James Reynolds, пейте ditemokake saka Veravo, SEO Sherpa lan Klik Jam, njupuk sawetara wektu kanggo ngobrol karo kita babagan маркетингова търсачка. Veravo nawakake sawetara piranti gratis kanggo pamilik situs web sing bisa nggawa lalu lintas menyang tingkat sabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James ing pemasaran, amarga dheweke uga dadi host lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran media sosial.

Интервю с Джеймс Рейнолдс

Джеймс РейнолдсWHSR: Здравей Джеймс, благодаря kanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan маркетинг karo pembaca kita.

Maturnuwun, iku pakurmatan.

WHSR: Sampeyan nyritakake ing bio sampeyan yen entuk предприемачески "Аха!" Wayahe. Apa wayahe lan apa пее ана "Аха!"?

Wirausaha paling gedhe "Аха" nemokake asil kasalametan.

Kanggo akèh taun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi. Investasi ing potret potret minangka salah sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan, dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya пее буден dhewe lan nggawe keuntungan. Iku nyenengake.

Наслаждавайки се, вече сте направили снимка. Aku nglawan iki pisanan amarga volume dhuwur, karya kreatifitas fotografi kurang adoh saka tembok studio dhuwur sing arep kita lakoni. Nanging sawise ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5, tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5, aku ngomong "у а!"

Kabeh layananku saiki основа langganan.

WHSR: Sampeyan mbukak situs sing disebut Veravo ngendi focus kanggo gain lalu lintas situs web. Apa sawetara piranti ing situs iki пееш bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

Ing veravo.com, kita nyebarke tulisan blog blog lan infographics sing ngajari teknik-teknik sing dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang situs web lan nggawe liyane dodolan. Situs web uga dadi podcast Lalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan sing kita diterbitake, kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web gratis. Изисква се лапоран ики кита нетепаке ситус уеб кангго ику фунгионалитас технически лан SEO лан менехи съвети babagan carane nggawe iku luwih apik. Kita nyedhiyakake laporan kasebut gratis, lan padha banget populer.

WHSR: Survei nuduhake manawa pengunjung situs saiki asring nganggo piranti seluler. Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah? Apa pikirane babagan algoritma paling anyar ing ing Google ing arah iki?

Nggawe situs web sing apik ing piranti seluler iku kudu. Wong ngakses internet nalika onten lan saka macem-macem piranti. Ora bisa ditindakake, Google bakal ngleksanakake kinerja situs web seluler minangka faktor peringkat utama amarga luwih akeh panelusur saiki wis kelakon ing piranti seluler tinimbang saka desktop. Мобилен е да пентира banget supaya kita kudu nganggep pengalaman mobile pisanan, liyane desktop. Saiki kita препроектиране situs SEO Sherpa lan miwiti pisanan karo desain seluler.

WHSR: Вонг сибук. Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak. Apa ana wong sing kudu weruh ing wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu penting banget. Panliten kita nuduhake yen kanggo saben detik wektu tundha, sampeyan bakal kelangan kurang luwih 7% saka konversi lan 5% saka tayangan gol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbukak situs web, entuk hosting sing sing paling cepet kanggo situs web sampeyan lan ateges ukuran file sing diminimalake. Посетете уебсайта на уебсайта, използвайки WordPress, както и на WPEngine хостинг, хостинг, хостинг, апликация, мангаран, 50%.

WHSR: Apa kesalahan nomer sing sampeyan ndeleng wong nganggo situs web isi?

Padha публикуване banget asring.

Ana yakin sing ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur; punika mitos. Sing luwih penting yaiku nggawe isi sing paling apik sing bisa, banjur entuk eyeballs sing isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan lan nggawe isi sing mung ditemtokake ing pandhuane target lan luwih akeh wektu ing jangkah. Kurang nanging luwih apik bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

WHSR: Ngomongake dhasar babagan program Podcast gratis. Apa sampeyan bisa nemokake yen sampeyan nderek podcast sampeyan?

Podcast kasebut disebut podcast Lalu Lintas Jam. Iki minangka pertunjukan пее biasane mingguan singa coa домакин karo pamimpin маркетинг кая Rand Fishkin, Joe Pulizzi, Perry Marshall lan liya-liyane.

Кита нежен стратегия за пеене bisa ditindakake kanggo ningkatake lalu lintas lan mbangun online penonton sing duwe bathi.

WHSR: Akeh podcast lan postingan blog sampeyan nyentuh topik mbangun komunitas. Sampeyan bisa nggedhekake iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitas online sing melu?

Nggawe pamirsa kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan sing pancene lestari. Klompok penggemar setia sing cilik banget bakal ningkataké bisnis sampeyan lan mbantu panyebaran pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi, ngembangake sesambungan lan mbangun "фенове" luwih akeh tinimbang sadurunge.

WHSR: Сампеян е безгласен саутера бисници пеят сукеси сайроне пиранг-пиранг таун. Apa sampeyan mikir minangka bahan utama sing bisa dadi sukses?

Аку Стив Джобс се опитваше да снимаш "misuwur" tetep luwe, tetep bodho " wicara. Wirausaha пеят sukses duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik, lan jumlah tartamtu sing ora sopan sing ngidini entuk manfaat ing usaha sing ora bakal bisa dicoba.

WHSR: Sampeyan minangka mantan pemain rugbi semi-pro. Kepiye olahraga kaya bisnis? Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone kudu laku, игра с rencana (стратегия), kauntungan lan kerja sama. Ana akeh persamaan antarane bisnis lan olah raga, saengga akeh atlet пеят sukses dadi bisnis пеят sukses.

Благодаря на kanggo Джеймс Рейнолдс

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik sukses sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web sing luwih kuat. Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut, panginten sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan lalu lintas situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low, kayata 5 Efektif Cara Tuwuh Blog Panjenengan Lalu Lintas.

Sampeyan kudu nyetel James ‘Traffic Jam Podcast kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs web SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me