Вътрешната лъжичка на сайтовете за членство

Има много различни начини за осигуряване на приходи от блог, но обмисляхте ли да създадете опция за членство? Сайтовете, базирани на членство, могат да приемат много различни форми. Те могат да бъдат напълно членски на базата на достъпна само целева страница, освен ако не платите такса. Вероятно по-чести са областите на сайт, който се основава на членство и изискват или такса за достъп или абонамент за уебсайт или форум. Националната федерация за независим бизнес (NFIB) заявява, че сайтът, базиран на членство, обикновено е сайт, където хората плащат „месечна такса за достъп до съдържание“. Някои различни видове сайтове за членство включват:


 • 100% основано членство
 • Няколко безплатни статии и след това премиум съдържание, което е членство
 • Специални функции за членство като семинари, съдържание, видеоклипове
 • Блог, който е базиран на членство или има части, които са базирани на членство
 • Организация, на която трябва да сте член за достъп до допълнително или скрито съдържание

Плюсове и минуси на сайтовете, базирани на членство

Както при повечето модели, има както плюсове, така и минуси, когато става въпрос за създаване на уебсайт, базиран на членство. Преживях тези първи ръце преди години, когато ръководех печатното и онлайн списание за читатели и писатели, озаглавено Жълти лепкави бележки. Това списание беше пълно с статии, истории, поезия и реклами. Онлайн версията предлага няколко безплатни артикула, които посетителите за първи път или на тримесечие (това беше списание за тримесечие) можеха да прочетат. За да имат достъп до всички материали обаче, те трябваше да се абонират или за печат, или за онлайн версия на списанието. Имаше много проблеми, свързани с работата на уебсайт за модел за членство, което го направи по-трудна задача в сравнение със стартирането на стандартен сайт. Имаше обаче и награди.

Професионалисти

 • Генерира приходи
 • Можете да съберете много информация за вашата аудитория и да създадете силно насочено съдържание
 • Автоматичен пощенски списък / следващ
 • Пречи на пиратите да откраднат твоите и другите писатели

Против

 • Някои хора ще напуснат сайта ви в безсилие
 • Защитените с парола зони могат да бъдат хакнати
 • Трябва да поддържате съдържанието свежо и интересно, защото хората плащат за него
 • Ще ви трябва помощ, за да сте в крак с публикациите във форума и / или съдържанието. Това далеч не е шоу за един човек, ако управлявате сайт, базиран на членство.

Долната линия тук е, че ако таксувате хора или изисквате от тях да предоставят информация, за да имат достъп до част от вашия сайт, по-добре се уверете, че съдържанието на членството е невероятно или ще имате някои много ядосани членове.

Успешни сайтове за членство

Бони Ванак

Има много примери за успешни модели на членство в сайта. Наскоро разговарях с моя приятел писател, авторката на най-продаваните New York Times Бони Ванак. Познавам Бони от много години и винаги я знам, че е умна и находчива относно бизнес края на нейното писане. Не се изненадах, когато наскоро посетих нейния сайт и видях, че тя има зона само за членове.

снимка на сайта на бони ванакСнимка на началната страница на Бони Ванак. Забележете бутона само за членове.

http://ediets.com eDiets има колебания в приходите, но само като пример, през второто тримесечие на 2012 г. компанията донесе 5,63 милиона долара приходи и има брутна печалба от 2,81 милиона долара. Трудно може да се определи какво прави един сайт по-успешен от друг, но има няколко функции на eDiets, които вероятно допринасят за текущия успех.

 • Всичко е насочено към това хората да се регистрират за услугата. От целевата страница, до статиите, до безплатните предложения, вие се насърчавате да започнете работа с eDiets и да започнете да отслабвате.
 • Предлага се безплатен хранителен профил. Те ви предлагат безплатен профил, но той дори ви прегражда към регистрация за услугата. Плюс това, сега те имат вашия имейл и информация за контакт, защото вие сте ги предоставили свободно. Това е доста блестящо наистина.
 • Сайтът е ярък и лесен за навигиране. Изборът е ограничен, така че вие ​​също сте изпълнени от тези ограничения.

ProBlogger

Ако сте блогирали много дълго, вероятно вече сте чували за този сайт. ProBloggers предлага безплатен бюлетин и форуми, за да помогне както на блогърите, така и на клиентите да си взаимодействат помежду си. Темите им са навременни, задълбочени и добре проучени. Дарън Рууз е авторитет в света на блоговете и се е утвърдил като основен източник за блоговете на всичко.

снимка на probloggerProBlogger предлага безплатно съдържание и след това „Pro“ съдържание срещу заплащане

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map