Preu i llançament de publicacions patrocinades

Una de les estratègies de rendibilitzar el vostre bloc que paga el millor és crear publicacions patrocinades per a marques amb les quals treballeu. Tot i que moltes empreses influents, com Clever Girls i MassiveSway, us connecten amb les oportunitats per a les qualificacions. Què passa si voleu treballar amb una empresa que s’ajusti al vostre nínxol però no us ofereixi oportunitats mitjançant les vostres associacions existents?


Aquesta setmana he tingut l’oportunitat d’entrevistar a la bloguera experta Claudia Krusch de TrendyLatina.com sobre les marques pitching. Ha treballat com a creadora de continguts i influencer amb moltes marques topònimes, com Michael Kors i és director de la firma de gestió de mitjans socials Social Coerce. La filosofia de Claudia? “Crec en un treball honest i dur per guanyar diners.”

Entrevista de Pitching Brands amb Claudia Krusch

Hola Claudia, gràcies pel vostre temps avui. Quins consells podeu donar als bloggers que vulguin donar marques amb les quals encara no han treballat?

Claudia:

Pitching, o millor encara, co-pitching amb altres bloggers, una marca comença molt abans de contactar amb ells. Cal que el vostre flux de xarxes socials sigui desitjable. Ara, les marques busquen de 2 a 3 mesos a la vostra xarxa de xarxes socials. Almenys un mes abans d’acostar-vos a una marca, heu de començar a compartir contingut que estigui sincronitzat amb la seva marca, a més de seguir-les. No compartiu només de forma aleatòria. Estableix una estratègia de xarxes socials i, a continuació, omple-la amb contingut orgànic que et representa.

Proveu de trobar marques amb les quals invertireu diners, no alguna cosa nova, de manera que sigui orgànica per al vostre estil de vida. Un cop establerta la vostra estratègia, poseu-vos en contacte amb les marques a les xarxes socials. Prefereixo les marques de missatges privats a Twitter. Aleshores, els dic que m’agradaria enviar-los un kit de mitjans i discutir una associació. Si no us segueixen, comenteu-ne el seu feed. No he aconseguit un “no” fins al moment!

Molts bloggers no saben com se preu i treballen a canvi d’un producte de baix preu o de costos molt baixos. Quins consells els podeu donar?

Claudia:

Heu de valorar-vos! Això és feina, no els feu cap favor. Cal potenciar els seus punts forts. Per exemple, estic molt bé a Instagram, de manera que la major part de la meva feina ara fa aquest mitjà. Estic pagant la mateixa tarifa que ho vaig fer pel treball patrocinat, que necessita molt més temps i esforç per a mi que les xarxes socials, que és la meva força.

A més, un cop estiguis preparat per contactar-hi i enviar el teu kit multimèdia, ofereix-los 2 o 3 altres possibles socis de blogger i opcions sobre què faràs per ells. Majoritàriament treballo amb les xarxes socials, però ofereixo opcions de publicació al bloc. A les marques els agrada tenir-ho tot definit per endavant. Si configureu la campanya, és més fàcil que puguin acceptar el to.

Oferiu-los també opcions sobre el que us agradaria a canvi. Digues-los: “Això ho faig, podem treballar junts?” Si heu realitzat les bases adequades, estic segur que obtindreu un sí.

Hi ha algun problema potencial que els bloggers puguin solucionar, que els ajudarà a semblar més favorables a les marques?

Claudia

Sí! Fa poc vaig donar alguns consells a un nou blogger que lluitava perquè les marques funcionessin amb ella. Vaig fer una ullada al seu flux i no hi havia cap estratègia per a les seves xarxes socials. No hi havia cap rima o motiu per a la seva publicació.

Com li vaig dir, heu de definir la vostra marca. Aquest és el punt de partida: sense fer-ho, no podeu establir una estratègia. Heu d’estar sincronitzat amb la vostra marca i mantenir-vos fidel. Aquest blogger em va donar els meus consells i després vaig tenir el coratge de contactar amb les marques. Va arribar a la primera revisió i avança.

Per tenir èxit necessiteu tots els elements que cal lligar: la vostra marca, el vostre flux, tu. Els vostres seguidors han de trobar aquests elements en la vostra vida quotidiana. Per exemple, els meus seguidors saben el que m’agrada i això transmet a la meva vida i al meu flux. No és fals, és qui sóc.

Qualsevol error que hagin d’evitar?

Claudia:

Molts bloggers busquen “coses”. Volen obtenir alguna cosa o obtenir una compensació. Aquest no hauria de ser el vostre objectiu final. La compensació es produeix perquè esteu fent alguna cosa que us interessa realment.

Penseu més a fons quan feu això com a negoci. L’interès de marca vindrà a mesura que compartiu el que realment us interessa. Després cal trobar la millor manera de barrejar-ho tot.

Plats principals per emportar marques de llançament:

 1. Assegureu-vos que creeu la vostra pròpia marca primer.
 2. Desenvolupeu una estratègia de mitjans de comunicació social que estigui en línia amb la vostra pròpia marca i adheriu-la durant almenys 2 mesos abans d’arribar a la marca.
 3. Feu una campanya completa amb opcions per a què podeu fer per ells i què espereu a canvi. Contractar altres bloggers quan sigui possible.
 4. Quan es faci un preu o es demana producte, recordeu que és feina. Valora’t a tu mateix!
 5. No ho facis per les “coses” ni per compensació. Treballeu en coses que us agradin i us importin.

Què cobrar per un missatge patrocinat

Com va dir Claudia, cal valorar-se. Sue Ann Dunlevie, de SuccessfulBlogging.com, té un interessant article sobre què cobrar per blog. Tot i que les visualitzacions de les vostres pàgines són 5.000 visualitzacions úniques al mes a Google Analytics, molt probablement podeu cobrar entre 50-100 dòlars per publicació. Si no és així, apreneu a obtenir les vostres primeres 1000 visualitzacions de pàgines. A més, els consells de Claudia mostren la importància d’un fort mitjà de comunicació social després. Apreneu a fer créixer els vostres seguidors.

Un cop hàgiu definit una tarifa per al vostre bloc, podeu cobrar una mica menys per publicar-lo al bloc d’una altra persona. Ho dic menys perquè quan és el teu bloc cobres per feina i per publicitat. Recordeu que una publicació patrocinada és publicitat que mai surt del vostre bloc. Per això, els anuncis no costen tant com a publicacions patrocinades. Els anuncis fan un gir rotatiu que es poden renovar i caducar i, per tant, seran un preu molt inferior.

No oblideu el vostre kit de suports

Com veieu, és fonamental tenir un kit multimèdia per llançar. Dissenyeu-ne el més aviat possible. Això no ha de ser un procediment dolorós. Podeu crear-lo al vostre programari de tractament de textos. Heu d’incloure els següents elements:

 • La vostra foto (la que feu servir al vostre bloc i com a avatar, que hauria de ser consistent), el nom i el logotip del bloc.
 • Les vostres dades de contacte, inclosos el correu electrònic i el telèfon.
 • La missió i el públic objectiu del vostre blog. Digues-los quina és la teva marca.
 • Totes les realitzacions relacionades amb el que oferireu les marques. Pot ser publicacions virals, premis, tallers, llibres electrònics que heu escrit, èxits de influencer, etc..
 • Què podeu oferir una marca, per exemple: publicacions patrocinades, gestió de festes de Twitter, representant de conferències, etc. Assegureu-vos que els vostres èxits s’ajusten a això.
 • Les marques amb les quals heu treballat anteriorment.

Us deixaré amb la meva pròpia història recent. Fa més d’un any que treballo a l’espai de menjar natural / àrea natural. Durant aquest temps, la meva família ha estat treballant amb un homeòpata que també és propietari d’una botiga. Ella, amablement, em va fer un certificat de regal per a un regal a l’hivern passat. Després d’això, vam començar a discutir com podria escriure per ella. Hem parlat aquesta setmana i ella té moltes ganes de treballar amb mi en una capacitat encara més gran d’esforços en xarxa i conferències. Aquest serà el meu projecte més gran fins ara i tot va sorgir orgànicament.

Així, ideeu la vostra marca, netegeu el flux de suports, sigueu autèntics, valoreu-vos i comenceu a plantejar-vos creativament què podeu oferir una marca. No tens res a perdre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map