20 задължителни инструменти за малки онлайн фирми

Като собственик на малък бизнес осъществяването на вашите бизнес идеи означава да го направите по-ефективно и да намерите инструменти, които могат да помогнат да замените стотиците служители, които нямате и не можете да си позволите да наемете. За щастие на собственика на онлайн бизнеса има редица неща, които ще помогнат за всичко – от управление на времето до фактуриране до маркетинг. WHSR ви спести време и усилия за лов на тези инструменти; разгледахме някои от най-популярните инструменти там и избрахме топ 20 задължителни инструменти.


В своя списък с 20 най-добри инструменти във Forbes, Tanya Prive сподели:

„Ограниченото време, работна ръка и бюджети могат да бъдат фактор, тъй като натоварването започва да се трупа и сметките започват да се увеличават. Със солиден екип и правилни инструменти обаче скоро ще сте на път да постигнете своя бизнес потенциал . “

20 задължителни инструменти за вашия бизнес

1 – База за търсене

База на търсенето

Публикацията в блога на Inc за 12 готини уеб инструменти за малък бизнес разглежда Demandbase като наистина ценен инструмент за собствениците на уебсайтове.

Demandbase разглежда по-отблизо онези, които посещават вашия сайт, като им взема IP и сравнява в множество източници на информация, като Dun & Bradstreet и LexisNexis. Базата на търсенето не само ви казва за кои компании вероятно работят посетителите на вашия сайт, но ще ви създаде информация за контакт за ръководителя на компанията, за да можете допълнително да продавате услугите си. Това е чудесен начин за предлагане на пазара на демографски, който вече се интересува от вашия продукт.

2 – мастилена пчела

мастилена пчела

В публикация в блога на Blogging Wizard, Джери Лоу предлага да се използва Inky Bee за връзка с други блогъри.

Мрежата с други блогъри е от ключово значение за получаването на думата за вашия собствен блог. Някои неща в маркетинга на блога не са се променили от началото на блоговете и работата в мрежа с други блогъри е едно от тях. Начинът, по който се свързваме помежду си обаче се промени и Inky Bee е чудесен инструмент, който ви помага лесно да се свързвате, спестявайки ви време и ви свързва с блогъри със сходни интереси.

3 – Основен тракер

главна проверка

Това е един инструмент, за който може би не сте чували преди, но Pivotal Tracker ще ви помогне да поддържате натоварения си график на път. В поглед към 40 малки предприятия и онлайн инструментите, без които не може да се живее, Майкъл П. Даугерти от Bespoke Row казва, че това е неговият любим инструмент. Човек лесно може да разбере защо. Това е лесен за използване инструмент за управление на проекти, който ще накара всички в екипа, участващи в онлайн среда в реално време. Настройте график за това кога трябва да приключите задачите, позволете на другите да качват актуализации и да оставят бележки и да взаимодействат с клиентите от едно и също табло за управление.

 4 – Dropbox

капка

Тези лесни решения за онлайн съхранение са идеални за проследяване на най-важните ви документи. Ако немислимото се случи и компютърът ви се срине или избухне пожар в домашния ви офис, можете да възстановите всичките си данни от Dropbox. Компанията предлага няколко решения, включително безплатна опция с 2 GB място за съхранение. Можете също да използвате Dropbox за споделяне на файлове със сътрудници.

Дъстин Склавос от Notebook Review посочва колко проста е Dropbox за използване:

„Не мога да подчертая колко лесно е всъщност да се използва, защото това ме спечели. Всеки един от нас може да промени съдържанието на нашата споделена папка по всяко време и (интернет честотна лента позволява) файловете автоматично ще се актуализират между нас. Услугата е огромна полза за креативни типове, които трябва да споделят доста съществени файлове помежду си, камо ли по-основни потребители, които просто искат да споделят семейни снимки и видеоклипове. Това е безумно лесно да се работи и всяка папка има малък файл с документи, който обяснява как точно да се използва. “

5 – пай от Appy

скрийншот с приложения

Appy Pie е платформа, която позволява на бизнеса да проектира собствено приложение и да качва в iTunes или Google Play. Клиентите могат да изтеглят приложението и след това можете да изпращате ежедневни push известия. Appy Pie е в процес на добавяне на възможност за продажба на продукти и чрез приложението.

6 – Hootsuite

HootSuite

Hootsuite има двойно предназначение за собственика на малкия бизнес. Първо, на таблото за Hootsuite можете да видите какви теми са в тенденция във вашата бизнес ниша. За какво говорят хората? Как можете да използвате това в публикация в блог или в предлаганите от вас продукти? Ако хората говорят за смъртта на филмова звезда, имате ли продукти, свързани с тази звезда, които бихте могли да представите на страницата си с продукти? Можете също да използвате Hootsuite, за да планирате публикации в социалните медии за вашия собствен бизнес.

Националната федерация за независим бизнес (NFIB) предлага това като Топ 6 онлайн инструменти Собствениците на малък бизнес трябва да използват и изброява следния преглед:

„Има и други услуги, подобни на Hootsuite, но ние открихме, че ги очертава всички на почти всяко ниво.“ —Kari DePhillips, The Factory Factory, Питсбърг

7 – вълна

вълна

Продължаването на фактурите, дължимите сметки, получените плащания и дори заплащането за малък бизнес може да изглежда натрупващо на моменти. Wave е цялостно решение за собственика на малкия бизнес и софтуерът живее в онлайн среда. Quickbooks Pro онлайн е друга възможност, но Wave е малко по-достъпен за малкия човек, тъй като е безплатен.

Блогерът на Small Business Doer Грег Лам имаше някои интересни проучвания за плюсовете и минусите на този софтуер. Въпреки че той намира за ограничаващ за бизнеса си, за някой, който управлява бизнеса си като едноличен собственик без много разходи всеки месец, този софтуер вероятно ще работи добре. Една от най-добрите части на статията му обаче е в самия край, където той предлага списък на различни програми за онлайн счетоводство, които собствениците на бизнес могат да използват.

 8 – Schedulicity

schedulity

Ако управлявате бизнес, където се срещате с клиенти онлайн или лично, ще искате да проверите Schedulicity за автоматизирано планиране..

Този софтуер позволява на клиента да посети сайт и да види кои дни и часове имате на разположение за срещи. Например, ако предлагате коучинг един на един, въвеждате часовете, които сте на разположение, и уведомявате клиентите си, че могат да отидат на сайта, за да насрочат среща. Schedulicity ще ви изпрати имейл, когато сте уговорили среща, ще покаже този конкретен интервал от време като резервиран и дори ще изпрати автоматизирани напомняния на вашия клиент преди срещата.

9 – MailChimp

MailChimp

Ако управлявате онлайн бизнес, ще искате да стартирате бюлетин, за да поддържате връзка с посетителите на вашия сайт. Бюлетинът служи за много цели, включително ви позволява да уведомявате абонатите за специални продажби или нови продукти. В член 15 на WHSR Pearls of Web хостинг мъдрост, Luana Spinetti посочва:

„Инсталирайте софтуер за бюлетин на вашия ограничен уеб хостинг акаунт и той ще започне да изяжда вашия диск и честотна лента. За съжаление няма какво да се направи по въпроса, а най-малкият наличен скрипт за бюлетин – OpenNewsletter – все още е 640Kb и ще трябва да отчитате и всички съхранени проблеми. “

MailChimp е идеалното решение. можете да започнете с безплатен акаунт и с увеличаване на базата на вашите абонати, лесно се придвижвайте към платена сметка. MailChimp предлага готови шаблони за новини или можете да създадете персонализиран външен вид за вашия бизнес.

10 – Google Drive

Google Drive предлага удобен начин да следите документите си. Можете да споделяте със сътрудници. Една от по-добрите функции на Диск е, че можете да зададете файла само за четене или да позволите на другите да редактират файла. Средата поддържа документи за обработка на текстове, както и такива, базирани на база данни. Освен това можете да изтеглите шаблони, създадени от други, които вече имат формули. Да речем, че искате база данни, която да ви помогне да проследите отработените часове на вашите договорни служители. Те могат да влязат в шаблона, да добавят часовете си и да запишат. Просто решение за много различни задачи за споделяне.

11 – SlideShare

SlideShare

SlideShare ви позволява да качвате презентация и да достигате до нови клиенти чрез формат на PowerPoint. Използвайки SlideShare за достигане до нови клиенти, говорих за този нарастващ пазар, който вече получава около 120 милиона гледания на месец. Едно от най-големите предимства за добавянето на този онлайн инструмент към вашия бизнес маркетинг модел е, че автоматично ще подобрите класацията на уебсайта си в търсачките.

12 – Google Webmaster Tools

Ако искате да подобрите разположението на вашия сайт в търсачките и да подобрите използваемостта на вашия сайт, най-доброто нещо, което можете да направите, е да използвате Google Webmaster Tools. Освен че виждате как вашия сайт се нарежда в Google, ще научите и важна информация за демографските данни на посетителите на вашия уебсайт. Например, ако откриете, че повечето от посетителите ви идват на вашия сайт между часовете на обед и три следобед. всеки петък, тогава можете да предлагате продажби през това време или други стимули, които да спомогнат за увеличаване на процента на реализация. От друга страна, ако посетителите напуснат втората, те кацнат на определена страница, тази страница вероятно трябва да бъде преправена и да стане лепкава.

13 – Инфографика

Създавайки и използвайки проста инфографика за увеличаване на трафика на вашия сайт, написах:

Според изследователската мрежа за социални науки около 65% от хората са визуални учащи. При подобна статистика можете да видите защо инфографиката набира популярност.

Добавянето на инфографика може да направи две неща за вашия малък бизнес. Първо, това може да направи това, което предлагате, много по-ясно за зрителя. Второ, ако тази инфографика е ценна, посетителите ще я прикрепят към Pinterest, ще я споделят във Facebook и ще чуят за нея. Това означава, че потенциалният ви обхват нараства експоненциално от броя на приятелите, които всеки човек има в своя социален медиен кръг.

14 – Toggl

toogl

Времето ви е ценно и Toggl ви помага да следите колко време харчите за всяка задача. Toggl предлага както безплатни, така и платени опции. Просто издърпайте инструмента нагоре онлайн, влезте и проследете времето си по клиент, проект или завършена задача. Ако имате клиенти, които ви плащат по час, използването на Toggl за проследяване на времето, прекарано за всяка задача, също може да направи фактурирането по-лесно.

15 – обувки

shoeboxed

Случва ли ви се някога да вземете кутия хартия, докато сте в магазина и веднага загубите касовата бележка? Доста е трудно да проследите този разход, макар и незначителен, когато не можете да намерите разписката за него. Това е мястото, където Shoeboxed влиза в игра за поддържане на отговорност на собственика на малкия бизнес. Това е приложение, което изтегляте на вашия смарт телефон. След това можете да направите снимка на разписката си и Shoeboxed прави останалото, като запазва копие от разписката и проследява разходите за вас. Използвана усърдно, програмата ще гарантира, че никога няма да пропуснете поредното приспадане на разходите за вашите данъци.

16 – Безплатно конферентно обаждане

Като собственик на онлайн бизнес, вие вероятно правите голяма част от комуникацията си по телефона или чрез електронна поща. Има случаи, когато би било полезно всички хора, работещи по даден проект, да се обаждат по телефон. Именно там влиза в игра Free Conference Calling. Съберете всички по телефона и системата дори ще запише обаждането за бъдеща справка. Можете също да използвате тази система за информационен тип разговор за вашите клиенти. „Стаите“ ще съдържат до 1000 обаждащи се наведнъж. Като модератор можете да разрешавате въпроси от конкретни потребители или да ги мълчите, докато говорите по определена тема.

17 – Когато е добро

Ако някога сте се опитвали да организирате време за среща за повече от трима души, знаете какъв кошмар може да бъде, за да разберете ден и час, които работят за всички. Когато е добро е чудесно средство да разберете кога всеки може да се срещне онлайн или по телефона. Всеки човек поставя в свободното си време и системата избира такова, което работи за всички.

18 – Ключова дума шпионин

keywordspy

Един от най-добрите начини да се поучите от вашата конкуренция е като шпионирате за тях – добре, ключовите им думи така или иначе. Този инструмент за анализ разглежда кои ключови думи работят най-добре за вашите конкуренти, така че можете да научите от това, което правят. В блога Traffic Salad, Ryan Cruz казва за използването на ключови думи Spy:

„Моето общо правило е, че ако хората рекламират (разходи за заплащане на кликване за реклама) за тази конкретна ключова дума или фраза, то това е добра ключова дума за насочване, тъй като има търговско намерение.“

19 – Служба за помощ на Mojo

mojohelpdesk

Пазарът на онлайн бизнес е силно конкурентен. Дори и днес да сте единствената игра в този световен град, можете да сте сигурни, че някой ще забележи вашия успех и ще копира това, което правите. След като покриете всичко останало (SEO, добри целеви страници, стабилна конверсия и т.н.), обслужването на клиентите е единственият начин да изпреварите конкуренцията. Помощната служба на Mojo е един от начините да поддържате връзка с клиентите си и да се уверите, че всички проблеми, които могат да възникнат, бързо и успешно се решават. Въпреки че има много платформи за обслужване на помощ, тази постоянно получава високи отзиви. Обществото GetApp прегледа този софтуер и му даде пет от пет звезди.

20 – CrashPlan

План за катастрофа

CrashPlan е облачно резервно копие. Програмата работи във фонов режим на вашия компютър, като непрекъснато архивира важни файлове в случай на компютърна катастрофа. Ако немислимото се случи, няма да загубите важни проекти или информация за контакт с клиенти. Вместо това просто преинсталирате тези данни от архивираните си файлове в облака на CrashPlan.

Върхът на Айсберг

Това са само няколко любими инструмента за малкия онлайн онлайн. Когато става въпрос за повишаване на ефективността на малкия бизнес, има неограничени възможности за инструменти, които могат да се използват.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map