Hi ha moltes maneres diferents de generar diners amb un bloc, però heu pensat en crear una opció basada en membres? Els llocs basats en membres poden adoptar formes diferents. Poden ser completament membres només amb una pàgina de destinació accessible a menys que pagueu una quota. Probablement són més habituals les àrees d’un lloc basat en membres i que necessiten una quota per accedir o una subscripció a un lloc web o fòrum. La Federació Nacional per a Empreses Independents (NFIB) afirma que un lloc basat en membres normalment és un lloc on la gent paga una “quota mensual per accedir al contingut”. Alguns tipus diferents de llocs de membres inclouen:


 • 100% basat en membres
 • Uns quants articles gratuïts i contingut premium que pertany
 • Característiques especials per a membres, com ara tallers, contingut, vídeos
 • Un bloc basat en membres o que té parts de membres
 • Organització de la qual heu de ser membre per accedir a continguts addicionals o ocults

Pros i contres dels llocs basats en membres

Com passa amb la majoria de models, hi ha avantatges i avantatges a l’hora d’executar un lloc web basat en membres. Aquestes primeres mans ho he viscut fa anys quan vaig dirigir la revista impresa i en línia per a lectors i escriptors titulada Yellow Sticky Notes. Aquesta revista estava plena d’articles, històries, poesia i anuncis. La versió en línia oferia alguns articles gratuïts que els visitants per primera vegada o trimestralment (era una revista trimestral) podien llegir. Tanmateix, per accedir a tot el material van haver de subscriure’s o bé a la versió impresa o en línia de la revista. Hi va haver molts problemes relacionats amb l’execució d’un lloc de model d’adhesió que feia una tasca més difícil que executar un lloc estàndard. Tot i això, també hi va haver recompenses.

Pros

 • Genera ingressos
 • Podeu reunir molta informació sobre el vostre públic i crear contingut altament orientat
 • Llista de correu automàtica / següent
 • Evita que els pirates no robin les tasques d’altres escriptors i altres

Contres

 • Hi ha qui deixarà el vostre lloc frustrat
 • Es podrien piratejar les vostres àrees protegides amb contrasenya
 • Heu de mantenir el contingut fresc i interessant perquè la gent el paga
 • Necessiteu ajuda per estar al dia de les publicacions del fòrum i / o del contingut. Això és lluny d’un espectacle d’un sol home si feu un lloc basat en membres.

La conclusió aquí és que si carregueu persones o necessiteu que proporcionin informació per accedir a part del vostre lloc, us haureu d’assegurar que el contingut de membres sigui sorprenent o que tingueu alguns membres molt enfadats.

Llocs de membres amb èxit

Bonnie Vanak

Hi ha molts exemples de models de llocs de membres amb èxit. Fa poc, he conversat amb un escriptor amic meu, New York Times, el més venut autor Bonnie Vanak. Conec a Bonnie des de fa molts anys i sempre la sé intel·ligent i intel·ligent sobre el final del negoci de la seva redacció. No em va sorprendre quan vaig visitar recentment el seu lloc i vaig veure que tenia una àrea només per a membres.

captura de pantalla de bonnie vanak siteCaptura de pantalla de la pàgina principal de Bonnie Vanak. Tingueu en compte el botó només dels membres.

http://ediets.com eDiets presenta fluctuacions d’ingressos, però només com a exemple, el segon trimestre del 2012, la companyia va aportar ingressos de 5,63 milions de dòlars i va obtenir un benefici brut de 2,81 milions de dòlars. Pot ser difícil identificar el que fa que un lloc tingui més èxit que un altre, però hi ha algunes característiques d’eDiets que probablement contribueixin a l’èxit continuat..

 • Tot funciona amb la intenció de fer que la gent s’inscrigui al servei. Des de la pàgina de destinació, fins a articles, fins a ofertes gratuïtes, us animem a començar amb eDiets i a començar a perdre pes.
 • S’ofereix un perfil de dieta gratuït. Us ofereixen un perfil gratuït, però el perfil us permet fins i tot inscriure-us al servei. A més, ara tenen el vostre correu electrònic i les dades de contacte perquè les heu donat lliurement. Realment això és bastant brillant.
 • El lloc és brillant i fàcil de navegar. Les opcions són limitades, de manera que també us sorprenen aquestes limitacions.

ProBlogger

Si fa molt temps que fa bloc que hi ha hagut, probablement ja heu sentit a parlar d’aquest lloc. ProBloggers ofereix un butlletí de notícies i fòrums gratuïts per ajudar els bloggers i els clients a interactuar entre ells. Els seus temes són oportuns, aprofundits i ben investigats. Darren Rouse és una autoritat en el món dels blocs i s’ha establert com a font ideal per blocar tot.

captura de pantalla de probloggerProBlogger ofereix contingut gratuït i, després, contingut “pro” de pagament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me