12 maneres d’entendre el vostre públic (i oferir contingut estel·lar)

Desvaloritzat: _usort_terms_by_ID és desvaloritzat des de la versió 4.7.0! Feu servir wp_list_sort () al seu lloc. a /home/218053.cloudwaysapps.com/wmdtwanpyt/public_html/wp-includes/functions.php en línia 4713


Ets un blogger amb un públic afamat. O un redactor, amb un client força necessitats. O, per què no? – Comercialitzador de continguts generals que necessiti vendre un producte a un públic objectiu.

No importa el paper que tingueu a la cadena de creació de contingut, ja sabeu que no podeu rebre el vostre missatge sense conèixer el vostre públic abans.

En un món ideal, cada lector troba el nostre contingut interessant; la vida real és diferent; com a escriptors, hem de cridar l’atenció del lector!

Qui és el vostre públic, de debò?

Prepareu-vos per al vostre públic!

Aquest article pretén donar-vos 12 idees per comprendre amb quin tipus de persones parleu, amb què volen de vosaltres i com els podeu ajudar a través del vostre contingut o servei..

Utilitzeu aquestes idees de la manera que cregueu que s’adapti millor al vostre negoci, tant si voleu escollir-ne algunes com si voleu fer-les com a passos de qualsevol ordre d’elecció. El que compta és que arribeu a escriure còpia atractiva que converteixi.

Per al vostre èxit!

1. Penseu en el vostre lector ideal

Descriviu el vostre lector. De veritat, aneu a agafar un tros de paper i un bolígraf i comenceu a escriure. Penseu en les necessitats, els desitjos, els somnis del vostre lector. Informeu-vos del que busquen els vostres lectors. Feu-los somriure. En definitiva, ser conscient OMS està llegint el teu bloc!

Penseu en les vostres dades demogràfiques: apel·leu als estudiants universitaris, a les mares, als empresaris i als venedors web nous i expectants? Només qui està llegint exactament el que esteu plantejant?

Un cop més, pensa en els teus lectors ideals. Feu que les seves situacions siguin rellevants en la vostra vida. Què tens en comú? Com podeu crear un vincle amb els vostres lectors que diu: “estem tots a la mateixa pàgina”?

Penseu també en què voldríeu llegir com a estudiant de primer any, una nova mare, una jove emprenedora o un venedor d’internet de principiants. Inclouu pensaments i sentiments reals i atrau a aquells que estiguin llegint el vostre bloc. Sentran la connexió, cosa que els farà sentir especials i volen tornar a llegir més.

Feu-vos un favor i llegiu el qüestionari “El meu client ideal” de Tea Silvestre. Us explica clarament com apropar-vos als vostres clients (ehrm, els vostres lectors) i com conèixer-los millor.

2. Entrevistar persones de la vostra zona de lectura potencial (real i potencial)

Comenceu amb les persones que coneixeu i, després, expandiu-vos als noms del vostre lloc. Recopileu informació, feu estadístiques i gràfics. Com a blogger, podeu trobar enquestes i enquestes eines útils. El sondeig entre el públic del vostre bloc ajuda a determinar la vostra demografia, que us resultarà útil aplicar el camí # 1.

Utilitzeu enquestes, enquestes i entrevistes per conèixer qui llegeix i qui pot llegir-ne: edats, gènere, ocupacions, interessos, vida personal, etc. Inviteu-los a contactar amb vosaltres i presentar-se i parlar del que els agrada. el teu bloc Per què van triar seguir-vos? Quin tipus de publicacions són les seves preferides? Què hi ha de tu i del contingut que et proporciona credibilitat als seus ulls?

Quan apreneu sobre qui llegeix, podeu aprendre a adaptar el vostre treball a les necessitats dels vostres lectors. Dit d’una altra manera, l’impacte que té el vostre contingut en les persones depèn de la quantitat d’orientació i segmentació que feu.

Quan apreneu sobre qui llegeix, podeu aprendre a adaptar el vostre treball a les necessitats dels vostres lectors. Al cap i a la fi, els vostres lectors faran o trencaran un gran bloc.

La teoria de grups de valor social

Comunicacions de màrqueting de Chris Fill: contextos, estratègies i aplicacionsComunicacions de màrqueting de Chris Fill: contextos, estratègies i aplicacions

La vostra zona de lectura real i potencial inclourà, certament, diferents tipus de persones, però la teoria dels grups de valor social esmentats al llibre de text de Chris Fill Comunicacions de màrqueting (contextos, estratègies i aplicacions) i desenvolupat per The Values ​​Company Ltd. – pot ser d’ajuda en classificació dels lectors potencials:

 • Autoexploradors – Els lectors que pertanyen a aquest grup són independents i imaginatius, els agrada trobar les seves pròpies maneres de fer les coses i buscar la realització personal a la vida. Podeu fer feliços aquests lectors oferint contingut que els ajudi a estalviar temps, diners i esforç. No els interessa coses noves, volen coses que funcionin i poden utilitzar-les per complir els seus somnis.
 • Experimentalistes – La vida d’aquests lectors és una recerca constant de noves experiències, idees i sensacions. Són energètics i intel·ligents i accepten riscos, sigui quina sigui la seva tasca. No importa el nínxol per al qual escrigueu, assegureu-vos que apareixeu constantment nous productes, serveis i idees. Convida els teus lectors a experimentar. Ompliu el contingut amb trucades a l’acció que agilitin la seva curiositat.
 • Consumidors conscients – A aquests lectors els agrada anar després dels productes o celebritats més notòries perquè consideren que els ajudaran a guanyar-se respecte. Valoren molt la seva pròpia imatge i volen associar-se només als millors noms del nínxol i busquen constantment marques i idees que els facin semblar millor davant d’altres. Tracta aquests lectors amb contingut que posa l’èmfasi en com una celebritat avala un determinat servei o idea, fidelitza’ls centrant-se en grans marques i estils de vida d’alt nivell..
 • Pertanyents – Podeu dir que aquest tipus de lectors tenen un manteniment conservador i que busca l’aprovació, perquè orienten les seves opcions basant-se en estils de vida, serveis, comportaments parentals, socials, religiosos i / o nacionals aprovats. Quan escriviu per a aquests lectors, destaca el paper de la família, els valors socials i l’ètica. Si oferiu contingut que se centra en la innovació, cerqueu maneres de vincular aquesta innovació amb formes actualment “aprovades”.
 • Supervivientes – Aquesta és una categoria de lectors que no poden decidir-se per si mateixos, però depenen de cada contingut per sobreviure (efectivament) en el seu entorn laboral o personal. Es rendeixen, per així dir-ho, a l’alta autoritat i no miren cap oportunitat per créixer com a persones o treballadors, ja que creuen que tot rol a la societat s’assigna des de dalt. Podeu ajudar aquests lectors oferint contingut demostratiu i autoritari que poden confiar i consumir fàcilment, alhora que us suggereixen activitats que poden provar com a part del missatge “així funciona”.
 • Resistències socials – Els lectors d’aquest tipus són persones que resisteixen a qualsevol canvi de l’estatus quo i compleixen les normes aplicades per l’autoritat i el codi social. No fan un esforç per gaudir de la feina: treballen per portar menjar a la taula, no per buscar compliment personal. Podeu satisfer les expectatives d’aquests lectors centrant el vostre contingut nínxol en formes d’optimitzar l’eficiència del treball i el temps i oferint ressenyes de productes i serveis que compleixen la confiança i l’aprovació de l’autoritat..
 • Sense finalitat – La paraula ho diu tot: aquests lectors no tenen objectius socials ni laborals en la seva vida. Tenen una renda baixa i una autoestima baixa, per la qual cosa no podeu orientar les revisions de productes de luxe i els consells sobre l’estil de vida. Escriure per a aquest tipus de lectors no és fàcil i el risc és que la vostra redacció es converteixi en monòtona, però podeu intentar “especiar” la vida dels que llegeixen afegint anècdotes i trucades “barates” a accions per intentar millorar. ‘una mica de la seva vida i / o situació laboral.

L’ideal és que el públic pertanyi a un o dos dels grups de valor social anterior, però les entrevistes, la demografia i l’enquesta d’usuaris us diran com són realment les coses: és realista suposar que el vostre públic estigui format per una combinació de tots els set grups, a percentatge diferent. El contingut ha de reflectir la varietat i satisfer totes les necessitats a mig camí o mitjançant diversificació (és a dir, classificació) dels temes i trucades a l’acció.

3. Investigueu el vostre públic a través de diferents suports

tendència a twitter

Literatura, entrevistes, pel·lícules, programes escolars.

Fins i tot programes de televisió i ràdio.

Hi ha un munt de materials útils per ajudar-vos a fer una idea de com adaptar amb èxit el vostre bloc al vostre públic específic.

Mireu programes de televisió, seminaris i presentacions en què s’entrevisten persones del vostre lloc: què diuen que us podrien ajudar a millorar el vostre contingut? Aprofiteu les tendències i els hashtags de Twitter i navegueu als perfils de Facebook per veure què passa al vostre nínxol: hi ha alguna cosa que pugueu convertir en un article o article fantàstic.?

Una mica d’investigació reflexiva us pot dir molt sobre com satisfer les necessitats del vostre públic. A més, no tingueu por d’estudiar i aprendre d’altres bloggers d’èxit: l’experiència i la saviesa que comparteixen poden facilitar la vostra feina.

Per obtenir més consells sobre investigació, aneu a la manera 7.

4. Estudiar la competència

Hi ha saviesa en mirar amb qui competeixes. No per copiar-los, sinó per comprendre què hi ha darrere del seu èxit. Us ajudarà a reunir idees sobre què escriure.

Espiar els llocs web dels competidors

Si la vostra competència és un negoci en línia, podeu començar a explorar la seva base de clients públics i a llegir testimonis al seu lloc web. Si són un altre blogger, assegureu-vos que ja disposen de grans bases de lectura. Què és el que fan de blocs sobre aquesta atenció? Què pot dir que el públic del blogger podria relacionar-se al vostre bloc?

Treball en xarxa amb els seus competidors

Potser hi ha oportunitat de connectar amb el vostre competidor i convertir-vos en socis. En aquest cas, pregunteu si podeu compartir recursos els uns amb els altres i compartir junts una base de lectura (mitjançant publicacions de convidats, per exemple). Tothom guanya! Cadascú obté més lectors, trànsit i / o clientela mentre que els lectors descobreixen punts de vista nous i interessants.

Recordeu, però, que no heu d’imitar l’estil del vostre competidor. Apreneu dels que tenen més èxit que tu, però sigueu tu mateix. Ets únic! Els vostres lectors ho sentiran i tornaran a obtenir més informació quan vegin que teniu un angle diferent per treballar amb idees diferents.

5. Examineu els fòrums d’usuaris específics del nínxol

Els fòrums són bons per veure què funciona al vostre camp i què és el que el vostre públic troba interessant i rellevant en un moment donat. Webmaster World és un exemple típic de com un fòrum de nínxol us pot proporcionar una quantitat increïble d’entrades per entendre el que preocupa la gent d’un determinat nínxol.!

Tanmateix, no deixeu que el soroll us distregui dels vostres objectius: els fòrums acullen el bo i el dolent de la base d’usuaris, així que assegureu-vos de filtrar qualsevol discussió irrellevant i només centrar-vos en allò que importa, especialment temes que bàsicament són les sol·licituds d’ajuda. , ja que us proporcionen material de fons per escriure una resposta.

6. Llegiu els comentaris del bloc i respongueu-los

El compromís és la paraula. L’any passat, Neil Pateil va publicar una entranyable publicació al bloc sobre el poder de la participació dels lectors mitjançant comentaris: com més atenció presteu als vostres comentaristes, millor serà el ROI. Els comentaris del bloc són la clau per a la comprensió del vostre públic.

Els comentaris que els lectors col·loquen al vostre bloc o als blogs del vostre nínxol us permeten esbrinar el que realment necessiten les persones i els preocupa (semblant al número 5) per tal de trobar-vos en condicions d’introduir i ajudar.

6 consells per relacionar-se amb el vostre comentaristes

 1. Assegureu-vos que enteneu el que diu el vostre lector i que respongueu en conseqüència. No suposi que seria un bon comentari, però assegureu-vos que enteneu el context i escriviu una resposta molt útil..
 2. Eviteu les respostes només “Gràcies” o “Genials” perquè poden semblar ofensives per al comentarista que va dedicar el seu temps a llegir i deixar comentaris útils..
 3. Gràcies primer al comentarista, i després aneu a respondre el comentari. Als comentaristes els agrada saber el seu comentari, així que aviseu-los que agraïu el seu temps. Eviteu respostes en blanc i inútils (vegeu el consell 2) que no ajuden i que només afegeixen soroll a la publicació.
 4. Resulteu a les preguntes del comentari en l’ordre que les rebeu: feu punts de vinyeta de manera que sigui fàcil veure les respostes a les preguntes.
 5. Preneu-vos tots els comentaris seriosament, no us raspalleu algú si tenen alguna cosa per dir-vos que no us agrada o no esteu d’acord, però feu-los saber suaument per què no esteu d’acord. Trateu tots els comentaris com si els rebéssiu: què voleu escoltar?
 6. Utilitzeu comentaris interessants per produir el vostre següent escrit i agraïu la idea (tant a la resposta del comentari com a la publicació).

7. Reviseu els productes elaborats per al vostre públic objectiu

Busqueu la literatura escrita per al vostre públic objectiu i observeu el nivell de qualificació en què solen ser escrits. Reviseu productes, revistes, fulletons, ressenyes, qualsevol cosa que us ajudi a utilitzar la veu i el to que atrauran els vostres lectors i els ajudaran a estar enfocats..

Productes com cosmètics, articles de roba i aliments també us poden explicar molt sobre l’estil de vida del vostre lector objectiu. Saber que pot ajudar-vos a incloure anècdotes i exemples específics per a la vostra audiència i amb els quals el públic el pugui relacionar.

8. Assistir a convencions i conferències

Foto del grup de DrupalCon LondonPodeu obtenir més informació sobre el vostre públic a conferències i convencions de nínxol. No només us exposareu a noves investigacions i innovacions, sinó que també us posareu en contacte –a nivell formal i informal– amb persones del vostre nínxol a les quals podeu fer preguntes, ja siguin consumidors, professionals o aficionats..

A més, no subestimeu el valor de comunicar-vos amb companys escriptors per compartir i intercanviar idees: una convenció o un seminari poden oferir oportunitats que vagin més enllà del treball en xarxa i fins i tot podríeu allunyar-vos d’una història o d’un angle preparat per escriure..

Per últim, però no per això menys important, també podeu conèixer possibles clients en aquestes funcions, així que no deixeu passar l’oportunitat de contactar-hi.

9. Només escolteu (i preneu nota)

Henneke Duistermaat a CrazyEgg truca a escoltar l’habilitat de redacció més important perquè no s’entén sense escoltar, i fins i tot Steve Slaunwhite a NetPlace aconsella “ficar-se al cap del comprador”..

Les habilitats d’escolta són habilitats essencials per a bloggers i redactors

No tingueu por de dedicar-li a la gent una mica del vostre temps. Què vol el vostre lector objectiu? Què desitgen a la vida, als negocis o a l’escola? Quins productes i serveis poden ser beneficiosos per a aquests grups de persones? Quant estan disposats a gastar i quin tipus d’ingressos s’han de dedicar a aquests productes i serveis? Quant més aprenguis sobre les persones per a què escriure, més precisament podeu adaptar el vostre treball, ajudar-los, inspirar-los, fer-los feliços.

L’escriptura és una activitat social

Vegeu: el camí # 8 us ofereix moltes oportunitats per això, però fins i tot el número 6 i el # 7. La majoria d’aquest article tracta sobre escoltar (o llegir, que és similar). Sigues expert en les persones que et necessiten: coneix-los i què necessiten i vol.

És l’única manera d’escriure una còpia exitosa que converteixi.

10. Utilitzeu les eines del SEO a l’avantatge

Estadístiques de cerca, tendències, estudis de cas, eines de recerca de paraules clau: poden explicar-vos molt sobre com es comporta i interacciona el vostre públic objectiu amb el contingut del vostre competidor..

Què heu de buscar al vostre trànsit (i com això us ajuda a comprendre el vostre públic)

 • Trànsit de comentaris – Ja hem parlat de comentaris al camí número 6, però comprovar les estadístiques del trànsit de comentaris us pot ajudar a esbrinar com es mouen i surten els lectors de les converses, quin contingut cerca més i com es relaciona amb el contingut del comentari. Podeu comparar i contrastar aquestes conductes amb les pàgines i / o el post de tràfic.
 • Demografia d’edats – L’edat dels visitants us pot dir en quina mesura es relaciona el vostre contingut amb les diverses grups d’edat i quines grups d’edat són els més atrets pels vostres articles.
 • Qualitat davant quantitat – Les estadístiques us diuen quanta gent visita i quin tipus de trànsit augmenta, però en definitiva la qualitat del trànsit supera la quantitat, de manera que compareu i contrasteu el trànsit que proporciona conversions i el trànsit que no..
 • Rellevància – Quan analitzeu les estadístiques de trànsit, assegureu-vos que el trànsit que obteniu és rellevant per al contingut que escriviu. Sé que això pot semblar estrany per a dir-ho, però és un indicador que estàs fent un bon treball: quan el contingut no obté visitants rellevants, alguna cosa ha funcionat malament i és possible que hàgiu de tornar a treballar i treballar per entendre millor el vostre públic..
 • Enllaços enllaçats – Les persones que s’enllacen amb el vostre contingut ja formen part del vostre públic, de manera que aporten un complement útil a l’anàlisi de la vostra audiència.

11. Joc de rol i porta diferents barrets

Això és útil per aprendre a pensar sobre com pensa el vostre lector de prospectes (o client).

Tot i que la millor manera d’aprendre sobre els vostres lectors és acostar-vos a preguntar-los, hi ha situacions en què no podeu fer-ho, per exemple, quan teniu una data límit i no teniu testadores beta disponibles o quan la les persones que heu d’entrevistar no estan disponibles.

Diguem que cal que porteu el barret d’una àvia que llegeixi el vostre bloc per fer activitats i idees artesanals en què pugui participar quan els seus néts la visiten el cap de setmana..

És possible que no tingueu cap àvia disponible per a l’entrevista en el moment que en necessiteu, però en podeu inventar, sí, és així. Inventa! Creeu un personatge de ficció amb el qual interactueu a la vostra ment i al paper.

 • Feu preguntes rellevants al personatge del joc, com faríeu si es tractés d’una entrevista real. Després, porta el barret del personatge i respon a les preguntes. Si no us passa res, mireu una pel·lícula o un programa de televisió sobre el vostre lector ideal (una àvia en aquest exemple) i preneu notes.
 • Redacta el teu article i pretén que el personatge del joc de rol el llegeixi – estarien satisfets amb el contingut? El vostre consell és vàlid, útil? Com se sent la persona després de llegir?
 • Imagineu-vos tota l’escena de l’entrevista com si es tractés d’una escena de cinema. Imagineu-ho en primera o tercera persona, però intenteu sentir-vos implicats. Les vostres preguntes són rellevants? T’has perdut alguna cosa important? Si cometeu un error, no us preocupeu: torneu a començar, potser amb un caràcter lleugerament diferent a la mateixa categoria (per tant, no resultarà avorrit!).

No tingueu por de pensar, llegir i escriure en diversos estils. No tingueu por de portar més d’un barret. Com més barrets portis, més gent apel·larà i més èxit tindrà la vostra còpia.

12. Escolteu les vostres “entranyes”!

En última instància, la millor estratègia en què es pot confiar és escoltar les seves entranyes, perquè poden ser eficaços per guiar-vos cap a una comprensió adequada del vostre públic. La intuïció i l’empatia juguen un paper essencial en qualsevol entorn social, i els blocs o la redacció no ho són menys: es necessita dues parts en comunicar-se per fer una obra de còpia.!

Penseu-hi: heu conegut els vostres lectors lleials durant un temps, els heu parlat, heu aprofitat per millorar els vostres missatges o copiar-los, i en última instància heu desenvolupat una sensació d’empatia amb ells..

Utilitza-ho. Serà més fàcil desenvolupar l’estratègia de contingut adequada i oferir contingut estel·lar.

BONUS: posa el nom al teu lector ideal (i escriu-los!)

Experiència en el vostre nínxol

James Chartrand, a Copyblogger, la truca a Dorothea i és una jubilada de 60 anys amb dubtes sobre les solucions d’assegurances.

Quin és el nom del lector ideal?

Arribats a aquest punt, potser ja heu fet els deures des del camí número 1.

És hora de donar als vostres lectors una cara, un nom i una història de fons. Consulteu el camí número 1 per veure tècniques de joc de rol, si ho necessiteu. Sempre que tingueu algú per escriure. Però no és un lector general, com va dir James, “Cal escriure per a Dorothea” o qualsevol cosa que sigui el nom que va donar al lector d’idees, “no escriure per a una informació demogràfica”.

Estic escrivint per a tu, el meu lector ideal que té mal de cap, perquè no es pot imaginar com escriure de manera que comprometi els teus propis lectors i que creï un públic fidel. Et truco Amanda (aquí no hi ha sexisme, simplement és més fàcil parlar amb les escriptores femenines, perquè sóc una dona). A la meva imaginació, tinc un cafè amb tu en un bar i et dono consells com ho faria un company o un amic.

Us poso primer, no jo mateix. Estic intentant ajudar-te d’una manera pràctica, sense esveltes, perquè vull que tinguis èxit en el que fas. Al capdavall, ser escriptor em fa sentir com un professor: fallo quan la meva aula falla en posar en pràctica el que ensenyo.

El lector arriba primer, i això és un esperit d’escriptor. Remullar-ho i començar a escriure des del cor. :)

Crèdits

Crèdit d’imatge: Thomas Hawk & Associació Drupal

“Gràcies” especial va a la meva filla espiritual Mandi Pope per haver-me ajudat en les fases de pluja d’idees i la correcció de proves d’aquest complex article. Gràcies estimades!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map