Kas olete kantos hoyong ngamimitian blog ajanud nalira? Atanapi, naha anjeun parantos koos blogi anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina pituduh blogging ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pikitud ajaveebi ieu? Saanud perkawis diri kuring

    Kuuma aja jooksul Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) 2008. aasta juunis, kui sa ei saa midagi muud, kui sa tahad koguda oma ajaveebide loomise ajaveebit, on parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat web hosting, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina blogging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku saber situs ieu, nyie pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kurja sougan saku tana pik.

    Halamani profiiliprobleemide lugejaMinu Problogger.net-i pangatähtede panoraam – tervitava tervivaba rutiini pähe ajamine sajumhalaga pikem blogija anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Laps 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Aastal 2020 sareng mirah pikeun ngamimitian blogi.

    Tarkvarablogimine ja populaarne lugemine, WordPress.org, tasuta. Téma WordPress on tasuta pistikprogrammide teema, mis aitab teil tasuta alla laadida. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial tasuta viiba ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blogi nyaéta artos anje anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogimine tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana aniaun tiasa leres-leres ngadamel ajaveeb ajakohastatud 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeuni domeeni DNS-i käivitamine ja vastuvõtja loomine
    3. Otsige WordPressi kanali host sisse kõikvõimalikud teemad (saate installida ka muid programme).
    4. Sisenege sisselogimise kana WordPressi kanali uuele sisule ja uuele sisselogimisele.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Riputatud gampang? Anjeun panustas!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blogi anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun blogi anu di-hostkeun, mimitina peryogi nami domeen sareng akun web wéb.

    Domeeni anjeun mangrupikeun nami blogi anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domeeni anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis ajaveeb anu aranjeunna kunjungan.

    Web, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, teema blogi, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami domeen – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domeen anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, hõljutage, sarta Domain.com on sababaraha registripidajad ja kõik populaarsed.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domain tina host wéb anjeun. Ngan kusabab vastuvõtva domeeni tasuta domeenid tasuta hartosna anjeun kedagi ngantepkeun perusahaan hostimise ngatur pendaptaran domeeni anjeun. Pribadi, Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; tapi registreerijate domeen ternama sanésna kedah diémutan. Kui teil on vaja muuta domeeni DNS-i, siis saate seda teha ka siis, kui soovite, et teie domeeninimi oleks tugev. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Veebimajutus – Dimana Hostkeuni ajaveeb?

    Sedengkeuni veebimajutus, parmsatsioon kurjakuulutav host võõrustaja India indoneesia veebimajutus.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber hosting langkung alit dibandingkeun mustur batur (VPS, awan soeng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <5 dollarit kuus registreerumise kohta) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Töökindlus – Veebipäevik, kus kedagi stabiilselt öelda saab 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi host ja gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng ranking milarian.
    3. bedah – Hostimine sareng <$ 5 / kuu mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Kui soovite, et keegi host poleks sobiv (sobib rohkem, kui soovite serverit vaadata, siis on kõik korras), ajaveeb ajakohastatakse.
    5. sokongan – Internét kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Disarankeun Hosting Blog pikeun Newbies

    1. InMotioni hostimine

    ngamimitian ajaveeb nganggo InMotion HostingInMotioni hostimise veebipäevik on 3,99 dollarit kuus.

    Didatangani halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos Janten perusahaan võõrustas inglise keeles, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian ajaveeb nganggo SiteGroundSiteGround bayaran 3,95 dollarit / kuu ajaveebide ajaveeb.

    profinipp: Ngan kusabab host wéb anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jaluri domeeni DNS ka host wéb anjeun

    Salajengna, kellega ei kaasne DNS-i domeeninimede loomist (dimana anjeun ngadaptarkeun domain andeun di undakan # 1), mis on serveri jaoks mõeldud (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS-i uus süsteem Sistem Ngaran-domeen on turvaline, kui see pole kindel, et IP-server pole teie võrgus. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" kerkaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Nunjukkeuni domeeninimede serveridKontuur: MenMunjuki käsk InMotion Hostingi nimelised serverid GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blogi DNS-i käivitus GoDaddy või Namecheap kaudu.

    3. Sisestage WordPressi kanali host wéb anjeun

    Pikeuni ajaveebi ajaveeb WordPressi abil, mis on minimaalne kedagi masin süstemaatiliselt kanaliga majutada. Ieu tiasa dilakukeun sacara kasutusjuhend, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangani käsiraamat WordPress

    Dina pilguga gancang, st meesgrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC lokal Anjeun.
    2. Uus andmebaas WordPress on serveri viivitamatu versioon, mis on salajane, kui MySQL on uuendatud, olekuga seotud muudatused.
    3. Ngaganti ngarani wp-config-sample.php fail ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php Dina Pangropéa téksu (Notepad) on eusian rinci andmebaasi anjeun.
    5. See on WordPressi fail, mis asub serveris, ilma et saaksite seda muuta.
    6. Uus WordPressi installimine Aksarasse on saadaval wp-admin / install.php, mis on nüüd saadaval. Kuulutage WordPress dina diréktori akar, vaieldamatult juhuslik: http://example.com/wp-admin/install.php; lugege WordPressi alamkataloogi alamkataloogi blogi, jätkub, ajakohastatud versioon: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueurani blogija ayeuna henteu masang WordPress ku sacara manual.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (kumantung kana host with the anje angeun anggo), instalasi langsung pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Vaadake WordPressi, kuvades ikooni, mis sisaldab teraseturgu, mis on mõeldud näpunäidete koostamiseks – WordPressi sisselogimiseks, kui kedagi pole vaja, kui te näeksite 5 menüüd.

    Installer otomatis Hostinger WordPressKontuur: kui vajate WordPressi kanali vastuvõtjat, klõpsake siis nuppu Hostingeri automaatne paigaldaja (hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun host wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Privaatsõnumite loomine WordPressi nyaéta platvormi veebipäevikute ajaveebid on uued algajad. Dumasar kana statistika on Panyungsi Ku, loe 95% ajaveebist, mis koosneb Ameerika Ühendriikide WordPressi veebikeskkonnast. Globaalne, peaaegu 27-aastane blog ajaveebis WordPressi kaudu.

    4. Milarian Kaca administraator WordPress pakub sisselogimiseks sisselogimist

    Sakali anjeun parantos diferentseeritud WordPressi sisselülitamine, URL-i vigade otsimine sisselogimiseks ja sisselogimiseks administraatori WordPress administraatori jaoks. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (WordPressi kanalite muutmise küsimus: WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL, st sisselogimine sisselogimisel nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarKõik uus WordPress Gutenbergi ajaveebipostitus.

    Versioon WordPress sisaldab kõiki vaktsineeritavaid versioone, näiteks 5.3.2 – tavaline tavaline WordPressi Gutenbergi salakoopia versioon. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platvorm WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh coding. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, klik ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klõps ‘Nilik’ pikun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klõps ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réngsé.

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    See tähendab, et te soovite WordPressit tasuta nimetada, kui soovite seda päevapealt nimetada. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standard anu ketat anu disyogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun teema-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Téma WordPressi uus teema.

    Üles Üles Klubi Teema, st. Kumaha Carana Jalanna, tähendab seda, et linnapeade linnapea võib heaks kiita Tia Biaya Pikapea klubi, aga kindlasti ka uue rahvaarvuga rupa desain Anu Ditawarkeun Dina éta klubi. Téma anu keeldus Téma Clubi biasana dirarancang sacara professionaalsest armee diropéa sacara teraturist.

    teema elegants, ateljee Pencét, kunstnik Téma aya tilu Téma WordPress klubi abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klubi malah toitlustada ka industri husus, kayaning Vahendamine atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    teema elegants

    WordPress dibayar klubi teemaElegan Téma Sampel – Leuwih teema 80 premium WordPress, klõpsake siin uue dieedi teemat sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: 129,95 dollarit / teema atawa 499,95 dollarit / hirupna

    Kui teil on WordPressi varaseimad versioonid, siis on StudioPressi jaoks vaja palju rohkem kui palju. Populaarne populaarsus Genesis kerangka, Kerangka WordPress on minimaalselt SEO-sõbralik teema, StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Genesise kerangka kalawan teema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59.99. Tema esmaklassiline teema Genesis, mille hind on 99 dollarit. Kui teil on vaja maksta umbes 499 dollarit, võib see teile maksta.

    käsitööline Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma artisan.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi ajaveeb WordPress anjeun

    Pistikprogrammid pikeun pagelaran blogi anu langkung saé

    W3 pistikprogrammi vahemälu WordPress kokku

    Nalika optimaalse kinoteenuse ajaveeb, W3 kogu vahemälu jeung Performance Swift on piloot anu paling populér.

    Dua pistikprogrammid eeldavad, et te ei saa midagi teha, nagu WP Super Cache. Cloud Flare’i mangroikeun plugin tasuta ja tasuta CDN, Cloud Flare; WP Super Cache’i uus versioon, mis võimaldab teil kasutada Automatticut, lugege iga kord üle WordPressi tarkvara.

    Pistikprogrammi vahemälu mangrupikeun kedah dina dunya blogimine moodne – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan jakatkeun Kamampuan pangladén, ngrangan waktos kanggo diunduh sareng jakatkeun kacepetan loading halaman.

    Uuendatud ajaveeb on kõige populaarsem veebiserver – inglise keeles EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa tavapärane waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Kohandatud Gutenberg Blok

    Kalayan Gutenberg kuulus WordPress 5.0-sse, see on ajaveebi, kes on huvitatud sellest, et te ei teaks, kuidas blogisse kuuluda. Sacara standard, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. Kuupäeva pluginad Gutenberg Blok, anjeun kedah nambihan element anu langkung narik (kontuuride kontod – KKK, aknad, profiilifunktsioonid, karussell, klipid-to-tweet, blokeeritav GIF, heliühtsus) kana blog anjeun.

    Stackable, Blok pamungkas, salat CoBlocks kõik pistikprogrammid Gutenberg Blok anu tasuta tasuta.

    Laps 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha uustulnukate uus ajaveeb: aranjeunna badé nyerat perkawis damel naintensiiv Senen, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, ajaveeb ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hesé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Reklaamija ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun blogi anu suksés, anjeun kedah milarian Ökoloogiline.

    Kumaha milih Ökoloogiline ajaveebide pidamine?

    Pikeun milari Ökoloogiline ajaveeb, anu leres, ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusian kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal ajaveeb ngeunaan ieu", éta moment a-ha. Lamun mangrupakeun top nu nu hoyong ungeunaan, mangkaungung nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Kontuur: ajaveeb Gina, omaksvõtvad näited, Museurkeun di nulungan emad, kes kasvatavad lapsi kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Unustage yen anjeun bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko ajaveebi ajaveeb, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi igihaljas)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur miimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hasé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami moehullus ragrag kaluar tina mood, ajaveeb anjeun bisa kénéh nyimpen hiji vaade keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blogi anjeun kedah di a Ökoloogiline anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blogi pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha blogi ngalebetkeun kliendi mõni? Upami anjeun nuju ajaveeb blogi inglis-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blogi individual anjeun?

    kurnates teha SpyFu, alat iklan Maksa-klõps, viimistlus ökoloogiline ütleb. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kelleh aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - kutsub esile olahragaKontuur nr 1: Ieu statistika iklan pikeun produsén rõivaste olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih, kui 100 000 dollarit oli AdWords nurutkeun Spyfu.Ökoloogiline nr 3 - IT-panyadia solusi - pasar globaalne, nüüd ugan anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10–15, peale seda kui ta oli. parusahaan ieu tawaran 3846 konci kohta Google'is kulutab kokku 60 000 dollarit ühe buldooni kohta.Kontuur nr 2: Ieu näitab reklaami pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 ökoloogilise ieu badag lianna. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan on konci 3 846 Google’is kulutatud kokku 60 000 dollarit ühe miljardi euro eest.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat for minggu sacara konsistents

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku ajaveeb

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Käikingkeun 1000 lehevaatamist anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blogi anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strateeg dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blogi anjeun ti 1. päev dugi ka 1000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, sööda berita, email, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ökoloogiline eeldus, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Angol alat eusi sapertos Ngajawab Public mylarian patarosan populaér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandigan YouTube’i lehel milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan märksõna pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ökoloogiline Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami mäng.

    Anjeun kedagi terasest terasest ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grupi anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Otseteema Twitter. Kommentaar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder mustanahaline hasiah blogi anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, teha tütarettevõtted Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun värbablogija datangna üles, blogija ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeuni ajaveeb blokeerib gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blogi anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sa tulnud téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Eta nyorong kuring jubah.

    Lugege anuun kurjategijaid, lugege blogi, et hentu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku hüpikaken salen klõpsu. Sabalikna, muutunudun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho harjumus waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blogi anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeuni ajaveebi nganggo päis, alapealkirjad, täppjaotus, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi ajaveebi anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Ngomentaran Blog

    Mimiti, anu mairan dina blogi mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, kommentear ajaveeb mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu linti anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun ajaveeb:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulan ngan masihan URL blogi anjeun. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina must diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Platvorm Q&A

    Foorumi turvaline platvorm Q&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ökoloogiline anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun naryios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sababaraha bak. Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu pannas. Salaku kontuur, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blogi anjeun – maka, dina bagian Q&A sitt, nobales naraséhat kalayan templat, ngahubungkeun aranjeunna ka ajaveeb, anjeun kélingskeun kodeu longkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – saguva jaaabani foorum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina watesani platvorm Q&Au bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, vaata, Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu platvorm Q&A umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku program.
    • Tripadvisor – Kanggo blogija perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun raha teenimine ajaveeb, anjeun sareng maca Kevin Muldoon Studi kasin dina ngajual BloggingTips.com kanggo 60 000 dollarit.

    Laps 7. Nganggo Alat Blogging Free

    Sanaos on tasuta jaapani jambes, aga ka siis, kui sa oled võrgus, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / salab alat bihari.

    Salaku kado lahus, nagu Panungtun, kui kantosid, Kurtis, kui ta oli parabot Bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Hea tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blogging Anjeun.

    tulisan

    • Saatos date nu – Advance stiilis sareng grammatikakontroll.
    • Grammatika – asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway rakendus – Tulis on suur saal, mis on kõige olulisem.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – tasuta nüanss.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – söödavaba mängude arv, mänguasjad, tervishoiuteenused, poster, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat tasuta sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran fail .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran file .png.
    • Skitch – Nyandak catetan gambar.
    • pic Monyet – Alati mänguasjad.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna faviconi generaator.

    Foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikoon Panimu – diréktori ikoon anu ageung.
    • Fail Morgule – Langkung on 350 000 mängukangi kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – saate juhtida juhtivat videot tasuta, ilma et saaksite midagi muud teha.
    • WHSRi tasuta ikoon – kuvatakse uus pilt.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – tasuta akademisi.
    • Maailma faktide raamat – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Sherpa turundus – tasuta ajaveeb.
    • kaubanduse pubi – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – BuzzFeed on populaarseim ja populaarsem.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – käsutabkeuni e-post alamjaamades, kus see on avatud.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bingi veebimeister Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Alat veebimeister Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – vare peseb Anjeuni
    • Majesteetlik SEO – lisateabe saamiseks klõpsake siia, et vaadata profiili profiili link (CF / TF).
    • kalibet Bay – kõik-ühes turundus, müük & teenindusplatvorm
    • Lehe kontrollija sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • säutsu Dek – vaata sababaraha nägu Twitteris hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populaér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Silditahvel – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – uus sababaraha platvormi meedium sosial gampang.

    Veebianalüüs & Produktivitas

    • Google Analytics – statistika tasuta.
    • Matomo – Google Analyticsi Google.
    • YouTube Analytics – statistika avaldatud YouTube’i eelvaate järgi.
    • Statistika WP – WordPressi ajaveebipäeviku ajaveeb on tasuta ja tasuta.
    • prosés Street – Prooses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng nokalace kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosaani ajaveebide teenimine ditanyakeun

    1. Sabaraha kanggo ngamimiti ajaveeb?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blogi anu kalebet nami domeen na wéb host sahandapeun 100 $ sataun (kirang ti $ 10 sasih). Biaya ieu dumasar kana ajaveeb anu nyalira (WordPressi uus versioon). Perioodi lõpuosas anu bakal: 15 dollari suurune domeeni domeen .com turvaline üle 60 dollari suurune kanggo tasu.

    2. Kumaha blogija dibayar?

    Pikeun käsikäes mänguväljak anu langkung saé kumaha cara linnapea blogi, kuulates dikategorikkeun kana 2 jini – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu programm anu ditawarkeun ku perusahaan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi lisatasu (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papan damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimiti blogi tasuta?

    Aya seueur platvorm dimana anjeun tiasa ngamimitian blogi bébas ayeuna, st kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun ajaveeb tasuta, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar salen anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta platvormiblogi tasuta?

    Teu aya anu datang on dunya urang. Aya sababaraha karugian sareng platvormi tasuta blogimine:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platvorm anu anjeun kedah perhatikeun
    – Uus domeeniblogi on seotud kalandusjaama alamdomeeni sapertidega "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, pluginad sareng pilihan teema anjeun tiasa dilakukeun pikeun blogi anjeun
    – Biasana, platvorm bébas ngabatesan kasempetan pikeun monetiseeriva blogi anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blogi anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesani blogi tasuta, poténsi kamekaran blogi anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur platvorm dimana anjeun tiasa ngamimitian blogi bébas ayeuna, st kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun ajaveeb tasuta, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar salen anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platvorm anu anjeun kedah laksanakeun
    • Uus domeeniblogi on seotud kalandusjaama alamdomeeni sapertidega "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, pluginad sareng pilihan teema anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blogi anjeun
    • Biasana, platvorm bébas ngawatesan kasempetan pikeun monetiseeriva blogi anjeun

    Saate otse WordPressi reklaamisaatesse Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me