Blog Cara Nulis Posto Pinunjul Nalika Donya Ngeculke Loose (Ing lan Luar Sampeyan)

Pancen angel eling sampeyan duwe blog Kanggo njaga nalika kabeh iku nguripake sampeyan – lan sampeyan uga bakal rusak.


Saka depresi dadi penyakit dadi kerugian, nalika jagad iki ora kesel banget utawa ing gelo sampeyan bisa dadi angel banget kanggo nulis postimi blog blog singing bisa dingerteni para pamaca. Pikiran sampeyan ana ing papan liya, ora ana drive sing arep menyang meja lan nulis, lan kabeh katon ora pati jelas.

Wis ana, rampung sing, kaping pirang-pirang ing uripku.

Yen sampeyan kepengin weruh – ya, sanajan saiki, aku nyedhaki penyakit lan depresi entheng nalika nulis tulisan iki. Këndoj këndoj ngarahake aku menehi postingan iki paling apik – aku ngerti Aku bisa nulungi kowe amarga aku dhewe.

Carane sampeyan bisa ngatasi personusahan gesang lan isih bisa nulis post blog këndoj luar biasa?

Ing ngisor iki ana dhaptar Strategi sing bisa ditrapake kanggo sampeyan nalika kabeh karya tumrap usaha blogging ing urip sampeyan.

1. Gunakake situ ing dina nalika pikiranmu zgjuar

Kanggo kula, esuk, nganti awan. Sawise PM 1 aku njaluk serangan kuatir sing entheng utawa nglawan moyo sing depresi, ng PM PM 5, dadi saya ora ana gunane. Dadi, aku kerja ing enjing lan, yen aku isih duwe tugas blog, aku bakal nindakake ing wayah i lënduar, duke prerë sharrë PM 5.

Penting kanggo mirsani kepiye pikiran ing wayah awan, kepiye tingkat energi lan nalika aran luwih aktif lan kreatif. Iki pancen bener kanggo kabeh, duke shtyrë lente penting nalika sampeyan ngatasi situ këndoj engjëll utawa sampeyan lara.

Menulis nalika sampeyan aktif, positif lan energik lan duke pirë si qirje qirje, film nonton këndoj apik lan waras.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Rrezikshme: Gawe jam weker sampeyan muni yen wis diwiwiti kanggo nulis lan yen sampeyan kudu mungkasi nulis lan ngendhokke. Sampeyan bisa nggunakake telpon utawa jam apa këndoj urt ana sier singë mësime. Minangka alternatif, ana layanan në internet falas falas Këngë Falas Shkolla, Onlineclock.net lan MetaClock.

2. Tulis sekedhik, pindhah mate, banjur nulis luwih akeh

Tulis, banjur mushkëri mlaku-mlaku

Tinimbang dipeksa supaya tetep dienggoni ing meja sampeyan suwene jam, ngurangi wektu nulis sampeyan nganti ora luwih saka siji siji utawa rong jam, banjur munggah lan metu kanggo mlaku utawa nindakake sesi latihan sing cendhak utawa malah mah men lba amang jang ama maba ama mahba maba ama mahba ama mahba lana mahn amara udhara seger.

Owah-owahan mbantu pikiran sampeyan nemokake kekuatan anyar lan sambungan karo alam uga marasake awakmu, saengga bakal entuk manfaat kanggo nulis lan uga kesehatan mental. Yen sampeyan duwe laptop lan minangka dina sing anget, sampeyan bisa nimbang tetep ing njaba lan nulis saka taman lokale utawa kafe sampeyan.

Aja nggawe nulis liyane këndoj engjëll sampeyan kudu diadhepi lan tahan. Nulis sampeyan minangka semangat sampeyan, iku kanca sampeyan, iku sesambungan karo manungsa liyane sing mbutuhake pitulung sampeyan liwat konten sing diasilake.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Teknik Pomodoro: Ngatur wektu nulis nganggo alat iki kanggo ngelingake dhewe nalika wektu kanggo nulis lan kapan mandheg. Deleng saran lan alat sing diwenehake ing Way # 1.
  • Gambar Healing: Load up Pixabay lan nelusuri gambar alam, kembang utawa wit, anak kirik, planet, utawa bayi. Deleng gambar kasebut nalika sampeyan pengin ngendhokke.

3. Bloggerët Takon ing jaringan kanggo pitulung

Aja mushkëritë wae. Takon karo jaringan blog langsung – yaiku, para blogerit këndoj sampeyan ceblok karo – kanggo mbantu sampeyan nganyari blog ing wektu butuh.

Mungkin dheweke bakal seneng nulis postingan tamu, menehi jeneng sing apik kanggo dijaluk wawancara utawa supaya diwawancarai dhewe supaya sampeyan ora kudu nulis akeh tulisan sampeyan. Sampeyan bisa tansah ngganti nikmat mengko.

Njupuk apa-apa sing cocok sing bisa ditawarake, amarga prioritas sampeyan saiki yaiku kanggo ngaso lan ngrasakake energi nalika penyakit utawa depresi ditangani utawa sampeyan duwe darurat.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Jaringan MyBlogU: Situs iki ngidini sampeyan nemokake panemu lan kerjo bareng karo blogger liyane kanggo nulis konten sing menarik, sumber.
  • Komuniteti Kinggedane: Sampeyan bisa maca lan komentar ing kiriman dening anggota komunitas lan pesen pribadi kanggo nyuwun wawancara email email singkat babagan topik sing sampeyan umumake.
  • HAYATI: Mbantu wartawan lan blogger golek sumber kanggo wawancara kanthi mung ngirimake pitakonan. Maca pedoman sadurunge sampeyan ngirim pitakonan.
  • MyBlogGuest lan BloggerLinkUp: Blogimi i komunave të hapura nga komunitetet, do të këndojë më shumë pengesa në blog, por nuk duhet të kërkohet që të lexoni në blog. Dadi spesifikim babagan apa sing digoleki lan tetep komunikasi.

4. Blogimi ‘Singidaken’ antarane kegiatan liyane

Kadhangkala, nulis bisa krasa kaya yen mung pengin ditutup lan ‘merga’, nung sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni blog nalika sampeyan kerja keras kanggo ngrampungake masalah ing urip sampeyan lan ngadhepi para dhemit.

Apa sampeyan bisa nindakake iki nulis sethithik bab sampeyan ing dina, kaya omah utawa TV. Iku bakal mbantu sampeyan terren blog tanpa mikir babagan Blogging banget.

Priksa manawa sampeyan kudu ngenteni wektu iki nalika nulis iki. Tulisen kanthi gratis, ing swasana ati sing tenang; sampeyan bisa ngowahi sabanjure.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Daftar apa sing kudu dilakoni: Tulis daftar tugas rumah tangga lan barang-barang liyane, banjur golek panggonan sing bisa digunakake kanggo nulis; kontone, yen sampeyan duwe kunjungan dentist sing singadwal kanggo dina kuwi, sampeyan bisa njupuk notebook utawa laptop bebarengan lan nulis nalika sampeyan ana ing kamar tunggu. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak online Këngë Falas / Faleminderit Todoist lan HiTask.

5. Nyuwun kanca kanggo mriksa karya sampeyan

Gampang kanggo ngganti nada utawa gaya, utawa supaya swasana sampeyan ora apik menyang kiriman sampeyan, saengga sampeyan ora dilengkapi kanthi gampang kanggo menehi bukti lan ngowahi karya sampeyan nalika pikirane ora cocogog.

Kanca bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya lan nyekel kesalahan sing diabaikan nalika nggawe proofread dhewe. (Kanca apik apik ora nggawe sampeyan aran ala!)

Kanca sampeyan ora kudu dadi panulis, nhing wong sing ngerti basa kasebut cukup kanggo nemokake kesalahan.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Faleminderit falas: Yen sampeyan ora duwe kanca sing bisa dipercaya, sampeyan bisa nggunakake Grammarly, PolishMyWriting lan (favoritku paling mutlak) In Hemingway Editor.

6. Coba sawetara latihan nulis sing beda yen sampeyan diblokir

Ngulit latihan kanggo nyisihake pemblokiran penulis!

Acara sing kaget, blog tugas sing stres utawa wektu sing eng eng ing urip sampeyan bisa nyebabake blok penulis.

Saran paling apik ing kasus iki yaiku nulis. Iki bisa uga ora cocog, nanging ora ana cara liya sing ora dikunci kajaba sampeyan nindakake perkara sing dirasakake sampeyan ora bisa nindakake.

Latihan nulis kanthi bebas, nglalekake tenggat wektu, nada lan gaya, lan uga pamirsa. Tulisake dhewe, supaya kaca diari utawa pikirane pribadi babagan topik sampeyan kudu nulis babagan ing postingan sampeyan.

Kaya këndojnë urt dakcritakake sadurunge ing kirim iki, aku nulis iki liwat serangan kuatir lan depresi këndojnë entheng. Wiwitane durung diwaca lan angel banget amarga ora bisa luwih fokus marang sing sing maca nalika setengah saka pikirku sibuk nglawan kuatir lan kudu nangis.

Dadi aku miwiti kirim maneh karo:

Blogger,

Iku engjëll, që është në kërkim të minierave të blogerëve, nuk mund ta përdorë më shumë para se të përdorë…

Dumadakan, aku ngomong karo kanca, sing blogger liyane ing layar sing ngadhepi masalah sing padada aku ngadhepi sapunika.

Iku entuk aku ing zona, tembung mlayu metu saka pikirane liwat tastierë lan aku nangis mbebasake luh.

Aku entuk i paqartë.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Një gjenerator saka latihan nulis acak: Sampeyan bisa nggunakake latihan kasebut kanggo ngilangi pemblokiran utawa nyingkirake kekerasan lan bali menyang aliran nulis.
  • 20 post post blog nalika sampeyan ora bisa nganggo ide sampeyan: Pos Lori Soard ing WHSR minangka permata, menehi saran kepala 20 sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kahanan lan miturut pesen singing pengin lazim menyang sing maca. Sampeyan bisa nglengkapi saran kasebut generator ide blog 15 iki.

7. Yen nyoba kabeh lan ora bisa digunakake … ayo mushkëri

Tundha publikasi saka kiriman sampeyan utawa panjaluk tanggal mati yen kiriman tamu utawa kirim kolaborasi.

Yen sampeyan isih nulis, tulis kanthi cilik – ringkes kiriman, Q&A, wawancara. Të mahnitura liyane, tulis konten sing bisa cepet metu tanpa kelang kualitas.

Asile yaiku blog sampeyan bakal njaga minat para pamiarsa, nanging sampeyan bakal ngetrapake istilah sing luwih cilik lan nyuda resiko nambah stres ing kahanan sampeyan.

Yen sampeyan wis ditundha lan pembaca digunakake kanggo ndeleng kiriman ing dina tartamtu, priksa manawa diwenehake supaya bisa diwenehake liwat media sosial sing bakal nerbitake isi anyar sedina utawa rong dina mengko, lan tetep disetel kanggo men men.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Redaktorët Kalendar Kanggo WordPress: Shtojcë ik bakalisht gjuha e mbërritur lan ngan jadwal maneh tanpa mundhumum momentum ing iram penerbitan.

Për më tepër, rampung-i do të hapë blog-un e faqes, STOP

Tulis cepet – nyenengake nyenengake, nulis, nerbitake utawa jadwal. Gunakake Daftar Pranikamu kanggo ndeleng apa sampeyan wis nate ditutupi kabeh.

Banjur aja ngrancang liyane. Menehi situ dhewe kanggo aran luwih apik. Pikiran lan awak sampeyan kudu golek imbangan anyar sadurunge bisa mikir kanggo nulis luwih akeh kiriman utawa nggarap luwih akeh ide.

Sampeyan bisa njupuk dina mati yen sampeyan seneng, nanging malah mung wayah turu sing nonton film bakal mbantu.

Carane Apa Bloger Liyane Cope?

Faleminderit për herë të parë Blogging ing Kahanan sing angel ora mung cara, aku takon sawetara blogger kanggo nuduhake strategji nanggulangi karo aku.

Christopher Jan Benitez bali menyang akar motivi kanggo blog lan carane blogging ngidini wong kanggo seneng ing bab seneng lan wong ing urip:

christopherAku mungon menyang papan këndoj seneng. Aku mikir babagan sing nggawe aku seneng – kulawarga, kanca, wong sing ditresnani – lan kepiye aku ora bakal bisa nikmati nganti luwih akeh yen ora nindakake bageanku kanthi nggawe blog.

Iki dhewe uga angel digoleki, duke filluar mbantu aku narik kawigaten lan terus nglakokaké saben tindakan aku ora mung minangka blogger nanging uga minangka wong.

Louie Luc ngelingake zgjuar dhe ne këndojmë ora saben pekerja seneng kebebasan lan hak istimewa sing padha karo blogger lan carane blog bisa dadi uwal sing sampurna saka kabeh kesusahan ing urip:

Louie LucAyo diadhepi, sampeyan bisa duwe proyek sing paling apik ing donya, kanthi kabeh kebebasan sing sampeyan butuhake nyetel jadwal dhewe, netepake tugas saben dina lan dadi pimpinan dhewe, nang isih ana siji sing sampeyan ora bakal ngontrol:

jetë.

Nalika urip nemu dalan lan ndadekake sampeyan rumangsa mudhun, bali menyang lapangan minangka perkara pungkasan këndoj pinguin sampeyan pikirake.

Apa sing dakkarepake nalika nandhang susah?

Aku mikir kabeh proyek liyane sing metu ana ing ngendi wong-wong pancene "dipeksa" digarap dening para bos, kolega, lan tanggung jawab.

Ora ana uwal ana ing kana.

Wong ora mung bisa nundha apa wae sing kudu dilakoni sawetara dina liyane.
Padha kudu bali menyang nggarap apa wae.

Aku mençur kukulla beruntung amarga bisa milih bisnis gaya urip lan salah sawijining tugas utama yaiku kanthi asring kiriman blog anyar.

Yen aku arep nginep ing bisnis iki, aku kudu "meksa" dhewe kanggo terus ngarahake.

Dadi aku nyoba mbusak sirah këndoj paling apik lan bisa fokus marang apa sing kudu aku lakoni.

Aku miwiti nulis lan terus fokus nganti rampung.

Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan?
Aku ngerteni manawa bali maneh nyambut gawe lan nyinau tenan, apa sing paling becik kanggo nyegah aku mikir babagan masalah lan masalah.

Tinimbang nggoleki minangka tugas sajrone wektu këndoj engjëll, mikirake yen bisa lolos.

Nylametake sing sampurna:
Sampeyan bisa nggawe karya rampung PLUS sampeyan mbusak sirah kanggo nalika.

Doyan Wilfred nemoni kekuwatan ing dheweke bocah lan nindakake aktivitas santai:

Doyan WilfredNalika aku ngatasi kaping pirang-pirang, lan isih kudu blog, aku sing biyen wis kepengin banget ngglundhuk ing endi wae lan ora bakal pengin ndeleng maneh. Këngëtarja këndojnë anyar aku ora duwe kemewahan kasebut. Amarga aku dadi tanggung jawab kanggo anak-anakku.

Dadi, aku coba priksa manawa aku ora ngetren-elingake zgjohuni dhewe.

Liyane saka [sing], metu kanggo mlaku-mlaku utawa ngomong karo sawetara dhuwit jero ati sing dipilih saka kanca-kanca.

David Leonhardt luwih milih nulis nganti ngeculake banyu udan ing omah:

David LeonhardtSisih paling angel kanggo fokus. Nalika sampeyan nggarap omah, ana shpëton jen kabeh neraka ngeculake sampeyan. Aku manggon ing omah karo papat wanita emosi, lan kabeh neraka ora ngeculake baza sing kerep banget lan ora bisa diprediksi.

Ora ana sing bisa dakwenang kaya mengkono, kajaba ngetokake nulis. Begjanipun, aku duwe paling dina kanggo zgjuar dhewe; jen aku ora, aku bakal nyedhaki perpustakaan kanggo tentrem lan tentrem. Yen ana perpustakaan sing luwih cedhak, aku kepengin mlayu ana ing kono, mung kanggo owah-owahan sesawangan (sing bisa tansah dadi motivasi nalika ana wong sing rada kurang).

Philip Turner i jep përparësi Blogging tugas:

Philip TurnerAku ngatasi kanthi me përparësi. Ana uga sawetara tugas këndojnë bisa ditindakake nganti dina liyane nalika aku luwih seneng. Si për të parë ju duhet të gjeni një blog blog, por edhe më shumë përparësi blogu këndoj luwih penting kanggo aku. Këndojini engjëllin e ndenjur nga juiku yen aku duwe postimi në blog Kanggo nulis këndojnë butuh kreativitas. Aku biasane njëblug Ngant Dina Liyane lan entuk nulis prasaja utawa ora ana apa-apa.

Kanggo blok penulis, aku takon kepiye cara menehi hasil.

Christopher ngandika:

Aku terus mandheg. Aku ora meksa babar pisan yen aku ora bisa nulis. Aku biasane nggawe prekara-prekara sing bisa nyegah supaya bisa nulis lan ngrampungake. Contone, yen aku ora bisa nulis amarga aku pengin menyang Reddit (ngrusak sampeyan, Reddit), banjur aku menyang Reddit lan ngilangi situ ing situs kasebut. Sawise iku, aku ora duwe alesan maneh kanggo ora nulis.

Louie ngandika:

Yen ana tembok ing antarane aku lan kegiatan nulis, aku biasane nindakake sawetara perkara (mesthine ora kabeh):

  • Aja mikir vogëlushe sing kudu daktulis sedhela lan miwiti nindakake barang liya.
  • Blog Waca kiriman liya babagan topik sing bisa uga disenengi.
  • Munggah saka meja lan mlaku-mlaku, mung kanggo tetep adoh saka kompjuter. (Lucu: gagasan paling apik nalika teka menyang kamar mandi …: P)
  • Wangsulan email për komentet e komentit, komentar [ing] kiriman wong liya, tulisen sing ora ana gandhengane karo tugas sing singjat.

Yen aku ndherek siji (utawa luwih) strategji / teknik kasebut, aku biasane njupuk tembok blok penulisku lan wiwit nulis.

Minangka prastawa, Louie nambahake yen kanggo njawab pitakonan dheweke bisa "njaluk irama nulis". Gampang krungu, Louie!

Doyan ngandika:

Blok panulis minangka wedi! Wedi ora dingerteni. Sampeyan ngerti sampeyan kudu nulis. Duke i vendosur përbindësh iki ala iki nuli endhas. Një yuta ‘what ifs’ wiwit mudhun sampeyan.

"Apa jen aku diadili"

"Apa yen wong mikir aku iki wong bodho"

"Këndo kepengin ngrungokake aku"

"Aku ora duwe apa-apa"

Mangkene sing aku lakoni. Nalika pikirane ngrusak iki, aku ngelingake kabeh wong sing dakgayuh kanggo mbantu. Aku ngelingake wong liya sing butut pitulungku. Sapa aku nolak dheweke?

Sampeyan bisa nindakake iki uga. Sampeyan kudu nindakake iki.

Sang Prabu Dawud ngandika:

E zezë e pjekur apik minangka pelanggaran apik. Simpen gagasan kanggo dina udan. Sijine skedar kasebut ing Excel. Seksi-Siji Kanggo Sampeyan, Ju lutemi vendosni postime në WordPress kanggo saben gagasan. Yen sampeyan ora duwe gagasan, yen pancen ana, sampeyan bisa langsung menyang bank gagasan lan bisa mlebu.

Postimi i ik shkollës së udan idea. Dadi iki iki lan iki.

Mulai saiki. Rrjeti Jalanake i lumë utawa në Facebook Google Plus utawa stream Twitter. Saben kutipan babagan motivasi, saben foto perjalanan, saben kartun, saben komentar sing penting sing urt urt ditinggalake sapa wae – iki kabeh wiji gagasan, yen sampeyan ngenteni kanggo ndeleng saben lan takon dhewe, "Kepiye carane bisa mbangun postingan blog iki? A ju lutemi përdorni një aparat analogjik? Apa crita aku bisa ngomong? Apa pengalaman sing dakkandhakake babagan iki? "

Ora ana gagasan këndoj qirje. Kita mung kudu njupuk wektu kanggo nggoleki wong-wong mau, lan nggawe wektu kanggo nyimpen kanggo nggunakake ing wayah sore ing dina udan.

Filipus ngandika:

Blok penulis dhewe minangka asil ngidini aku dadi keganggu karo acara urip cilik. Siji-sijine cara sing ditemokake yaiku yaiku ngrancang apa sing bakal tak tulisake ing wayah wengi sadurunge; Aku nyelehake ing subhead lan Judhul – Esuke esuk tangi ing 4 am lan miwiti nulis dening 4.30. Shkarkoni mesazhe me email për të gjitha të drejtat tuaja, por nuk keni më shumë interes për të tërhequr tulis.

Kepiye carane ngatasi kesulitane urip nalika sampeyan duwe tugas nyunting blog? Apa Panjenengan nangani Strategi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map