Bloggen pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dina 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan Blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "Enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina pituduh bloggt ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh bloggen ieu? Sakedik Perkawis Diri Kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) taun 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas bloggen kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat Webhosting, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu blass kuat dina blogging kontemporer – sadaya anu parantos pikeun saha waé anu nyayogikeun rute bloggen anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu blass gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman.

    Halaman Profil Pangarang Problogger KuringMein halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh Blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog di 2020.

    Software-Blogging anu paling populér, WordPress.org, gratis. Téma WordPress Sareng Plugins Téma Profésional Henteu gratis. Sareng aya sacara harfiah jutaan Tutorial kostenlos pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, bloggen tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih Host wéb sareng nami Domain anu saé
    2. Nunjukkeun Domain DNS anjeun ka host wéb anjeun
    3. Pasang WordPress kana host wéb anyar anjeun (gampang pisan nganggo otomatis-installer).
    4. Login kana WordPress anjeun sareng nyebarkeun postingan anu munggaran anjeun.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung Gampang? Anjeun Wette!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih Host wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun ngamimitian Blog anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami Domain sareng akun web wéb.

    Domain anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domain anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, téma blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami Domain – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, Schwebeflug, sarta Domain.com aya sababaraha Registrare anu pang populerna di pasar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domain tina host wéb anjeun. Ngan kusabab host wéb anjeun nawiskeun domain gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan hosting ngatur pendaptaran domain anjeun. Pribadi, Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; Tapi Registrare Domain Ternama Sanésna Kedah Diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih Domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Blog anjeun?

    Sedengkeun Pikeun Webhosting, Pariksa Kuring Nyokot Host Wéb Pangsaéna Jeung Indéks Ulasan Hosting.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber hostet langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering) <$ 5 / Monat für Anmeldung) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Verlässlichkeit – Blog anjeun kedah stabil sareng sayogi online 24 × 7.
    2. Kagancangan – Anjeun peryogi Gastgeber anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng Rang Milarian.
    3. Bedah – Hosting Sareng <$ 5 / Monat Mangrupikeun Ngamimitian Anu Saé, Anjeun Henteu Peryogi Palayanan Premium Dina Tahap Eieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fitur tambahan, langkung seueur tanaga server, sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. Sokongan – Internét kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Disarankeun Hosting Blog pikeun Neulinge

    1. InMotion-Hosting

    ngamimitian blog nganggo InMotion HostingHost dua blog di InMotion Hosting pikeun $ 3.99 / Monat.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger Mangrupikeun Salah Sahiji Gastgeber Wéb Anu Paling Murah Sakitar, Khususna Dina Waktos Pendaptaran Bulan. Sanaos Janten Perusahaan Hosting Anggaran, Hostinger Nawarkeun Ton Fitur Hosting Premium Anu Cocog Pikeun Blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian blog nganggo SiteGroundSiteGround bayaran $ 3.95 / Monat pikeun ngahalangan hiji blog.

    Pro Tipp: Ngan kusabab host wéb anu populer, sanés hartosna éta blass saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja Gastgeber sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur Domain DNS ka Host wéb anjeun

    Salajengna, anjeun kedah ngamutahirkeun catetan DNS di pendaptaran nami Domäne (dimana anjeun ngadaptarkeun Domäne anjeun di undakan # 1) pikeun nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nangtung pikeun Sistem Ngaran Domain sareng éta dianggo pikeun ngarahkeun pangguna anu asup ka alamat IP tina server na. Janten, Nalika Pangguna Asup Kana "WebHostingSecretRevealed.net" Rékaman DNS Bakal Nyandak Alamat IP Tina Wéb Host Kuring Sareng Ngalayanan Situs Abdi Ka Pangguna.

    Nunjukkeun Domain NameserverConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting Nameserver von GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy oder Namecheap.

    3. Pasang WordPress Kana Host wéb anjeun

    Pikeun ngamimitian bloggen nganggo WordPress anjeun mimiti kedah masang sistem kana host wéb anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara Handbuch, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua Padika Anu Cukup Saderhana Sareng Bisa Dilakukeun Kalayan Gampang.

    Pamasangan Handbuch WordPress

    Dina Blick gancang, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC lokal Anjeun.
    2. Nyieun Datenbank WordPress Dina Server wéb anjeun, sakumaha ogé salaku pamaké MySQL anu boga sagala statusna pikeun ngakses jeung modifizierende eta.
    3. Ngaganti ngaran wp-config-sample.php Datei ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Notizblock) jeung eusian rinci database anjeun.
    5. Tempat anu Datei WordPress dina lokasi nu dipikahoyong dina Server wéb anjeun.
    6. Ngajalankeun WordPress instalasi Aksara ku ngakses wp-admin / install.php dina panyungsi wéb anjeun. Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; Lamun Dipasang WordPress Dina Unterverzeichnis Sorangan Disebut Blog, Contona, Anjeun Kudu Didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran Blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara Handbuch.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Markttempat (gumantung kana host wéb anu anjeun anggo), prosés instalasi langsung.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress, kéngingkeun ikon anu ngurilingan teras turutan petunjuk dummy-buktina – sistem WordPress anjeun kedah naék dugi ka kirang ti 5 menit.

    Installer otomatis Hostinger WordPressConto: Anjeun tiasa pasang WordPress kana host wéb anjeun ngan ukur sababaraha klik anu nganggo Hostinger Auto Installer (neng Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun Gastgeber wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi kuring nganggap WordPress nyaéta Plattform Bloggen pangsaéna pikeun Neulinge. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung ti 95% Blog von Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Global, aya ampir 27 milyar Blog dijalankeun dina WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng Login

    Sakali anjeun parantos dipasang dina sistem WordPress, anjeun bakal dipasihkeun URL pikeun login ka halaman Administrator WordPress anjeun. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu sareng einloggen nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun Blogpost anyarNyiptakeun Blogpost anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    Versi WordPress pang anyarna dina waktos ieu nyerat nyaéta vérsi 5.3.2 – sacara standar anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg Mawa Kalenturan Pisan Pikeun Plattform WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh codierung. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, klik ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klik ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réngsé.

    Hallo! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress gratis. Téma anu didaptarkeun dina Direktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat Kuring, ieu mangrupikeun Tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club Biasana Dirarancang Sacara Professionelle Sareng Diropéa Sacara Teratur.

    téma elegan, studio Pencét, sarta handwerker Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah sorgen ka industri hususna, kayaning Makler atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar klub temaElegan Téma Sampel – Leuwih ti téma 80 Premium WordPress, klik di dieu pikeun nempo Demo tema sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: 129,95 USD / téma atawa 499,95 USD / hirupna

    Mun anjeun anu lila-waktos WordPress pamaké, mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. Éta populér pikeun anak Genesis kerangka, Kerangka WordPress minimalis jeung SEO-freundliche pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Die Genesis Kerangka Kalawan Tema Anak Nyaeta Sadia Pikeun Mayar Hiji-Waktu 59,99 $. Tema Premium Nu Ngawengku Kerangka Genesis, Ngarugikeun $ 99 Tiap. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh téma, anjeun tiasa mayar $ 499.

    Handwerker Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma Handwerker.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    Plugins pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    W3 Plugin Cache WordPress insgesamt

    Nalika ngeunaan optimasi kinerja Blog, W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu blass populér.

    Dua Plugins Prestasi Anu Sanés Anu Anjeun Ogé Kedah Terang Awan Flare, Sarta WP Super Cache. Cloud Flare Mangrupikeun Plugin kostenlos und disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; sedengkeun WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Automattic, perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Plugin Cache Mangrupikeun Kedah Dina Dunya Blogging Modéren – Eta Ngaronjatkeun Pangalaman Pangguna Kalayan Kengetan Ningkatkeun Kamampuan Pangladén, Ngirangan Waktos Kanggo Diunduh Sareng Ningkatkeun Kacepetan Laden Halaman.

    Upami Blog anjeun ngagaduhan seueur gambar di jerona – anggapkeun nambihan EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun Datei gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 Pikeun Blogger Munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Kundenspezifischer Gutenberg-Block

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, für Blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara Standard, WordPress Nawiskeun Sakumpulan Block Dasar Dasar Sapertos Paragrap, Gambar, Tombol Panggero-Aksi, Shortcode, Sareng Anu Sanésna. Ku Nambihan Plugins Gutenberg Blok, Anjeun Kedah Nambihan Elemen Anu Langkung Narik (Sapertos Conto – FAQ, Akurasi, Profil Pangarang, Karussell, Klik-to-Tweets, Block GIF, Sareng Sajabana) Kana Blog Anjeun.

    Stapelbar, Blok Pamungkas, Sarta CoBlocks Aya Tilu Plugin Gutenberg Blok Anu Panggampangna Sareng gratis.

    Bab 4. Milarian Kasedihan Sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu Biasana Kumaha Newbie Ngamimitian Blog: Aranjeunna Badé Nyerat Perkawis Damel Na Dinten Senén, Hobi Dinten Salasa, Pilem Anu Aranjeunna Diawaskeun Dina Rebo, Sareng Pandangan Politik Nalika Akhir Minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, Blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Inserent ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun Blog anu suksés, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih Ökologisches Bloggen anu leres?

    Pikeun milari Ökologisches Bloggen anu leres, ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. Eusian Kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring Hayang Batur Bakal Blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, Umarmung von Sampurna, Museurkeun di Nulungan Mütter, die Kinder Kalawan Kaperluan Husus großziehen.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Inget yén anjeun bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi immergrün)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog ein dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" Atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami Modeerscheinung ragrag kaluar tina Mode, Blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji Aussichtspunkt keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blog anjeun kedah di a Ökologische Anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blog pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha blog ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju blog énggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individu anjeun?

    kuring machen SpyFu, alat iklan Pay-per-klik, pikeun schätzungsweise kauntungan tina Ökologische sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google AdWords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - erscheint olahragaConto # 1: Ieu Statistiken iklan pikeun produsén Bekleidung olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti $ 100.000 bulan dina AdWords nurutkeun Spyfu.Ökologische # 3 - IT panyadia solusi - ein pasar globaler, nu urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran auf 3.846 konci bei Google na gibt ngeunaan $ 60.000 pro bulan aus.Conto # 2: Ieu Statistiken Anzeige Pikeun Panyadia Solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ecological ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan auf konci 3.846 bei Google na gab ngeunaan $ 60.000 pro bulan aus.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan Hanjelu Pikeun Seueur Blogger Di Luar Sanaos Seueur Waktos Pikeun Ngawangun Pamaca. Kéngingkeun 1.000 Seitenaufrufe anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha Blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Tag 1 dugi ka 1.000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, füttere berita, email, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ökologische Anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Öffentliche milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan Schlüsselwort pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ökologische Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami spiel.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami Anjeun Gabung Daptar Blogger Anu Resep-Pikir, Odds-Aranjeunna Bakal Silih Kontén Silih Sacara Rutin – Mingguan Atanapi Poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun Tulisan Dina Buletin. Bunder Sareng Hadiah Blog Anu Anjeun Resep Ku Ningalikeun Hiji Ungal Minggu Atanapi Bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku reifan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, machen Partner Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun rekrutieren Blogger datangna up, Blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun Blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, Blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku Pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun Blog anjeun nganggo Header, Sub-Header, Aufzählungszeichen, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi Blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo Schriftart anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Ngomentaran Blog

    Mimiti, Anu Mairan Dina Blog Mangrupikeun Cara Anu Paling Teu Kapendak Pikeun Ngawangun Lalulintas Blog – Biasana Kusabab Jalma Nyedot Dina Nyieun Kualitas, Paguneman Anu Bermakna Sareng Urang Asing (Kuring Kaasup). Nanging, koméntar blog mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL Blog anjeun. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Plattform Q.&EIN

    Forum Sareng Plattform Q.&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ökologische anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sabar Anjeun peryogi pangbaca füttern anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dina bagian Q.&A situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina Watesan Plattform Q.&Ein anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, Sareng Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu Plattform Q.&Ein umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku program.
    • Tripadvisor – Kanggo Blogger perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun monetarisieren Blog anjeun sareng maca Kevin Muldoon Studi kasus dina ngajual BloggingTips.com kanggo $ 60.000.

    Bab 7. Nganggo Alat Bloggen Gratis

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado Abschied keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Gute Tuah, Sarta Kuring Hayang Anjeun Kasuksésan Dina Lalampahan Bloggen Anjeun.

    Tulisan

    • Saatos Frist nu – Sareng Grammatikprüfung im fortgeschrittenen Stil.
    • Grammatik – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway App – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis Gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Édit sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, Plakat, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang Gambar Anu Saé Sareng Tulisan Media Sosial.
    • Desain Wizard – Jieun Gambar Anu Cukup Ngagunakeun Témplat gratis Sareng Gambar Anu Siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran Datei .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran file .png.
    • Skitch – Nyandak Catetan Gambar.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun Infografik basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit Gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna Favicon Generator.

    Foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • Datei Morgule – Langkung ti 350.000 Gambar Kanggo Panggunaan Komérsial.
    • Bursa Saham – Situs Diréktori Gambar Sareng Poto gratis Anu Saé Ditambah Mingguan.
    • WHSR Free ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • Das World Fact Book – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan Bodas, Laporan, Sareng Studi Kasus Dina Téknologi.
    • Marketing Sherpa – Laporan pamasaran gratis.
    • Handelskneipe – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun E-Mail alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing Webmaster Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Alat Webmaster Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – Stiel pesaing Anjeun
    • Majestätische SEO – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa Profil Link Situs (CF / TF) Gancang.
    • Kalibet Bay – All-in-One-Marketing, Vertrieb & Serviceplattform Plattform
    • Page Checker sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha akun Twitter dina hiji dasbor.
    • Buzz Sumo – Milarian kontén populér sareng Influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Tag Board – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha plattform média sosial gampang.

    Netz Analyse & Produktivitas

    • Google Analytics – Statistik kostenlos.
    • Matomo – Google Analytics Dikurangan Google.
    • YouTube Analytics – Statistik dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – Bandingkeun Blog WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • Prosés Street – Proses Sederhana Sareng Ngokolakeun Aliran Kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji Halaman Sareng Ngalacak Kacepetan Halaman Wéb Dina Detil.

    Patarosan Blogging Sering Ditanyakeun

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian Blog?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog anu kalebet nami domain na wéb host sahandapeun $ 100 sataun (kirang ti $ 10 sasih). Biaya ieu dumasar kana Blog anu nyalira (nganggo WordPress). Peréduksi tina biaya anu bakal: $ 15 taunan pikeun nami domain .com sareng ngeunaan $ 60 taunan kanggo fee wéb.

    2. Kumaha Blogger Dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual Eusi Premium (Situs Kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papan Damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian Blog Haratis?

    Aya seueur Plattform dimana anjeun tiasa ngamimitian Blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun Blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta Plattform Blog kostenlos?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya Sababaraha Karugian Sareng Plattform kostenlos bloggen:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal Plattform anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran Domain Blog anjeun katingalina janten Subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" Atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, Plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, Plattform bébas ngabatesan kasempetan pikeun Monetarisierungsblog anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan blog gratis, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur Plattform dimana anjeun tiasa ngamimitian Blog bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun Blog gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal Plattform anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran Domain Blog anjeun katingalina janten Subdomain sapertos "myblogname.wordpress.com" Atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, Plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, Plattform bébas ngawatesan kasempetan pikeun Monetarisierungsblog anjeun

    Layar direbut tina WordPress Werbung Sarat jeung Kaayaan Seite.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map