Primer, una història personal … El 1996 vaig deixar la feina de dia i vaig decidir quedar-me a casa i començar a escriure a temps complet. També vaig aprendre a dissenyar llocs web i vaig començar a editar i gestionar llocs web d’altres persones.


Quan vaig començar per primera vegada aquest tipus de treball, estava treballant principalment amb escriptors romàntics. Com a escriptora romàntica jo mateixa, aquesta indústria és d’on provenien els meus primers clients. Vaig començar un grup promocional per a aquells autors i el vaig anomenar Divas of Romance. Poc després, vaig començar a treballar en la meva formació i a escriure articles sobre temes com el disseny i la intel·ligència empresarial. Naturalment, els meus clients es van convertir en una combinació d’autors i empresaris. Vaig començar a trucar al meu negoci de disseny web i de gestió de contingut Promo Divas. Al principi, vaig afegir el grup al meu lloc web general i després vaig comprar el nom de domini i vaig crear un lloc separat.

Després, Facebook va tancar la meva pàgina de negoci …

Aleshores, vaig decidir iniciar una pàgina a Facebook per promocionar el meu negoci. Facebook va tancar la meva pàgina. No tenia ni idea de per què. Quan vaig contactar amb ells, van dir que era perquè la meva pàgina infringia una marca comercial per a algú altre.

Segons sembla, algú havia marcat una marca similar a la que feia anys que feia servir. Mai havia marcat la marca del meu nom. Mai no se’m va ocórrer fer-ho.

Què vam fer: Re-branding

Després de consultar amb un amic advocat, vaig prendre la difícil decisió que lluitar-hi no valia la pena esforçar-se.

Ja veieu, la meva marca realment no s’ajustava al que feia més temps.

Quan vaig començar per primera vegada, la majoria dels meus clients eren escriptors de romanç femení. Avui en dia, els meus clients són una àmplia barreja entre empresaris internacionals, escriptors de tots els gèneres i de gènere i empreses locals. Molts dels meus clients masculins havien comentat al llarg dels anys sobre el nom del meu negoci. M’agradaria rebre comentaris com ara: “No he de convertir-me en diva per crear el meu lloc?”

Els comentaris van ser molt divertits, però em van pensar en l’adequació del nom de la marca. Com que el meu amic i jo vam decidir que era més fàcil i més rendible per a mi tornar a marcar, vaig decidir canviar la meva marca per alguna cosa que s’aplicaria a tots els meus clients. Sento que realment vaig a lluitar pels meus clients, intentant donar-los el millor resultat possible i aconseguir que la seva marca es vegi en tots els milions d’altres que hi ha..

Vaig aparèixer amb Promo Warriors (TM) com a nova marca (descarat per a mi mateix).

Tanmateix, abans d’anunciar-ho a una persona, vaig decidir que primer l’anotaria. És un procés bastant com a marca comercial el vostre nom comercial. La meva primera raó per la qual li aconsello a un propietari d’una petita empresa que comercialitzi el seu nom és simplement que algú altre pugui prendre el nom que heu treballat tant per construir i que haureu de tornar a marcar. Tot i que em va funcionar bé perquè, de totes maneres, necessitava tornar a marcar la marca, potser no voldreu tornar a marcar-la.

Realment m’encanta el meu nou nom comercial i la meva marca. S’adapta al que faig molt millor que el nom inicial i s’adapta a la meva variada llista de clients.

No estic sol…

Aquest no és només un problema que he tingut. Fa poc vaig estar parlant amb un amic meu de secundària que gestiona un negoci de serveis fiscals. Lori Brooks, propietària de The Tax Honey (lloc que ja no està disponible) a Indianapolis, Indiana, va compartir la seva experiència amb mi en algú que intentava treure el seu nom de marca i utilitzar-la per a ella..

Hi ha una persona que ha intentat robar la meva idea de negoci i el meu nom de marca.

Sé exactament com va trobar el meu nom i va ser mitjançant la publicitat de Facebook

L’única diferència en algunes de les coses de màrqueting és una paraula i aquesta paraula és “la”.

Tinc el meu negoci des del 2009 que va començar la seva el 2014.

La persona fins i tot ha creat un compte de correu electrònic similar al mateix servidor de correu electrònic que Brooks. A diferència de mi, la Sra. Brooks no té cap intenció de tornar a marcar la marca.

De cap manera, com no podré tornar a marcar. Vaig cercar aquest nom durant molts anys després que hi aparegués i no existia fins al 2014. Vaig fer publicitat de pagament a Facebook que passava per tot el lloc; Puc fer impostos en altres estats no només a Indiana.

Sincerament, Lori Brooks és una empresa que es pot beneficiar de la marca comercial de la marca per protegir-se en un futur d’aquest tipus de coses. Afortunadament, WHSR va poder parlar amb alguns advocats sobre aquest tema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me