8 consells per accelerar el vostre lloc web

Tot i que no hi ha res més del que n’estic segur, una cosa és segura: abans de la vostra vida ja heu trobat almenys un lloc web dolorós. Si us resulta conegut, deixeu-me passar alguns consells que he adquirit durant els darrers anys que us poden ajudar a accelerar el vostre lloc web.


Si no esteu segurs que la velocitat del vostre lloc web us importi, penseu en aquells temps durant els quals també heu tancat la finestra del navegador mentre espereu que es carregués un lloc. El cas és que el 53% de les persones abandonen un lloc web que triga més de 3 segons en carregar-se.

El rendiment del vostre lloc web és important i té un paper important en la influència del rànquing en els motors de cerca. Per exemple, Google prefereix els llocs web ràpids i proporciona una classificació més alta als resultats de cerca.

Temps de càrrega mitjà de la pàgina web en diferents indústries (font).

Posa a prova la velocitat del teu lloc

Per començar, comproveu amb quina velocitat es carrega el vostre lloc primer. Algunes eines recomanades són:

 • WebPageTest: recopileu el rendiment de les pàgines web de navegadors reals amb sistemes operatius habituals.
 • Pingdom: ajuda a analitzar i trobar colls d’ampolla en el rendiment d’un lloc web.
 • GTmetrix: analitzeu i ofereu informació sobre la millor manera d’optimitzar la velocitat d’una pàgina web.
 • Bitcatcha: comproveu la velocitat del lloc de vuit països.

Si utilitzeu un tester de velocitat del lloc, podreu esbrinar quina optimització té el vostre lloc actualment.

A continuació es mostren els consells per agilitzar el vostre lloc web …

1. Trieu un amfitrió web fantàstic

Segons la meva experiència, l’allotjament web és potser una de les opcions més singulars que haureu de prendre. Hi ha hostes web i, a continuació, hi ha hostes web excel·lents. Cada amfitrió web tindrà diferents funcions, així que cerqueu elements clau com ara tecnologies de caché exclusives, unitats d’estat sòlid o control sobre àrees crítiques com NGINX.

No puc recalcar prou. La vostra elecció d’amfitrió web és molt important. Si no els coneixeu, feu un cop d’ull a les nostres revisions completes dels principals host web per ajudar-vos a dirigir-vos cap a una decisió ben informada.

2. Minimització: més petit és millor

És freqüent que avui dia els llocs web es desbordin amb fitxers Javascript i CSS. Això genera una tona de sol·licituds HTTP durant una visita que pot acabar disminuint considerablement el vostre lloc. Aquí és on entra la minificació.

Minimitzar els vostres fitxers Javascript i CSS es realitza combinant tots els vostres scripts en un sol fitxer (de cada tipus). No és una tasca fàcil, però no us preocupeu, hi ha plugins de WordPress que us poden gestionar.

Proveu un d’aquests per començar: Autoptimize, Minim Velocity Fast o Unir + Minify + Actualitzar

La reducció pot provocar que el vostre codi es vegi atrevit, no us alarmeu. Això és normal.

3. Seguiu el principi KISS

Això no és una cosa que normalment ensenya la majoria dels gurús del web, però he trobat extraordinàriament útil en tantes maneres. KISS és un acrònim de “Mantenir-lo senzill, ximple”. Va ser creat per alguns capítols intel·ligents en la dècada de 1960 que van recalcar l’eficiència de sistemes senzills.

Per regla general, trobo que això s’aplica a gairebé tot la vida, fins i tot a la creació de llocs web. Evitant implementacions i dissenys massa complexos, obtindreu un lloc ràpid i més important, fàcil de gestionar i mantenir.

Disseny & Visuals

En mantenir el vostre disseny i visual simple, el que vull dir és principalment en la forma de reduir les despeses generals. És probable que un lloc pesat amb imatges massives i impressionants i vídeos impressionants es pugui carregar tan ràpidament com si fos un dolent en un mal dia. Mantingueu-lo ordenat i proveu de dividir la càrrega de vídeo i d’imatges en diverses pàgines.

Codi & Connectors

WordPress és una cosa tan meravellosa perquè és molt modular i tan senzill d’utilitzar. No importa el que vulgueu fer, és probable que algú ja hagi dissenyat un complement per això.

Per molt emocionant que sembli, tingueu cura de sobrecarregar el vostre lloc amb plugins. Recordeu que cada complement està dissenyat per persones diferents (i probablement empreses diferents). El seu propòsit és aconseguir un objectiu específic, no racionalitzar el rendiment del vostre lloc.

Si podeu, eviteu plugins per a coses que pugueu gestionar. Prenguem per exemple un complement que us ajudarà a inserir taules al text. Podeu aprendre fàcilment algun codi bàsic HTML per dibuixar taules en lloc d’haver d’utilitzar un plugin per a això, oi?

Alguns complements poden retardar el vostre lloc de manera significativa, així que assegureu-vos de fer una prova de velocitat cada vegada que instal·leu un nou complement!

4. Apalancament a les xarxes d’entrega de contingut

Per a mi, les xarxes d’entrega de contingut són un regal dels déus. Empreses com Cloudflare i LimeLight Networks es guanyen la vida ajudant altres pobles a gaudir d’un lliurament de contingut estable i ràpid a través de xarxes de servidors ubicats a tot el món.

L’ús d’un CDN us ajudarà a donar servei a les vostres pàgines web molt més ràpidament i a millorar les velocitats de càrrega, independentment d’on vinguin els visitants del món.

A part d’això, l’ús d’un CDN també ofereix una protecció addicional contra atacs maliciosos com ara Denegació de servei distribuïda (DDoS).

Si sou el propietari d’un lloc web petit, aleshores Cloudflare té una opció gratuïta que podeu utilitzar que funciona bé. Les empreses grans i els llocs més grans hauran de pagar per obtenir un pla millor, però, tenint en compte els avantatges d’una CND, val el preu!

5. Fer ús del caché

La memòria cau és exactament com sona: emmagatzemar fitxers estàtics de manera que quan els visitants s’aconsegueixin, el lloc pot compartir des de pàgines ja construïdes de manera que es redueix el temps de processament. En la majoria dels casos, el que us ha d’interessar és la memòria cau del costat del servidor.

La manera més eficient d’implementar la memòria cau del costat del servidor és mitjançant la configuració del servidor Apache o NGINX. Haureu de passar per aquests documents i trobar la configuració adequada que us ajudarà a configurar la memòria cau del servidor.

La regla dels polzes és que qualsevol cosa que necessiti molta feina de suport (processament) de suport del servidor s’hauria d’amagar a la memòria cau si és possible.

Si és molt estrany per a vosaltres, els complements són una altra opció, però no us recomano que recorreu a aquest cas..

6. Imatges Amplada de banda del porc, optimitzeu-lo!

Aquesta és una extensió a la meva anterior prestació contra imatges i vídeos massius sota el principi KISS. Tenint en compte això, entenc que les visuals són claus per fer que el lloc es vegi bonic. Com que no podem evitar el seu ús totalment, assegurem-nos que les imatges que utilitzeu siguin el més racional possibles,

El contingut web és bàsicament bàsic, fins i tot quan es tracta d’imatges. La majoria de llocs web que he trobat amb càrregues com els porcs moribunds sovint són arrossegats per imatges massives que no tenen cap propòsit real.

No dic que no pugueu tenir imatges més grans, però assegureu-vos que estiguin optimitzades correctament abans de penjar-les.

Hi ha dues maneres de fer-ho. De nou, el primer és mitjançant un complement com WP Smush. L’alternativa, o per a aquells que no utilitzen WordPress, és una eina d’optimització d’imatges de tercers com Image Compressor o JPEG Optimizer.

La majoria d’eines d’optimització d’imatges us permetran ajustar els detalls de resolució de les vostres imatges perquè pugueu tonificar-lo gradualment. S’assemblaran a la mateixa mida a l’ull no format, però de mida molt més petita.

Es fan zoom en zones d’una imatge en alta definició (a l’esquerra). L’original era de 2,3 MB i després d’optimitzar, es va reduir a 331kb!

7. Utilitzeu gzip Compression

Si heu sentit a parlar de compressió d’imatges, o potser arxivar (ZIP o RAR), probablement coneixereu la teoria de la compressió gzip. Això comprimeix el vostre codi web, produint impulsos de velocitat de fins a un 300% (els resultats varien).

Fins i tot per a una cosa tan tècnica com aquesta, podeu tirar endavant i utilitzar un complement com PageSpeed ​​Ninja. Tot i això, hi ha un mètode molt més eficient que només implica editar el vostre fitxer .htaccess una vegada.

Afegiu el codi següent al vostre fitxer .htaccess i us definirem:

# Comprimeu HTML, CSS, JavaScript, Text, XML i tipus de lletra

Aplicació AddAutputFilterByType DEFLATE / javascript

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / rss + xml

AddOutputFilterByType DEFLATE application / vnd.ms-fontobject

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-font

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-font-opentype

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-font-otf

AddOutputFilterByType DEFLATE application / x-font-truetype

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-font-ttf

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-javascript

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xhtml + xml

Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xml

AddOutputFilterByType DEFLATE font / opentype

AddOutputFilterByType DEFLATE font / otf

AddOutputFilterByType DEFLATE font / ttf

AddOutputFilterByType DEFLATE image / svg + xml

AddOutputFilterByType DEFLATE image / x-icon

AddOutputFilterByType DEFLATE text / css

AddOutputFilterByType DEFLATE text / html

AddOutputFilterByType DEFLATE text / javascript

AddOutputFilterByType DEFLATE text / plain

AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml

* Nota: Assegureu-vos que afegiu aquest codi PER AIX the les coses que teniu actualment al fitxer .htaccess.

8. Reducció de redireccions

Normalment, els navegadors accepten diverses formes d’adreces que, al seu torn, es tradueixen en oficials reconegudes pel servidor. Prenem per exemple www.exemple.com i exemple.com. Tots dos poden anar al mateix lloc, però cal que el servidor el redirigeixi a l’adreça reconeguda oficialment.

Aquesta redirecció requereix una mica de temps i recursos, de manera que el vostre objectiu és assegurar-vos que el vostre lloc es pugui accedir mitjançant no més d’una redirecció. Utilitzeu aquest mapador de redirecció per veure si ho esteu fent bé.

Tenint en compte la complexitat de fer-ho bé i el temps implicat de forma continuada, és una vegada que recomanaria utilitzar un complement com Redirecció.

Els llocs web més ràpids mantenen feliços els visitants (i Google)

Les velocitats de banda ampla actuals, fins i tot en mòbils, han augmentat molt i augmentaran encara més. Això vol dir que queda molt poca excusa perquè els propietaris de llocs web puguin fer que els seus visitants puguin oferir llocs de càrrega lenta.

Creieu-me, continuareu perdent visitants i, en un cert moment, guanyareu una reputació tan dolenta que sereu coneguts com “Oh, AQUEST lloc web”. Si esteu dins d’un negoci en línia, això ho fa encara pitjor, ja que matareu la vostra pròpia oca daurada.

Tot i que els 8 consells anteriors que he proporcionat no són en absolut tots els últims, hauria de donar-vos un principi i algunes idees de com gestionar les coses una mica millor. Accelereu el vostre lloc web avui dia i reteniu els vostres clients o visitants.

No acabes com AQUEST lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map