Enquesta: la millor eina de desenvolupament web per a empreses en línia segons 24 experts

Tantes plataformes per crear el vostre lloc web, tan poc temps!


Com a propietari d’un negoci en línia, l’últim que hauríeu de pensar és la plataforma que fareu servir per configurar el vostre lloc web. Ja heu obtingut diverses tasques per fer créixer el vostre negoci. La forma de dissenyar i desenvolupar el vostre lloc hauria de ser una prioritat baixa, veritat?

MAL!

Segons l’estat de contingut d’Adode: expectatives a l’alça, el 38% dels usuaris deixaran d’interessar-se amb el lloc si té un disseny i una mala configuració.

Un altre estudi, 2015 B2B Web Report Usability: Què volen els compradors B2B dels llocs web dels venedors de Huff Industrial Marketing, KoMarketing, & BuyerZone, afirma que el 47% dels visitants naveguen primer per les pàgines de productes i serveis abans de mirar cap altra secció.

Més estudis afirmen la importància de configurar un lloc web d’empresa per atraure i relacionar-se amb la vostra audiència i clients potencials. Per descomptat, és necessari que aporteu més recursos sobre com voleu desenvolupar i mantenir el vostre lloc web. L’èxit del vostre negoci dependrà de com de bo sigui el vostre lloc web.

El problema ara és decidir quina eina o plataforma de desenvolupament de llocs web triar del mercat.

Cadascuna té característiques i avantatges que altres no posseeixen. Per tant, heu d’ajustar-vos amb la millor eina que s’adapti a les vostres necessitats.

Si no sabeu per on començar a triar el creador de llocs per al vostre negoci en línia, feu cas dels propietaris de negocis que es mostren a continuació. Comparteixen els seus pensaments i opinions sobre quina és la millor plataforma per a negocis en línia i per què.

Fundador de Radiator / Facebook – Twitter – LinkedIn

Justin MetrosTotes les petites empreses es beneficiaran d’un lloc web que ajudi a enfortir la seva marca, productes i serveis alhora que s’amplia l’abast. Per als propietaris d’empreses que vulguin moure’s en línia, és important alinear els objectius amb el pressupost i les expectatives.

La manera més fàcil de començar a funcionar és consultar amb un professional del web en el qual creieu que podeu confiar.

El professional adequat pot ajudar a navegar pel balanç adequat de la plataforma, la configuració inicial, les tarifes mensuals del servei i el manteniment continuat. Tots els negocis són únics i no hi ha respostes correctes o incorrectes, però alguns seran millors per a vostès que d’altres.

Hi ha moltes increïbles plataformes en línia disponibles per dissenyar el vostre lloc i el vostre missatge al mateix temps que minimitzeu les despeses generals inicials. Tant Wix com Squarespace em vénen al cap immediatament, i ambdues tenen plantilles molt boniques i molt rendibles per aconseguir que funcioni ràpidament. Tots tenen una eina d’administració i disseny molt fàcils d’utilitzar que no requereixen cap formació especial per utilitzar-la. Un cop configurat, l’actualització de contingut del lloc ha de ser natural i empoderadora.

Si la vostra empresa està venent productes en línia o a la botiga, o ambdues coses, aleshores, res no serà superior a Shopify. Ofereix nivells de preus molt assequibles dissenyats per al creixement, plantilles de pagament gratuïtes i a un preu raonable per ajudar-vos a posar-vos en marxa ràpidament i també té un gran sistema de punt de venda que es pot relacionar directament amb el vostre negoci. Gestioneu el contingut del vostre lloc web, l’inventari, les comandes, l’enviament i la realització i la gestió del client tot sota un mateix sostre: és magnífic i canvia de joc. I creixerà amb vostè fins a l’empresa.

Fundador de Hubbion / Twitter

i srinivasanTot i que WordPress és definitivament prou fluït per fer llocs web de qualsevol tipus i mida, actualment vivim en un món d’opcions. La vostra elecció ha de dependre del tipus de lloc web que desitgi operar. Un propietari de petites empreses que necessiti vendre els seus productes en línia pot triar Shopify o Magento. Si voleu promocionar un servei, consulteu SquareSpace.

Però si tot el que necessiteu és configurar un microsite per reunir els clients potencials, Unbounce o Instapage són opcions fantàstiques. Tots aquests serveis costen uns quants dòlars al mes i es basen en un punt i un clic. La configuració de llocs web amb algun d’aquests serveis hauria de trigar menys de deu minuts.

CEO de Proxy Smart DNS / Twitter

Efe CakinberkHi ha molts serveis en línia on podeu crear un lloc web de petites empreses en una hora per vosaltres mateixos. és a dir: Wix, Weebly, Squarespace.

Però fins i tot amb el pressupost més reduït, suggereixo que la gent utilitzi la plataforma WordPress.

Com que WordPress disposa de la majoria d’eines, podeu ampliar i actualitzar el vostre lloc web amb més flexibilitat. Al cap i a la fi, el propietari d’un lloc web ha de pensar en la gestió del lloc, la seguretat, la còpia de seguretat, etc. Per a tots aquests que treballen amb un servei d’allotjament de WordPress gestionat com WP Engine, Pagely o Fly Wheel. He definit que no suggereixo utilitzar un servei d’allotjament compartit no gestionat per a una empresa que confiï en la seva presència en línia. Recordeu també fer còpies de seguretat de tot tipus de serveis com Fatdisco o VaultPress.

Home principal a MohitTater.com / Facebook – Twitter – LinkedIn

Mohit TaterLa millor manera de posar-se en funcionament seria utilitzar un servei fàcil d’utilitzar i fora de la plataforma com SquareSpace.com.

Fins i tot un novic total seria capaç de crear un lloc en pocs minuts a SquareSpace. El millor és que ofereixen una prova gratuïta i no cal la targeta de crèdit. He oblidat esmentar que els llocs creats amb SquareSpace semblen magnífics i també fan llocs de comerç electrònic?

Consultora de màrqueting entrant a Kevintpayne.com / Twitter – LinkedIn

Kevin PayneSi sou propietaris d’una petita empresa que vulgueu vendre productes digitals, us recomano que utilitzeu la plataforma RainMaker, que és una solució única per crear la vostra marca en línia sense haver de comprar diversos productes..

Algunes de les moltes funcions que inclou són:

 • Múltiples plantilles de WordPress
 • Sistema de Gestió d’Aprenentatge per crear cursos en línia
 • Eina de planificació de mitjans socials
 • Eina d’automatització per correu electrònic per a campanyes de degoteig
 • Capacitat d’acollir podcasts
 • Capacitat de crear llocs web de membres

També recomano HubSpot si escaleu una startup B2B Saas. És un sistema d’automatització de màrqueting d’alt nivell que fa que la implementació de campanyes de màrqueting entrants sigui una brisa. Si ets una startup tecnològica dins d’una incubadora, pots obtenir un descompte del 90% de HubSpot.

Fundador a SERPlified / Facebook – Twitter – LinkedIn

Roxana NasoiAl llarg dels anys, he llançat moltes empreses en línia i he experimentat molt amb la majoria de tipus de CMS. Quan Christopher em va preguntar sobre la manera més fàcil de construir un lloc web, vaig pensar en crear aquesta llista, amb l’esperança que escolliu no allò que és més popular allà, sinó quina és la millor plataforma per adaptar-vos a les vostres necessitats, productes i serveis. Aquí està:

Tot depèn del tipus de negoci.

a) Si sou un negoci visual (diguem que proporcioneu gràfics d’informació, creació d’imatges, creació de contingut en xarxes socials, logotips, fotografia), llavors us aconsello que aneu a Tumblr CMS.

L’exemple perfecte (i un dels llocs web que he estat seguint des del 2011) és This isn’t Happiness. Peteski, el propietari, el va llançar com a comunitat i, després, va seguir la botiga, on es poden comprar les samarretes “No és”. Per a aquest tipus de negocis basats en comunitats, no necessiteu gaire cosa i Tumblr és la forma més senzilla de posar-hi una imatge, un enllaç i una breu descripció..

TI requereix una inversió mínima i és molt fàcil d’utilitzar. La part de màrqueting us correspon, però.

b) HTML 5 funciona per a qualsevol tipus de petita empresa.

Aquest seria el meu propòsit si volgués llançar un lloc web que expliqui els serveis i productes de la nostra empresa i centrés en què podem fer per ajudar els nostres clients. I menys sobre qui som, la nostra veu, etc. Per a la segona part, teniu els mitjans socials, Medium.com i LinkedIn Pulse. Dic que això funciona tan bé per fer un blog sobre l’empresa i l’equip o promoure històries d’èxit del client. Tot i que el lloc web és una font de referència per als clients, l’anomenada “targeta de visita en línia”.

La creació d’un lloc web en HTML5 és una inversió única, una mica costosa (pot costar aproximadament 2.000 dòlars o més, segons el que vulgueu), però és estable i teniu tot el control de com es veurà i funciona.. Un favorit personal.

Ara, no us preocupeu per la part de SEO. Perquè és fàcil d’optimitzar el vostre lloc web per als motors de cerca implementant l’arquitectura SEO adequada al codi del lloc web. El vostre codificador hauria de saber alguna cosa o dues sobre això.

c) Shopify és la plataforma CMS per a vosaltres si teniu pensat vendre articles, té comerç electrònic escrit en tots els dissenys. La incorporació a les plataformes de xarxes socials suposa un gran avantatge si també lluiteu amb els embuts de vendes.

d) Construir una marca personal? Després, vés a “WordPress”. I … som aquí. Propera parada, WordPress. Si ets solista o autònom, tenir un bloc t’ajudarà a obtenir exposició i crear confiança per a la teva marca. També inclou molts complements que poden ajudar a optimitzar cada article per als SERPs i per a les xarxes socials (mitjançant targetes SM).

Com a alternativa, molts autònoms utilitzarien Behance o Wix només per posar una cartera per aquí. Però si en voleu més i us encanta comunicar-vos amb el vostre públic, els lectors i els clients, seguiu-vos amb WordPress.

El meu negoci recent, SERPlified, actua com un bloc. Bàsicament, volia un lloc propi on escrivís ocasionalment i una “pàgina” on els clients poguessin llegir la meva ment. La majoria selecciono els meus clients en funció de recomanacions, així que, en aquest moment, no necessitava cap tipus de lloc web de trucades realitzat en HTML5.

e) Una empresa basada en aplicacions o una empresa de TI que només s’inicia (start-up, petit biz) podria aprofitar més l’ús de Joomla. S’utilitza àmpliament als Estats Units (més d’un 50%, segons GetApp.com), amb un 33% de les empreses basades en el sector d’Internet i el mateix nombre en les TIC.&Indústria de serveis.

Teniu més flexibilitat, relació qualitat-preu i una gran assistència en aquest CMS. L’inconvenient és la part de seguretat de les funcions preconstruïdes. Tot i això, això es pot superar amb protocols de ciberseguretat. I les informàtiques ho saben millor quan es tracta de la protecció cibernètica.

Propietari de Writally / Facebook – Twitter – LinkedIn 

Cas McCulloughNormalment recomano WordPress a la majoria de petites empreses i, si voleu crear una comunitat o lloc de membres, és el camí que cal seguir. No obstant això, hi ha altres solucions que es mostren que proporcionen un valor excel·lent a les petites empreses.

Una de les opcions que he vist darrerament és Synergy 8. Els nois de Synergy 8 han creat una increïble solució web per a petites empreses que us ajuda a classificar-vos bé en SEO i us permetrà executar tot el vostre sistema de CRM i sistemes d’esdeveniments des de la seva plataforma. Fa poc vaig visitar el noi a Synergy 8 i vaig quedar molt impressionat.

Propietari de GuestCrew / Facebook – Twitter – LinkedIn 

uttoran senWordPress segur! L’ús de WordPress ha estat gairebé una segona naturalesa per a la majoria de negocis en línia durant l’última dècada, però és com personalitzes que fa la diferència.

Per als llocs web senzills que no necessiten gaires pàgines, prefereixo fer un lloc web d’una sola pàgina. La barra de navegació conté les pàgines habituals de, contacte, etc., però estan enllaçades amb la pantalla específica de la mateixa pàgina d’inici d’una pàgina.

Per exemple, el meu lloc a Crowd Speaking és un lloc com aquest. Els botons de navegació superior envien el visitant a la ubicació específica de la pàgina on es troba el contingut en concret. Si feu clic a les pestanyes Quant a o sobre les funcions, la pantalla us indicarà el lloc de la pàgina on es troben aquestes dades.

D’aquesta manera, no només us estalvieu de crear diverses pàgines, sinó que també faciliteu al visitant obtenir tota la informació que desitgi ràpidament.

Fins i tot per a llocs amb codificació personalitzada o que hagin utilitzat qualsevol altre CMS i que es mostren reticents a canviar, en algun moment també necessiten un redisseny o una secció de blocs. Quan vaig ser consultat amb el redisseny de Temok, vaig suggerir anar amb WordPress per a la seva secció de blocs. Amb WordPress, hi ha plugins disponibles que us poden proporcionar botó per compartir social, afegir membres, configurar la pàgina de preus, arreglar el vostre SEO, fer que el vostre esquema estigui bé, fins i tot us permet accedir a Google News. No hi ha cap manera que cap altre CMS pugui fer tantes coses. WordPress és la forma més fàcil de construir un lloc per a qualsevol petita empresa.

Fundador de OPTIM-EYEZ / Facebook – Twitter – LinkedIn

Sam HurleyMans baixades, WordPress!

És el CMS més utilitzat, amb suport àmplia, que inclou un munt de connectors i suport de la comunitat.

Fins i tot un principiant pot començar amb WP … I, a poc a poc, apreneu les cordes.

Si esteu enganxats durant temps, diners en efectiu i recursos; no hi ha millor opció.

No anomenaré d’altres: però ALGUNES plataformes “lliures” al mercat són terribles per a SEO, usabilitat, conversió i, per tant, la vostra reputació (malgrat les seves afirmacions).

S’adhereix amb WordPress i sempre podreu personalitzar-lo més endavant quan tingueu més pressupost disponible.

Per començar: Feu ús del gratuït (o molt fluix cost) temes / pells del mercat!

Fundador de Listiller / Twitter – LinkedIn

Elvis MichaelLa meva elecció és més aviat habitual, però he de donar la meva recomanació a altres que WordPress.

Molts usuaris han passat infinitat de mesos (fins i tot anys) polint i perfeccionant els seus blocs en una plataforma que no s’allotja. Finalment, s’han adonat progressivament de totes les limitacions que aquestes plataformes imposen a la seva capacitat de creixement. De fet, he topat amb històries de terror en què llocs com Blogger.com de cop i volta, i de manera abrupta, han acabat el lloc web de l’usuari sense avisar.

Per aquesta i moltes altres raons, WordPress s’allotja per si mateix és la millor plataforma absoluta per a qualsevol blogger que es dedica a publicar en línia, tant si aquesta persona inicia un negoci com si és un simple aficionat..

Un altre motiu per triar plataformes alternatives (com el Blogger esmentat anteriorment) és perquè ofereixen espai d’allotjament gratuït. Dit això, adquirir el vostre espai d’allotjament web és com a mínim de 3 a 4 dòlars mensuals en aquests dies, cosa que fa que WordPress sigui altament accessible i que no creixi la idea dels bloggers més nous i experimentats..

Fundador del disseny de l’esquerra superior / Facebook – Twitter – LinkedIn

Keren LernerPer mi, fàcil significa:

 • ràpid per començar
 • resultats ràpids
 • estrès baix
 • molèstia baixa

La manera de luxe és anar amb una empresa que tingui experiència, talent i experiència per treure el millor de tu i assegurar-se que surti en un lloc web que representa el teu negoci de la qual pots estar orgullós. Tot i això, algunes pimes tenen uns pressupostos limitats i no tenen més remei que fer bricolatge. Sovint trien plantilles de WordPress perquè WordPress és tan àmpliament utilitzat i sofisticat. Tot i això, per a usuaris sense experiència, les plantilles de bricolatge de WordPress sovint creen molts problemes i no són fàcils. De fet, si recomanéssim una bona ruta de bricolatge de plantilles, recomanaríem Squarespace: és un dels millors constructors de plantilles. Té algunes limitacions, però és molt més intuïtiu i amb menys molèsties. Tan fàcil per comparació.

Suggeriment de bonificació: assegureu-vos d’organitzar-vos un nom de domini adequat, de manera que no teniu .squarespace.com al final. I un dia, podreu invertir en el següent pas (l’opció de luxe) – un lloc web dissenyat a mida amb WordPress com a CMS – creat per un equip d’experts amb talent.!

Fundador a EAK Digital / Facebook – Twitter – LinkedIn

Erhan KorhalillerPer a mi, la manera més ràpida i senzilla de crear un lloc web de qualitat a baix cost és encara WordPress. Havent dit que estic atent als nous constructors de llocs web amb tecnologia AI, com Firedrop i Grid.

Tot i que estic segur que aquesta tecnologia tindrà un cert refinament per anar bé, amb la millora contínua d’eines alimentades per AI, com ara els chatbots i l’Amazon d’Amazon, no estic sens dubte que aquesta tecnologia aportarà una nova font de comoditat i ús de creació d’un lloc web nou. Tanmateix, ara per ara i el futur previsible, sempre recomanaria contractar talent humà per aconseguir la feina si el seu pressupost ho permet.

Gerent & Associacions a Rankpay / Facebook – Twitter – LinkedIn 

Sam WarrenPersonalment prefereixo utilitzar WordPress per a llocs web de petites empreses. Però, les instal·lacions de WordPress solen requerir una mica d’experiència avançada per anar correctament i els problemes tècnics poden ser difícils de resoldre per als no iniciats.

Tenint això en compte, recomanaria SquareSpace com a forma més senzilla perquè un propietari d’una petita empresa construís un lloc web nou. És molt fàcil d’utilitzar i els neòfits se sentiran còmodes treballant amb la plataforma en molt poc temps.

President a THGM Writers / Twitter – Pinterest

david LeonhardtHe creat llocs web mitjançant WordPress. Molta gent pensa que el WP només és per a blocs, però podeu veure que aquests llocs web de petites empreses que he ajudat a crear (inclosos els meus) no són blocs:

 • jnlplumbingbc.ca
 • thgmwriters.com
 • strategicbusinessmtg.com

El procés és molt senzill:

 • Pengeu el CMS gratuït des de WordPress.org
 • Trieu un tema que respon perfectament al mòbil. Aquest aspecte és crític.
 • Trieu els complements que vulgueu (el que facilita WordPress per a tothom!)
 • Obteniu un disseny personalitzat. Em trobo per la importància d’aquest fet en aquest post.
 • Afegiu el vostre contingut, però assegureu-vos que estigui en anglès i que estigui orientat al client (el vostre lloc web és sobre els vostres clients, no sobre vosaltres).

Voila! Teniu un lloc web de petites empreses. Podeu continuar retocant el text i les imatges amb el temps, però podreu començar a funcionar la plataforma i el tema perquè és més difícil canviar el camí.

Propietari de Write Mix per a empreses / Twitter – LinkedIn – Facebook

Sue-Ann BubaczCom a propietari d’un negoci boutique durant gairebé 30 anys, puc dir que el màrqueting en línia no és prioritari.

Amb tots els barrets, un petit propietari biz utilitza i gestiona, sobretot en una operació de morters i morters de serveis locals, una empresa ja ocupada, no és estrany que el pensament d’un lloc web estigui completament fora de la ment..

En veritat, quan vaig pensar o tenir una web amb negocis al llarg dels anys, em van cridar algunes coses. Per a mi, aquests van ser obstacles per començar. Els majors problemes van ser (en aquell moment) l’elevat cost de tenir dissenyat un lloc, la manca de llibertat creativa en el disseny, en general, i la falta de control per fer canvis i actualitzacions del lloc..

Finalment, però sobretot perquè vaig començar a escriure contingut per a la web, vaig crear un lloc web per a la meva primera empresa per donar-li una “presència web” … i afegir alguna cosa al meu portafoli d’escriptura.!

Al principi no vaig poder dominar WordPress, de manera que el meu primer lloc resideix en WebStarts, un proveïdor d’allotjament i construcció de llocs com el Wix que ho va fer bastant fàcil. Bastant DYI. I bastant barat.

Per descomptat, ara, com a creador de contingut professional per a empreses, ho he conquerit i he après

Els llocs de WordPress són un estàndard competitiu per a llocs de negoci. Tot i així, el meu lloc del mercat local continua sent un creador de llocs web fàcil i manté una “presència web”.

Fundador de Vincredo

Constructor de llocs web escollit: Weebly

A l’hora de crear el nostre lloc web per a Vincredo volíem utilitzar una plataforma que fos fàcil, ràpida i elegant d’agrupar. A més de ser increïblement senzills d’arrossegar i deixar anar elements per dissenyar el lloc web, tenen un fons de vídeo que podeu crear al lloc web per fer-lo molt més atractiu visualment per promocionar Vincredo i els nostres productes..

Això va ser realment el que va vendre la plataforma a l’hora de prendre una decisió quina plataforma havia d’utilitzar.

Propietari de Commission Factory / Twitter – LinkedIn – Facebook

Zane McIntyreProbablement, molta gent respondrà recomanant l’ús d’una plantilla des d’un CMS fàcil d’utilitzar com WordPress.

Tanmateix, què passa si esteu en fase d’intentar demostrar el vostre concepte de negoci? Hi ha molts creadors de pàgines de destinació com Instapage i LaunchRock (amb plantilles de pagines pre-construïdes) que poden ajudar-vos a obtenir una pàgina ràpidament i rendible..

L’objectiu és definir el camí clar d’ingressos / avantatges per a la vostra empresa i, de vegades, haver de tenir en compte les funcions del lloc web / CMS primer pot comportar distraccions..

Chief Technology Officer de BlitzMetrics / Facebook – Twitter – LinkedIn

Dennis YuTothom utilitza WordPress com a base inclosa, jo és un bon començament, ja que és fàcil d’utilitzar i configurar per a les vostres necessitats.

Però si voleu trànsit i vendes, només cal utilitzar WordPress.

Cal publicar tones de vídeos d’un minut que s’integren amb Facebook. Cerqueu plugins de WordPress que gestionin els comentaris de Facebook, píxel de Facebook i articles instantanis de Facebook. Hi ha molts disponibles.

Al cap i a la fi, per molt bo que sembli el vostre lloc, l’important és connectar-lo a la font de trànsit més gran del planeta: Facebook. Si afegeixes aquests articles, tindràs el millor d’ambdós mons i no perdràs temps preciós embolicant-los amb bits tècnics.

Cofundador d’avantatges de Age / Facebook – Twitter – Instagram

Suzanne NoblePer als amics i clients que necessiten llocs super senzills, sé que puc crear per compte propi, faig servir Pantera. És un lloc web de creació nova que és molt fàcil d’utilitzar i fa llocs meravellosos i sensibles, perfectes per a petites empreses, consultors i autònoms. N’he fet unes quantes i m’encanta la forma en què s’integra amb els grans proveïdors d’allotjament perquè pugueu publicar llocs del vostre domini amb un clic d’un botó.

Per al meu lloc, faig servir WordPress. Treballo amb WordPress des de fa més de deu anys, així que estic molt a gust amb ell. És tan sofisticat que moltes empreses realment grans ho utilitzen i es pot personalitzar per fer gairebé qualsevol cosa que vulgueu.

Director administratiu a Arctic Gray, Inc. / Facebook – LinkedIn – Instagram

Anthony M. SpalloneSi busqueu una plataforma intuïtiva arrossegar i deixar anar ràpid per crear el vostre lloc web, Wix seria sens dubte el millor lloc per començar. Tenen un CMS molt fàcil d’utilitzar, cosa que fa que la creació del vostre lloc tingui brisa amb plans d’allotjament molt rendibles.

Tanmateix, si busqueu una cosa una mica més sòlida respecte a un lloc de comerç electrònic, Shopify seria la millor opció per a vosaltres. El seu CMS és una mica més complicat que Wix, però la funcionalitat és bonica amb tot, des de la cerca intel·ligent integrada en correus electrònics automatitzats de recuperació de carretons.

No podeu equivocar-vos amb cap. :)

Estratègia de màrqueting digital a Only Way Online / Facebook – Twitter – Google+

Neil ShethWordPress és la meva plataforma GO TO a l’hora d’iniciar un lloc web, però no és la plataforma més fàcil d’utilitzar. Aquí és on WIX i Squarespace tenen un avantatge, però són limitades en funcions. És per això que sempre recomano als meus clients que assisteixin a un curs de formació de WordPress d’un dia a la seva zona local que sol ser suficient per crear un lloc prou bo i començar a gestionar el contingut..

Hi ha algunes raons per les quals prefereixo WordPress que altres plataformes, però els meus tres primers són:

 1. Personalitzacions: podeu fer qualsevol cosa actualment amb WordPress, des d’utilitzar com a blog tradicional fins a vendre productes i serveis a través de Woocommerce.
 2. Gestió de contingut: és fàcil afegir contingut i fer que es vegi excel·lent
 3. Massive Community: per ser una plataforma tan popular, és fàcil trobar algú que sàpiga fer alguna cosa que no fa.

CEO de Hiver / Facebook – Twitter – LinkedIn

Ruta de Niraj RanjanSquarespace és un dels millors creadors de llocs web per a petites empreses. El USP més important és que les petites empreses no necessiten contractar un codificador expert per crear el lloc.

A diferència de WordPress, on es requereixen grans quantitats de codificació, Squarespace us permet arrossegar i deixar anar imatges i text. A mesura que es fa el lloc, es pot obtenir una visió simultània de com es veurà el lloc web. Em va encantar!

Cap de producte de ShortPixel / Facebook – Twitter

Alex FlorescuPer a un lloc web bàsic, una solució fàcil i interessant seria un CMS pla. No teniu cap base de dades per gestionar-la, no ocupa molt espai d’allotjament i pot ser molt més ràpid que un CMS gran.

A més, normalment es pot instal·lar un CMS pla: podeu descomprimir-lo al servidor. Però si el vostre lloc és una estratègia a llarg termini o si necessita funcions particulars, aneu amb el bon WordPress antic. És fàcil de mantenir i actualitzar. És fàcil de personalitzar i adaptar a causa dels múltiples complements i temes. Hauria d’esmentar l’enorme i amable comunitat?

Així, si teniu un lloc senzill, podeu triar un CMS pla. En cas contrari, la resposta és WordPress.

Community Manager a Icegram / Facebook – Twitter

La manera més ràpida de créixer una petita empresa és concentrant-se en el contingut. I malgrat que Weebly, Wix us permet crear belles llocs web, pàgines de blocs: WordPress continua sent el rei. Podeu gestionar tant gran nombre de pàgines com usuaris. Per afegir a això que el vast directori de plugins gratuïts que ofereix WordPress és alguna cosa que poden fer servir cada petita empresa en algun moment o altre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map