Si alguna vegada has fet un curs de màrqueting o has treballat amb una empresa de PR, és probable que hagis sentit a parlar de la “Regla del 7”. Es tracta simplement d’una regla general que un consumidor ha de veure o escoltar sobre el seu producte o servei una mitjana de 7 vegades abans que actuï sobre ell i compri. Tot i que actualment hi ha cert debat sobre si el número 7 segueix sent el nombre màgic, sobretot en un entorn en línia, el concepte global d’arribar a persones a través de diferents suports en diferents moments encara és vàlid i pot ajudar a guanyar nous clients que, d’altra manera, no hauríeu arribat. Aquestes estadístiques estan recolzades per la investigació. Segons Ro7.com:


El 80% de les vendes es realitza en el 5 – 12è contacte

Per què 7?

La consultora executiva Dori Thompson parla de quantes impressions d’anuncis veu la persona mitjana en un dia al nostre món actual amb sobrecàrrega de mitjans. Va treure 3.000.

Inclou publicitat de tots els mitjans:

 • Televisió
 • Revistes
 • Ràdio
 • Anuncis en línia
 • Correu brossa
 • Navegació mòbil
 • Cartells publicitaris
 • Correu brossa
 • Diaris
 • Correu electrònic

No és estrany que les petites empreses hagin de treballar més i dur per arribar als clients i guanyar una part del mercat. Afegiu a aquest anunci la sobrecàrrega del fet que la majoria de la gent té traces curtes d’atenció i cent altres coses que competeixen per aquesta atenció i heu de cridar l’atenció, agafar-la ràpidament i deixar-vos una impressió. Heu d’aconseguir-ho de més d’una manera, diverses vegades i heu d’utilitzar una estratègia de marca que mantingui el nom de la vostra empresa en la seva ment.

Estimeu-los o odieu-los, la nova campanya publicitària de K-mart és un exemple perfecte de com impactar, fer-lo ràpid i arribar a nous clients. Tot i que els anuncis no es poden trobar fàcilment a la televisió, són molt divertits per a molts que arriben a clients en línia de diverses maneres.

Kmart’s Brilliance Times 7

Molts dels meus amics en realitat odien els darrers anuncis de Kmart i és possible que siguis una d’aquestes persones, però estudiem-los de totes maneres per tal de com aconseguir la regla del 7 d’una manera entretinguda que arribi a nous clients..

Envieu els meus pantalons

Aquest anunci va ser llançat en línia i ràpidament es va tornar viral. Tot i que Kmart el va publicar en línia en un lloc, l’anunci va fer riure a la gent per la reproducció de les paraules i van començar a publicar-ho a Facebook, tuitejar-lo a Twitter, enviar-lo per correu electrònic i escriure-ho a articles al voltant del web. . Això significava que la gent veia l’anunci una vegada i una altra o veia esment de l’anunci una vegada i una altra. També va estar a la moda dels temes d’aquests llocs a causa de la sobtada popularitat. Té més de 18 milions de visualitzacions només a YouTube. Aquest és un bon abast per a una comercial de 30 segons.

Tot i que encara no està clar si els anuncis ajudaran o perjudicaran la línia de fons de Kmart, ja que alguns consideren ofensius els anuncis, no es pot ignorar la possibilitat de crear un anunci únic que els usuaris en línia promouen. Sospito que estan tenint cert èxit, ja que recentment han publicat un nou anunci anomenat “Gran estalvi de gasos” amb un joc de paraules similar.

Els podeu aconseguir en 5? 3? O, fins i tot 1?

Anuncis de màrqueting a Internet

Es necessiten realment set trobades amb informació sobre el vostre producte abans que la persona consideri comprar-lo? Això és discutible. Algunes persones veuran un anunci publicitari, hi faran clic i compraran el producte. És raonable que, com més gran sigui el cost del producte, més confiança haurà de generar amb el comprador. Si el client no ha sentit a parlar de la vostra empresa, és probable que no li compri un iot de luxe perquè va veure un anunci en un lloc web. D’altra banda, si ofereixen una revista inferior als 10 dòlars i vegi un anunci, pot comprar-la immediatament.

Com que el que es considera un punt de preu “alt” pot ser diferent per a cada persona, el millor és intentar arribar als vostres clients de la major quantitat possible. A continuació, detallem alguns passos per ajudar-vos a esbrinar com aconseguir-ho. La majoria de les empreses no es poden permetre els anuncis de televisió o ràdio en començar, així que ens centrarem en opcions menys cares.

Recordeu el mercat local

Tot i que el vostre producte sigui un producte global que sigui d’interès per a persones formades a tot el món, no oblideu els vostres esforços de màrqueting local. Acosteu-vos a les empreses locals que puguin tenir un motiu per utilitzar el vostre producte o servei. Envieu un comunicat de premsa al vostre diari local i poden escriure una notícia sobre vosaltres (publicitat gratuïta). Treure un anunci publicitari o publicar un anunci al seu teatre local. Poseu flyers a les caixes de diaris dels veïns Conferències a organitzacions locals i unir-se a alguns grups en xarxa. Informeu-vos del vostre negoci i què heu d’oferir.

Anuncis d’intercanvi

L’intercanvi d’anuncis amb persones de negocis que tinguin negocis gratuïts, però que no siguin competitius, és una manera senzilla i senzilla d’obtenir el vostre nom davant dels nous clients per primera vegada. Podeu optar per intercanviar anuncis amb aquells del vostre grup de xarxa local que tinguin butlletins en línia, per exemple. Probablement les vostres millors connexions provinguin d’amics en línia. Uniu-vos a grups, xateu a taulers, coneixeu la gent i vegeu quins butlletins s’adapten a la vostra filosofia empresarial. Quan tingueu una llista de tres o quatre, acosteu-vos als propietaris d’empreses i ofereu-vos per intercanviar anuncis de butlletins. Compte aquí. Només apropeu-vos a un negoci que us resulti còmode promocionant i recomanant als vostres propis clients.

Anuncis en bandera

Els anuncis de bàners pagats són una altra manera de comunicar-vos el producte i obtenir una altra impressió davant d’aquests clients. Cerqueu llocs que s’adaptin al tipus de client al qual vulgueu arribar. Si el lloc té una informació demogràfica per a clients de 18 a 24 anys de classe mitjana i voleu arribar a 40 anys, aquest no és el millor lloc on podeu publicar un anunci publicitari. Tanmateix, si voleu complir els 22 anys, esteu a la ubicació adequada. Recordeu que voleu fer una impressió com a mínim 7 vegades a cada client. Tenint això en compte, intenteu que els propietaris del lloc web us proporcionin dos mesos pel preu d’un o un descompte si traieu un anunci de tres mesos. Els visitants del lloc han de veure la seva pancarta cada vegada que visiten.

Blocs de convidats

Aquest mateix lloc té un bloc? Oferta per escriure una publicació de convidat. Això arribarà al consumidor una altra vegada. Per tant, pot llegir la vostra pàgina web al butlletí d’informació del lloc (una impressió), veure el vostre anunci de banner tres vegades diferents (3 impressions més) i veure la publicació del vostre convidat (una impressió més). Esteu a més de la meitat del camí per vendre el vostre article i tenir-lo com a client. Qui sap, potser és una nena més de cinc regles i ja l’has guanyat com a client de tota la vida.

Fòrums

Els llocs on esteu publicant tenen fòrums o llocs on fer comentaris? Participa. Vés amb compte aquí, però. Les publicacions de correu brossa estan encantades. Si no teniu alguna cosa legítima a afegir a la conversa, el millor és no fer comentaris. Tanmateix, si teniu alguna cosa intel·ligent a dir, seguiu endavant i publiqueu-ho. Simplement no anuncieu els vostres productes. Està bé per signar-ho com John Doe, director general de Whatever Company. Tot i això, no està bé escriure una cosa així: “Si t’agrada el meu missatge, fes un cop d’ull a la meva pàgina de gadget a www.gizmogadget.com”. Tot el que segueix aquestes línies és un gran no quan no es tracta de netiquette de fòrums. La gent a Internet busca valor informatiu. Si recordeu això, estareu bé.

7 NO és un número màgic

Pot semblar molt senzill, però 7 no és un nombre màgic.

Podeu arribar a un client un milió de vegades i, si no teniu un missatge de màrqueting sòlid, només es cansarà de veure el nom de l’empresa. Abans d’intentar arribar a un client en 7 ocasions, hauríeu de tenir en compte un pla sòlid per a un missatge que vulgueu donar al consumidor. Recordeu:

 • Voleu que entengui per què necessita aquest producte.
 • Voleu que vegi que el vostre producte és millor que cap altra.
 • Voleu mostrar per què oferiu valor pels seus diners.
 • Voleu mostrar el que és únic de la vostra empresa a qualsevol competidor que hi hagi.

Si podeu fer aquestes coses i arribar al consumidor diverses vegades, arribareu a més clients nous del que espereu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me