Màrqueting entrant i màrqueting sortint per al vostre negoci

Tot el màrqueting es pot dividir en dos tipus bàsics diferents: sortint o entrant.


Potser heu sentit que el màrqueting sortint és una cosa del passat i que el màrqueting entrant és l’única manera perquè el vostre negoci avanci.

Però, és veritat això? I quina és exactament la diferència?

Llegiu més endavant i per esbrinar i per saber quina estratègia obtindrà resultats reals per al vostre negoci.

Quina diferència hi ha entre màrqueting entrant i sortida?

El terme “màrqueting entrant”, a diferència del “màrqueting sortint”, va ser creat per HubSpot per primera vegada, però s’ha generalitzat entre els professionals del màrqueting..

En poques paraules:

 • El màrqueting sortint és qualsevol tipus d’estratègia de màrqueting activa que arribi a clients potencials.
 • El màrqueting entrant és qualsevol estratègia passiva que us atregui els potencials.

En altres paraules, el comerciant Martin McDonald defineix entrant com “estar en algun lloc amb la resposta quan algú la busca”, mentre que per la sortida, s’assembla més a les persones que necessiten la resposta de manera proactiva..

De fet, hi ha algunes àrees superposades i grises entre els dos tipus (per exemple, es pot argumentar que les campanyes d’anuncis PPC són entrants o sortints), però la majoria de les tàctiques de màrqueting es poden dividir en aquestes dues categories. A continuació en presentem alguns exemples.

Exemples de màrqueting sortint

Aquesta campanya de correu electrònic realitzada per un servei de bugaderia va ser prou inusual i creativa per obtenir grans resultats.Aquesta campanya de correu electrònic realitzada per un servei de bugaderia va ser prou inusual i creativa per obtenir grans resultats.

 • Campanyes de correu directe: Tant si voleu captenció creativa i atractiva, com si sigui senzilla i informativa, una campanya de correu electrònic directe pot augmentar el coneixement de la vostra marca i aconseguir que els clients interessats us semblin més interessants..
 • Intercanvi de porta a porta: Probablement penseu en una targeta de visita o un fulletó que us quedi al cotxe o a la porta que us sembli útil: potser un nou lloc de pizza a la vostra zona del qual no haureu sentit sentit.
 • Trucades en fred: El pensament pot provocar-vos una mica de crisi, però una campanya de trucades en fred B2B ben planificada pot obtenir resultats sorprenents sense incomodar ningú. Carol Tice va poder bateria molt de negoci fent 25 trucades fredes al dia durant un mes.
 • Correu electrònic per correu electrònic: Els autors de la Guia d’ingressos previsibles per triplicar les vendes van utilitzar correus electrònics freds amb línies de temes emocionants, ofertes atractives, proves socials i una sensació personal per obtenir una taxa de resposta del 21%..
 • Anuncis en bandera: Els anuncis en bandera han estat al web des dels anys 90 i són aquí per quedar-se perquè funcionen, si s’utilitzen correctament. Segons Bob Arnold de Google, un anunci de banner que sigui convincent, concis i clar pot augmentar el record de marca en un 15%.
 • Comercials: Un bon anunci comercial amb els seus espectadors fa que la gent parli de la vostra marca. Un comercial de Halifax (segons Marketing Week) va suposar “un salt del 150% en les vendes i un augment del benefici del client per compte corrent del 43% en el primer any”.
 • Cartells publicitaris: Les cartelleres no són ideals per impartir informació detallada, però poden augmentar el coneixement i el reconeixement de la marca.

Exemples de màrqueting entrant

La campanya de xarxes socials de Mercedes-Benz va suposar un augment del 54% de visites al lloc webLa campanya de xarxes socials de Mercedes-Benz va suposar un augment del 54% de visites al lloc web.

 • Blocs: El primer exemple que em ve al cap és el creador del terme “entrant”, Hubspot. Segons Hubspot, els venedors B2B que utilitzen blocs reben un 67% més d’oportunitats que els que no, i reben un 97% més d’enllaços al seu lloc web..
 • Mitjans de comunicació social: Amb una mica d’estratègia, podeu obtenir grans resultats de les xarxes socials. La campanya de Mercedes-Benz per al seu primer SUV compacte va tenir un èxit: Instagram va escriure un estudi de cas al respecte.
 • SEO: Aprendre els fonaments bàsics del SEO pot donar al lloc web de la vostra empresa un augment important del trànsit.
 • Inscripció a butlletins de correu electrònic: Els butlletins electrònics són una forma excel·lent de mantenir-se en contacte amb el vostre públic i convertir els clients interessats en clients lleials. MOO.com compta amb un butlletí de notícies de correu electrònic mensual d’èxit que inclou consells, històries de clients, descomptes i novetats.
 • PR & Atenció als mitjans: Les campanyes de relacions públiques poden tenir grans avantatges per a qualsevol empresa o sense ànim de lucre: podeu recordar el famós Ice Bucket Challenge que va donar una donació de més de 100 milions de dòlars a l’associació ALS.
 • Publicació de llibres electrònics: El consultor Brian Carter destaca que els llibres electrònics “són una de les millors maneres de generar avantatges per a negocis”. Els seus títols d’Amazon, autoeditats, l’han situat com un expert en el seu camp.
 • Parlar en públic: Parlar en públic és una altra manera fantàstica de posicionar-vos com a líder del pensament, en xarxa i en reconeixer la marca.
 • Patrocinant: Patrocinar publicacions o esdeveniments del bloc és una manera passiva de treure el vostre nom davant del públic adequat, sense ser intrusiu.

Quins són els avantatges i els contres del màrqueting sortint?

És possible que hagueu escoltat el màrqueting entrant anomenat antiquat, obsolet o molest (fins i tot s’anomena “màrqueting d’interrupció” per alguns defensors entrants), mentre que el màrqueting entrat es considera nou i modern, però no sempre és així.

Cada tipus de màrqueting té els seus avantatges i contres i el seu lloc en qualsevol estratègia de màrqueting. Segons la seva implementació, qualsevol tàctica de màrqueting entrant o sortint pot obtenir els resultats de la vostra empresa … però pot ser que no siguin exactament els resultats que necessiteu. A continuació, es mostra com pot ajudar els vostres negocis a ambdues parts.

Beneficis del màrqueting sortint

 • Resultats ràpids: La majoria de tàctiques de màrqueting sortint tenen resultats molt més ràpids que el màrqueting entrant. Per exemple, quan compreu una ubicació d’anuncis amb pancartes, sabeu que el vostre anunci es mostrarà immediatament davant del vostre públic objectiu.
 • Fàcil d’orientar al vostre públic ideal: Amb el màrqueting sortint, podeu triar i triar exactament a qui envieu el vostre anunci, correu electrònic o missatge.

Inconvenients del màrqueting sortint

 • Es pot costar: Moltes tàctiques de màrqueting de sortida generalment costen més que les tàctiques entrants. És gratuït començar un bloc, però hauràs de pagar molt per muntar un anunci de televisió.
 • Els resultats poden aturar-se tan aviat com atureu el màrqueting: Mentre el vostre bloc està al vostre lloc per sempre, l’anunci deixa de publicar-se tan aviat com deixeu de pagar-lo.
 • Pot tenir l’efecte oposat: Un anunci mal dissenyat pot allunyar més gent de la vostra marca del que atrau. (Estic segur que podeu pensar en una marca que eviteu per la forma en què fan publicitat; digueu-nos-ho als comentaris!)

Quins són els avantatges i els contres del màrqueting entrant?

Tot i que el màrqueting sortint pot no ser mort, definitivament l’entrada ha aconseguit un impuls amb la tecnologia moderna i la popularitat dels blogs.

Beneficis del màrqueting entrant

 • Sovint és més econòmic i econòmic: Començar un bloc, interactuar a les xarxes socials i, fins i tot, publicar un petit llibre electrònic no costarà res més que el temps.
 • Els resultats continuen: Un bloc de qualitat només continuarà guanyant enllaços i trànsit a mesura que passi el temps, i el vostre llibre electrònic continua sent com a eina de màrqueting sense fer més esforços..
 • Menys intrusiu: El màrqueting entrant sol ser més amable per a la audiència i menys intrusiu, ja que permet que la vostra audiència us busqui quan us necessiten en lloc del contrari.

Inconvenients del màrqueting entrant

 • Aprofita més temps per obtenir resultats: Un bloc necessita temps per agafar vapor i, per tant, el reconeixement de la marca no es tradueix immediatament en ingressos.
 • Pot prendre més estratègia per arribar al públic adequat: Amb màrqueting entrant, atraureu el vostre públic ideal en lloc de buscar-los. Heu de conèixer molt bé el vostre públic per crear el contingut que atrau a les persones adequades.
 • Pot ser molt competitiu en algunes indústries: Alguns mercats i indústries ja estan saturats de blocs d’alta qualitat, comptes de xarxes socials, contingut optimitzat per motors de cerca i molt més. És extremadament difícil trobar-se en una indústria ja plena de màrqueting entrant.

Quin tipus de màrqueting és adequat per al vostre negoci?

Com podeu veure, tots dos tipus de màrqueting tenen pros i contres.

Quin és millor? La resposta és: tampoc!

Cada costat té eines i estratègies útils que podeu utilitzar per comercialitzar el vostre negoci i haureu d’utilitzar un equilibri d’ambdues.

Les estratègies específiques adequades per a la vostra empresa dependran de:

 • Fins quan necessiteu resultats? Si necessiteu fer créixer el vostre negoci el més aviat possible, penseu centrar-vos molt més en estratègies de sortida centrades en làser.
 • Com és el vostre pressupost de màrqueting? És possible que no es pugui permetre el luxe de produir un anunci de televisió, però, certament, podeu iniciar un bloc amb qualsevol pressupost.
 • Què fan els vostres competidors? Si els vostres competidors més propers regulen els resultats de cerca amb estratègies de SEO potents, considereu la possibilitat de diferenciar en lloc de competir directament per les mateixes paraules clau.

Pensant detingudament en les estratègies de màrqueting que trieu, podeu obtenir resultats reals tant del màrqueting entrant com sortint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map