Als usuaris els agrada rebre reconeixement per les seves visites.


Penseu-hi: no fa una gran diferència quan entreu a un lloc on ningú reconeix la vostra presència en comparació amb un lloc on l’amfitrió us saludarà personalment, tot i que encara no ho saben?

Estic segur que ho fa.

A més, esteu d’acord que fa una diferència encara més gran quan es tracti dels vostres visitants a qui tracteu de convertir en subscriptors o clients i no només en visitants únics..

Els cinc guions d’aquesta publicació han estat escrits per afegir interactivitat que ajudarà a les conversions de llocs web i agradar als usuaris, fent-los sentir reconeguts i no invisibles.

Notes sobre els scripts

 • Tots els scripts funcionen en un entorn basat en WordPress, però són prou flexibles com per implementar-los en altres tipus de llocs web (excepte el número 3, és a dir, estrictament WordPress)..
 • A excepció del guió número 3, vaig escriure i provar tots els guions jo mateix i la meva núvia Simone Cianfriglia els vaig revisar. Haurien de ser lliures d’errors, però informeu-me als comentaris si us trobeu amb problemes o teniu preguntes.

Crèdit fotogràfic: el món del * n3wjack en píxels mitjançant Compfight ccCrèdit fotogràfic: el món del * n3wjack en píxels mitjançant Compfight cc

1. Salutacions localitzades amb oferta

Afegim que publiqueu ofertes específiques per a diferents països. Desitjaràs que un usuari d’un país concret visualitzi ofertes relacionades amb la seva ubicació i idioma, i no ofertes generals.

En el següent script se saludaran els usuaris dels països en els quals heu ofert ofertes especials, mentre que a tots els altres se’ls oferirà l’oferta predeterminada:

<?php

$ country_code = trim (fitxer_get_contents ("http://ipinfo.io/$ patent_SERVER[‘REMOTE_ADDR’ħtiejament/country"));
$ links = requerir (‘links.php’);

funció getLink ($ país, $ enllaços) {
if ($ enllaços [$ país])
tornar $ enllaços [$ país];
més
tornar $ enllaços [“predeterminat”];
}

?>

Hola! Veig que està situat a <?php eco $ country_code; ?>!

Tenim descomptes específics per al vostre mercat!
">Voleu fer una ullada?

Amb links.php és un fitxer que conté aquest codi:

// links.php

<?php

matriu de retorn (
‘predeterminat’ => “URL0”,
‘IT’ => “URL1”,
“Regne Unit” => “URL2”,
“EUA” => “URL3”
);

?>

Aquest codi retorna un missatge com aquest

Hola usuari de RU!

Tenim descomptes específics per al vostre mercat. Voleu fer una ullada?

Amb “Voleu fer una ullada?” enllaçant amb l’oferta localitzada.

El codi detecta si l’usuari es connecta a la pàgina des d’una IP russa en aquest exemple i enllaça la ubicació geogràfica de l’usuari a la pàgina d’oferta específica del país..

Vegeu la demostració aquí: http://symphonize.org/php/localized-greetings.php

Com funciona el codi

 • La línia $ country_code recupera el país del visitant d’una base de dades pública ubicada a ipinfo.io
 • $ links recupera la matriu continguda al fitxer links.php, que associa cada país al seu URL de la pàgina d’oferta
 • La funció getLink comprova si existeix una associació entre un país visitant i l’enllaç de l’oferta i, si ho fa, la retorna (la fareu ressò “(la mostrarà) dins del codi HTML del missatge del visitant); si no hi ha cap oferta per al país visitant, la funció retorna l’oferta predeterminada.

Com utilitzar aquest script

Creeu dos fitxers .php:

 • localized-greetings.php
 • links.php

que conté el codi (personalitzat per adaptar-se a les vostres necessitats) introduït anteriorment.

Pengeu a la carpeta arrel o a una subcarpeta del vostre lloc web i, a continuació, afegiu aquesta senzilla línia de codi a la vostra barra lateral o pàgina web on voleu que es mostri l’oferta:

<?php inclou ("/path/to/localized-greetings.php"); ?>

Per descomptat, / path / to / serà la ruta absoluta de la vostra carpeta del lloc web (demaneu guia a l’amfitrió si no us podeu donar compte).

Per què millora les conversions

És més fàcil convertir el CTA correcte quan l’usuari no ha de fer clic per cercar-los. Aquest script mostra l’enllaç (o bàner) adequat tan aviat com l’usuari visita la pàgina. L’enllaç de l’oferta es troba davant dels ulls de l’usuari, a punt per fer clic i convertir.

2. Pàgina de contacte amb el temps

Quan un visitant arriba a la vostra pàgina de contacte i vol posar-se en contacte, pot ser que sàpiga quina franja horària es troba, però és possible que no estiguis segur de quina hora exacta es troba al vostre lloc ni que hi hagi contacte..

El script següent ajuda perquè canvia el vostre missatge de disponibilitat segons el moment en què un visitant accedeixi a la vostra pàgina:

<?php

data_default_timezone_set ("Europa / Roma");

$ temps = hora ();
$ localtime = strftime ("% A% d-% b-% Y% T% Z", $ temps);
$ hora = temps de paret ("% H", $ temps);

ressò "

Ell's $ hora local al meu país (Itàlia). ";

si (17 <= hora $ && $ hora < 19)
ressò "Jo'm a l’oficina. Com et puc ajudar?";
més
ressò "Oficina tancada, perdó! Jo'm disponible 17: 00-19: 00 (17 a 19 h) dilluns a divendres.";

ressò "

";
?>

El codi emetrà aquest missatge si l’usuari visita la vostra pàgina cada vegada al vostre país (Itàlia en aquest exemple) quan no estigueu disponibles:

Són les 23:48 del meu país (Itàlia). Oficina tancada, perdó! Estic disponible 17: 00-19: 00 (17: 00h) Dilluns a divendres.

O aquest missatge si visiten la vostra pàgina mentre estiguis disponible:

Són les 17:48 del meu país (Itàlia). Estic a l’oficina. Com et puc ajudar?

Vegeu la demostració aquí: http://symphonize.org/php/time-aware-page.php

Com funciona el codi

 • date_default_timezone_set (“Europa / Roma”) indica al servidor que la vostra zona horària predeterminada és específica i no la predeterminada del servidor. Això és important perquè la ubicació del servidor pot no ser la mateixa que la del vostre negoci. Quan el codi recupere la vostra hora local en el moment en què un visitant arriba a la vostra pàgina, utilitzarà la zona horària que heu especificat i no el valor predeterminat del servidor. En aquest exemple, he utilitzat “Europa / Roma” com a zona horària perquè és la meva ubicació (Itàlia).
 • He establert tres variables:
  • $ temps per a la funció time ()
  • $ hora local per al temps calculat segons data_default_timezone_set; $ localtime utilitza la funció strftime per formatar la cadena de temps. Podeu triar el format; He triat “% A% d-% b-% Y% T% Z”, això vol dir:
   % A – Diumenge a dissabte
   % d – 01 a 31
   % b – Jan fins a desembre
   % Y – Representació de quatre dígits de l’any
   % T – Temps en hora / minuts / segons
   % Z: sigla de la zona horària
  • $ hora per calcular l’hora actual al meu país i comprovar si l’hora actual pertany a l’interval de la disponibilitat d’oficina (5-7 PM en aquest exemple)
 • La construcció if / else és el nucli lògic de l’script: si el temps pertany a l’interval de l’horari comercial, el codi mostrarà “Estic a l’oficina”. Com et puc ajudar?”; si no, imprimirà “Oficina tancada, perdó! Estic disponible a les 17:00 a les 19:00 (a les 17:00) de dilluns a divendres. “

Com utilitzar aquest script

Creeu un fitxer de pàgina-page.php conscient del temps que contingui el codi anterior (amb les vostres modificacions personalitzades).

Igual que amb el tutorial “Com s’utilitza aquest script” per a l’script # 1, utilitzeu la línia de codi següent per trucar al .php del codi de pàgina:

<?php inclou ("/path/to/time-aware-page.php"); ?>

Per què millora les conversions

El guió us facilitarà essencialment obtenir missatges de contacte o sol·licituds només quan estigueu disponibles i no fora de l’horari comercial.

També facilita que els usuaris sàpiguen si esteu disponibles o no, de manera que saben si rebran una resposta ràpida al seu missatge o si han d’esperar el següent dia laborable.

En general, un guió senzill com aquest pot ajudar a mantenir les comunicacions enfocades durant l’horari comercial i evitar esperar tant per vosaltres com pels vostres usuaris.

3. Un complement de màrqueting útil per a WordPress

No estaria bé que el vostre formulari de cerca de WordPress sembli així?

Què estàs buscant?

Sigues específic! (per exemple, “eines de màrqueting de contingut”)

Amb “Sigues específic! (per exemple, “eines de màrqueting de contingut”) “com a text dins del camp de cerca.

No hi ha cap codi PHP que cal escriure aquí, ja que es tracta d’un simple hack HTML del formulari de cerca de WordPress predeterminat: canvia el text de visualització del camp de cerca i el botó.

Podeu fer-ho obrint el fitxer searchform.php a la instal·lació del vostre WP i cercant l’etiqueta següent:

“Cerca …”És el que heu d’editar per personalitzar les paraules del formulari de cerca. A l’exemple que s’utilitza al començament d’aquesta explicació, les paraules substitueixen “Buscar …”Amb“ Sigueu específics! (per exemple, “eines de màrqueting de contingut”) “.

Aquest petit hack millorarà l’experiència dels usuaris i ajudarà els vostres usuaris a escriure i enviar consultes més rellevants per obtenir els millors resultats de la base de dades de WordPress.

Tot i així, podeu personalitzar el vostre formulari de cerca i pàgina de resultats mitjançant la instal·lació d’un dels 15 complements de cerca de WordPress de Hongkiat revisats el 2015.

Per què millora les conversions

No tots els usuaris saben cercar el que busquen. Com més orientació puguin obtenir durant i després del procés, millor.

De vegades, un usuari executarà una simple consulta amb l’esperança de trobar el que busca entre els resultats. Aquest tipus de consultes és poc probable que aporti als usuaris els resultats que necessiten, per la qual cosa, per proporcionar als usuaris una idea sobre com realitzar una cerca millor al lloc, els portarà a arribar al contingut que busquen abans i a millorar la seva experiència global (a usuari satisfet és un usuari que tornarà).

4. Ús de publicacions gratuïtes al bloc

Es coneix que els CTA post-específics funcionen molt millor que els CTA genèrics. Podeu treballar amb actualitzacions de contingut o podeu automatitzar alguns dels vostres esforços de conversió que no siguin de la llista amb aquest senzill script PHP per a WordPress

per mostrar una oferta única al final de cada publicació:

<?php
// FREEBIES PER POST

$ postOffers = matriu (
‘1’ => “Aquesta publicació és a URL1”,
‘2’ => “Aquesta segona publicació és a URL2”,
);

funció postFreebie ($ postId, $ postOffers) {
tornar $ postOffers [$ postId];
}

$ postId = obtenir_the_ID ();
$ freebie = postFreebie ($ postId, $ postOffers);

eco $ freebie;
?>

Una captura de pantalla de demostració:

exemple-postfreebie

He editat “Aquesta publicació és a URL1” de la matriu a la secció següent

Aquesta publicació és a la publicació
URL1

per a aquesta demostració.

Tingueu en compte que “Aquesta publicació de la publicació es troba a URL1” només apareixerà en aquesta publicació “Hola món” i NO en altres publicacions, aquest és l’àmbit del guió. Per fer que la mateixa oferta de lliurebie estigui disponible per a més publicacions, heu d’especificar l’ID de publicació a la matriu; per exemple, si vull que “Aquesta publicació de la publicació es trobi a URL1” també aparegui per a la publicació ID 354, l’afegiré com a següent:

$ postOffers = matriu (
‘1’ => “Aquesta publicació és a URL1”,
‘354’ => “Aquesta publicació és a URL1”,
);

Com funciona el codi

 • La variable $ postOffers és una matriu que enllaça cada ID de publicació especificat a la matriu (podeu veure els vostres ID de la publicació fent clic amb el ratolí sobre l’enllaç Edita que hi ha a cada publicació a http://example.com/wp-admin/edit.php )
 • La funció postFreebie () associa l’ID de publicació a l’oferta relacionada i la retorna al codi. Tingueu en compte que $ postID utilitza una funció de WordPress que crida l’ID de publicació actual
 • $ freebie agafa $ postID i $ postOffers i retorna l’oferta adequada per a cada publicació, que es farà ressò (mostra) amb “eco $ freebie”

Com utilitzar aquest script

Creeu un fitxer postoffers.php i pengeu-lo a l’arrel del vostre domini, una subcarpeta o a les carpetes de temes. A continuació, truqueu el guió a la plantilla single.php del vostre tema després del contingut de la publicació (<?php el_content ();>) amb aquesta línia de codi:

<?php inclou ("/path/to/postoffers.php"); ?>

També podeu simplement copiar i passar tot el codi a la plantilla single.php (mateixa posició).

Per què millora les conversions

Igual que amb les actualitzacions de contingut de la vostra llista de subscriptors, els freebies descarregables funcionen millor si són únics per a una publicació específica, de manera que els lectors de la publicació tindran la possibilitat de capbussar-se més en el tema preferit, mentre que potser no els interessa un altre tema. Va escriure, per exemple, un llibre electrònic gratuït per a.

Un format adequat per a aquest tipus d’anuncis de conversió és el format de tauler, establert a una amplada lleugerament menor que el contingut de la publicació.

Si el vostre blog funciona amb WordPress, podeu utilitzar el comptador de descàrregues d’Estudi elèctric per comptar les conversions de baixada per a cada homebie. A més, assegureu-vos d’establir objectius de conversió a Google Analytics, Piwik o un altre programari d’anàlisi que feu servir per fer el seguiment de les conversions..

5. Ofertes específiques al dia

Si publiqueu ofertes específiques per a determinats dies de la setmana (per exemple, un 20% de descompte en les vendes d’ebook en dimarts i assessorament gratuït els divendres), trobareu aquest script útil:

<?php

data_default_timezone_set ("Europa / Roma");

$ temps = hora ();
$ hora = temps de paret ("% H", $ temps);

if (hora estreta ("% w", $ temps) == 0)
{eco "

Oferta especial de diumenge!

"; }

else if (strftime ("% w", $ temps) == 3)
{eco "

Oferta especial de dimecres!

"; }

més
{eco "No hi ha ofertes especials avui"; }

?>

Vegeu la demostració aquí: http://symphonize.org/php/day-specific-offers.php

Com funciona el codi

 • Per zona horària i hora, he utilitzat el mateix codi del guió # 2.
 • % w és un paràmetre strftime () que significa “representació numèrica del dia de la setmana” i compta diumenge (0) com a dia inicial de la setmana (finalitzant amb dissabte (6)). Així que “if (strftime (“% w ”, $ hora) == 0)” significa “si el dia actual de la setmana és diumenge”, mostreu “Oferta especial de diumenge!”.
 • La resta del codi és una construcció if / else per mostrar diferents ofertes durant diferents dies de la setmana. En aquest cas, només dos dies de la setmana tenen ofertes especials (diumenge i dimecres), mentre que els altres dies no s’hi adjunten ofertes especials, de manera que el codi mostrarà avui dia “No hi ha ofertes especials”..

Com utilitzar aquest script

Consulteu incloure instruccions per als guions anteriors.

Per què millora les conversions

És una pèrdua de temps per a l’usuari (i molt frustrant també) que caure en una oferta interessant només per esbrinar que no està disponible en un dia determinat.

Aquest senzill script girà els anuncis d’ofertes cada dia per mostrar només les ofertes disponibles un dia determinat i alimentar les opcions predeterminades de l’usuari els altres dies. Si l’usuari està interessat en l’oferta d’avui, avui és el dia que generarà conversions i cap usuari frustrat (que potser no tornarà a consultar el dia adequat).

Més scripts de conversió?

Brian Dean, de Backlinko, explica com va augmentar les conversions un 785% amb scripts, plugins i widgets simples de PHP, sense proves A / B..

Jose Pérez de ConversionXL també mostra com el màrqueting personalitzat pot ajudar a augmentar les conversions i les vendes dirigides per llocs web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me