Configurar una pàgina de fans de Facebook és fàcil, però crear seguidors i participar amb ells és una història diferent. Voleu saber com es volen posar al cap sobre el producte i els serveis?


Consulteu com aquests 10 tipus de contingut de Facebook poden generar interacció.

Tot i que les vostres habilitats de màrqueting en línia, la competència en anglès (gramàtica, puntuació i ortografia correctes) i l’enginy literari són lògicament requisits per crear publicacions interessants i interessants, la “recepta” per impulsar el compromís amb contingut convincent inclou:

  • Cal tenir CTA (crida a l’acció)
  • Aplicar tècniques de redacció
  • Fotos i dissenys rics, però optimitzats
  • Socialment i relacional realista (per exemple, experiències diàries, pressupostos, etc.)
  • Activa qualsevol jerarquia de necessitats de Maslow (per exemple, menjar, refugi, etc.)
  • Publicat en el moment i dia adequats

Amb la vostra creativitat i redacció, combinant els dos amb el vostre pla de màrqueting de xarxes socials rockstar, la publicació serà visible, clicable i compartible per a ells..

Perseguint els números? La participació és la clau!

Siguem sincers! És molt temptador veure el nombre d’agrades i de participacions. Però no podem passar per alt la participació per a un creixement sostenible de seguidors i clients. Sí, les mètriques del tauler són útils, però, per assolir els nostres objectius, també implica un treball dur: respondre a comentaris i consultes, publicar contingut que desencadeni emocions, escoltar sincerament el que diuen de la vostra marca i utilitzar els comentaris. i revisions sobre els desenvolupaments de productes i millorar el servei al client.

El compromís amb els fans significa que has de ser el més humà possible. Anoteu la resposta automàtica i les respostes genèriques. Sigui social i participa diàriament. Publiqueu sempre contingut amb què puguin ressonar els vostres seguidors i fer-los sentir que realment enteneu i escolteu les necessitats.

A continuació, es detallen els deu tipus de contingut que podeu utilitzar a les vostres publicacions de Facebook:

1. El “LIKE” intencional

Famolenc? Quan visiteu la pàgina de fans de Sam’s Chowder House, podreu satisfer la vostra fam amb el contingut gastronòmic de la pàgina..

1

Comprenen aficionats i clients aviat, i els han demanat que comentin i visiten el restaurant. Les paraules “Feu clic a LIKE” o “LIKE” són prou delicades per a una publicació de Facebook i impliquen un ordre que cal fer amb alguna cosa..

Sí, és un AGREU intencionat per fer una crida a l’acció.

Però heu de saber com pensen els vostres clients abans de posar aquesta paraula a la pàgina. Podeu crear proves A / B sobre com executar-lo a la publicació. Mireu com desencadena els desitjos gastronòmics de Sam mitjançant una imatge rica i colorida d’un plat i orienta directament els possibles visitants que poden deixar passar amb “Veure taronja & negre? M’AGRADA si podeu tastar… ”

2. Fotos de contingut o vídeo enriquits

Les marques de viatges, menjar, moda, bellesa i art tenen un avantatge quan es tracta d’aquest tipus de contingut de Facebook. Amb fotos riques i clips de vídeo curts, poden generar accions sense esforços amb menys textos o, de vegades, sense textos.

Aquí hi ha la publicació “A la natura 10” de Lonely Planet.

2

Els seguidors se senten atrets per alguna cosa bonica, impressionant o captivant; aquest tipus de contingut, si s’edita i s’optimitza correctament, els obligarà a relacionar-se amb la publicació, ja sigui d’una paraula o d’un paràgraf per simplement expressar com se senten cap a les fotos. Curiosament, l’àlbum no té cap títol; les fotos ja parlen milers de paraules!

3. L’estat de “Subtítol Això”

Aquest tipus de contingut és un 90% visual i un 10% de text, cosa senzilla i divertida. Què tan atractiu és? Aquest tipus permet als vostres seguidors comprendre la vostra publicació i crear la seva pròpia interpretació de la foto. Els dóna la llibertat d’expressar idees i formar part de la vostra marca en aquest sentit; això inundarà la vostra publicació amb respostes i comentaris.

Podeu utilitzar imatges divertides com GIFs o clips de vídeo curts i intentar imaginar què voleu activar en un individu. També podeu revisar la jerarquia de necessitats de Maslow com a referència.

4. Els Visuals Optimitzats

Elaboreu-vos a la visualització amb dissenys i tècniques de redacció optimitzades per provocar les necessitats emocionals, físiques o fins i tot financeres dels vostres seguidors. Voleu conèixer la paraula màgica? GRATU .T. Proveu a realitzar proves A / B a les vostres visuals per veure quina d’elles té la taxa de participació més alta; aquest tipus de contingut és directe i informatiu.

Feu una ullada a la publicació “Butlletí fins que deixeu anar” de Target amb una pancarta optimitzada de “Enviament gratuït!” “També és atractiu i atractiu.

4

5. L’enfocament de preguntes ràpides

Un dels continguts més senzills però atractius que hem explorat a Facebook prové de les marques populars, el hashtag #OneQuickQuestion de Sephora.

A banda del seu plantejament creatiu i enginyós, la pregunta també és oportuna per a la temporada de vacances.

I ja saps allò que a les dones els agrada: fer compres!

Amb la publicació amb centenars de comentaris, el que fa que el compromís sigui que Sephora participa en la discussió i crea respostes personalitzades a les preguntes dels clients. Tens una idea? Fes-ho breu, senzill i escolta el que diuen els teus fans. Sigues humà.

6. El procés “Completa el buit”

Hi ha maneres creatives d’activar seguidors utilitzant aquest tipus de contingut.

Podeu utilitzar frases com “Si ____, jo ____”, Quan ho soc, vaig a ____ “o dir directament,” Omple el blanc.

Aquest enfocament convida els seguidors a pensar de manera proactiva i respondre a la teva publicació. Aquí és com Amazon va completar la seva compleció amb la promoció de la campanya en blanc.

6

També us proporcionarà informació sobre què els fa marcar, què estimen, odien o què els emociona, per ajudar-vos a servir-los millor. Això és divertit i interactiu, que pot resultar en viralitat si s’executa correctament en la temporada i el temps adequats.

7. El contingut de fulla perenne

Una altra de les claus per impulsar el compromís amb els seguidors és publicar contingut sempre perenne que es consideri provocador, útil i educatiu. En poques paraules, publiqueu contingut valuós que pot ser viral, ja sigui una publicació de bloc amb el títol de numeració de captura, “Les 20 millors coses que podeu fer …” consells ràpids, per què o per fer publicacions. Les cotitzacions també són atemporals i són el tipus amb el qual els seguidors poden ressonar fàcilment, especialment si és inspirador.

Doneu un cop d’ull a l’oferta de les recollides de cervells.

7

Tanmateix, si teniu una comunitat dinàmica amb diferents contextos culturals i religiosos, sigueu sensibles a les declaracions i imatges utilitzades. I mai no discutirem de política.

8. El punt humor

L’humor és congruent amb el compromís. Si sabeu com trencar el gel i les idees per a publicacions “punny”, incloses fotos i textos, guanyareu els cors dels vostres seguidors..

Aquesta publicació de Grammarly va fer el nostre dia.

8

Imagineu-vos l’univers alternatiu quan un grup de formatge es fa una foto i diuen: “Gent!” El riure és la medicina.

Així que en teniu un de bo! No us sentis massa greu.

9. La pregunta nostàlgica

En aquest tipus de contingut, heu d’entendre el que pensen els vostres seguidors per crear preguntes nostàlgiques que els indiquin a respondre i recordar els temps antics, ja sigui un producte, servei, projecte o esdeveniment. La nostàlgia és una manera efectiva d’iniciar converses.

Per tant, sigueu socials i feu la pregunta correcta. Parlar i ser humà. La millora per a la llar de Lowe ens mostra com fer servir preguntes nostàlgiques que impliquen seguidors.

10. Els descomptes promocionals i Freebies

Són vacances i és la temporada bona per als compradors, mentre que les marques competeixen entre elles amb venda al detall i a l’engròs en descomptes i regals gratuïts. Per descomptat, a tothom els agraden les promocions i els descomptes. Consulteu la venda post-Halloween de Walmart fins a un 90% per preparar seguidors a la festa de l’any vinent.

10

La publicació consta de text visual i de text que destaca el 90% de descompte. Amb visuals, podeu crear proves A / B en dissenys i optimitzar-los per ressaltar el text o el missatge.

Conclusió: l’objectiu final és l’objectiu de conduir

Podeu combinar aquest tipus de contingut a les vostres campanyes per veure com funcionaran els plans a curt i llarg termini.

Alguns dels exemples que es donen inclouen dos o tres tipus de contingut, com ara la publicació de la millora de la casa de Lowe, que inclou una pregunta nostàlgica amb un tutorial de vídeo com fer-ho..

Recordeu que l’objectiu final per impulsar el compromís no és només obtenir una conversió més alta, sinó que també utilitzeu aquesta activitat per escoltar i comunicar als vostres seguidors per obtenir una millor experiència de producte i servei..

Ara és el teu torn.

Tens un altre tipus de contingut que t’agradaria compartir?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me