Estudi de cas: com Mike Moloney Bootstrapped FilterGrade

FilterGrade (lloc: https://filtergrade.com/) és un mercat on fotògrafs, dissenyadors i altres empresaris creatius compren i venen els seus productes digitals. Si ho veieu, mai no haureu de suposar que hi hagi dos adolescents; Mike Moloney, un fundador de 20 anys i un cofundador de 18 anys, Matt Moloney.


Com va aconseguir Mike, que va llançar FilterGrade quan només tenia 15 anys, va aconseguir arrencar una arrencada rendible a una edat tan jove?

Captura de pantalla de la pàgina principal.

Com va començar FilterGrade

Tot va començar quan Mike tenia 12 anys. Es va interessar molt pels videojocs, així que va començar a fer muntatges de vídeo i a posar-los a YouTube, que és com va conèixer a un amic que estava interessat en fer pel·lícules. “Em va introduir en el món de la creativitat a través del cinema i la fotografia”, va compartir Mike.

Mike va quedar enganxat. Va començar a ensenyar-se diverses habilitats com animació, edició de fotos, edició de vídeo, etc. Va quedar cada vegada més fascinat amb tot el que fa al disseny gràfic, la fotografia i la cinematografia. “Em va cridar l’atenció i em va convertir en una passió meva.”

Als 15 anys, va començar a crear filtres fotogràfics propis i a vendre’ls al mercat Envato. Va ser allà on va conèixer a Adam, un empresari que es va convertir ràpidament en amic i mentor. Va ser la persona principal que va animar a Mike a crear un lloc web i vendre els seus productes.

“Al principi vaig dubtar molt perquè ja estava ocupat. Jo era jove a l’escola secundària, havia de mantenir les notes, a més de jugar a futbol. Estava preocupat perquè simplement no seria capaç de gestionar tots els meus compromisos.

El primer motiu pel qual ho vaig fer va ser perquè Adam em va empènyer a començar alguna cosa. Va conèixer el valor de la creació de la vostra pròpia comunitat i públic. Mentre em preocupava el temps, també tenia curiositat sobre el potencial de la realització del meu propi projecte. Al novembre de 2013, vaig començar a treballar en els primers filtres que van ajudar a llançar FilterGrade. “

El producte mínim viable

Mike va començar a provar els seus productes en un altre mercat per veure si la gent estava interessada. Va posar deu paquets de filtres diferents al mercat creatiu i es va vincular a FilterGrade al seu perfil per tal que els compradors interessats poguessin conèixer més informació sobre l’empresa.

Un dels majors reptes que va afrontar va ser la creació del producte. En el passat havia creat accions de Photoshop i va dir que li agradava molt aquest procés. Tanmateix, després d’un mes de moltes vetllades llargues i dures passades creant més de 200 filtres Photoshop únics, es va trobar davant el problema de com llançar el seu negoci..

Com posaria el meu producte davant dels compradors? No tenia pressupost per a anuncis. Tampoc puc codificar gaire. Però tenia moltes ganes de llançar el meu producte. Volia validació. Després d’arribar a uns quants amics, vaig decidir provar alguna cosa diferent. Anava a fer la ruta del mercat.

Catorze dies després, va llançar FilterGrade a CreativeMarket. La seva única inversió en aquest moment va ser la seva estona dedicada a la creació dels productes i a la seva llista.

Acaba de llançar una petita botiga d’accions fotogràfiques. https://t.co/OsGUnVMNpR Treballant en un lloc fantàstic per compartir aviat. :)

– Mike Moloney (@moloneymike) 19 de gener de 2014

Mike va obtenir la validació que volia. La gent va comprar els seus filtres. Va dir: “Quan la gent lliura els seus diners, ja sabeu que aneu pel bon camí. Aquest és un senyal més fort que obtenir l’adreça electrònica d’algú o el clic a una pàgina de destinació específica. ” 

Filtre en grau creixent

Una vegada que Mike va validar la seva idea i va guanyar diners, va decidir que era hora d’ampliar el seu negoci. Durant els primers sis mesos, va vendre a CreativeMarket. Això li va permetre bancar prou diners per invertir en desenvolupament web. Va validar el seu producte i va perfeccionar el perfil del seu client ideal. Va llançar una botiga en línia completa FilterGrade al juny del 2014.

Durant els dos anys següents, va treballar per construir la marca FilterGrade i també una comunitat sòlida perquè la gent conegués més informació sobre edició i fotografia. Com ho va fer?

Contingut # 1 

El que van fer Mike i el seu equip va ser invertir molt temps en escriure articles informatius i crear tutorials d’alta qualitat que els seus clients poguessin aprendre.

El més important que crec que molta gent troba a faltar és que heu d’escoltar els vostres clients. Proveu de crear un diàleg mitjançant correus electrònics, enquestes, ressenyes, converses en xarxes socials i molt més. Escolteu realment el que els vostres clients diuen. Fixeu-vos en la utilització del vostre producte.

A mesura que apreneu aquests patrons, escriviu contingut per respondre les seves preguntes i resoldre els seus problemes. Ajudeu els vostres clients amb les parts més estressants dels vostres productes o serveis. Normalment és la millor manera d’obtenir contingut fantàstic que la gent sempre trobarà útil. El fet de publicar un gran contingut regularment és el nucli dels nostres esforços de màrqueting fins avui!

Correu electrònic # 2

Mike troba que el correu electrònic condueix molt trànsit al seu lloc.

Utilitzem el correu electrònic com a eina per distribuir el nostre contingut als nostres clients, fans i membres de la comunitat. Segmentar correus electrònics ajuda molt a aconseguir el contingut adequat a les persones adequades. Això augmenta les tarifes obertes i ajuda a més persones a trobar el que busquen.

Una altra cosa que FilterGrade fa és enviar correus electrònics a la llista sencera. Envien regularment aquests correus electrònics perquè els clients sàpiguen que poden confiar en l’empresa perquè siguin coherents. Part del contingut inclou informació sobre actualitzacions importants del lloc web i notícies del mercat. També intentem enviar correus electrònics a tota la llista de forma coherent sobre les actualitzacions més importants del lloc web i del mercat.

“D’aquesta manera no molestem les persones amb correus electrònics i informació innecessaris”, va compartir Mike.

# 3 d’Instagram

Captura de pantalla de la pàgina d’Instagram FilterGrade.

 “La manera principal d’utilitzar Instagram ara mateix és promoure els nostres socis i els seus nous filtres. Treballem amb els socis per ajudar a compartir visualitzacions prèvies exclusives i molt més a la nostra història d’Instagram per ajudar a mostrar a la gent de la comunitat com funcionen els productes. Podeu veure més informació a @filtergrade Instagram. “

# 4 Pinterest

Exemples de taulers de Pinterest gestionats per FilterGrade.

Mike utilitza Pinterest per mostrar diverses facetes de la comunitat FilterGrade. Subratlla que no es tracta només de productes i venda a seguidors.

Moltes empreses semblen pensar que Pinterest és només per vendre i promocionar productes, però és molt més que una plataforma de compra, sinó que també és una manera de descobrir les coses i guardar-les per més endavant. És per això que compartim tot, des dels nostres productes fins al contingut del nostre bloc fins a les pròpies edicions dels nostres clients.

Mikes vol que els lectors de WHSR tinguin en compte que Pinterest no és una “xarxa social on publiqui alguna cosa i obtingui resultats immediatament; la millor manera de conduir trànsit al vostre lloc web és compartint contingut de qualitat al llarg del temps i creant els vostres taulers més populars. ”

# 5 Facebook i Twitter

“Tenim una pàgina de fans de Facebook on publiquem actualitzacions i un grup de Facebook on les persones poden compartir les seves pròpies fotos / edicions i compartir quins filtres utilitzaven. També tenim un compte de Twitter on compartim actualitzacions i promocionem el contingut dels nostres socis. “

Després de graduar-se, els seus pares van insistir que anés a la universitat, per la qual cosa Mike es va matricular per estudiar màrqueting. Però no va durar gaire. “En definitiva, no va ser per mi, perquè em vaig trobar atrapat. M’agrada poder establir el meu propi horari, treballar al meu ritme, viatjar … A més, FilterGrade creixia, i executar-lo requeria molt de temps. ” Després del primer semestre, Mike va abandonar la universitat i va començar a treballar en el seu negoci a temps complet.

Des d’una xarxa Botiga a un Mercat

Alguns dels més venuts al filtre de grau.

El juny del 2016, el seu germà Matt se li va incorporar com a cofundador. Un mes després, van començar a vendre productes d’altres fotògrafs al lloc web, iniciant eficaçment el mercat del FilterGrade.

“No vam anunciar enlloc que ens convertiríem en un mercat. Simplement hem llançat productes associats per veure com ho farien. Després de tres mesos, vàrem analitzar els números i ens vam adonar que la venda de productes associats no només augmentava les vendes, sinó que també ajudava a créixer el trànsit i a crear consciència de marca.

El gran canvi d’una botiga en línia a un mercat va ocórrer arran de la conversa amb un amic que també era un empresari. “Nois, el vostre lloc web no sembla un mercat, ara mateix, sembla que només veniu filtres.” Després de sentir-ho, els germans van tornar a casa i van redissenyar la pàgina principal.

Van començar presentant productes de parella a la pàgina principal. Això va mostrar més contingut. A continuació, van afegir botons als productes, un enllaç directe a la botiga i un enllaç directe a freebies.

Personalment, crec que aquest ajustament de la pàgina principal va ser probablement la clau per canviar a un mercat. També vam canviar una mica el nostre eslògan i, finalment, la gent va entendre que érem un mercat on podríeu comprar filtres dels vostres fotògrafs preferits..

1.000 o més de correu electrònic fred

Prop del mateix temps, els germans van començar a enviar correus electrònics a possibles socis. “Al principi, només era el meu germà i jo, que vam arribar als fotògrafs, i va ser molt difícil perquè encara no teníem un nom real. Molta gent simplement no sabia qui érem. Eren com “Què és FilteGrade? Què estàs fent? Qui ets?”

“Després de tenir els nostres primers 10-15 socis, va ser molt més fàcil, perquè teníem les dades reals que mostraven que els clients estaven contents, els productes venien i els fotògrafs guanyaven diners sòlids per la seva feina”.

En aquest moment, Matt ha enviat molt més de mil correus electrònics, i actualment tenen al voltant de 50 socis (5% de conversió).

Què han après d’enviar tants correus electrònics freds?

Vaig saber (tot i que no vaig enviar tants correus electrònics, aquesta era la feina de Matt, vaig ajudar els nostres socis a implicar-se amb el lloc), i que heu de mostrar els avantatges d’aquesta associació a la persona que us acosteu a través d’un correu electrònic fred. . Heu de pensar a qui us dirigiu i en què consisteixen. Això és el que heu de dirigir als vostres correus electrònics. No parleu del que hi ha per a vosaltres, expliqueu què hi ha per a ells.

També es van adonar que posar gent al telèfon ajuda molt. Al principi, només feien correus electrònics, però al cap d’un mes o menys, també van començar a oferir una trucada amb un cofundador durant el qual podrien discutir-ho tot. Realment va ressonar amb la gent. “Ara fem moltes més trucades de negocis amb els nostres socis. Això ajuda a explicar millor el que fem i respondre a qualsevol pregunta molt ràpidament. Després d’això sol ser molt fàcil que el producte vagi en marxa. “

Setmanes de treballs bojos

La seva decisió de convertir FilterGrade en un mercat definitivament ha començat a donar els seus fruits. Han aconseguit la seva adequació al mercat de productes: les vendes creixen, el trànsit augmenta i la seva marca crida l’atenció. Sembla que, després d’anys de treball, FilterGrade arriba a algun lloc!

Això, per descomptat, també significa que executar l’empresa requereix més temps i energia que mai. “De vegades treballo entre 60 i 90 hores setmanes. No m’agrada promoure ni glorificar el treball excesiu, crec que és molt poc saludable treballar amb excés el cos i la ment. Es tracta principalment de no tenir l’opció. En aquest moment, estic intentant el millor possible per automatitzar tasques, construir sistemes per ajudar-nos a mida, i esperem contractar els nostres primers empleats aviat. “

El que motiva a Mike a treballar tan dur?

“El meu objectiu amb FilterGrade és ajudar els creadors a vendre els seus productes de manera eficaç per donar suport a la seva carrera professional. Els diners obtinguts ajuden directament als fotògrafs a invertir en ells mateixos per millorar el seu ofici, aconseguir nous equipaments, viatges i molt més. És per això que crec que la tasca que estem fent és tan important i voldria trobar maneres cada cop més d’ajudar les persones amb el nostre mercat a mesura que creixem. “

Els 3 millors consells de Mike per fer créixer un inici

Consell # 1: Obriu-vos a les noves oportunitats

“Moltes de les coses més importants que m’han passat a la meva carrera fins ara provenien de connexions molt aleatòries i d’esdeveniments aparentment sense sentit. És important mantenir-nos oberts, encara que no sembli una gran oportunitat. “

Consell # 2: Dóna suport a la teva comunitat

“Voleu construir una empresa d’èxit? Teniu cura de les persones amb les quals treballeu, tingueu cura dels vostres clients i tingueu cura de la vostra comunitat. Aquestes són les persones que recolzen els vostres projectes i el vostre somni, per la qual cosa és important fer-ho tot el que pugueu per donar-los suport. “

Consell # 3: No deixeu mai d’aprendre

“Introdueix la informació que puguis. Per a mi, això consisteix en llegir llibres, llegir publicacions de blogs, veure vídeos, discutir amb altres persones i, finalment, qüestionar coses. Feu tot el que pugueu per obtenir el màxim de coneixement possible. “

Què hi ha a continuació de Mike?

Per a la resta del 2017, Mike té previst viatjar i difondre encara més la paraula sobre la marca FilterGrade. Vol connectar amb diverses persones.

En els propers 3-4 anys, un dels meus objectius més importants és traslladar-me a San Francisco (actualment estic a Boston). M’agradaria mudar-me i passar molt més temps fent fotos. A més d’això, continuaré treballant a FilterGrade i centrant-me en la meva fotografia mentre coneixo gent interessant al llarg del camí.

WHSR vol agrair a Mike Moloney que es dediqués al temps per proporcionar-nos una visió detallada sobre com va créixer la seva empresa des de zero. La seva història és un dels draps per a la riquesa i definitivament inspirador.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map