Triberr маркетинг: вътрешни съвети от 25 експерти + ексклузивно интервю

Още ли сте на Tribber? Възможно е да загубите много маркетингови възможности, ако не сте – според Абрар Мохи Шафи, собственик на Blogging Spell. Цитирайки думите на Абрар –


Инфлуенсър маркетингът е следващият голям ход в дигиталния маркетинг. Стойността на него се увеличава с всеки изминал ден, тъй като маркетолозите търсят по-интелигентни подходи, за да станат видими.

И това е мястото, където Triberr, специализирана социална мрежа за блогъри, влиза в снимката.

Въз основа на мотото „споделяте моето и аз ще споделя вашето“, блогърите на Triberr изграждат „Tribe“ и споделят своя „Reach“ с членове на племето, като популяризират помежду си публикации в Twitter, Facebook и LinkedIn. С 20 от 50 най-добри инфлуенсъри на Forbes вече са на борда, Triberr е нова сила в социалните медии, която блогърите вече не могат да игнорират..

Triberr Маркетинг Съвети от 25 топ влияещи

Ако тепърва започвате от Triberr – днес е вашият щастлив ден.

Abrar е интервюирал 25 топ влияещи на Triberr (всеки със стотици милиони достижения!) За техните маркетингови съвети Triberr. Можете да разгледате цялата публикация тук или да вземете ключовите точки бързо от инфографиката по-долу.

Освен това направих кратко, ексклузивно интервю с Abrar, за да събера повече информация и вътрешни съвети. Виж това!

Ексклузивно интервю с Абрар Мохи Шафи (инициатор на инфографиката)

Здравей, Абрар, благодаря, че споделихте с нас вашата статия и инфографиката. Статията е страхотно парче и изключително ценна за блогърите, които желаят да разширят обхвата си. Разкажете ни какво ви доведе до идеята да правите публика на публиката на Трибер на първо място?

Най-вероятно беше януари тази година, когато се присъединих към Triberr и започнах да ровя в техните характеристики. Бях впечатлен от тяхната система „Reach“. За разлика от други платформи, където имате „х“ брой последователи и вашите актуализации имат потенциал да достигнат максимално този брой.

В Triberr тя се увеличава, когато стъпвате в нови Tribes (нишова група блогъри) като член. И тяхната система автоматично ще изтегля съдържание от вашия блог и ще разпространява пред общата аудитория. Така че това беше първото нещо, което ми гъделичкаше мнението.

След като се регистрирах за Triberr, забелязах, когато правя нов пост в блога си, Triberr задвижва значителни трафик и социални акции (особено туитове) до следващите 4-5 дни, въпреки че има нисък брой връзки. Това беше изгодно и ме накара да осъзная, че може да се превърне в много ефективен инструмент за куриране на съдържание, използващ нашите практики.

Именно това ме вдъхнови да направя публичен публичен пост за Triberr и да изпратя някои съвети от влиянието на Triberr, за да осигуря максимални ползи от тази платформа.

Както казах – постът е изключително ценен. Но в същото време вярвам, че е изключително трудно да се създадат (~ 5000 думи, 25 блогъри!). Колко време прекарахте на този пост? Моля, разкажете ни повече за подготовката на този пост.

За да бъда честен, отне ми цял месец, за да събера всички неща. Знам, че беше много време, но исках да се уверя, че всеки един ще получи достатъчно време за отговор. Тъй като вече реших да събера съвети, нямаше нужда да мисля за какво да питам.

За да го поставя в ред, първо направих списък с 35 топ потребители на Triberr заедно с имейлите им, въпреки че имах нужда само от 25 (знаех, че не всички ще го направят поради ограничения във времето), направих персонализиран шаблон за електронна поща , изпращаше им непрекъснато имейли, променяше текстовете на имейлите всеки след 3-4 имейла, за да избегне попадането на спам, даде им повече от достатъчно време за отговор (15 дни), обявявайки крайния срок и това е всичко.

Ето как ги преобърнах и подготвих своя публикация. Въпреки това, имам план да напиша подробна публикация по-късно за това как проведох тази група (тъй като вече запазих данните) и получих резултати.

Това са страхотни неща, аз наистина се възхищавам и оценявам вашата упорита работа в това. Преди да приключим с това – Ако бихте могли да ни дадете само три ключови проекта от този пост, какво би било това?

Това ще бъде:

 1. Присъединете се към повече племена във вашата ниша и създайте някои свои, за да поканите други.
 2. Направете заглавието на публикацията си неустоимо и така направете съдържанието си, за да убедите в допълнителни споделяния.
 3. Споделете други съдържание и имате шанса да бъдете споделени от тях за Алгоритъма за афинитет на Triberr.

[Инфографика] Как да постигнем успех в Triberr

triberr експертна обща информация

Бележка от Джери Лоу: Можете да се регистрирате и да започнете своето племе Triberr тук. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map