Casestudie: Hvordan Mike Moloney Bootstrapped FilterGrade

FilterGrade (site: https://filtergrade.com/) er en markedsplads, hvor fotografer, designere og andre kreative iværksættere køber og sælger deres digitale produkter. Når du ser på det, vil du aldrig gætte, at det drives af to teenagere; 20-årig grundlægger Mike Moloney og 18-årig medstifter Matt Moloney.


Hvordan lykkedes det Mike, der lancerede FilterGrade, da han kun var 15, at starte en lønsom opstart i en så ung alder?

Snapshot af FilterGrade-hjemmesiden.

Hvordan FilterGrade kom i gang

Det hele startede, da Mike var 12 år. Han var meget interesseret i videospil, så han begyndte at lave videomontager og placere dem på YouTube, og det var sådan han mødte en ven, der var interesseret i at lave film. ”Han introducerede mig for verdenen af ​​kreativitet gennem filmskabelse og fotografering,” delte Mike.

Mike blev tilsluttet. Han begyndte at lære sig selv forskellige færdigheder som animation, fotoredigering, videoredigering osv. Han blev mere og mere fascineret af alt omkring grafisk design, fotografering og filmkortfotografering. ”Det fandt virkelig min opmærksomhed og blev en lidenskab for mig.”

Som 15-årig begyndte han at oprette sine egne fotofiltre og sælge dem på Envato markedsplads. Det var her han mødte Adam, en iværksætter, der hurtigt blev en ven og mentor. Han var hovedpersonen, der opfordrede Mike til at oprette et websted og sælge sine produkter.

”Jeg var meget tøvende i starten, fordi jeg allerede havde travlt. Jeg var junior i gymnasiet, jeg var nødt til at holde mine kvaliteter op, plus jeg spillede også fodbold. Jeg var bekymret for, at jeg simpelthen ikke kunne klare alle mine forpligtelser.

Den første grund til, at jeg gjorde det, var fordi Adam blev ved med at skubbe mig til at starte noget. Han vidste værdien ved at opbygge dit eget samfund og publikum. Mens jeg var bekymret for tiden, var jeg også nysgerrig efter potentialet i at køre mit eget projekt. I november 2013 begyndte jeg at arbejde på de første filtre, der hjalp med at starte FilterGrade. ”

Det minimale levedygtige produkt

Mike startede med at teste sine produkter på et andet marked for at se, om folk var interesseret. Han satte 10 forskellige pakker filtre på Creative Market og linkede til FilterGrade i sin profil, så interesserede købere kunne finde ud af mere om virksomheden.

En af de største udfordringer, han stod overfor, var at bygge produktet. Han havde oprettet Photoshop-handlinger i fortiden og sagde, at han meget nød den proces. Men efter en måned med mange lange, hårde aftener, der blev brugt på at skabe over 200 unikke Photoshop-filtre, stod han overfor problemet med, hvordan han starter sin virksomhed.

Hvordan lægger jeg mit produkt foran købere? Jeg havde ikke noget budget for annoncer. Jeg kunne heller ikke kode meget. Men jeg ville virkelig lancere mit produkt. Jeg ville have validering. Efter at have nået et par venner besluttede jeg at prøve noget lidt anderledes. Jeg skulle tage ruten på markedet.

Fjorten dage senere lancerede han FilterGrade på CreativeMarket. Hans eneste investering på det tidspunkt var hans brugte tid på at skabe produkterne og notere dem.

Netop lanceret en lille fotohandlingsbutik. https://t.co/OsGUnVMNpR Arbejder på et cool sted at dele snart. :)

– Mike Moloney (@moloneymike) 19. januar 2014

Mike fik den validering, han ønskede – folk købte hans filtre! Han sagde: ”Når folk faktisk overleverer deres penge, ved du, at du er på rette vej. Dette er et stærkere signal end at få andres e-mail-adresse eller et klik til en bestemt destinationsside. ” 

Voksende FilterGrade

Når Mike validerede sin idé og tjente nogle penge, besluttede han, at det var på tide at udvide sin forretning. I de første seks måneder solgte han på CreativeMarket. Dette gjorde det muligt for ham at banke nok penge til at investere i webudvikling. Han validerede sit produkt og forfinede profilen for sin ideelle kunde. Han lancerede en komplet FilterGrade onlinebutik i juni 2014.

I løbet af de næste to år arbejdede han med at opbygge FilterGrade-mærket og også et solidt samfund, hvor folk lærte mere om fotoredigering og fotografering. Hvordan gjorde han det?

Nr. 1 Indhold 

Det, Mike og hans team gjorde, var at investere meget tid på at skrive informative artikler og skabe tutorials af høj kvalitet, som hans kunder kunne lære af.

Den største ting, som jeg tror, ​​mange mennesker savner, er, at du er nødt til at lytte til dine kunder. Prøv at opbygge en dialog gennem e-mails, undersøgelser, anmeldelser, samtale på sociale medier og mere. Lyt virkelig til hvad dine kunder [siger]. Vær opmærksom på, hvordan de bruger dit produkt.

Når du lærer disse mønstre, skal du skrive indhold for at besvare deres spørgsmål og løse deres problemer. Hjælp dine kunder med hvad de mest stressende dele af dine produkter eller tjenester er. Det er normalt den bedste måde at få fremragende indhold, som folk altid finder nyttige. At regelmæssigt fremlægge stort indhold forbliver kernen i vores marketingindsats indtil i dag!

# 2 E-mail

Mike finder ud af, at e-mail driver en masse trafik til sit websted.

Vi bruger e-mail som et værktøj til at distribuere vores indhold til vores kunder, fans og medlemmer af samfundet. Segmentering af e-mails hjælper meget med at få det rigtige indhold til de rigtige mennesker. Dette øger vores åbne priser og hjælper flere mennesker med at finde, hvad de leder efter.

En anden ting, som FilterGrade gør, er at sende e-mails til hele listen. De sender disse e-mails regelmæssigt, så kunderne ved, at de kan stole på, at virksomheden er ensartet. Nogle af indholdet indeholder information om vigtige webstedsopdateringer og nyheder fra markedet. Vi forsøger også at sende e-mails til hele listen på en sammenhængende basis om de vigtigste opdateringer fra webstedet og markedspladsen.

”På den måde irriterer vi ikke mennesker med unødvendige e-mails og oplysninger,” delte Mike.

# 3 Instagram

Snapshot af FilterGrade Instagram-side.

 ”Den vigtigste måde, vi bruger Instagram lige på nu, er at promovere vores partnere og deres nye filtre. Vi samarbejder med partnere for at hjælpe med at dele eksklusive forhåndsvisninger og mere på vores Instagram Story for at hjælpe med at vise folk i samfundet, hvordan produkterne fungerer. Du kan se mere på @filtergrade Instagram. ”

# 4 Pinterest

Eksempler på Pinterest-tavler administreret af FilterGrade.

Mike bruger Pinterest til at vise forskellige facetter af FilterGrade Community. Han understreger, at dette ikke kun handler om produkter og salg til tilhængere.

Mange virksomheder synes at synes, at Pinterest kun er til at sælge og markedsføre produkter, men det er meget mere end en købsplatform, det er også en måde at opdage ting og gemme dem til senere. Derfor deler vi alt fra vores produkter til vores blogindhold til vores kunders egne redigeringer.

Mikes ønsker, at WHSR-læsere skal huske, at Pinterest ikke er et “socialt netværk, hvor du poster noget og straks får resultater – den bedste måde at få trafik til dit websted på er ved at dele kvalitetsindhold over tid og opbygge dine mest populære tavler. ”

# 5 Facebook og Twitter

”Vi har en Facebook-fan-side, hvor vi sender opdateringer og en Facebook-gruppe, hvor folk kan dele deres egne fotos / redigeringer og dele hvilke filtre, de brugte. Vi har også en Twitter-konto, hvor vi deler opdateringer samt promoverer indholdet af vores partnere. ”

Efter uddannelsen insisterede hans forældre på, at han gik på college, så Mike tilmeldte sig for at studere marketing. Det varede dog ikke længe. ”I sidste ende var det bare ikke for mig, fordi jeg følte mig fanget. Jeg kan godt lide at kunne sætte min egen tidsplan, arbejde i mit eget tempo, rejse … Plus, FilterGrade voksede, og det krævede meget tid at køre. ” Efter sit første semester droppede Mike ud af college og begyndte at arbejde på sin virksomhed på fuld tid.

Fra en online butik til en markedsplads

Nogle af de bedste sælgere hos Filter Grade.

I juni 2016 sluttede hans bror Matt sig som medstifter. En måned senere begyndte de at sælge produkter af andre fotografer på webstedet og startede effektivt FilterGrade Marketplace.

”Vi annoncerede intetsteds, at vi var ved at blive en markedsplads. Vi lancerede simpelthen partnerprodukter for at se, hvordan de ville gøre det. Efter tre måneder løb vi numrene, og vi indså, at salg af partnerprodukter ikke kun øgede salget, men også medvirkede til at øge trafikken og opbygge brandmærke. ”

Den store ændring fra en online butik til en markedsplads skete som et resultat af en samtale med en ven, der også var en iværksætter. “Gutter, dit websted ligner ikke et marked, lige nu ser det ud til, at du bare sælger filtre.” Efter at have hørt det, gik brødrene hjem og redesignede deres hjemmeside.

De startede med at præsentere partnerprodukter på hjemmesiden. Dette viste mere indhold. Derefter føjede de knapper til produkter, et direkte link til butikken og et direkte link til freebies.

Personligt tror jeg, at denne justering af hjemmesiden sandsynligvis var nøglen til at skifte til en markedsplads. Vi ændrede også vores slogan lidt, og folk forstod endelig, at vi var en markedsplads, hvor du kunne købe filtre fra dine yndlingsfotografer.

1.000+ kolde e-mails

Omkring samme tid begyndte brødrene at sende kolde e-mails til potentielle partnere. ”Først var det bare min bror og jeg, der nåede ud til fotografer, og det var meget udfordrende, fordi vi endnu ikke havde noget rigtigt navn. En masse mennesker vidste simpelthen ikke, hvem vi var. De var som ‘Hvad er FilteGrade? Hvad laver du? Hvem er du?”

”Efter at vi fik vores første 10-15 partnere, blev det meget lettere, fordi vi havde de faktiske data, der viste, at kunderne var glade, produkterne solgte, og fotograferne tjente solide penge til deres arbejde.”

På dette tidspunkt har Matt sendt godt over tusinde e-mails, og de har i øjeblikket omkring 50 partnere (5% konverteringsfrekvens).

Hvad lærte de ved at sende så mange kolde e-mails?

Jeg lærte (selvom jeg ikke sendte så mange e-mails, det var Matt’s job, jeg hjalp vores partnere med at blive involveret i webstedet), er at du skal vise fordelene ved dette partnerskab til den person, du nærmer dig via kold e-mail . Du skal tænke, hvem du når ud til, og hvad det er, de leder efter. Det er det, du skal føre med i dine kolde e-mails. Tal ikke om, hvad der er der for dig, forklar hvad det er for dem.

De indså også, at det hjælper meget at få folk i telefonen. Først sendte de kun e-mails, men efter en måned eller deromkring begyndte de også at tilbyde et opkald med en medstifter, hvor de kunne diskutere alt. Dette resonerede virkelig med mennesker. ”Nu foretager vi meget flere forretningsopkald med vores partnere. Dette hjælper med til bedre at forklare, hvad vi gør, og besvare eventuelle spørgsmål meget hurtigt. Derefter er det som regel temmelig let at få produktet i gang. ”

Gale arbejdsuger

Deres beslutning om at gøre FilterGrade til en markedsplads er bestemt begyndt at betale sig. De har ramt deres produktmarkedstilpasning – salget vokser, trafikken stiger, og deres brand får opmærksomhed. Det ser ud til, at FilterGrade efter mange års arbejde er ved at komme et sted!

Det betyder naturligvis også, at det at drive virksomheden kræver mere tid og energi end nogensinde. ”Nogle gange arbejder jeg 60-90 timers uger nu. Jeg kan ikke lide at promovere eller glorificere overarbejde – jeg synes, det er meget usundt at overarbejde din krop og sind. Det er hovedsageligt kun et spørgsmål om ikke at have valget. På dette tidspunkt prøver jeg mit bedste for at automatisere opgaver, bygge systemer, der hjælper, mens vi skalerer, og forhåbentlig ansætter vores første ansatte snart. ”

Hvad der motiverer Mike til at arbejde så hårdt?

”Mit mål med FilterGrade er at hjælpe skabere med at sælge deres produkter på en effektiv måde at støtte deres karriere. Pengene, der tjenes direkte, hjælper fotografer med at investere i sig selv for at forbedre deres håndværk, få nyt udstyr, rejse og mere. Derfor synes jeg det arbejde, vi udfører, er så vigtigt, og jeg vil gerne finde stadig flere måder at hjælpe folk med vores markedsplads, når vi vokser. ”

Mike’s Top 3 tip til at få en opstart op

Tip nr. 1: Vær åben for nye muligheder

”Meget af de største ting, der er sket med mig i min karriere indtil videre, kom fra meget tilfældige forbindelser og tilsyneladende meningsløse begivenheder. Det er vigtigt at være åbent, selvom en mulighed ikke ser ud som en big deal. ”

Tip nr. 2: Støtt dit samfund

”Vil du opbygge en succesrig virksomhed? Omsorg for de mennesker, du arbejder med, pleje dine kunder og pleje om dit samfund. Dette er de mennesker, der støtter dine projekter og din drøm, så det er vigtigt at gøre så meget du kan for at støtte dem også. ”

Tip nr. 3: Stop aldrig med at lære

”Tag så mange oplysninger ind, som du kan. For mig involverer dette at læse bøger, læse blogindlæg, se videoer, diskutere med andre og i sidste ende sætte spørgsmålstegn ved tingene. Bare gør hvad du kan for at få så meget viden som muligt. ”

Hvad er det næste for Mike?

I resten af ​​2017 planlægger Mike at rejse og sprede ordet om filterGrade-mærket yderligere. Han vil forbinde med en række mennesker.

Med hensyn til de næste 3-4 år er et af mine største mål at flytte til San Francisco (jeg er i øjeblikket hjemme i Boston). Jeg vil gerne flytte der og bruge meget mere tid på at tage billeder. Bortset fra det vil jeg fortsætte med at arbejde på FilterGrade og fokusere på min fotografering, mens jeg møder seje mennesker undervejs.

WHSR vil gerne takke Mike Moloney for at have taget sig tid til at give os noget indblik i, hvordan han voksede sit firma fra bunden. Hans historie er en af ​​klude til rigdom og bestemt inspirerende.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map