Намерете най-добрите уебсайтове

Създателите на уебсайтове са компании, които позволяват на потребителите да регистрират домейн, да създадат вашия уебсайт, хост и да управляват уебсайта – всичко това на едно място.


Contents

Предимства на съвременните създатели на уебсайтове

За разлика от традиционните хостинг услуги, хостинг компания, която се продава като „Създател на уебсайтове“ предлага редица предимства, които са доста полезни за начинаещ.

Сред тях са:

 • Лесно за създаване и управление – Създател на уебсайтове предлага възможност за създаване и поддържане на уебсайт без никакво кодиране. Потребителите могат да създадат своя уебсайт с уеб редактор с плъзгане и пускане и лесно да настроят платформа за блогове / подкастинг.
 • Красиви теми и дизайни на уебсайтове – Създателят на уебсайтове обикновено идва със стотици безплатни, професионално проектирани, шаблони и теми на уебсайтове. Вижте някои от най-добрите безплатни шаблони на уебсайтове за електронна търговия тук.
 • 100% уеб база – Потребителите имат възможност да работят на вашия уебсайт отвсякъде с интернет връзка.
 • Едно спиране решение – Всичко – от регистрация на домейни до хостинг и разработка се извършва (и се таксува) на едно място.
 • Цялостна бизнес поддръжка – Поддръжката на шлюза за плащане, софтуера за управление на запасите, калкулаторът на разходите за доставка и данъчните разходи се покриват (обикновено) в строителите на магазини или плановете за електронна търговия.

Какви са вашите избори?

Wix и Weebly вероятно са две големи имена, за които сте чували. Те са най-добрите създатели на сайтове за първоначални работници или заети фирми, тъй като предлагат еднократно решение за създаване на уебсайт и са лесни за използване.

За електронната търговия, след това Shopify и BigCommerce са двете препоръчителни опции. Тези два, често познати и като производители на онлайн магазини, предоставят ключови функции, полезни за онлайн магазин; включително възможността за създаване на магазин без кодиране, управление на инвентара, шлюз за множество плащания и много други.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Предлага се безплатен план
 • Изключително удобен за използване

CONS

 • Онлайн магазините на ниско ниво се таксуват допълнително за транзакция

2. Wix

Wix Website Builder

Wix далеч не е един от създателите на сайтове, който е наблюдавал метеорен ръст на поглъщането за сравнително кратък период.

Създадена от Avishai Abrahami, Nadav Abrahami и Giora Kaplan през 2016 г., до 2017 г. компанията предяви смели искове към зашеметяващите 100 милиона потребители. През този кратък период от време той въведе множество надстройки от редактор на HTML5 до тяхната версия за плъзгане и пускане 2015.

Wix планове & Ценообразуване

В съответствие с броя на потребителите на своя сайт, Wix има широко разпространение на това, което нарича „премиум акаунти“, които са в наличност, които варират в цената от 4,50 долара на месец до 24,50 долара на месец. (За да видите тези числа в контекст – прочетете нашето проучване за цената на уебсайта.) Това, което не се рекламира широко, е, че все още можете да използвате редактора за плъзгане и пускане безплатно.

Научете повече за Wix в рецензията на Тимоти.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Добър набор от опции за ценообразуване
 • Обширен опция за влачене и пускане на потребителски интерфейс

CONS

 • Не позволява експортиране на данни (Вие сте останали с Wix)

3. Шофирайте

Shopify

Shopify е водещо име в общността на строителите на онлайн магазини и това го прави естествено да се удвои като строител на сайтове. Компанията има над 800 000 активни магазина Shopify и реализира продажби на стойност над 100 милиарда долара в момента на писането.

Shopify планове & Ценообразуване

За своята гама от услуги Shopify е около стандарта в ценообразуването. Има три нива, които участват в $ 29, 79 и $ 299 – всеки също има добавени такси за транзакции на продажба. Разликите в цените отразяват основно допълнителни маркетингови опции като подаръчни сертификати, допълнителни тарифи за доставка и повече опции за пазаруване.

Прочетете нашия задълбочен Shopify Review.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Налични множество инструменти за добавки
 • Прости и мощни интегрирани плащания

CONS

 • Цената е малко прекомерна, освен ако не сте специализиран електронен търговец

4. BigCommerce

Магазин за BigCommerce и Създател на уебсайтове

BigCommerce е основана през 2009 г. и в момента се ръководи от изпълнителния директор Brent Bellm. От създаването си компанията се разраства с над 500+ служители, обслужващи над 120+ страни и има офиси в Сидни, Австралия, Сан Франциско, Калифорния и в Остин, Тексас.

BigCommerece е малко от обичайния профил на стандартния създател на уебсайтове в смисъл, че служи на много специфична цел. Сайтът е създаден да помага за изграждането на магазини за електронна търговия и в крайна сметка е превърнат в пълен всеобхватен по отношение на виртуалната търговия, чак до предлагането на опаковки на дребно на продукти!

Планове за BigCommerce & Ценообразуване

Като се има предвид, че BigCommerce цели да помага на хората да продават неща, не е необичайно, че ценовата структура е доста далеч над стандартната програма за създаване на сайтове. Той започва от $ 29.95 и нараства до 249.95 $, следвайки обема на вашите продажби. На всичкото отгоре обаче има и такса за транзакция и евентуална друга такса, която може да се наложи да платите, ако изберете премиум шаблон.

Прочетете нашия задълбочен преглед на BigCommerce.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Пълен инструмент за онлайн продажби
 • Без такси за транзакции за всички 40+ шлюзове за плащане

CONS

 • NIL

5. SiteJet

SiteJet

Насочвайки се към CMS behemoth WordPress, SiteJet въпреки това има своя уникален проблем – уеб дизайнери, фрийлансъри и доставчици на услуги. Започва от $ 11 / месец, създателят на сайта е лесен за използване и идва с много функции.

SiteJet планове & Ценообразуване

Подобно на уеб хостове, които увеличават броя на сайтовете, които можете да хоствате въз основа на вашия план, Sitejet предлага и многостепенна система за публикуване. Един потребителски сайт ще ви върне $ 5 на месец – и не забравяйте, че това е само за публикувани сайтове.

Можете да имате много проекти в творбите за тази сметка. Ако сте уеб дизайнер и в крайна сметка публикувате още няколко уебсайта, тогава плащате повече. Помислете за разходите за правене на бизнес и че плащате повече, ако печелите повече от повече клиенти.

За съжаление, повечето функции за сътрудничество, за които споделих по-рано, са достъпни само в екипния план, който струва 19 долара на месец. Това може да не изглежда много свързващо, но за един гладен млад уеб дизайнер може да изглежда много на моменти.

Прочетете задълбочения преглед на SiteMet на Тимоти.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Прост, но мощен интерфейс за плъзгане и пускане
 • Страхотни функции за дизайнери на уебсайтове

CONS

 • Няма наличен безплатен план
 • Липса на маркетингови инструменти

6. Gator Website Builder

Този път скача на сцената за изграждане на уебсайт е HostGator с новия си Gator Website Builder. Този нов инструмент обаче не се предлага като част от стандартните му хостинг пакети и се предлага като индивидуален продукт – заплатете за строителя и ще получите безплатен хостинг.

Разглеждайки го като самостоятелно нещо, изглежда, че е натиснат всички правилни квадратчета за бързо развитие на сайта. Можете да започнете с един от многото им шаблони (които изглеждат прилично) и да продължите напред оттам. Персонализациите са лесни, тъй като цялата работа е с плъзгане и пускане.

Ако вашите изисквания не са толкова сложни и просто се нуждаете от доста уебсайт бързо – това е перфектен инструмент за вас. Отварянето на сайт и персонализирането му може да ви отнеме по-малко от 30 минути. Вероятно по-малко, ако вече сте запознати с това как работят строителите на уебсайтове.

По-голямата трудност е да продължите напред напред там, тъй като изглежда, че има много ограничени възможности за преместване на вашия сайт на следващото ниво. Например електронната търговия не е възможна, освен ако не платите за надграждане на плана си. Не можете също да направите нищо по отношение на управлението на SEO, дори да не зададете основния си сайт мета.

Наличен е пазар на приложения (като това, което имат всички основни създатели на уебсайтове), но в момента в магазина има общо общо четири приложения – всички те са обозначени като “премиум”. Първоначалните впечатления са, че този строител трябва да отиде малко по-далеч, преди да поиска повече от потенциалните си потребители.

Планове за създаване на уебсайтове на Gator & Ценообразуване

Планът за влизане на Gator Website Builder започва от $ 3,84 / месец и стига чак до $ 9,22 / месец.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Много лесен за използване
 • Налични са безплатни шаблони

CONS

 • Много основни характеристики
 • Функциите за електронна търговия изискват надграждане

7. Firedrop

Firedrop Builder на уебсайтове

Firedrop.ai е един от най-уникалните инструменти за изграждане на уебсайтове, с които се сблъсквахме досега. Той е един от по-новите създатели на сайтове и за да научи повече, Лори интервюира основателя и изпълнителния директор Марк Крауч само няколко дни по-рано.

Концепцията Firedrop.ai, разработена през 2015 г. и доколкото знам, е първият създател на уебсайтове, който е включил елементи на изкуствен интелект (AI) в своята конструкция.

Планове на Firedrop & Ценообразуване

Самата Firedrop цени от безплатни до £ 15 на месец, като безплатният акаунт може да поддържа една уеб страница, която се предлага с марката Firedrop.

За платените акаунти има две възможности и двете позволяват на вашата марка да доминира. Акаунтът Plus ви позволява да създавате множество уеб страници.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Предлага се безплатен план
 • Уникално дизайнерско изживяване благодарение на бота на Acha AI

CONS

 • Налични са ограничени компоненти на сградата

Избягвайте плащането SiteBuilder.com, WebsiteBuilder.com, Sitey и Sitelio

EIG Website Builder

Току-що завършихме нашия преглед на SiteBuilder.com забелязахме, че имаме същия първоначален проблем с WebSiteBuilder, Sitelio и Sitey – липсва страницата About. Любопитно при това разминаване, направих някои копаене и открих, че всички те са собственост на Endurance International Group (EIG).

EIG само придобива и управлява технологии (ето списък на хостинг компании, собственост на EIG) и всъщност не създава нищо свое..

WebSiteBuilder, Sitelio, Sitey и SiteBuilder & Ценообразуване

По отношение на това какви функции са налични, SiteBuilder (и други клонинги) предлага това, което считам, че трябва да е стандартът за създателите на уебсайтове. Тя включва елементи за плъзгане и пускане, редактируеми секции в шаблони, поддръжка за електронна търговия и много други. Всичко това е подкрепено от набор от ресурси за шаблони, в който числото, за което сайтът твърди, е „хиляди“ – загубих броя след 50.

И четирите създатели на уебсайтове имат пет обособени планове за абонати, които варират от безплатно до 11,99 долара годишно. Безплатните планове са функционални, но платените им планове се предлагат в комплект с безплатно име на домейн. За едва $ 4,99 на месец, вие също получавате безплатни имейл акаунти, приоритетна поддръжка и създавате онлайн магазин. Бих казал, че ценовите равнища са разумни и съответстват на реалните нужди.

Защо точно са избрали да пускат на пазара чрез толкова много канали под отделни идентичности, е извън мен, но дори ценовите структури са почти идентични. Имайте предвид обаче многобройните оплаквания за фактуриране срещу сайта, които не се представят добре, имайки предвид колко фрактуриран изглежда бизнесът.

Добре е да изпробвате безплатния план, предлаган от тези марки, но е друго нещо, когато изграждате бизнеса си на първокласните планове.

Не препоръчваме да използвате някой от тези четири създатели на сайтове на сериозни уебмастъри и собственици на бизнес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map