Màrqueting de contingut o creació d’enllaços? Potser tots dos? Com a especialistes en SEO i venedors digitals, ens hem trobat amb un dilema respecte a aquestes dues estratègies. Com sempre, només volem el millor per als nostres clients.


Però deixem-ho bé: la terra de SEO es divideix en dues escoles de pensament, ja sigui per complir amb l’enfocament tradicional de SEO mitjançant el màrqueting de paraules clau i la creació d’enllaços o bé per seguir el màrqueting de contingut que inclou diverses tasques.

Això pot començar des de crear contingut de qualitat, fins a crear un imperi de la presència en línia de la marca a través de les xarxes socials i aprofitar la xarxa d’influents del sector..

Aleshores, que és quin?

Amb els algorismes de cerca que canvien de Google, el nostre objectiu principal és utilitzar un mètode a llarg termini, altament sostenible i que garanteixi resultats mesurables, cosa que és a prova d’actualització de Penguin, no només avui, sinó també per al futur (i qualsevol altre animal. el terme basat en Google es desenvoluparà per aquest moment). I en aquesta nota, el SEO tradicional que inclou la creació d’enllaços no és el mètode més adequat.

Randy Fishkin, de SEOmoz, va explicar aquests dos “terrenys” (sòls d’enllaç) i terres de màrqueting de contingut, anteriorment en un episodi de Whiteboard Friday. Es tracta d’una discussió estratègica que provoca el pensament entre els administradors de webs i els venedors, on sempre hi haurà dues parts del campament. Acceptar que no estigui d’acord amb cap d’aquestes dues estratègies ens portarà ambigüement a una conclusió confusa que afectarà totalment les estratègies en línia dels nostres clients.

Creuem en profunditat amb el màrqueting de contingut i la creació de vincles

La nostra premissa sobre el motiu pel qual el màrqueting de contingut triomfarà sempre sobre la creació d’enllaços no s’acaba aquí. No es tracta de “quin és”, sinó “quin és el vostre objectiu? És per a curt termini o a llarg termini? ” Una vegada per totes, el primer triomfarà definitivament sobre el segon si feu tir per l’objectiu i els resultats a llarg termini.

En poques paraules, la creació d’enllaços és la part tècnica del màrqueting web, on les tasques dels especialistes en SEO impliquen aquest cicle de tres trenades: orientació de paraules clau, cerca d’opcions d’enllaços i obtenció d’enllaços..

Avorrir? No, no ho és!

Del seu costat, és un treball dur. I es garanteix que els resultats siguin més ràpids i aplicables als objectius a curt termini de la marca.

D’altra banda, la terra de màrqueting de continguts és tediosa, desconcertant i complexa que requereix que contracteu no només els especialistes de SEO, sinó també escriptors, administradors de comunitats, redactors o si teniu la sort, un venedor web que coneix el cordes del comerç de redacció de continguts, redacció i xarxes socials.

Massa complex? Sí, i és un treball molt dur ja que us centreu en les estratègies entrants.

Els resultats no arribaran durant la nit. A diferència de la creació d’enllaços, això trigaria temps, però els resultats s’adapten millor per a objectius a llarg termini i el contingut és altament resistent a la panda. Tanmateix, per als venedors de webs, és una tasca difícil educar les petites empreses i les empreses noves a adoptar aquest enfocament perquè, com s’evita, òbviament, els resultats es mostren durant força temps..

En resum, el màrqueting de contingut és contingut de qualitat + esforços + temps + add-on-contract-sprees és igual a recompenses a llarg termini, mentre que la creació d’enllaços és l’orientació de paraules clau + aconseguir que els enllaços siguin iguals als resultats a curt termini..

Per què el màrqueting de contingut continua sent un rei?

La nostra premissa no implica que ens alliberem de la creació d’enllaços, però ho tenim clar: el màrqueting de contingut continua sent el rei i considerem que la reina és la reina del tauler d’escacs.

Són dues coses diferents, però poden assolir gairebé els mateixos objectius. Generalment, són exclusius, però no es limiten a conduir el trànsit al lloc web, crear marca i relacions amb el públic, augmentar les conversions i millorar la presència en línia. PER B, l’efecte de cadascú és completament diferent: un és a curt termini i l’altre a llarg termini.

El Diari del Motor de cerca els va anomenar “Dos pèsols diferents en una beina”. Ja veieu, depèn del que funcioni per a vosaltres o les marques dels vostres clients. Anem a explorar per què:

1. A prova de panda / pingüí

Google és més intel·ligent del que creieu. La cerca és cada cop més natural i natural, cosa que és força interessant per al món del SEO, ja que avui en dia no és possible trobar una nova tàctica automatitzada que us permeti obtenir els resultats de cerca. Si us han afectat les actualitzacions de Penguin i Panda, aquí teniu el que heu de fer:

  • Centrem-nos en el màrqueting de continguts per estratègia de SEO. És molt més defensable amb les actualitzacions de l’algorisme.
  • Sigui el més humà possible amb la manera d’escriure contingut i d’aprofitament en altres canals com ara les xarxes socials i les activitats entrants per escalabilitat a llarg termini.

2. El contingut de qualitat és capaç d’enllaçar i és probable

3Nombre d’accions en publicacions de Mashable.

La gent vol idees fresques. Sempre es va preguntar per què Mashable i HubSpot es van fer populars?

Perquè ofereixen idees noves i fresques, fàcilment enllaçables, útils i informatives per als lectors. La creació d’enllaços només seguirien al llarg del camí quan aneu fent màrqueting de contingut.

El Search Engine Watch va dir que podríeu mesurar el valor del contingut més fàcilment del que podeu enllaçar.

Per què?

És bastant senzill. Quan publiqueu contingut, podeu veure quants enllaços i trànsit de cerca orgànica ha generat: el nombre d’intercanvis de xarxes socials i visites de derivació al tauler d’anàlisis.

3. Compartible i sostenible

4

Procedent de l’expert, Randy Fishkin va dir que només un sol contingut o un parell cada any o dos pot ser tot el que necessiteu per fer sostenible l’estratègia de màrqueting de contingut a llarg termini.

Si bé aquesta tàctica pot crear una divisió entre dos campaments (qüestió de quantitat i qualitat dels blocs publicats i estratègies de creació d’enllaços), un gran exemple des d’aquest punt de vista és un article de The Sales Lion de Marcus Sheridan sobre com s’ha estalviat el màrqueting de continguts. aquest negoci de maó i morter. Va passar d’un noi de piscina a un de màrqueting.

El www.Riverpoolsandspas.com de Marcus es va convertir en el lloc web de natació traficant número 1 quan va canviar d’estratègia de màrqueting convertint-se en un historiador de la seva marca. Com? Senzill. El seu article, “Preus de la piscina de fibra de vidre: quant costa realment la meva piscina?” escrit el 2009 segueix sent compartible i sostenible fins avui i, evidentment, respon a la pregunta “majoritàriament” dels clients i sempre a la pàgina 1 dels resultats de la cerca de Google..

4. Enfocament orientat al client i orientat a solucions

Allò que pot ser més gratificant i complert?

Per a nosaltres, es tracta de satisfer els nostres clients i proporcionar contingut de qualitat educativa que resol les seves preocupacions i preguntes diàries sobre els productes i serveis que volen comprar..

Amb el màrqueting de contingut, podreu ser el més generós que pugueu a les vostres publicacions. Tal com es cita sovint en les tècniques de redacció de Copyblogger, “La generositat és sexy”. No només construirà la vostra autoritat com a expert en la indústria, sinó que us ajudarà a construir una audiència que construirà el vostre negoci a llarg termini. Conegueu el vostre públic. Ser generosament humà pel contingut i gaudir del procés.

5. Més canals per experimentar i oportunitat per explorar

El màrqueting de contingut us ofereix una oportunitat d’explorar altres canals de màrqueting en línia fins que esbrineu què fa que el vostre client marqueu i on acostumen a reunir-se.

  • Són clients experimentats amb Facebook?
  • Surten a la comunitat de G +?
  • Són un munt de lectors i intel·lectuals, amb gana de dades i informació útil?

En màrqueting de contingut, cal requisit:

  • Identifiqueu el vostre públic objectiu
  • El millor canal per aprofitar allà on consumeixen contingut
  • Creeu contingut de qualitat que sigui: informatiu, educatiu, inspirador i valuós per a la conversa
  • Interactuar amb la comunitat

I en aquesta nota, no hi ha una tàctica de SEO única per a empreses petites i professionals quan es tracta de canals de xarxes socials com ara nínxols B2C o B2B, però ja que no us limiteu a la part tècnica de la creació d’enllaços i orientació per paraula clau, màrqueting de contingut us proporciona la gespa per explorar.

El màrqueting de contingut inclou invertir en contingut ben investigat i escrit que podria requerir uns bons dies de redactor. El més important, és clar i resol directament les preocupacions dels vostres clients.

A tu: El màrqueting de contingut triomfarà sempre la creació d’enllaços?

Si parlem d’objectius a llarg termini i de construir l’autoritat de la marca, sens dubte! Es tracta d’un pèsol que val la pena perseguir, sobretot quan el vostre lloc s’ha vist afectat amb actualitzacions d’algorismes del passat o si voleu que sigui defensable amb les futures actualitzacions de Google..

Però recordeu, el procés de màrqueting de contingut en si mateix és laboriós i requereix molts esforços i focus en comparació amb la creació d’enllaços, però és una de les millors inversions en màrqueting en línia. Què en penseu d’aquestes dues escoles de pensament al món del SEO?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me