Интервю на уеб-домакин: Въпроси и отговори с изпълнителния директор на CloudAccess.net Джонатан Гафил

Най-Joomla! потребителите не са непознати за името CloudAcccess.net.


Със седалище в Traverse City, Мичиган, CloudAccess.net е официалният хостинг партньор за Joomla! от 2010 г. Всеки месец повече от 30 000 нови потребители се регистрират за услугите си в CloudAcccess.net – което, ако се справите с математиката, това е повече от 800 нови Joomla! демо потребители ежедневно.

По това време на писане, CloudAcccess.net работи като платформа като компания за услуги, която улеснява и Joomla! и WordPress система за управление на съдържанието. През април 2014 г. Джонатан Джеймс Гафил се засили и зае Гери Джей Брукс позиция като изпълнителен директор на CloudAccess.net. С помощта на Саураб Шах успях да вляза в натоварения график на Джонатан Гафил за онлайн интервю, за да говоря за компанията и новата му роля в компанията.

Без допълнително забавяне, ето въпроса&Сесия.

Въведение: CloudAccess.net, компанията

Здравейте Джонатан, за мен е чест да ви представя на WHSR днес. Да започнем с някакво въведение, нали??

CloudAccess.net първо беше стартиран като компания за уеб дизайн и консултации на име Michigan Media, но сега е едно от най-признатите имена в Joomla! хостинг. Можете ли да ни разкажете повече за историята зад успеха на компанията?

Jonathan cloudaccessДжонатан Джеймс Гафил – изпълнителен директор на CloudAccess.net

Гари Брукс беше мозъкът и хрумна зад цялата работа. Започна с Joomla, докато разработва сайтове под името Michigan Media.

През това време той видя възможността да подобри предишната демо програма на Joomla и преследваше своята визия, преодолявайки някои големи препятствия по пътя. Той превърна 30-минутна демонстрация на Joomla в 30-дневно изпитание със скеле от системи за поддръжка, за да се гарантира, че новите потребители стават удобни за Joomla. CloudAccess.net успешно нарасна скокове и до голяма степен благодарение на визията и решителността на Гари. Всички го похваляваме за това. Имах щастието да предам лидерската палка при мен, когато Гари реши да се оттегли като изпълнителен директор.

Поздравления за повишението в ролята на изпълнителен директор. Какво е да управляваш бързо развиваща се глобална компания като CloudAccess.net – какъв е типичният ти ден на работа?

За мен е чест и се чувствам привилегирована да бъда част от това. Създадохме страхотна култура около CloudAccess.net и е радост да работим всеки ден.

Обичайният ми ден започва с колоездене до офиса около 8 часа сутринта (когато не вали сняг). Аз съм голям привърженик на философията за нула входяща поща, така че обикновено мога да скоча право в разнообразен асортимент от ежедневни задачи и срещи. Всеки ден идва със собствен набор от нови предизвикателства и аз гледам на всяко едно като възможност да се усъвършенствам и да израстваме. Като цяло ще участвам в няколко битки по футбол (футбол на маса за нашите читатели от ЕС) и ще тренирам от време на време уменията си за пут-пут или дартс. Когато почувствам, че съм свършил добра работа, се возим вкъщи, за да се погрижа в лудия си учен слой.

Платформата като бизнес за услуги

CloudAccess.net се откроява като единствен хостинг партньор с Joomla! за повече от 4 години и това говори много за вашия екип и компанията. Според вас какви са тайните на успеха на CloudAccess.net?

Благодаря ти за милите думи. Според мен успехът ни може да се дължи на две неща: първо, събрахме изключителен екип. Второ, водихме екипа си към изключителни цели. Ние се адаптираме през всеки успех и неуспех, като непрекъснато се учим как колективно да се превърнем в още по-добра компания. Тайната е да си сътрудничим по начин, който непрекъснато улеснява усъвършенстването.

Джонатан, преди 2014 г. CloudAccess.net специализира в Joomla! хостинг само. Как това се отрази на бизнеса в CloudAccess.net?

В началото Joomla беше основният ни фокус. Тичахме с него и се държахме здраво, докато компанията скочи. По пътя ни клиентите искаха да могат да управляват своите WordPress сайтове в нашия облачен контролен панел (CCP) и искаха нашият превъзходен екип за поддръжка да застане зад тях, докато изградиха. Оттогава ние въведохме WordPress като напълно интегриран продукт, предлагащ в цялата ни платформа. Въпреки че винаги ще бъдем в сърцето на магазин Joomla, откриваме, че има търсене на разнообразие … и хората просто обичат нашите контролни панели и екип.

CloudAccess.net WordPress хостинг плановеCloudAccess.net WordPress хостинг планове

Хубаво е да знаете, че CloudAccess.net сега предлага хостинг на WordPress. Но нека поговорим малко повече за партньорството на компанията с Joomla! – Разбрах, че компанията получава почти 1000 нови Joomla! сайтове всеки ден. Кое е най-голямото предизвикателство да стартирате уеб хост с толкова висока степен на обратна връзка?

Имаме голям брой демонстрации, които се стартират всеки ден. В началото предизвикателството беше изграждането на системите, които да позволят този вид мащабиране. Тогава имаше предизвикателството да се справим с взаимодействието с всички тези потребители, особено когато смятате, че ние предлагаме ниво на подкрепа за демо клиентите, което надминава това, което повечето хостинг доставчици дават на своите платени клиенти! През последните няколко години свикнахме с натоварването и изградихме автоматизация и системи, които да помагат за болните точки … сега започваме да работим по други предизвикателства.

Използването на Joomla! и CloudAccess.net

Какви са някои от предимствата на използването на Joomla! за бизнес сайт?

Две думи: Open Source.

Отвъд това, мисля, че това е идеалният микс от „лесно” и „универсално”. Нека си признаем, малък / среден бизнес има стимули за изграждане и администриране на сайта си в къщата, ако могат да изпълняват правилно. Joomla превъзхожда този сценарий и още повече, ако бизнесът има екип, който да предоставя насоки и помощ от време на време. Именно там идва CloudAccess.net. Ние предоставяме платформа, интуитивни контролни панели и екип, който гарантира, че бизнесът е успешен при използването на Joomla, както и други приложения като WordPress.

„Искам да изпробвам CloudAccess.net, но ми се струва твърде сложно / твърде много караници / не съм добър в Joomla / и т.н.“ Какво бихте казали на хората, които не са сигурни в CloudAccess.net?

Истина е, че някои хора се съмняват в способността си да научават нови неща – особено в света на технологиите.

В този случай се сблъскваме с много хора, които смятат, че са „нетехници“. Прегръщаме тези хора и ги ръководим, докато учат. След време виждаме същите тези самопровъзгласени „нетехнологии“ да се обръщат и да изграждат красиви сайтове за себе си, приятелите си и членовете на семейството си. И не защото Joomla е изключително лесен за използване … а защото знае, че могат да разчитат на CloudAccess.net, за да ги ръководят с живи уебинари, уроци и практическа помощ.

CloudAccess.net Бъдещи планове и други

Джонатан, видяхме доста големи придобивания и сливания през последните години – милиони, ако не милиарди, са направени от основатели на хостинг компании. Какво мислиш в това? Разпродажбата или закупуването на други компании са част от плана на CloudAccess.net през следващите 18 месеца?

Гари Брукс остана наш собственик, но той оповести публично, че има планове да продаде компанията, ако ситуацията е подходяща.

Готвим някаква сериозна иновация … неща, които никой друг не прави. След като използват нашия облачен панел за управление, клиентите отново заявяват, че cPanel принадлежи в учебниците по история. Имаме добре обмислена инфраструктура и клиентската ни база се разраства бързо. Освен това създадохме екип, който е втори за никой. Това се равнява на ценна компания, която само с времето става все по-ценна. Трудно е да се предскаже бъдещето, но всички сме развълнувани от предстоящото.

Това е всичко за въпросите ми, много ви благодаря за отделеното време. Има ли нещо, което искате да добавите, преди да приключим с този въпрос&Сесия?

Благодаря ти, че ме имаш! J

Искам още?

облачен достъп

Можете да се свържете с CloudAccess.net на адрес:

 • Twitter: https://twitter.com/cloudaccess
 • Google+: https://plus.google.com/108716495886729484756/
 • YouTube: http://www.youtube.com/user/cloudaccess
 • FaceBook: https://www.facebook.com/cloudaccess
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map