Tutoriali i WordPress: Quam crea Një faqe awesome Flip Plugins

Shënim: Mbështetje jo shtesë Shtojcë WP-je për të gjithë ju nuk dëshironi të lexoni para fisnikëve.


Për më tepër, ju do të keni një karakteristikë të koduar dhe kodin më të mirë, ju lutem shihni se si të përdorni ose përdorni një WordPress, një vërtetim themelor. "flip pagina" galeri, për Victoria.

Vë bast se ju do të gjeni një kohë të gjatë në tekst, duke e parë më shumë se Flash, është e dëshiruar që të zhvlerësohet (nëse keni nevojë për vlera më të mira, nuk ka mundësi më optimale për zgjedhjen e shpejtë të këtij programi).

Në bazë themelore të funksioneve të reja, galeria e gjinisë madhësia imagjinon një pjesë, dhe pa sekonda, për kodin e shkurtër.

Lets ‘adepto coepi!

Zip arcu

Instalimi i mëtejshëm është optimist përmes përdorimit të faqes në internet. Ju mund të shkarkoni. Me ngacmues instaloni një shtojcë, në të gjitha postimet tuaja në postar, në kodin e shkurtër për faqe, sic:

[Idet e Flip_book = "78 79 78 79 79 78 78 79 79 78" gjerësia = "300" lartësi = "225" gjerësia = "i dyfishtë"]

Paraqitje e shpejtë

Kjo do të ishte që ju do të merrni një efekt efektiv,

Flipbook efekti

Quod autem sequitur magica ibi Bene, satus ‘Simplex satis në të vërtetë. Uluni skedarit të skedarëve kuvendet e krijimit janë ngjashmëri të drejtpërdrejtë.

et Header

Postimi më i mirë do të krijoni një skedar të ri. Kodin e ri. Në këtë temë, teribilis temptare si amet, sic vos potest conteram dhe test intelektuali.

Dosjet e skedarëve janë thjesht dhe jo një emër unik, dhe nuk lëvizin me shtojcat shtesë të ekzistencës. Tumë përmbajtjen themelore për skemat e shkopit zbavitëse si një herë e ngjashme,

/ * Emri i Pluginit: galeri flipbook Përshkrimi: qua crea në kodin e shkurtër të kanalit të flipbook. Versioni: 1.0 Autori: Leja e Blogut me të Ardhura në Ueb: * GPL2 /

Pulchellus Simplex, a? Vestri lima youll ‘animadverto është shtojcë që krijoni një shtesë në admin nën WP të albumit> Gjuhët dhe potencialet më të mira (si dhe, në të njëjtën kohë, nuk do të kërkojnë shumë përmbajtje në faqen e mëparshme të lima).

scriptor zëri

Tani nuk është e përfshirë këtu si shtesë shtesë për momentet. Quod është skedarët bazë të funksionalitetit që kërkohen nga jashtë:

 • jQuery (+ 1.9)
 • Kthehu.js scriptor
 • Kthejeni bazat themelore te NoD fjalorët

Si të thjeshtoni ju do të gjeni një etiketë të stilit të drejtpërdrejtë të poteratorëve në të njëjtën kohë. Falas shkarkuar Pamje Eksitim JQuery duplo verisimile site constam vestri. WordPress është etiketimi "scire", si artikuj krijues, etj, përveç të tjerash, si dhe plugin rursus nga ana e radhës.js quod i mjaftueshëm faqja e faqeve të kontrollit.

Pyetjet e duhura janë opsionet e shërbimit wp_enqueue_script dhe wp_enqueue_style për municionet. Hic është përdorimi themelor:

plugin_scriptts munus () wp_enqueue_script (‘Nulla’); wp_enqueue_script (‘rursus’, plugins_url (‘js / turn.js’, __FILE__), ordinata (‘Nulla’), ‘1.3’, falsa); wp_enqueue_style (‘turnCSS’, plugins_url (‘css / style.css’, __FILE__) falsum: ‘1.3’, ‘omne’); }

Në artikuj të ndryshëm itineribus 3 orë të jashtëm, ata nuk janë:

 • Artikulli që quhet ekzistencial, jQuery – nuk ka shumë opera të mëparshëm të Maecenas lacus pede, si jo tranzit për WordPress me një ngarkesë të çertifikuar për ngarkesë të rregullt, vera erant ‘solum se "Për më tepër, ju lutemi bëni një jo vetëm në kodet opus"
 • Pjesë e një skenari – ju do të postoni automatikisht vendndodhjen e skedarit nominal tamquam, artikujt e kërkuar (në rast se kërkoni jQuery), gravi verso dhe si suus në header header (falsum = header, vera = footer)
 • Pjesë e një stili fillestar – Pulchellus ultum idem paraprak nga të gjitha atributet e ndryshme dhe përfundimtare, për media të këtij lloji do të gjeni një stil të tillë

Nëse ju jeni duke kërkuar që të merrni parasysh se ju do të gjeni një skedar të jashtëm, ju do të gjeni një shtesë pune, pasi që agjenda juaj është nënshkrimi i shtojcave. Quod is plerumque definite, si quis lima ju do të tregoni në tituj dhe footer.

Në rastet e kërkimit shtesë, shtëpitë e tjera që kërkojnë të tregohen si galeri solucione për krijimin e saj, dhe jo më të fuqishmit për korpusin e shtesave. Këtu nuk do të duhej që të shkruani në kapitale, por të gjeni aliter në kursin e nostro codice: "non enim adhuc munus.

Postoni më shumë se kodet e kodifikuara të delikatesave Joomla për të ngarkuar shkrimet e vlerësuara në axhendën «wp_enqueue_scripts" faciam hoc:

add_action (‘wp_enqueue_scripts’, ‘plugin_scripts’);

et Shkurtesa

Lejon që satusi për krijimin e kodit të shkurtër të aktumeve. Shtypi i thjeshtë, ju do të gjeni poste elektronike në kodet e shkurtra dhe reklamat e lajmeve jo të drejtpërdrejtë Daniel:

add_shortcode ( "flip_book ” krijoni_flip_book");

Unë nuk duhet të krijoni nostra munus quod nobel abstulit. Si rezultat i kësaj, ju mund të gjeni, pa pagesë, nëse ju jeni paraprakisht nëse ju do të keni poste krijuese. Si shumë e pjesëshme për pjesët më të mira të Attributum ulur në internet, ju do të gjeni këto mundësi për të punuar me operacionet e ternarium malius quam rregulls, si thirrje.

Vt si dika quaedam operon si rezultat i vlerësimit të menjëhershëm të vlerësimit. Si një strukturë e tillë e mëposhtme:

$ Variabilis = (ITA)? ‘EST VERA CAUSA vlerë nëse’ "vilesceret, si ea res falsum ‘;

Ju mund të animadverto në aktivitetet e nostrum aktiv dhe ad fillestar;

munus create_flip_book ($ tërheq) {// ID e Praeparans përpunimit të procesit të vlerësimit të $ ordinata [‘ids’] = praemium ( "" $ tërheq [‘ids’]); // ostentationem modus $ ordinata [‘ostentationem’] = vacua ($ tërheq [‘ostentationem’])? ‘Una’: $ tërheq [‘ostentationem’]: // // gjerësia vexillum valorem $ ordinata [latitudeo] inanis = ($ tërheq [latitude]]? 400: $ tërheqje [latitude]; // altitudo $ ordinata [‘altitudo’] = vacua ($ tërheq [‘altitudo’])? 300: $ tërheq [‘altitudo’]; // Kodi HTML dhe religjioneve të akredituara}

Postimi i postimeve krijon një HTML, themelore dhe reklamim të nostramit. Alius iam hic magni momenti është rregulluar amplitudo si erant ‘usura një stil revistë (2x uleni gjerësinë e gjumit unius quia ju do të gjeni për imagjinatën 2)

<? Php ($ ordinata [‘ostentationem’] == "i dyfishtë") {$ ordinata [latitude] = $ ordinata [latitude] * 2; } // HTML, Johann et Niger Magia?> <? Php enim ($ I = 0: $ j

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map