Sifat web mirip pronat e pasurive të patundshme ing wong sing duwe. Nalika nerangake Properti web, sing cetha isi lan rancangan sing digawe dening wong utawa perusahaan ing domain, media sosial lan ing dunyo online umum.


Kaya ing babagan nyoto, blog kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong sing saben dina utawa ing jumlah ardhur këndojnë ditampa. Ing donya sing sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Pronë në internet Pertengkaran Liwat

Panentu këndoj duwe situs online biasane spanjolle Gampang. Falas shkarkuar Pamje Eksitim domain falas jeneng lan shkollë biaya hosting. Duke filluar, ana sawetara kasus pengadilan këndoj ketok yen këndoj nduweni faqen e internetit kudu banget ati-ati kanggo netepake lan njaga kepemilikan sawijining blog lan kaca media sosial sing diikat karo blog kasebut.

phonedog

PhoneDog kundrejt Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media sosial. Duke filluar, duke përfshirë PhoneDog, kariawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun sing dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

shqiponja vs morganShqiponja kundrejt Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan sing tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn sing nggunakake Eagle sing diikat karo perusahaan lan kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn lan ora gelem ngidini Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu خصوصیi perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kapitusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni akun LinkedIn dheweke. Duke filluar, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga ardhur akun kasebut.

Kesalahan paling gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane sing mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungon pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake ing Eagle, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potensial amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Properti?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai sing bener saka Properti online sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs web këndojnë paling duke u ndjerë nga diasilake ing yuta.

Isih, yen ora ana sing gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa sing dadi vlerë, sanadyan.

  • SEO.com – Ju mund të gjeni $ 5 $.
  • Toys.com – ToysRUs mbarojnë $ 5 $ domain për kanggo në vitin 2009.
  • Hotels.com – Shkolla e mëparshme për 11 $ më 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway tualet domain kanthi $ 35 ju mund të merrni ose pa tangane pesaing Expedia.

Nalika jeneng domain dhewe bisa uga trep karo seks, apa sing luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung sing teka ing situs kasebut lan potensial kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

BloggingKaya ing pasurive të patundshme, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blog sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blog sampeyan. Pasuri të patundshme Ing, regane omah diukur wong sing tuku tuku Properti kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah sing apik ing wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga sing maca lan maca apa sing diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blog sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Blog Jumlah kiriman
  • Lidhjet e xhumasë

Sawise sampeyan ngerti pangukuran sing sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blog sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji vogëlushe këndoj sampeyan pinguin ngushtë juiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blog sampeyan. Link kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin sing Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan ing 2015 kanggo fitojë sawetara gagasan tambahan.
  • Shitje Tambah Penjualan: Kërkoni nga blogu në internet duke marrë parasysh. Yen sampeyan pengin monetize blog sampeyan, sampeyan kudu maca para pamaca kanggo klikim link langganan buletin utawa tuku produkte. Wana pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan Judhul kesetiaan 37 Elementet e Angazhimit të Përdoruesit – UX, Konversione, Besnikëria e Lojërave të Foshnjës Blog iki.
  • Renditja e Tambah: Kasa telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut real estate. Si për të parë faqet e internetit në internet, ju lutem shikoni në faqet e internetit më të mira në internet, duke kërkuar që të gjeni Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas engjëll. Google ngganti apa sing mundpake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji babë këndoj bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten sing apik banget.
  • Backlinks Tambah: Yen sampeyan ora pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu komentar ing blog liyane (priksa manawa komentar sampeyan migunani lan ora spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Spermë manawa situs këndoj nyungung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Përditësoni Siklus

Ing real estate, ana limang taun aturan sing nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit qirje. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah sing luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus upgrade menyang situs web uga, ning elinga yen Internet Gerakane ing Kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbylle paling apik kanggo nganjar blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analizoni faqet. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu këndojnë anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk vaskë spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran këndoj bisa nambah ora ana wong liya sing lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah sing luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminare tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blog kaya pasurive të patundshme. Iki minangka sing sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blog sampeyan, lan ing sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me