Com millorar les vostres interaccions amb publicacions de Google Plus en un 8.400%?

Alguna vegada us heu preguntat per què algunes publicacions de Google+ atrauen centenars, si no milers, d’accions i +1, mentre que algunes simplement s’ofeguen en un mar de soroll gairebé immediatament després de ser publicades?


Quina diferència hi ha entre una publicació popular de Google+ i la mitjana? Què fa que el lector vulgui compartir la teva publicació de Google+ o, fins i tot, aprofitar el temps per llegir-la en primer lloc?

En aquest post, vaig a compartir la meva experiència recent i us oferiré un suggeriment o dues coses sobre les coses que he après. Podeu repetir aquests trucs fàcilment per a les vostres publicacions de Google+.

Aquí va la meva història.

Estudi de cas: com vaig obtenir 100 respostes i +1 en un dia

No fa massa temps, vaig publicar un resum de més de 70 generadors web a WHSR. A l’article, vaig tractar la llista de generadors web per a desenvolupadors web i bloggers experimentats.

Estava bastant segur que el tema, un resum i els generadors web, era un tema segur que seria popular a les xarxes socials. La darrera vegada que vaig publicar una publicació similar titulada “30 Must See Web Generator for Lazy Web Masters”, va arribar a una versió personal a Stumble Upon i Reddit. El sobtat augment de trànsit va ser tan dràstic que va bloquejar el meu host web.

A Google+, he promogut l’article dues vegades.

Primer, vaig comunicar al meu cercle privat la publicació i vaig compartir l’enllaç.

Després vaig tornar i vaig fer una segona volta de promocions. Durant la segona ronda, vaig compartir la publicació públicament amb una imatge feta a mida.

Els resultats

Les dues publicacions diferents van obtenir resultats molt diferents.

El primer post va rebre molt poca atenció. Només ha rebut un +1 i tot això.

Per a la segona publicació vaig utilitzar el mateix títol, però alguna cosa ha funcionat millor en aquesta publicació. Va rebre 84 + 1s, 70 canvis i una mica de seguidors nous durant la nit.

Dit d’una altra manera, la taxa de participació per a la segona publicació és superior a 8.400% millor que la primera.

google plus publicació

El que fa que la segona publicació sigui més popular d’un 8.400%?

Mentre estudiava les raons per les quals el meu segon missatge va rebre una resposta enorme sobre el mateix article quan el primer post no ho va fer, vaig arribar a diverses conclusions.

El segon missatge és realment un 8.400% millor que el primer? DIMONIS NO.

Però perquè?

Simplement, la publicació número 2 obté una millor acollida a l’àmbit de Google+ perquè utilitza el format de publicació adequat. Saber el que atrau els globus oculars de la gent a Google+ és la clau de l’èxit de la segona publicació enfront de la primera.

Les diferències entre la publicació # 1 i la # 2

DetallsPost número 1 (impopular) Post # 2Comment / Remark
Títol70 generadors web útils per a desenvolupadors intel·ligents / pereços70 generadors web útils per a desenvolupadors intel·ligents / pereçosTingueu en compte que els dos títols són exactament iguals.
CompartirEn privatPublicamentPel que sembla, compartir públicament permet que més espectadors puguin veure la teva publicació.
ImatgeImatge petita, indescriptivaImatge gran, descriptivaLes imatges grans ofereixen un espai més ampli al mur de feeds de Google+ d’altres. A més, una imatge descriptiva atrau més persones interessades en el tema.
TitularText normalNegreEl títol en negreta funciona com un ganxo i proporciona als espectadors de la publicació número 2 un punt focal per començar a llegir.
BrandingNilLogotip de WHSR afegit a la imatgeNo estic segur si la mirada professional afecta alguna cosa.
Publicar contingutExtracte curt, de 4 líniesLlargada, 15 líniesEncara estudieu el funcionament. En alguns casos, post llarg = menys compromís; però en aquest exemple, sembla ser el contrari.
Etiquetes3 etiquetes generades automàticament: web, lloc web i disseny web3 etiquetes personalitzades: WebDesign, Webtools i WebGeneators

La combinació perfecta: alta, descriptiva imatge + contingut de carn

Si dediqueu una bona estona a Google+ mirant els perfils d’altres que són influents amb un gran nombre de seguidors o un nombre elevat d’accions, notareu una tendència.

La majoria de les publicacions segueixen aquest format: imatge descriptiva alta + comentari carnós.

Vegem alguns exemples i crec que veureu què vull dir.

TwelveSkip

Pauline Cabrera (TwelveSkip) és una amiga meua d’Internet. Està donant molt de gust als dissenys gràfics i al màrqueting en xarxes socials. La majoria de les publicacions de Google+ estan acompanyades d’imatges i títols alts amb tipus de lletra grans.

Vaig passar una estona mirant les publicacions de Google+ de Cabrera i em vaig adonar (que es van copiar pantalles a l’agost) que les publicacions amb imatges altes reben com a mínim dues vegades +1 parts que les que tenen imatges més petites o sense imatge..

Mostres de les publicacions de Google+ de Pauline.Mostres de les publicacions de Google+ de Pauline.

John Paul Aguiar i Adam Connell

Hi ha una tendència similar amb els perfils de John Paul Aguiar i Adam Connell Google+.

En general, les publicacions dels seus perfils que tenen imatges altes sovint són iguals a més.

El format de publicació recomanat a Google+

Després de mirar les publicacions i estudiar les tendències, he obtingut el format “perfecte” per publicar a Google+.

format de publicació google plus

Però espera, no és una píndola màgica

Imatges altes + títols descriptius + contingut carnós FTW? Bé, del tot, si compartiu la gent equivocada, això no funcionarà.Imatges altes + títols descriptius + contingut carnós FTW? Bé, del tot, si compartiu la gent equivocada, això no funcionarà.

Tot i que el format pot marcar la diferència a l’hora de cridar l’atenció, no es tracta d’un remei màgic que faci que qualsevol cosa sigui popular a Google+.

Si escriviu una publicació dolenta i la compartiu a Google+ mitjançant el format perfecte, no funcionarà. Si compartiu contingut fora de l’àrea d’interès de la vostra audiència o alguna cosa a la qual no puguin relacionar-se, no funcionarà. Si no teniu seguidors actius insuficients, no funcionarà.

Es pot enganyar als visitants quan facin clic al vostre enllaç, però no us donaran +1 si no els agrada el que troben quan arriben al vostre bloc. I, haureu d’arribar als vostres lectors a la vostra zona de nínxol i al seu nivell d’interès.

Vaig decidir provar-ho per demostrar la meva teoria que, encara que la fórmula perfecta us ajudarà a promoure un article ben escrit i on-targetat, no us ajudarà si està fora dels interessos dels vostres lectors..

Vaig promoure un altre article amb el mateix format i no va rebre res per terra.

Independentment de quins consells o fórmules utilitzeu, tot seguit és bàsic.

La qualitat del vostre contingut i les regles bàsiques de màrqueting encara són importants.

La selecció de temes també importa molt. Igual que Pinterest i Twitter, alguns temes aconsegueixen més interacció a Google+. Cada plataforma de xarxes socials arriba a una determinada demografia i Google+ no és una excepció.

Informeu-vos de quina és la millor interacció a Google+ i treballeu el contingut que coincideixi amb aquests temes. Una manera ràpida de fer-ho és utilitzar Buzzsumo per veure què obté més accions i elaborar el calendari editorial mitjançant aquests temes..

Si poguessis marxar només amb una cosa d’aquest post…

El format i l’estil de la publicació de Google+ és important.

Utilitzeu una línia en negreta per al títol i el subtítol. Feu servir hashtags. Creeu una imatge alta i descriptiva per a la publicació que ocupi espai. Escriviu alguna cosa útil a la publicació en lloc d’una declaració d’una sola línia.

Si feu això, les publicacions tindran una millor oportunitat de compartir + 1 i compartir-les.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map