webhostingvalg og indeks for hostinganmeldelser.

  Til at begynde med anbefaler jeg at starte i det små med en delt webhost.

  I delt hosting – Selvom hostingressourcerne er mindre sammenlignet med andre (VPS, sky osv.), Har du brug for mindre budget (ofte <$ 5 / mo ved tilmelding) og teknisk viden til at starte. Når du vælger en webhost til din blog, er dette de fem overvejelsesfaktorer:

  1. Pålidelighed – Din blog skal være stabil og tilgængelig online 24 × 7.
  2. Hastighed – Du har brug for en vært, der indlæses hurtigt, fordi hastighed påvirker brugeroplevelsen og søgerangering.
  3. Prisfastsættelse – Hosting med <$ 5 / mo er en god start, du behøver ikke en premium-service på dette tidspunkt.
  4. Plads til at vokse – Du har brug for hosting-opgraderinger (ekstra funktioner, mere serverstyrke osv.), Efterhånden som din blog vokser.
  5. Support – Internettet er i konstant forandring, det er altid godt at have nogen til at tage backup af dig på den tekniske side.

  Anbefalet bloghosting til nybegynder

  1. InMotion Hosting

  start en blog ved hjælp af InMotion HostingVær vært for to blogs hos InMotion Hosting for $ 3,99 / mo.

  Besøg webstedet: https://www.hostinger.com/

  Hostinger er en af ​​de billigste web-værter rundt, især i tilmeldingsperioden for bryllupsrejse. På trods af at være et budget-hostingfirma tilbyder Hostinger masser af premium hosting-funktioner, der er velegnet til bloggere.

  3. SiteGround

  start en blog ved hjælp af SiteGroundSiteGround opkræver $ 3,95 per måned for at huse en blog.

  Pro Tip: Bare fordi en webhost er populær, betyder det ikke, at det er bedst for din blog. Se på hostingpræstationen og gennemgå nøje, inden du træffer en beslutning.

  2. Peg domæne DNS til din webhost

  Derefter skal du opdatere DNS-posten hos domænenavnsregistratoren (hvor du registrerede dit domæne i trin # 1) for at pege på din webhosts servere (InMotion Hosting, Hostinger eller SiteGround).

  DNS står for Domain Name System, og det bruges til at dirigere enhver indkommende bruger mod serverens IP-adresse. Så når en bruger indtaster “WebHostingSecretRevealed.net”, henter DNS-posterne IP-adressen på min webhost og serverer mit websted til brugeren.

  Peger domænenavneservereEksempel: At pege et websted til InMotion Hosting-navneservere på GoDaddy.

  Her er de trinvise instruktioner om opdatering af din blog-DNS på GoDaddy eller Namecheap.

  3. Installer WordPress til din webhost

  For at begynde at blogge ved hjælp af WordPress skal du først installere systemet i din webhost. Dette kan gøres manuelt eller automatisk ved hjælp af en installations-app med et enkelt klik. Begge metoder er forholdsvis enkle og kan gøres let.

  WordPress manuel installation

  I et hurtigt blik er her de trin, du skal gøre:

  1. Download og pak WordPress-pakken ud på din lokale pc.
  2. Opret en database til WordPress på din webserver såvel som en MySQL-bruger, der har alle privilegier til at få adgang til og ændre den.
  3. Omdøb filen wp-config-sample.php til wp-config.php.
  4. Åbn wp-config.php i teksteditor (notepad), og udfyld dine databasedetaljer.
  5. Placer WordPress-filerne på den ønskede placering på din webserver.
  6. Kør WordPress-installationsskriptet ved at åbne wp-admin / install.php i din webbrowser. Hvis du installerede WordPress i rodmappen, skal du besøge: http://example.com/wp-admin/install.php; Hvis du for eksempel installerede WordPress i sin egen undermappe kaldet blog, skal du besøge: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
  7. Og du er færdig.

  WordPress installation med et enkelt klik

  De fleste bloggere i dag installerer ikke deres WordPress manuelt.

  Med understøttelse af installation med ét klik installationstjenester som Softaculous og Mojo Market Place (afhænger af hvilken webhost du bruger) er installationsprocessen meget lige frem og kan udføres med bare et par enkle klik.

  Som reference viser følgende billeder, hvor du kan finde autoinstallationsfunktionen på dit Hostinger-instrumentbræt. For at installere WordPress skal du bare klikke på det cirkelformede ikon og følge instruktionerne med dummy-bevis – dit WordPress-system skal være kørt i løbet af mindre end 5 minutter.

  Hostinger WordPress autoinstallationsprogramEksempel: Du kan installere WordPress på din webhost med blot et par klik ved hjælp af Hostinger Auto Installer (besøg Hostinger her).

  Ting ser måske anderledes ud for forskellige webhosts, men processen er dybest set den samme. Så rol ikke, hvis du ikke bruger en af ​​disse værter, som jeg viser her.

  Hvorfor WordPress?

  Personligt synes jeg WordPress er den bedste blogplatform til nybegynder. Baseret på statistikker fra Built With er mere end 95% af blogs i USA bygget ved hjælp af WordPress. Globalt er der næsten 27 milliarder blogs, der køres på WordPress.

  4. Find din WordPress-administratorside og login

  Når du har installeret dit WordPress-system, får du en URL til at logge ind på din WordPress-administrator side. I de fleste tilfælde vil URL’en være noget lignende (afhænger af den mappe, du installerede WordPress):

  http://www.exampleblog.com/wp-admin

  oprette ny blogpostOprettelse af en ny blogpost i den nye WordPress Gutenberg.

  Den seneste version af WordPress på dette tidspunkt af skrivning er version 5.3.2 – som standard bruger du WordPress Gutenberg som teksteditor. Gutenberg bringer en masse fleksibilitet til WordPress-platformen. Dette er især nyttigt for begyndere, da mange ting som indstilling af baggrundsfarver og mere ikke længere kræver kodning. Blocksystemet hjælper også med artikellayoutstyring.

  Hvis du vil skrive og offentliggøre et nyt indlæg, skal du blot navigere til venstre sidebjælke, klikke på ‘Indlæg’ > ‘Tilføj nyt’, så ledes du til skriveskærmen. Klik på ‘Forhåndsvisning’ for at få vist et eksempel på, hvordan tingene ser ud i front-end (hvad dine læsere vil se), klik på ‘Udgiv’, når indlægget er afsluttet.

  Hej! Du har nu offentliggjort dit første blogindlæg.

  Besøg: WordPress Theme Directory

  Det er her du kan få alle de gratis WordPress-temaer. Temaer, der er opført i dette bibliotek, følger meget stramme standarder leveret af WordPress-udviklere, og efter min mening er dette det bedste sted at få gratis, fejlfri temadesign.

  2. Betalt WordPress-tema-klub

  En anden måde at få betalte temaer af høj kvalitet på er at abonnere på WordPress Temaklubber.

  Hvis dette er første gang du hørte om Theme Clubs, er det sådan, det fungerer: Du betaler et fast beløb for at blive medlem af klubben, og du får forskellige designs, der tilbydes i klubberne. Temaer, der tilbydes i Theme Club, er som regel professionelt designet og opdateres regelmæssigt.

  Elegante temaer, Studio Press og Artisan-temaer er tre WordPress-tema-klubber, jeg anbefaler.

  Der er meget mere andre derude – nogle klubber tager endda hensyn til en bestemt branche, såsom ejendomsmægler eller skoler; men vi vil kun dække tre i denne artikel.

  Elegante temaer

  WordPress betalt temaklubElegante temaeksempler – Mere end 80 premium WordPress-temaer, .

  Besøg: StudioPress.com. Pris: $ 129,95 / tema eller $ 499,95 / levetid

  Hvis du er en langvarig WordPress-bruger, har du sandsynligvis hørt om StudioPress. Det er populært for sin Genesis Framework, den minimalistiske og SEO-venlige WordPress-ramme til alle StudioPress-temaer.

  StudioPress tilbyder fleksibel priser baseret på dine behov. Genesis Framework med et barn-tema er tilgængeligt for en engangsbetaling på $ 59,99. Premium-temaet, der inkluderer Genesis Framework, koster $ 99 hver. Hvis du vil have adgang til alle temaerne, kan du betale 499 $.

  Håndværker-temaer

  færdiglavede webstederFærdige websteder, der tilbydes af Artisan Temaer.

  Lær mere: Her er en række andre enkle ting, du kan gøre for at beskytte din WordPress-blog

  Plugins for bedre blogydelse

  W3 samlet cache WordPress-plugin

  Når det kommer til optimering af blogydelse, W3 Total Cache og Swift Performance er de mest populære muligheder.

  De to andre performance-plugins, som du også skal undersøge, er Cloud Flare og WP Super Cache. Cloud Flare er et gratis plugin leveret af CDN-firmaet Cloud Flare; mens WP Super Cache er udviklet af Donncha og Automattic, det firma, der udviklede og driver WordPress nu.

  Et cache-plugin er et must-have i moderne bloggingverden – det forbedrer brugeroplevelsen kraftigt ved at øge serverydelsen, reducere den tid det tager at downloade og øger sidehastighedshastigheden.

  Hvis din blog har masser af billeder i den – overvej at tilføje EWWW Image Optimizer. Det er et billedoptimeringsværktøj med et klik, der er i stand til at optimere billedfilerne i dit bibliotek. Det har også den automatiske billedkomprimeringsfunktion for at reducere størrelsen på billeder, mens du uploader dem. Ved at optimere billeder kan du reducere sideindlæsningstiderne og resultere i hurtigere webstedsydelse.

  Lær mere: SEO 101 for første gang bloggere

  Plugin til Gutenberg-blokke

  Brugerdefinerede Gutenberg blokke

  Med introduktionen af ​​Gutenberg-editor i WordPress 5.0 kan bloggere nu oprette indhold ved hjælp af en blokbaseret editor. Som standard tilbyder WordPress et sæt grundlæggende indholdsblokke som et afsnit, et billede, en opfordring til handling-knap, kortkode og så videre. Ved at tilføje Gutenberg Block-plugins får du tilføjet mere engagerende elementer (for eksempler – FAQ, harmonika, forfatterprofil, karrusel, klik-til-tweets, GIF-blokke osv.) Til din blog.

  Stabelbare, ultimative blokke og CoBlocks er tre nemme og gratis Gutenberg Block-plugins at prøve.

  Kapitel 4. Find en niche og oprette indhold

  Dette er normalt, hvordan en nybegynder starter en blog: De ville skrive om deres arbejde på mandag, hobbyer på tirsdag, film, de har set på onsdag, og politiske synspunkter i weekenderne. Kort sagt, disse mennesker skriver simpelthen om en lang række emner uden et hovedfokus.

  Ja, disse blogs ville akkumuleres en jævn følge blandt deres venner og familie; men det handler om det.

  Det er meget svært at have et betydeligt antal loyale læsere, når du blogger tilfældigt, fordi folk ikke vil vide, om du er en filmkritiker, madanmelder eller en bogkritiker. Annoncører vil også være tilbageholdende med at annoncere med dig, fordi de ikke ved, hvad du handler om. For at opbygge en vellykket blog skal du finde en niche.

  Hvordan man vælger den rigtige niche til blogging?

  For at finde den rigtige bloggingsniche er her de vigtigste punkter, du skal overveje.

  1. Udfyld et behov

  Hvis du nogensinde har tænkt “Jeg ville ønske, at nogen ville blogge om dette”, er det et a-ha øjeblik. Hvis det er et emne, som du gerne vil vide mere om, er det sandsynligvis et emne, som andre mennesker vil vide om.

  Hvad er din unikke viden? Hvordan kan du give noget unikt til det emne, som ingen andre kan? Det kunne endda ske gennem et interview med en ekspert.

  Eksempel: Ginas blog, Embracing Imperfect, fokuserer på at hjælpe mødre med at opdrage børn med særlige behov.

  2. Noget, du brænder for

  Husk, at du vil skrive, læse og tale om dit emne hver eneste dag i de næste par år. Hvis du ikke har nogen interesse for dit blogemne, ville det være meget svært at holde fast vedvarende.

  Desuden kan du lide at skrive om disse emner.

  3. Emne, der har opholdskraft (stedsegrønt indhold)

  Mens kontroversen er stor, sikrer det ikke, at dit emne vil være her i næste uge. For eksempel, hvis du er meget lidenskabelig med Vine og starter en blog, der er centreret om den, når det falder ud af mode, vil du være ude af indhold. Det er bedre idé at fokusere på et mere generelt emne, såsom “banebrydende sociale medie-tendenser” eller “billedapps, der rocker”. På den måde, hvis en tåge falder ud af mode, kan din blog stadig holde øje med, hvad der erstatter det.

  4. Rentabelt

  Din blog skal være i en niche, som du kan tjene penge på.

  Spørg dig selv, om det er et emne, der vil tiltrække læsere og skabe indkomst – hvad enten det er gennem reklame eller salg. Hvis du blogger for at støtte din eksisterende virksomhed, får bloggen nye kunder ind? Hvis du blogger bare fordi du brænder for emnet, er der en måde at tjene penge på din individuelle blog?

  Jeg bruger SpyFu, et Pay-per-click-annonceringsværktøj, til at estimere rentabiliteten af ​​en niche undertiden. Min logik bag dette – hvis annoncører betaler tusindvis af dollars til Google Adwords, skal der være penge at tjene på dette felt. Her er to eksempler, jeg fandt:

  _niche2-månedligt budget - sport visesEksempel # 1: Dette er reklamestatistikkerne for en producent af sportstøj (tænk sportsmærker som Adidas eller New Balance, men mindre). Dette firma brugte mere end $ 100.000 om måneden på Adwords ifølge Spyfu.Niche # 3 - IT-udbyder - et globalt marked, de fleste mennesker, der driver et websted, har brug for dem. Der er 10 - 15 andre store spillere på dette felt. Dette firma byder på 3.846 nøgleord på Google og bruger cirka $ 60.000 pr. Måned.Eksempel 2: Dette er annoncestatistikkerne for en udbyder af it-løsninger. Der var omtrent 20 andre store spillere i denne niche. Især dette firma købte annoncer på 3.846 nøgleord på Google og brugte omkring $ 60.000 pr. Måned.

  Lær mere: Sådan skriver du mindst et stort indhold pr. Uge konsekvent

  Kapitel 5. Udvide dit blog-læserskab

  Den triste sandhed for mange bloggere derude har taget dem for meget tid til at opbygge deres læserskare. Det kan tage måneder at få deres første 1.000 sidevisninger, og nogle meget specialiserede blogs synes aldrig at komme dertil.

  Her er fem grundlæggende strategier, der hjælper dig med at tage din blog fra dag 1 til 1.000 sidevisninger.

  1. Skriv noget, som folk vil læse

  Folk drukner i opdateringer på sociale medier, nyhedsfeeds, e-mails og forskellige typer promoer. Det bliver stadig sværere at få folk til at læse dit indhold. Du kan dog stadig gøre det godt, hvis du ved, hvem dit ideelle publikum er, og hvad de leder efter. Tænk på kløften i din niche, hvilken type indhold der mangler, og hvordan du kan give mere værdi for dit publikum.

  Her er ting, der kan hjælpe dig med din forskning:

  • Brug sociale medieværktøjer til at spore det vellykkede indhold på sociale medier. I en sådan væk kan du generere indholdsidéer, der får god feedback fra sociale medier.
  • Brug indholdsværktøjer som Svar på offentligheden for at søge efter populære spørgsmål, som folk stiller i Google.
  • Brug antallet af visninger på YouTube til at finde emner, som folk er interesseret i.
  • Brug et nøgleordsundersøgelsesværktøj til at bestemme de specifikke emner, som folk leder efter inden for din niche. Du kan fremstille indhold baseret på disse nøgleord.

  2. Opret forbindelse til dit samfund

  “Delt og gjort” er ikke længere navnet på spillet.

  Du skal kontinuerligt dele dine indlæg igen og igen. Hvis du bliver inviteret til at deltage i en gruppe Pinterest-tavle, der matcher din niche, kan du tilmelde dig og dele og kommentere ofte. Hvis du tilmelder dig en liste med ligesindede bloggere, er oddset for, at de vil dele hinandens indhold regelmæssigt – ugentligt eller dagligt. Dette vil hjælpe dig med at udvide dit læserskare og engagement.

  Søg jævnligt din stamme – beløn andre medlemmer i den og få forbindelse til dem.

  Hjælp til på Twitter-fester. Kommenter indlæg fra andre medlemmer. Del artikler i dine nyhedsbreve. Afrund og beløn blogs, som du elsker ved at byde på en hver uge eller måned.

  Spørg, hvordan du kan hjælpe nogen med en gæstepost eller ved at tilbyde gæstepladser. Sælg deres produkter, brug deres tilknyttede links, promover deres links på dine sociale medier, mens du mærker dem. Når der kommer muligheder for at rekruttere bloggere, husker disse bloggere din hjælp og inviterer dig til at deltage.

  3. Sørg for, at din blog er let at læse

  Jeg bliver frustreret, når jeg finder en blog med en titel, jeg er fuldstændig begejstret over at finde indholdet med et stort stykke tekst, få afsnit, ingen overskrifter eller kugler og små skrifttyper. Det driver mig væk.

  Oven på det, jeg har oplevet ovenfor, bør din blog ikke belaste læserne med pop op-vinduer og klik-throughs. I stedet præsentere indholdet dygtigt for dine læsere. Kend dine læsers tidsbegrænsninger, og forstå, hvad der får dem til at blive på dit websted.

  Her er, hvad du kan gøre for at gøre din blog lettere at læse:

  • Optimer din blog ved hjælp af overskrifter, underoverskrifter, kuglepunkter eller nummererede lister. Dette hjælper dit indhold med at vises mere organiseret.
  • Opdel dit blogindhold i sektioner eller afsnit. En væg af tekst kan se skræmmende ud og overvælde læserne.
  • Undgå at bruge smarte skrifttyper. Hold fast ved websikre skrifttyper som Arial, Georgia, Times osv.
  • Brug enkel engelsk og skriv i korte sætninger. Mål din artikellæsbarhed for en studerende i ottende klasse.

  4. Kommentar til blog

  For det første er det at kommentere blogs muligvis den mest oversettede metode til opbygning af blogtrafik – hovedsagelig fordi folk sutter af at føre kvalitetsfulde, meningsfulde samtaler med fremmede (mig selv inkluderet). Blogkommentering er imidlertid en kvalitetsmetode til opbygning af trafik, der også tilfældigvis er gratis – kan ikke argumentere med det!

  Der er to gyldne regler til blogkommentarer:

  1. Skriv altid en kvalitetskommentar. Hvis du ikke har noget meningsfuldt at tilføje til diskussionen, skal du ikke efterlade en kommentar (“Tak – fantastisk indlæg” kommentarer … de er ubrugelige)
  2. Slip kun et link, hvor det er relevant. Spam ikke, uanset hvor fristende det måtte være; det vil slå tilbage på dig.

  Mens en anden regel (måske ikke en gylden regel), hvis du forlader et link, skal du ikke bare give din blogs URL. I stedet for at linke til et relevant indlæg, der tilføjer værdi til det originale indlæg og diskussion. Relevans er nøglen her.

  5. Sp&En platforme

  Fora og Q&En platforme er gode steder at få plads foran dit relevante, interesserede publikum. Tricket er at overvåge igangværende samtaler i din niche, så du kan chime ind, når du har noget nyttigt at sige (og nej, ikke alle indlæg bliver en mulighed – men nogle vil). Du har brug for en god feed-læser, såsom Feedly, for at få dette arbejde til.

  Ikke at finde en nøjagtig pasform eller nok on-the-dot-muligheder?

  Opret noget tilpasset indhold, der er relevant for en særlig varm samtale. For eksempel, hvis nogen spørger, hvordan man gør noget med .htaccess-kode, kan du skrive en tutorial og sende den til din blog – så i Q&Et afsnit af webstedet, svar på anmoderen med en teaser, og link dem til din blog for at få de fulde koder og demoer. Oddsen er, at hvis en person stillede spørgsmålet, har andre det samme spørgsmål – og dit forum svar og link vil fortsætte med at rådgive dem, når tiden kommer.

  Med hensyn til hvilket Q&En platforme til brug, anbefaler jeg

  • Quora, Klout og Yahoo! Svar – dette er tre af de bedste generelle spørgsmål&En platforme
  • StackOverflow – hvis du er en udgiver, der sælger programmeringsbøger.
  • Tripadvisor – For rejsebloggere

  Lær mere: Find flere måder at tjene penge på din blog og læse Kevin Muldoon’s case study til at sælge BloggingTips.com for $ 60.000.

  Kapitel 7. Brug af gratis blogværktøjer

  Selvom der findes nyttige gratis værktøjer og webservices online, er problemet at afhente dem blandt alle andre skrædder eller / og forældede værktøjer.

  Som en afskedsgave til læsning af min guide indtil her, vil jeg give dig en liste over gratis værktøjer, som vi bruger hele tiden på WHSR. Held og lykke, og jeg ønsker dig succes med din blogging.

  Skrivning

  • Efter fristen – Advance-stil og grammatikontrol.
  • Grammatik – Mest populære webskrivningsassistent.
  • Hemingway-app – Skriv kort og fed med dette værktøj.
  • Freedom.to – Bloker distraherende websteder, så du kan fokusere på skrivning.
  • ByWord – Distraktionsfrit skriveværktøj.
  • Evernote – Det ene værktøj, der skal introduceres.

  Billedredigering

  • Fotor – Rediger og design smukke billeder værktøj til sociale medieindlæg, plakater, invitation osv.
  • Canva – Design smukke billeder og indlæg på sociale medier.
  • Designguide – Opret smukke billeder ved hjælp af gratis skabeloner og færdige billeder.
  • JPEG Mini – Reducer størrelsen på .jpeg-filer.
  • Lille PNG – Reducer størrelsen på .png-filer.
  • Skitch – Optagelse af billednotater.
  • Pic Monkey – Prisvindende billedredigeringsværktøj.
  • Pik to Chart – Simpelt infografisk værktøj til oprettelse.
  • Pixlr – Billedredigeringsværktøj.
  • Favicon.io – Den bedste favicon generator nogensinde.

  Gratis Stock-fotos & Billeder

  • Ikon Finder – Stort gratis ikon bibliotek.
  • Morgule File – Mere end 350.000 billeder til kommerciel brug.
  • Stock Snap – Websted med billedkatalog med smukke gratis fotos tilføjet ugentligt.
  • WHSR gratis ikoner – Gratis ikoner designet af vores interne designer.

  Referencer & undersøgelser

  • World Scientific – Gratis akademikers nyhedsbrev.
  • World Fact Book – Intet skidt – verdensinformation direkte fra CIA.
  • Tech Republic – Hvidbøger, rapporter og casestudier om tech.
  • Marketing Sherpa – Gratis markedsføringsrapporter.
  • Trade Pub – Gratis magasiner, hvidbøger og casestudier.
  • Hubspot Library – God referencekilde i marketing.
  • CrunchBase – Nyheder om startvirksomheder.
  • BuzzFeed Trending – Find de seneste hotte emner på BuzzFeed.
  • Spørgsmål om kreativ skrivning – Idéer og instruktioner til at overvinde skriveblokke.
  • Google Alerts – Få alarm e-mails om nyt indhold, du sporer.

  Sociale medier, marketing & SEO

  • Bing Webmaster Tool – Bings gratis webstedsdiagnosticeringsværktøj.
  • Google Webmaster Tool – Googles gratis webstedsdiagnosticeringsværktøj.
  • Følg – følg dine konkurrenter
  • Majestic SEO – Gratis version giver dig mulighed for hurtigt at kontrollere en link til profil (CF / TF).
  • Engager Bay -All-in-one marketing, salg & service automatiseringsplatform
  • Lignende sidecheck – Kontroller, om der er kopierede sider på din blog.
  • Ligesom Explorer – Kontroller sociale metrics for dit (eller konkurrenters) indhold.
  • Tweet Deck – Mange flere Twitter-kontoer i et dashboard.
  • Buzz Sumo – Find populært indhold og påvirkere på store sociale medienetværk.
  • Tag Board – Markedsundersøgelser på sociale medier.
  • IFTTT – Publicer nemt indhold på flere sociale medieplatforme.

  Webanalyse & Produktivitet

  • Google Analytics – Gratis webstatistikker.
  • Matomo – Google Analytics minus Google.
  • YouTube Analytics – Statistik over dine YouTube-videoer.
  • WP Statistics – Sammenlign din WordPress blog med andre.
  • Process Street – Enkel proces- og workflowstyring.

  Test af webstedets hastighed

  • Bitcatcha – Kontroller webstedshastighed fra 10 placeringer.
  • Webpage Test – Kontroller websideets hastighed i detaljer.
  • GT Metrix – Test og spor websideets indlæserhastighed i detaljer.

  Blogging ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor meget koster det at starte en blog?

  De anslåede omkostninger til at starte en blog, der inkluderer et domænenavn og en webhosting, er under $ 100 om året (mindre end $ 10 om måneden). Denne pris er baseret på en selvhostet blog (ved hjælp af WordPress). Opdelingen af ​​omkostningerne vil være: $ 15 årligt for et .com-domænenavn og ca. $ 60 årligt for gebyr for webhosting.

  2. Hvordan får bloggere betalt?

  For at få et bedre billede af, hvordan bloggere får betalt, kategoriserede jeg dem i 2 typer – den ene er, hvor du handler direkte med kunder eller annoncører, mens den anden er, hvor du tilmelder dig et program, der tilbydes af et firma eller netværk.

  Når du handler direkte med kunder eller annoncører, har du mere kontrol over prisfastsættelsen. Du kan tjene penge ved:

  – Salg af premiumindhold (medlemswebsted)
  – Direkte reklame
  – Salg af dit produkt
  – Job bestyrelser
  – Skrivning og udgivelse af sponsorerede indlæg

  3. Sådan starter du en blog gratis?

  Der er adskillige platforme, hvor du kan starte en gratis blog i dag, dette inkluderer WordPress.com, Tumblr eller Blogger. For at oprette en gratis blog er alt hvad du skal gøre at tilmelde dig, og du kan begynde at offentliggøre dit indhold.

  4. Hvad er fangsten bag en gratis blogplatform?

  Intet kommer gratis i vores verden. Der er en række ulemper med en gratis blogplatform:

  – Der er regler fastlagt af hver platform, som du skal overholde
  – Domænenavnet på din blog ser ud til at være et underdomæne såsom “myblogname.wordpress.com” eller “myblogname.tumblr.com”
  – Der er begrænset funktionalitet, plugins og temavalg, du kan foretage til din blog
  – Normalt begrænser gratis platforme muligheden for at tjene penge på din blog

  Jeg anbefaler stærkt, at du starter din blog ved hjælp af et selvhostede WordPress.org (som det, jeg har beskrevet i denne vejledning). Udover at overvinde begrænsningen af ​​den gratis blog, er din potentielle vækst ubegrænset.

  Der er adskillige platforme, hvor du kan starte en gratis blog i dag, dette inkluderer WordPress.com, Tumblr eller Blogger. For at oprette en gratis blog er alt hvad du skal gøre at tilmelde dig, og du kan begynde at offentliggøre dit indhold.

  Men her er fangsten:

  • Der er regler fastlagt af hver platform, som du skal overholde
  • Domænenavnet på din blog ser ud til at være et underdomæne såsom “myblogname.wordpress.com” eller “myblogname.tumblr.com”
  • Der er begrænset funktionalitet, plugins og temavalg, du kan foretage til din blog
  • Normalt begrænser gratis platforme muligheden for at tjene penge på din blog

  Skærm optaget fra WordPress Annonceringspolitisk side.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me