Gjeni Ndërtuesit më të Mirë të Uebfaqeve

Ndërtuesit e faqeve në internet janë kompani që lejojnë përdoruesit të regjistrojnë një domen, të krijojnë faqen tuaj të internetit, të presin dhe të menaxhojnë faqen e internetit – të gjitha në një vend.


Contents

Avantazhet e ndërtuesve modern të faqeve të internetit

I ndryshëm nga shërbimet tradicionale të pritjes, një kompani pritëse që e quan veten si “Ndërtues i Uebfaqeve” ofron një numër përfitimesh që janë mjaft të dobishme për një fillestar.

Midis tyre janë:

 • Lehtë për tu krijuar dhe menaxhuar – Ndërtuesi i faqes në internet ofron mundësinë për të krijuar dhe kryesuar një faqe në internet pa ndonjë përvojë kodimi. Përdoruesit mund të ndërtojnë uebfaqen e tyre me redaktuesin web-drag-and-drop dhe të krijojnë lehtësisht një platformë për Blogging / Podcasting.
 • Temat dhe dizajnet e bukura në internet – Ndërtuesi i faqeve në internet zakonisht vijnë me qindra tema dhe tema falas të dizajnuara profesionale. Shikoni disa nga modelet më të mira të faqes elektronike të e-commerce këtu.
 • 100% bazë e internetit – Përdoruesit kanë aftësinë të punojnë në faqen tuaj të internetit nga kudo tjetër me një lidhje interneti.
 • Një zgjidhje ndalese – Everythingdo gjë – nga regjistrimi i domain-it deri tek pritja dhe zhvillimi bëhen (dhe faturuar) në një vend.
 • Mbështetje gjithëpërfshirëse e biznesit – Mbështetja e portës së pagesave, programi i menaxhimit të inventarit, transportuesit dhe llogaritësi i kostos tatimore (zakonisht) mbulohen në ndërtuesit e dyqaneve ose planet e e-commerce.

Cilat janë zgjedhjet tuaja?

Wix dhe Weebly janë ndoshta dy emra të mëdhenj që keni dëgjuar. Ata kanë qenë krijuesit më të mirë të faqeve për kohërat e parë ose bizneset e zënë pasi ato ofrojnë një zgjidhje një-ndalese për krijimin e një faqe në internet dhe janë të lehta për t’u përdorur.

Për eCommerce, atëherë Shopify dhe BigCommerce janë dy opsionet e rekomanduara. Këto dy, shpesh të njohura edhe si ndërtuesit e dyqaneve në internet, ofrojnë karakteristika kryesore që janë të dobishme për një dyqan online; përfshirë aftësinë për të krijuar një dyqan pa kodim, menaxhim të inventarit, portë pagese të shumëfishtë dhe shumë më tepër.

Pro

 • Plani falas në dispozicion
 • Ekstremisht miqësor për përdoruesit

CONS

 • Dyqanet e nivelit të ulët në internet ngarkohen shtesë për transaksione

2. Wix

Ndërtues i faqes në internet

Wix është deri tani një nga ndërtuesit e faqeve që ka parë një rritje meteorike në marrjen gjatë një periudhe relativisht të shkurtër.

Krijuar nga Avishai Abrahami, Nadav Abrahami dhe Giora Kaplan në vitin 2016, deri në vitin 2017 kompania vendosi pretendim të guximshëm për një 100 milion përdorues mahnitës. Gjatë asaj periudhe të shkurtër kohore, ajo ka prezantuar azhurnime të shumta nga një redaktues HTML5 në versionin e tyre drag and drop 2015.

Planet Wix & Çmimeve

Në përputhje me numrin e përdoruesve në faqen e saj, Wix ka një përhapje të gjerë të asaj që quan Account Llogari premium ’të disponueshme që variojnë në çmim nga 4,50 dollarë në muaj gjatë gjithë rrugës deri në 24,50 dollarë në muaj. (Për t’i parë këto numra në kontekst – lexoni studimin tonë mbi koston e faqes në internet.) Ajo që nuk reklamon gjerësisht është që akoma mund të përdorni falas redaktorin e drag and drop.

Mësoni më shumë rreth Wix në përmbledhjen e Timothy.

Pro

 • Gama e mirë e opsioneve të çmimeve
 • Ndërfaqe e përdoruesit e gjerë e opsionit tërheqës dhe tërheqje

CONS

 • Nuk lejon eksportimin e të dhënave (Jeni ngecur me Wix)

3. Blerje

Shopify

Shopify është një emër kryesor në komunitetin e ndërtuesve të dyqaneve në internet dhe që e bën atë natyrisht të dyfishohet si një ndërtues faqesh. Kompania ka mbi 800,000 dyqane aktive të Shopify dhe ka bërë shitje mbi 100 miliard dollarë në kohën e shkrimit.

Bleni Plane & Çmimeve

Për gamën e tij të shërbimeve Shopify është rreth standardeve në çmime. Ekzistojnë tre nivele që kapin në 29, 79 dollarë dhe 299 dollarë – secila që gjithashtu ka shtuar tarifa të transaksioneve për shitje. Dallimet në çmime reflektojnë kryesisht mundësi shtesë të marketingut, siç janë çertifikatat e dhuratave, tarifat shtesë të transportit dhe më shumë opsione për shporta.

Lexoni Rishikimin tonë të thelluar në Shopify.

Pro

 • Mjet mjetesh shtesë në dispozicion
 • Pagesa të thjeshta dhe të fuqishme të integruara

CONS

 • Kostoja është pak e ndalueshme nëse nuk jeni një e-Tailer i dedikuar

4. BigCommerce

Dyqani BigCommerce dhe Ndërtuesi i Uebfaqeve

BigCommerce u themelua në vitin 2009 dhe aktualisht drejtohet nga CEO Brent Bellm. Që nga fillimi i saj, kompania është rritur me mbi 500 punonjës, duke shërbyer mbi 120+ vende, dhe ka krijuar zyra në Sidne, Australi, San Francisko, Kaliforni, dhe në Austin, Texas.

BigCommerece është pak larg nga profili i zakonshëm i ndërtuesit standard të faqes në internet në kuptimin që shërben për një qëllim shumë specifik. Sajti është krijuar për të ndihmuar në ndërtimin e dyqaneve të e-commerce dhe përfundimisht ka shndërruar në një komplet gjithëpërfshirës për sa i përket tregtisë virtuale, për të ofruar paketimin me pakicë të produkteve!

Planet BigCommerce & Çmimeve

Duke pasur parasysh që BigCommerce është gjithçka për t’i ndihmuar njerëzit të shesin gjëra, nuk është e pazakontë që struktura e çmimeve të jetë shumë më e lartë se ndërtuesi standard i faqes. Fillon me 29,95 dollarë dhe shkon deri në 249,95 $ pas vëllimit të transaksioneve tuaja të shitjes. Sidoqoftë, mbi këtë ka edhe një tarifë për transaksione dhe një tarifë tjetër e mundshme që mund të duhet të paguani nëse zgjidhni një model premium.

Lexoni Rishikimin tonë të thelluar në BigCommerce.

Pro

 • Një mjet i plotë i shitjeve në internet
 • Asnjë tarifë e transaksionit për të gjitha dyert e pagesave 40+

CONS

 • NIL

5. SiteJet

SiteJet

Duke synuar veten kundër CMS behemoth WordPress, SiteJet megjithatë ka unik-dizajnuesit e saj të internetit, përkthyes të pavarur dhe ofruesit e shërbimeve. Fillon me 11 dollarë / muaj, ndërtuesi i faqes është i lehtë për t’u përdorur dhe vjen me një ton karakteristikash.

Planet e faqes & Çmimeve

Ashtu si hostet në internet që rrisin numrin e faqeve që mund të strehoni bazuar në planin tuaj, Sitejet gjithashtu ofron një sistem botimi të niveleve. Një faqe e vetme e përdoruesit do t’ju kthejë 5 dollarë në muaj – dhe mbani mend, kjo është vetëm për faqet e publikuara.

Ju mund të keni shumë projekte në punimet për këtë llogari. Nëse jeni një projektues në internet dhe përfundoni të botoni disa faqe të tjera, atëherë paguani më shumë. Konsideroni si koston e të bërit biznes dhe që paguani më shumë vetëm nëse fitoni më shumë nga më shumë klientë.

Fatkeqësisht, shumica e tipareve bashkëpunuese për të cilat kam shpërndarë më herët janë të disponueshme vetëm në bazë të Planit të Ekipit, i cili kushton 19 dollarë në muaj. Kjo mund të mos duket si lidhje shumë, por për një projektues të ri të uritur në internet mund të duket si shumë herë pas here.

Lexoni përmbledhjen e thellë të Timothy për SiteJet.

Pro

 • Ndërfaqe e thjeshtë por e fuqishme tërheqëse dhe tërheqëse
 • Karakteristika të shkëlqyera për projektuesit e faqeve në internet

CONS

 • Asnjë plan falas në dispozicion
 • Mungesa e mjeteve të marketingut

6. Ndërtuesi i faqeve të internetit Gator

Duke hedhur në skenë ndërtimin e faqes në internet këtë herë është HostGator me Ndërtuesin e saj të ri Gator. Ky mjet i ri nuk po ofrohet si pjesë e paketave të tij standarde të pritjes edhe pse është në dispozicion si një produkt individual – paguani për ndërtuesin dhe ju merrni një pritje falas.

Duke e parë atë si një gjë më vete, duket se godet të gjitha kutitë e duhura për zhvillim të shpejtë të sitit. Ju mund të filloni me një nga shumë shabllone të tyre (të cilat duken të mira) dhe të punoni përpara përpara nga atje. Përshtatjet janë të lehta pasi e gjithë gjëja tërhiqet dhe bie.

Nëse kërkesat tuaja nuk janë të gjitha ato komplekse dhe ju duhet thjesht një uebsajt i bukur – ky është një mjet i përsosur për ju. Slapping së bashku një sit dhe përshtatja e tij mund t’ju zgjasë më pak se 30 minuta. Ka të ngjarë më pak nëse tashmë jeni njohur me mënyrën se si funksionojnë ndërtuesit e faqeve të internetit.

Vështirësia më e madhe është ecja përpara atje, pasi duket se ka mundësi shumë të kufizuara për ta çuar faqen tuaj në nivelin tjetër. Për shembull, tregtia elektronike nuk është e mundur nëse nuk paguani një azhurnim të planit tuaj. Nuk ka asgjë që mund të bëni në drejtim të menaxhimit të SEO, madje as të vendosni meta tuaj themelore të faqes.

Ekziston një treg aplikacioni i disponueshëm (si ajo që kanë të gjithë krijuesit kryesorë të faqes në internet), por tani për tani ekzistojnë gjithsej katër aplikacione në dyqan – të gjitha janë etiketuar premium ’. Përshtypjet fillestare janë që ky krijues i faqes duhet të shkojë pak më tej përpara se të kërkojë më shumë nga përdoruesit e tij të mundshëm.

Planet e Ndërtuesit të Uebfaqeve Gator & Çmimeve

Plani i hyrjes së Gator Web Builder fillon me $ 3.84 / muaj dhe shkon deri në 9.22 $ / muaj.

Pro

 • Shumë e lehtë për t’u përdorur
 • Modele falas në dispozicion

CONS

 • Karakteristika shumë themelore
 • Funksionet e tregtisë kërkon një azhurnim

7. Firedrop

Ndërtues i faqes Firedrop

Firedrop.ai është një nga mjetet më unike të ndërtimit të faqeve të internetit që kemi hasur deri më tani. Oneshtë një nga ndërtuesit më të rinj të faqeve atje dhe për të zbuluar më shumë, Lori intervistoi themeluesin dhe CEO Marc Crouch vetëm disa ditë më parë.

Koncepti Firedrop.ai i zhvilluar në 2015 dhe me sa di unë, është krijuesi i parë i faqes në internet që përfshin elemente të inteligjencës artificiale (AI) në ndërtimin e tij.

Planet e Firedrop & Çmimeve

Vetë çmimet e Firedrop nga 15 deri në 15 per në muaj me llogari falas në gjendje të mbështesin një faqe të vetme që vjen me markën Firedrop.

Për llogaritë e paguara, ekzistojnë dy mundësi dhe të dy lejojnë që marka juaj të dominojë. Llogaria Plus ju lejon të krijoni faqe të shumta në internet.

Pro

 • Plani falas në dispozicion
 • Përvojë unike në dizajn falë Sacha bot bot

CONS

 • Komponentë të kufizuar ndërtimi të disponueshëm

Shmangni pagimin për SiteBuilder.com, UebfaqeBuilder.com, Sitey dhe Sitelio

Ndërtues i faqes në internet EIG

Sapo kemi përfunduar rishikimin tonë të SiteBuilder.com kemi vërejtur se kemi pasur të njëjtin problem fillestar me WebSiteBuilder, Sitelio dhe Sitey – faqja Rrethi mungonte. Mjaft kurioz për këtë mospërputhje, bëra disa gërmime dhe zbulova se të gjitha ato janë në pronësi të Endurance International Group (EIG).

EIG vetëm përvetëson dhe drejton teknologjinë (këtu është një listë e kompanive pritëse në pronësi të EIG) dhe në të vërtetë nuk krijon asgjë nga vetja.

Planet e UE-sëBuilder, Sitelio, Sitey dhe SiteBuilder & Çmimeve

Për sa i përket asaj që karakteristikat janë në dispozicion, SiteBuilder (dhe klonet e tjera) ofron ato që unë konsideroj duhet të jenë standardi i krijuesve të faqeve të internetit. Ai përfshin elementë zvarritës dhe rënie, seksione të redaktueshme në shabllone, mbështetje për tregti elektronike dhe shumë më tepër. E gjithë kjo mbështetet nga një grup burimesh shablloni që numëron në atë që pretendon faqja ‘mijëra’ – Kam humbur numërimin pas 50.

Të katër ndërtuesit e uebfaqeve kanë pesë plane të veçanta për pajtimtarët që shkojnë nga 11,99 dollarë falas në vit. Planet e lira janë funksionale, por planet e tyre të paguara vijnë të gjitha të paketuara me një emër domain falas. Për vetëm 4,99 dollarë në muaj, ju merrni edhe llogari falas me email, mbështetje me përparësi dhe krijoni një dyqan online. Unë do të thoja që nivelet e çmimeve janë të arsyeshme dhe përputhen me nevojat reale.

Pse pikërisht ata kanë zgjedhur të tregtojnë nëpër kaq shumë kanale nën identitete të veçanta është përtej meje, por edhe strukturat e çmimeve janë pothuajse identike. Sidoqoftë, vëreni se ankesat e shumëfishta të faturimit kundër faqes, të cilat nuk rezultojnë mirë, duke marrë parasysh sa i prishur biznesi duket të jetë.

Shtë në rregull të provoni planin falas të ofruar nga këto marka por është tjetër gjë kur po ndërtoni biznesin tuaj në planet premium.

Ne nuk ju rekomandojmë të përdorni ndonjë prej këtyre katër krijuesve të faqeve tek administratorët serioz të faqeve të internetit dhe pronarët e biznesit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map