Com millorar el percentatge de conversions del vostre lloc: consells ràpids + estudis de casos

L’orientació del trànsit al vostre lloc no és l’objectiu final, sinó que forma part del procés global de convertir els visitants del lloc en clients. Podeu tenir desenes de milers de visitants únics al dia i, tot i així, no convertir aquests clients en vendes.


En aquesta publicació, vaig a compartir alguns consells per ajudar-vos a convertir aquest trànsit en una història d’èxit de màrqueting potent.

Percentatge de conversions = quants d’aquests nois de l’esquerra (els visitants) es converteixen en aquells nois de la dreta (visitants que realitzen una comanda o es subscriuen al vostre butlletí de notícies, o ... etc) expressats en un percentatge.

Consells per millorar el percentatge de conversions del lloc web

1. Testimonis

Recolliu testimonis dels vostres clients satisfets i compartiu-los al vostre lloc web. Però no us atureu només. A / B posa a prova l’ús d’aquests testimonis per obtenir un màxim impacte. Això pot incloure on els col·loqueu a la pàgina, quin color és el text o fins i tot quins testimonis feu servir.

Per exemple, Wikijob va augmentar les seves vendes un 34% simplement afegint testimonis optimitzats de clients. Posa els teus testimonis per treballar. L’objectiu era augmentar les vendes, però els vostres objectius de conversió poden ser, des de les accions de les xarxes socials fins que els visitants s’inscriguin al vostre butlletí.

Comscore buscava augmentar el percentatge de conversions de visitants després de trobar taxes baixes a les pàgines de captació de plom, fins i tot aquelles pàgines que incloïen testimonis (una tàctica notòriament de bon rendiment). Per provar la hipòtesi que la prova social podria ajudar a millorar les conversions, Comscore va provar tres versions de pàgines incloent diferents variacions de disseny amb el logotip de l’organització testimonial destacada. L’ús d’un disseny que presentava de manera destacada el logotip va augmentar les taxes de conversió en un 69% respecte a la versió original.

Llegiu l’estudi de cas: Crossfit – Highrise 

4. Tendències del sector

Estigueu al dia de les darreres tendències del sector. Quan observeu una tendència, executeu la vostra idea ràpidament per copsar l’oportunitat abans que passi. Si hi ha una cosa que és constant en les tendències és que canvien sovint.

Un exemple de lloc web que va agafar tendència i va bé amb això és quan Amazon va renovar completament la seva pàgina web MP3 en dues hores després de la mort de l’ídol pop de Michael Jackson. Amazon és intel·ligent sobre el que fa que els clients marquin, de manera que és intel·ligent veure el que fan i aprendre’n. Segons ARHG, Amazon podria executar fins a 200 proves de conversió en un moment donat al seu lloc.

5. Senyals de confiança

Una altra cosa que podeu fer és afegir senyals de confiança.

La prova social és l’optimització de conversions 101: aquestes coses faran que algú que no sap que sent que pot confiar en vosaltres. Podeu oferir coses com una política de devolució gratuïta, un reemborsament complet de 30 dies sense preguntes, enviament gratuït o, fins i tot, millors dissenys de logotip.

També hi ha algunes empreses que poden obtenir una bona qualificació amb la qual els consumidors confien de manera natural, com ara el BBB i el Consumer Reports. Moz ofereix un gràfic complet que mostra els símbols de l’empresa i el nivell de confiança que tenen els consumidors per a aquests símbols.

insígniaSegons l’estudi, Norton garantia proporciona la millor sensació de confiança quan es paga en línia. Diagrama de crèdits i detalls d’estudi – Baymard.

6. Comandaments senzills / tancats

Amazon ofereix un excel·lent exemple del model de checkout tancat. El checkout tancat és simplement un lloc on s’eliminen totes les distraccions i l’atenció és comprovar i comprar el que hi ha al vostre carret.

La vostra facturació està massa ocupada? El vostre visitant es distreure i fer clic a un altre lloc abans de completar la venda?

PyramydAir va realitzar proves A / B a la seva pàgina de compra per provar maneres d’incrementar les vendes. A les proves, es va detectar que simplement eliminant un pas del procés de checkout van poder augmentar les taxes de finalització un 25 per cent. Es posa de manifest, encara regna la simplicitat.

Llegiu l’estudi de cas: Walmart & Informe de camions

8. Funcions i efectes especials de la web

Tot i que no us heu de tornar bojos amb efectes especials, ja que poden atenuar els temps de càrrega del vostre lloc, hi ha uns quants aquí i aquí poden atraure l’atenció del visitant i ajudar a convertir els visitants en clients.

Per exemple, un Hello Bar és molt senzill d’afegir al vostre lloc. Us ajudarà a recollir correu electrònic dirigit, dirigir els visitants als vostres canals de xarxes socials o fins i tot conduir el trànsit cap a una pàgina específica del vostre lloc.

Com a part del redisseny d’un lloc, Blue Acorn va realitzar proves A / B per optimitzar les seves pàgines. Va aprendre moltes coses, inclosa la necessitat de minimitzar l’entrada manual de dades, la necessitat de redissenyar i simplificar la pàgina de categories i molt més. Mitjançant l’aplicació de canvis segons els resultats de les proves, l’organització va augmentar els ingressos mitjans del visitant en un 17,1%, entre altres beneficis positius.

9. Format de pàgina

Alguna vegada has visitat un lloc web tan ocupat o desorganitzat que costa llegir-lo? Probablement no hi heu estat gaire temps, ni molt menys temps per comprar alguna cosa. És important que trieu un disseny i un disseny de pàgina fàcils de llegir en línia i fàcils de navegar.

Utilitzeu capçaleres, sub-capçaleres i punts de vinyeta. Assegureu-vos que hi hagi espai blanc i text a tot arreu. Ajudareu a reduir el percentatge de rebots si les pàgines són fàcils de llegir.

De vegades, fins i tot una versió d’ossos nus pot arribar molt lluny. A la prova de tres pàgines diferents, es va trobar que la seva versió amb el millor contingut era la super desplegable, una versió que la companyia considerava massa escassa. Si no s’hagués provat per provar-los, probablement no haguessin utilitzat aquesta versió i no haguessin vist augmentar la generació del 197% del plom que va veure.

10. Pàgines de destinació separades

No tingueu una sola pàgina de destinació. Oferiu pàgines de destinació diferents per a públics diferents a qui esteu orientats.

Voices.com va millorar el seu percentatge de conversions més d’un 400% simplement creant dos embuts separats. Imagina’t quant podríeu millorar les vostres conversions afegint diverses pàgines de destinació adreçades a diferents usuaris d’usuaris.

Eines i suggeriments per ajudar-vos

Ara que teniu algunes idees per fer coses per millorar el vostre percentatge de conversions, aquí teniu algunes eines que us ajudaran a arribar més ràpidament i a fer que el vostre treball sigui més fàcil i precís:

Pensa el seguiment d’ulls

pensa en el seguiment ocular

T’has preguntat mai quina efectivitat tenen els vostres esforços publicitaris? Això pot ser difícil de localitzar, però ThirdEye pot ajudar-vos oferint consultes de dissenyadors experts i proves d’usuaris. L’empresa ha treballat en màrqueting durant molts anys i disposa d’estadístiques que us ajudaran a sortir amb una campanya més exitosa.

anàlisis de Google

Compromís web

WebEngage és una eina que permet recopilar comentaris directament dels vostres clients. Utilitzen “enquestes hipermercades” i impulsen notificacions per obtenir la informació que necessiteu per augmentar les vendes. Us ajudarà a millorar la usabilitat i el percentatge de compromís al lloc.

 Feu clic a Calor 

Feedback del concepte

No esteu segur si aneu pel bon camí? Podeu obtenir assessorament i comentaris gratuïts de professionals del desenvolupament en aquest lloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map