15 formes lliures d’augmentar el trànsit de blocs i crear relacions significatives

TL; DR: L’augment del trànsit del bloc es redueix a crear relacions duradores amb altres blocaires i el vostre públic. Obteniu el contingut propi de les festes de hashtag i com podeu utilitzar les comunitats en línia per enviar trànsit al vostre bloc.


Si no us podeu permetre moltes coses per ajudar-vos als vostres blocs, no us preocupeu: la majoria de bloggers van esclatar i no és cap problema.

La creació de relacions és realment tot el que es tracta de blocs Per descomptat, voleu generar trànsit de blocs, però no heu de comprar un programari de màrqueting car com HubSpot o contractar un equip de màrqueting si no us ho podeu permetre. No heu de gastar molts diners per aconseguir els primers visitants ni per fer créixer el trànsit i les conversions actuals. Si esteu creant grans relacions en línia, aneu en el camí correcte per donar un gran impuls al trànsit del vostre bloc.

En aquesta publicació, coneixereu 15 maneres gratuïtes d’augmentar el trànsit de blocs o generar trànsit des de zero, tant si heu començat com si esteu intentant recuperar la vida d’un bloc antic. Jo personalment utilitzo la majoria d’aquestes maneres i totes ajuden a crear relacions significatives. Us explicaré com.

15 maneres de generar trànsit al vostre bloc de forma gratuïta

1. Uneix-te a grups de promoció i promoció de blogs a Facebook

Facebook Group for Blog Engagement

Les comunitats de Facebook són una bona manera de començar, sobretot si sou nous als blocs.

Vaig incorporar-me alguns durant els darrers dos mesos i vaig obtenir molt trànsit, comentaris i accions socials, a més de crear relacions amb altres bloggers a qui també vaig convidar a publicar els convidats al meu bloc d’escriptura. Aquestes comunitats funcionen perquè van ser creades amb aquest propòsit, de manera que estan molt enfocades i disciplinades. No veureu correu brossa en grups de compromís greus i els spammers solen quedar atrapats en les 24 hores posteriors a la publicació. Apuntar a les comunitats amb 1.000 membres o més. Mireu també com d’actius són aquests membres.

Què poden fer aquestes comunitats per a vosaltres??

Si compleix els requisits per unir-te (és a dir, executant un bloc o almenys un compte de mitjans de comunicació social), hauràs de fer algunes connexions noves des del primer dia. Cada dia, administradors o membres crearan fils nous als quals us podeu unir o, (si les regles ho permeten) podreu crear els vostres fils de compromís. Per començar, us recomano que uniu els fils existents.

Per exemple, si el fil d’avui és sobre la promoció d’una publicació de Facebook, en compartireu la vostra i en fareu comentaris i / o promocionareu les publicacions d’altres membres. L’objectiu és ajudar-nos els uns als altres, de manera que pugueu interactuar amb tants membres que vulgueu, tot i que l’administrador pot suggerir un nombre mínim d’interaccions i a quin tipus de contingut podeu enllaçar. Només heu d’aconseguir les normes de cada comunitat i us anirà bé.

Com promoure el camí intel·ligent

A l’exemple anterior, teniu l’oportunitat de compartir una publicació de Facebook, de manera que en lloc de triar-ne una a l’atzar, podeu crear-ne una de nova on convideu els espectadors a veure algun contingut fantàstic o a fer alguna cosa al vostre bloc (comenteu-vos, subscriviu-vos, compartiu-los, descàrrega, etc.). D’aquesta manera podeu aprofitar totes les oportunitats per promocionar el vostre bloc. Creeu contingut ad-hoc i compartiu-lo immediatament. Si voldríeu compartir una publicació al bloc, assegureu-vos de posar la vostra peça més important davant les persones adequades.

Observeu la comunitat on esteu: si veieu que la majoria dels membres són bloggers de la mare, per exemple, podeu compartir consells de trànsit gratuïts o qualsevol cosa que coneguis pot facilitar la vida d’un blogger.

2. Uniu-vos a enllaços de bloc o creeu-ne el vostre

Un enllaç de blocs és un esdeveniment social setmanal o mensual de temàtica per a bloggers creat i allotjat per un altre blogger, on tots els lectors i visitants són convidats a afegir una publicació al bloc a una llista o a una graella i es relacionen amb totes les altres publicacions..

Tanmateix, abans de crear el vostre propi enllaç, uneix-vos a alguns per aprendre el seu funcionament, feu sortir les publicacions del vostre bloc i crear una comunitat. Quan us uniu a enllaços, no només compartiu la publicació per demanar compromís i retreu el favor, sinó que també sou xarxa amb altres blocaires. David Leonhardt, escriptor i president de THGM, és un gran aficionat als enllaços:

Enllaços! Molts blocs participen en festes de Linky setmanals, com WordlessWed Wednesday, enllaços de regal o enllaços de concurs setmanals. Hi ha molts blocs en la revisió del producte, la criança dels fills, la llar d’habitatges / homeschooling i espais personals que hi participen. Molts bloggers construeixen una comunitat de bloggers amb mentalitat similar a la participació.

3. Participeu a les festes de blocs basades en Hashtag

Les festes Hashtag (com #MondayBlogs) tenen lloc principalment a Twitter, però es difonen a qualsevol lloc on puguis utilitzar hashtags..

Com en qualsevol de les festes o enllaços del bloc, necessiten una mica de feina perquè no només compartiu la publicació i us n’envieu, sinó que espereu que us envieu trànsit màgicament, sinó que és un tipus d’esdeveniment obsequi i per tant, respondre i comentar les publicacions d’altres persones, posar-se en contacte, retuitar o compartir. Un cop hàgiu identificat una o més parts hashtag que siguin rellevants per al vostre nínxol, compartiu la vostra millor publicació (o la més recent) i torneu-ho a la llista de contacte. Creareu comunitat.

Suggeriment: no accepteu contingut de baixa qualitat (encara que sigui dels vostres amics)

Definitivament, assegureu-vos que totes les publicacions i les infografies de convidats dels vostres amics que accepteu publicar proporcionin un valor real als vostres lectors i que tinguen suport de recerca, entrevistes i citacions d’experts..

No accepteu contingut de baixa qualitat i, si decidiu donar-li la possibilitat, demaneu als vostres amics que el millorin fins que pugueu encendre-lo de manera verda.

El SEO és fantàstic, però no ha de ser l’objectiu. Assegureu-vos que no hi hagi paraules clau sobre-optimitzades i que no hi hagi enllaços ocults en el contingut que rebeu, i, en especial, que no hi hagi contingut brossa a la publicació o als recursos enllaçats, perquè no només tindreu problemes amb els motors de cerca principals, sinó que – i això és molt pitjor: apagaràs els lectors. Sigui intel·ligent quan es tracta de SEO.

6. Intercanvi comentaris de blocs amb companys de blog

Sempre és fantàstic convidar els vostres amics bloggers a fer una ullada a la vostra nova publicació després de comentar-ne la seva, però del que us parlo aquí és un intercanvi de comentaris més organitzat.

Per exemple, podeu enviar un missatge de correu electrònic a tots els vostres amics i preguntar-los si han de canviar comentaris durant aquesta setmana, de manera que us poden notificar quan tinguin una publicació nova que pugueu comentar i viceversa. Aquest tipus d’intercanvi organitzat ajuda a crear debats i a mantenir el compromís viu al vostre bloc de manera que els vostres visitants no veuran publicacions amb zero comentaris i es sentiran més segurs per confiar en el vostre contingut. A més, és una manera excel·lent de fer més fortes les relacions de blogger existents a mesura que es coneixen millor mitjançant comentaris.

7. Organitzeu un Concurs de blocs, un tour o un obsequi

Exemple de lliurament a SonyasHappenings.comExemple de regal a SonyasHappenings.com (captura de pantalla)

Ara pot ser que sigui una mica més difícil si ets un nou blogger, ja que per acollir un concurs o un obsequi necessites un seguiment fidel i una forta presència a les teves comunitats. Tot i així, encara podeu aprofitar els vostres petits resultats actuals per difondre el vostre concurs o obsequi amb la major amplitud possible.

Per al cas concret d’un regal, també necessiteu patrocinadors que oferiran alguns productes o serveis de forma gratuïta per als guanyadors de regal. Com a alternativa, podeu oferir un obsequi basat en productes i serveis propis. Així, per exemple, si sou un consultor o un dissenyador web, podeu oferir consultes gratuïtes o botons i plantilles gratuïts..

Quan es tracta de concursos de blocs o excursions per blogs, es vol implicar els lectors en activitats que siguin significatives per a ells.

Així, per exemple, si teniu un blog de jardineria, pot ser que els vostres lectors no estiguin interessats a consultar els blocs de moda o que us agradi la pàgina de Facebook de la indústria del programari. S’adhereix al vostre nínxol. Si feu un bloc sobre màrqueting i voleu crear un tour per blogs, podríeu fer una sèrie de preguntes sobre un tema al vostre nínxol, que els vostres lectors estaran encantats de respondre i publicar als seus blocs..

8. Amfitrió d’una Q&A al teu bloc

P&A mesura que oferiu als lectors l’oportunitat de parlar sobre els seus problemes, preocupacions, els reptes més grans que tenen al vostre nínxol, així que d’aquesta manera generar trànsit al vostre bloc és guanyador, perquè necessiten les respostes igual (si no més) ja que cal fer les preguntes i publicar les respostes.

Mostrareu la vostra experiència i augmentareu la confiança com a recurs per a la blocosfera. Simplement anuncia una nova Q&Una sessió a la vostra llista de subscriptors o a les comunitats de blocs de què sou membre.

Un cop comenceu a rebre preguntes, creeu una publicació al bloc (o un PDF) amb les respostes i, a continuació, promocioneu aquest nou tipus de contingut a les vostres comunitats, a la vostra llista i a les xarxes socials.

9. Lectors de funcions al vostre bloc

Aquesta és una oportunitat fantàstica perquè els vostres lectors mostrin la seva experiència i obtinguin el reconeixement que mereixen per ser fidels membres de la vostra comunitat de blocs.

Poseu-vos en contacte amb els lectors més compromesos i pregunteu si podríeu entrevistar-los. Si hi estan d’acord, feu els arranjaments i, a continuació, publiqueu l’entrevista al vostre bloc (com a Q ordinària)&Una publicació o un podcast), tant de la vostra comunitat com de la seva.

Si no teniu ganes d’entrevistar persones, demaneu-los que us mostrin la seva publicació més important (rellevant per al vostre nínxol) i la presenteu en un amunt amb un comentari..

Si encara no teniu una comunitat molt compromesa al voltant del vostre bloc, podeu implicar els vostres contactes amb les xarxes socials, sobretot si són influents.

10. Invita als bloggers que admires a la publicació convidada del teu bloc

Això requerirà una mica més d’esforç de divulgació de la vostra part que el número 5, perquè aquí no demaneu als companys blocaires de la vostra xarxa que intercanviin publicacions de convidats, sinó que us adreçareu a persones que potser no us coneixen, i ho fareu. heu de donar-los una raó per publicar-los al vostre bloc.

El motiu podria ser una audiència al mateix nínxol que tingui gana de contingut nou, gran nombre de trànsit i altes tarifes obertes per al vostre butlletí. Si encara és petit i compta amb trànsit limitat, però, pot aprofitar altres actius, com un públic reduït però fidel (sobretot si teniu un o més influents entre els vostres lectors) i el suport de les mateixes causes o visions. És possible que comenceu a convidar contactes influents a la vostra xarxa. Per descomptat, potser no ho sabreu de seguida si us conviden a publicar els convidats, així que és millor que feu una mica de recerca primer: aneu al seu lloc web (o feu una cerca web) i esbrineu si han publicat anteriorment clients. en una altra part. Si no, és possible que no vulguin escriure de forma gratuïta.

11. Entrevistar persones de fòrums i comentaris de blocs

Visiteu les comunitats i els fòrums que feu freqüentment, trobeu totes les converses que teníeu amb altres membres en fils o a través de missatges privats i convideu-los a rebre una entrevista per al vostre bloc sobre un tema específic que tant us importi..

Això no és exactament com el número 9, perquè aquí no apareix els vostres lectors, sinó persones que encara no són a la vostra comunitat, però encara són el vostre públic. En el moment en què els convideu a rebre una entrevista i la vostra invitació rep una resposta “sí”, crearan una connexió amb vosaltres i el vostre bloc. A més, podeu fer el mateix amb altres comentaris sobre publicacions. Feu clic als seus noms i pregunteu-los si volen ser entrevistats per al vostre bloc.

12. Creeu una publicació d’anunci i correu electrònic als bloggers destacats

Escriviu una publicació detallada dels vostres articles preferits sobre un tema i, a continuació, feu-los conèixer als usuaris que heu enllaçat.

Tot i que us sentireu emocionats de crear una relació amb aquestes “celebritats blocades” que admireu, absteneu-vos de sonar amb força i escriviu-la en forma de suggeriment, no com a requisit. El missatge que voleu transmetre és que els aprecieu molt que vau decidir incloure el seu treball a la publicació.

13. Participa en les comunitats de lloc

L’objectiu de les comunitats de nínxol és que cada membre pot compartir o crear informació per facilitar el treball dels altres, de manera que no us promocionareu només aquí, sinó que intentareu despertar interès per les vostres idees, contingut i expertesa..

Prenem Kingged.com com a exemple. En aquesta comunitat, podeu crear una publicació o un fil de discussió, parlar de la vostra idea i incloure enllaços a altres publicacions i CTA. Als altres membres de la comunitat els agradarà (King it) o ​​ho comenten a la plataforma, però també poden anar al vostre bloc i comprovar què més teniu. Com més us dediqueu als comentaris que la gent deixa a la publicació, més interès creareu al vostre voltant i el vostre contingut.

Per descomptat, no només publicareu tot el temps, sinó que també intervindreu amb el contingut d’altres (i ho heu de fer segons les directrius sobre Kingged), i us recomano molt que comenceu amb això tan aviat com registreu un compte a Kingged, de manera que pugueu crear les vostres primeres relacions i la comunitat ja us coneixerà i el vostre valor quan comenceu a publicar. Kingged és una de les 8 plataformes que recomano a tots els bloggers.

14. Pregunteu si els podeu enllaçar

Adithya Murali de TechWyse comparteix un consell desconegut:

Una de les millors maneres que conec per crear relacions quan inicieu un nou bloc és posar-vos en contacte amb ells i preguntar-vos quan us enllaceu amb el vostre lloc web. I no – no bromejo. Quan us enllaceu a una gran publicació de bloc, estudi de cas o article en un altre lloc web, només cal que us poseu en contacte amb ells i pregunteu si podríeu enllaçar-vos amb el contingut. Pregunteu-los si podrien afegir informació addicional al vostre contingut. Això fa un llarg camí per establir relacions amb els influenciadors i blocaires, i us permet posar-vos en contacte amb el seu radar simplement enviant un correu electrònic sobre com fer-ne referència. En segon lloc, fer preguntes. Periòdicament fem entrevistes amb experts de la indústria al blog TechWyse, i una tàctica que funciona molt bé és arribar als bloggers i als influenciadors dirigits i fer preguntes. Es pot tractar de qualsevol cosa, de com tracta el problema dels comptes de tuits, o de per què poden o no utilitzar icones de quota social al seu lloc, una publicació nova del bloc o alguna cosa sobre la qual van parlar en una conferència. He considerat que aquesta és una de les millors maneres de començar converses.

Un cop més, les relacions són el guanyador. Ningú no li negarà el dret a enllaçar-se amb contingut útil, però l’acte de demanar és per si mateix un acte amigable del que pot connectar tu i l’altra persona més a prop del que qualsevol enllaç pot fer.

15. Més maneres de conduir més trànsit a la publicació al vostre bloc

Sara Duggan, de l’assistent de Blogger, suggereix que utilitzeu la plataforma CoPromote per relacionar-vos amb altres persones i generar trànsit i interès i compartir els seus resultats:

Obteniu el contingut compartit a Twitter amb CoPromote. Aquesta és una eina senzilla que utilitza el vostre compte Buffer per compartir a les xarxes socials. Primer, inicieu la sessió amb el vostre compte de Twitter i, a continuació, promocioneu una publicació que simplement afegiu la publicació a la cua de comunitat per compartir-la. Ara, per arribar a més persones amb la publicació, compartiu contingut d’altres persones. Cada vegada que compartiu una publicació, obteniu “Arribada”, que és la moneda que s’utilitza per compartir les publicacions. Altres xarxes en què podeu compartir són Tumblr, YouTube i Instagram. Fins i tot hi ha una aplicació per a iPhone que us permet compartir en qualsevol moment. Des de la seva incorporació al mes d’abril, he impulsat 9 publicacions que s’han compartit 85 vegades, a més de 300K persones.

Bryan Jaeger, fundador de No-Limit Web Design, LLC, va escriure un gran post sobre 12 tècniques per generar fonts de trànsit i fer créixer el vostre bloc, inclosos testimonis i convertir el vostre bloc en una aplicació. Quan li vaig preguntar a Bryan, també va compartir una paraula de precaució per als bloggers que busquessin augmentar el seu trànsit:

Sempre assegureu-vos d’orientar els vostres esforços per orientar-vos al públic “desitjat”. Una vegada tenia un client que rebia 5.000 visitants al mes, però no guanyava molts diners. Així que vaig retratar que a un grup específic de persones que sabia que estaria interessat en el seu servei. Ara només obté uns 750 visitants al mes, però n’aconsegueix 4 vegades més. Així, una frase que faig servir és “quantitat de trànsit no sempre és de qualitat”.

El contingut sempre és rei (i HARO és reina)

No és broma. Quan vaig sortir a preguntar als bloggers sobre la seva eina gratuïta favorita per conduir trànsit al seu bloc, vaig obtenir moltes respostes en què esmentava HARO i com funcionava com un encant per a ells. El propietari del Best of Fitness, Casey Miller, utilitza HARO per desenvolupar enllaços i col·laboracions:

Una de ràpida que m’ha ajudat és HARO (ajuda a un periodista). He pogut obtenir alguns enllaços excel·lents de Shape.com per exemple i he estat treballant amb d’altres en diversos articles.

Però el primer ingredient que necessiteu és, per descomptat, un gran contingut que engolirà els vostres lectors. Es recorda a Irina Weber del rànquing SE:

El contingut continua essent eficaç per a la creació de relacions de qualitat. La creació de diferents tipus de contingut (estudis de cas, entrevistes, infografies i etc.) per a llocs web autoritzats relacionats amb nínxols és una bona manera d’augmentar la vostra autoritat, augmentar el trànsit i crear noves relacions. Proveu de participar a Twitter amb experts poderosos i de compartir-ne el contingut. La cooperació mútua amb altres blocaires també és una bona manera d’atreure més trànsit.

Respon a la fam per contingut

Ike Paz Des d’IMG us encoratja a donar al vostre contingut una “oportunitat de lluita” (les seves paraules):

Ho diré una vegada i una altra vegada; Si el contingut és rei, és un home gran que necessita la vostra ajuda. S’acaben els dies de publicar cecs. Cal que el contingut estigui atrapat a la web del vostre nínxol. Per fer-ho, cal convertir-se en una font fiable per a periodistes i blocaires similars. Arribeu a aquests continguts influents famolencs i crideu a la seva NECESSITAT per obtenir contingut atractiu gratuït. Haureu de girar la informació en una nova llum. Ningú vol escoltar sobre “5 Tactiques de SEO obsoletes”. Volen llegir sobre “5 Tàctiques de SEO que mataran el vostre bloc!”. Assegureu-vos d’utilitzar moltes analogies excitants per acolorir el contingut.

Demaneu la seva opinió a la gent

Andy Nathan suggereix que us poseu en contacte amb la gent i que pregunteu directament què en pensen del vostre contingut:

La millor manera de crear relacions amb la gent és demanar la seva opinió per a publicacions de blocs, vídeos i altres continguts. Us dóna una raó per contactar-los i normalment us retornen el favor compartint el vostre contingut a la xarxa social. Algunes de les meves eines preferides per ajudar-me en això són MyBlogU i HARO.

Utilitzant HARO per conduir tones de trànsit de blocs

Eric Brantner, fundador de Scribblrs.com, va trobar a HARO un gran recurs per mantenir el trànsit dels seus múltiples blocs:

Com que algú que gestiona diversos blocs i veu més de mig milió de visitants mensuals acudeixen a alguns d’ells, una de les tàctiques més efectives que he utilitzat per conduir el trànsit de blocs és mantenir-se constantment actiu a HARO (Ajuda a un reporter fora). 3 cops al dia, rebo un correu electrònic d’HARO que conté desenes de consultes de periodistes que necessiten fonts per a les seves històries. Jo puc combinar detingudament la llista i respondre a cada consulta que crec que és una forma adequada. Però només és el començament. Com algú que també ha estat a l’altre costat de HARO utilitzant-lo com a reporter, sé quantes respostes tenen aquests periodistes, per la qual cosa, si els aneu llançant, haureu de recórrer la milió addicional per destacar-vos. Típicament, trobaré el periodista a Twitter, els faig un seguiment i els envia els caps sobre el meu terreny. També continuo fomentant aquestes relacions endavant, de manera que seré al cap del tot quan necessitin fonts en el futur. Això m’ha ajudat a aparèixer els meus llocs a tot arreu, des dels EUA Today Today fins a Fortune to Time i molts altres llocs més importants del web, i ha tingut un paper inestimable en la conducció del trànsit de blocs..

Emportar

Hi ha tantes maneres de generar trànsit de blocs de forma gratuïta que no us haureu de sentir malament per haver de confiar en un pressupost reduït. Treballa pel teu èxit i fes-ho realitat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map