Probablement heu començat el vostre bloc perquè teniu uns coneixements bàsics que voleu compartir amb altres persones. Les publicacions del bloc són un lloc ideal per començar a compartir fragments d’aquest coneixement, però encara més publicacions en profunditat no tenen el nivell de formació que pot oferir un bon taller en línia..


Michael Dunlop, a l’Income Diary, va dir això sobre l’ús de tallers per guanyar diners en línia:

“La gent llegeix el teu bloc, però no m’estranyaria que més del 80% no actuïn amb el que dius. Tenir un taller significa que aprenen amb vosaltres i implementen amb vosaltres, aquesta és una oferta molt atractiva per a algunes persones i que estan disposats a pagar preus elevats per fer-ho. “

Elaborar una estratègia

Segons Dorie Clark a Forbes, “No es pot simplement esperar que es faci palpitar alguna cosa en línia i es vegi els dòlars enlairer-se, però, amb esforç i estratègia, els cursos en línia poden convertir-se en un motor d’ingressos i un potent generador de plom”.

Això és cert. Heu de saber:

  • Qui és el vostre objectiu demogràfic?
  • Què tenen gana de saber?
  • Teniu aquest coneixement o com podeu obtenir-lo?
  • Com podeu fer que la informació sigui interessant?
  • Hi ha cursos similars? Com es pot diferenciar la seva? Millor?
  • Com comercialitzareu el vostre curs? A qui? Cada quan?
  • Quin és el vostre objectiu final per crear aquest contingut?

Monetitzar el vostre lloc web

Probablement ja heu llegit alguns dels nostres articles aquí sobre les maneres diferents d’obtenir ingressos al vostre lloc web, com ara, que els llibres Kindle poden proporcionar un altre flux d’ingressos constant per als bloggers? i 23 maneres hàbils de monetitzar el vostre bloc.

L’afegit de tallers simplement crea un altre flux d’ingressos que podeu vendre una i altra vegada. Segons Forbes, l’aprenentatge electrònic és realment un mercat rendible, que s’espera que arribi a 107 milions de dòlars en vendes a finals d’aquest any. Per descomptat, aquest número inclou tot tipus de programes de formació en línia, de manera que el seu nínxol pot o no caure en l’extrem superior d’aquest espectre. Tot i així, s’espera que la indústria creixi, per la qual cosa mai és tard per obtenir ingressos, sobretot si teniu alguna cosa important a dir.

Com crear un taller

Podeu optar per organitzar el taller al vostre propi lloc web mitjançant una plataforma com Moodle. Moodle és una plataforma de codi obert que està disponible a la majoria d’empreses d’allotjament web o es pot instal·lar a la part posterior del vostre lloc. Podeu configurar la protecció de contrasenya, afegir i eliminar estudiants, crear presentacions d’estil de pissarra i fins i tot allotjar xats en viu. És una plataforma versàtil que pot funcionar bé per a qualsevol tipus de classe o taller.

Tot i això, també hi ha algunes altres opcions que no només permeten crear un taller, sinó que us poden proporcionar una audiència que podria estar interessada en aquest taller. Si el vostre lloc web no obté molt trànsit, aquesta pot ser una opció viable que us donarà les idees davant de la gent.

Udemy

Probablement, Udemy és una de les plataformes de creació i venda més conegudes per a cursos en línia. Podeu definir el preu del vostre curs, en funció de la singularitat i de la demanda d’aquest. Tenen més de 9 milions d’estudiants registrats i uns 4 milions de visitants mensuals. Per als estudiants Udemy fa referència a vostè per la seva comercialització, mantenen la meitat del cost del curs.

La plataforma és força fàcil d’utilitzar i també podeu afegir contingut de vídeo a la barreja. El major avantatge és el trànsit i els navegadors que visiten el lloc. Encara podeu aportar estudiants i mantindreu el 100% d’aquestes vendes, de manera que és completament compatible amb els vostres esforços del lloc web. Tot i així, també beneficiareu, encara que només sigui lleugerament, dels esforços de màrqueting d’Udemy.

CursCraft

CourseCraft és la plataforma perfecta si voleu ensenyar a altres a fer manualitats. Aquesta plataforma funciona amb el teu blog de WordPress i només s’aconsegueix un 5% o bé pots pagar una petita quota per curs. Aquesta és una manera excel·lent de mantenir el control i mantenir-ho tot al vostre propi lloc web.

La plataforma és molt fàcil d’utilitzar i ofereixen aparadors del que han fet els altres perquè pugueu obtenir idees per crear el vostre propi curs i com s’ha de configurar..

Taula de taula

Tashable ofereix opcions similars a Udemy, però també podeu acollir els cursos al vostre propi lloc web. Això significa que la vostra marca es manté intacta en lloc de obligar-la a la marca Udemy. Podeu pagar una quota per estudiant o bé podeu pagar una quota mensual.

Podeu acollir cursos amb el vostre propi nom de domini o utilitzar el domini didàctic. La plataforma també ofereix suport multilingües i la possibilitat de crear pàgines web a la seva plataforma.

Quins tipus de tallers són més populars?

udemyCaptura de pantalla de Udemy de la pàgina de desenvolupament web en línia

Això pot variar d’indústria a indústria. Per exemple, si ens fixem en alguns dels cursos gratuïts universitaris que hi ha, els cursos de psicologia i negocis coneixen els primers llocs de la llista, fins i tot entre els que treballen els estudis de batxillerat. Tanmateix, el vostre lloc web podria tractar-se d’alguna cosa completament oposada a aquest tema, com per exemple com iniciar el vostre propi lloc web.

Una bona tàctica de SEO funciona també amb tallers. Feu alguns treballs de detectius antics que estiguin bé cercant paraules clau, termes de cerca que la gent mira i cercant temes a la vostra zona de nínxol. A continuació, dirigiu-vos a algunes de les plataformes de tallers en línia i vegeu quins tallers ja s’ofereixen. Probablement veureu un lloc o dos que podeu afegir valor.

Una altra opció és enquestar el vostre públic. Simplement poseu-vos en contacte amb la vostra llista de correu i pregunteu-los quins tipus de tallers els interessaria o quines preguntes tenien que no us han respost. Probablement us sorprendrà el resultat i fins i tot us podreu fer una idea per a un nou curs.

Tallers amb èxit

Jen Conner, una amiga i una empresària d’art, solia oferir tallers d’art en línia a través del seu lloc web. Va dir això de dirigir un taller d’èxit:

“Realment es redueix a donar-los més del que poden obtenir en qualsevol altre lloc. Un dels meus tallers va ser crear murals a casa vostra. Hi ha tants tutorials diferents sobre aquest tema, així com plantilles que podeu comprar i llibres que podeu llegir. Vaig haver de pensar realment fora de la caixa perquè els meus cursos tinguessin valor. Una cosa que vaig fer va ser implementar alguns exemples de vídeo per descriure el mural. Després, he afegit exemples de diferents tècniques per crear textura i efectes. Ningú més ho feia en aquell moment i va fer que el meu curs fos molt reeixit. “

Alguns dels principals cursos de fotografia digital sobre Udemy són impartits per John Pullos. Pullos té una classificació de 4,8 sobre 5 estrelles sobre 191 avaluacions i ha ensenyat a més de 7233 estudiants només a la seva classe de Nikon Digital SLR per a principiants. Algunes coses que fa que semblen crear èxit per a ell:

  • Garantia de devolució de diners
  • Esquema clar d’allò que l’alumne aprendrà
  • Descripció clara dels seus antecedents fotogràfics i els coneixements que ofereix

Tot i que la vostra indústria no sigui la fotografia digital, podeu aprendre estudiant instructors d’èxit i què els fa destacar de la resta de cursos que s’ofereixen a diverses plataformes..

La creació d’un taller en línia requereix una mica de temps i esforç. Tanmateix, el més important d’aquests tallers és que, un cop creats, poden guanyar-vos diners durant molts anys amb només alguns ajustaments i retocs menors.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me