Alle brancher er nødt til at forstå vigtigheden af ​​at holde deres nuværende kunder glade, og i de sidste par år har der været et opsving og stigning i efterspørgslen efter højere standarder for kundeservice i webhostingsektoren.


Fremkomsten af ​​cloud-hosting og specialiseret webhosting til nicheplatformer som WordPress sammen med kravet om højere båndbredde og højere datalagring har øget antallet af spillere i denne branche.

Følgelig er webhostingsniche blevet mere og mere konkurrencedygtig med over 10.000 hostingfirmaer i Nordamerika alene – alle konkurrerer om det samme marked.

Med introduktionen af ​​cloud-hosting er små til mellemstore hostingfirmaer nødt til at gøre alt, hvad de kan for at øge og diversificere deres tilbud for at konkurrere med store firmamærker som AWS og Google.

Hvilke strategier skal dit hostingfirma gøre for at forblive konkurrencedygtige, holde dine nuværende kunder og få nye kunder?

1- Forstå kundebehov

Bare fordi en webhost er god for et firma, betyder det ikke nødvendigvis, at det er godt for et andet. Der er så mange forskellige typer af hosting-pakker sammen med forskellige krav til hver virksomhed, der gør en én-løsning-for-alle urealistisk.

For eksempel har små virksomhedswebsteder forskellige behov end medlemskab, porteføljer og e-handelswebsteder. Disse virksomhedsejere har muligvis brug for hjælp til at forstå deres hosting-krav.

Hvis dit personale klart kan kommunikere de forskellige tilgængelige muligheder baseret på virksomhedens specifikke behov, desto mere sandsynligt er det, at kunden vælger en pakke, der fungerer for ham fra din virksomhed.

Jo bedre den løsning, de vælger, fungerer for dem, desto større er sandsynligheden for, at de bliver hos din virksomhed, og alt andet er lige.

Beviset for, at et web-hostingfirma forstår sit kundebehov, er eksistensen af ​​en forenklet salgsstruktur. Potentielle kunder og forretning ønsker at være i stand til at fortælle med et øjeblik, hvad der findes i webhostepakken, hvad det dækker, og hvad det ikke dækker.

Webhostingfirmaer, der ikke forklarer sit servicetilbud og omfanget af dets servicebestemmelser, efterlader penge på bordet.

De fleste små virksomheder har ikke tid til at vade sig gennem overfloden af ​​webhostingmuligheder.

De skal vide, hvilken type hosting de får, tilgængeligheden af ​​lagerplads, e-mail-tjenester, up-time og forholdet mellem antallet af domæner, underdomæner og den samlede hosting-pakke.

Klar og kortfattet webhost-emballage er et mærke på, at webhosten har gjort sit hjemmearbejde med hensyn til kundens forventninger.

Eksempel: InMotion Hosting tilbyder forskellige valg til at imødekomme forskellige kunders behov (kilde).

Et godt designet websted er udgangspunktet. Servicetilbud skal fastlægges på en klar og indlysende måde. Navigation og bevægelse gennem webstedet skal være logisk.

Hvis en potentiel kunde ikke let kan navigere på dit websted, flytter de blot til en hostingtjeneste med større gennemsigtighed.

2- Kundesupport

Naturligvis kan ikke alt besvares på salgssiden eller forsiden på et websted. Så efter godt design og god, klar pakkeudbydelse er den næste vigtige ting tilgængeligheden af ​​øjeblikkelig support til potentielle kunder.

Kvalitet på kundesupport citeres ofte som enten en pro eller con i virksomhedsanmeldelser, afhængigt af om tjenesten opfattes som god eller dårlig.

Årsagen hertil er indlysende. Hvis du ikke leverer fremragende kundeservice og support til din kundebase, forlader de dig og flytter til en konkurrent, der gør.

I hostingbranchen vil det at være i stand til at få kundespørgsmål besvaret eller problemer, der løses hurtigt, gå langt med at holde dine nuværende kunder.

Årsagen hertil er, at næsten alle virksomheder, store og små, har et websted. Medmindre de selv har et dedikeret it-personale eller er teknisk dygtige, bliver de nødt til at stole på ekspertrådgivning og hjælp fra deres webhost.

Med teknologi, der udvikler sig til en utrolig hastighed, er det at blive et job i sig selv og følge med det. Hostingfirmaer er mere opmærksomme på de nyeste trends og har brug for at være i stand til at kommunikere med deres mindre tekniske kundebase for kontinuerligt at imødekomme deres virksomheds behov.

Praktisk levering af kundeservices vil omfatte adgang via telefon, personlig online-chat og hurtig e-mail eller helpdesk.

For mange webhostudbydere træffes købsbeslutningerne inden for få minutter. Hvis den potentielle køber ikke har adgang til øjeblikkelig samtale, er der en god chance for, at du mister en kunde.

For dem, der overvejer webhosting, hvis du ikke kan finde en enkel måde at skabe kontakt, både hurtigt og nemt, med et webhostingfirma, kan det være et tegn på de kommende ting.

Dårlig kundeservice på salgsfasen ville indikere for mange potentielle købere, dårlig teknisk support ad vejen.

3 – Pålideligt og dygtigt teknisk team

At tale om teknisk support, dygtighed og pålidelighed er afgørende for alle virksomheder, når de reagerer på kundespørgsmål og klager.

Mere end nogensinde før skal webhostingbranchen være på toppen af ​​deres spil.

Der er så mange problemer, der kan påvirke en virksomheds websted, som mange virksomhedsejere ikke forstår, fordi de ikke er meget tekniske. De stoler på din virksomheds supportteam for at hjælpe dem med at forstå, hvad der sker, hvorfor det sker, og hvordan det kan løses.

Jo hurtigere problemer løses korrekt, jo større er chancerne for, at dine kunder bliver tilfredse, jo større er sandsynligheden for, at de vil henvise din virksomhed til andre, og jo længere bliver de hos din virksomhed..

Eksempel: For at holde styr på og forbedre deres servicekvalitet gennemfører SiteGround undersøgelse af kundetilfredshed hvert år.

En 20 minutters omdrejning for support til support er acceptabel. En eller to timer er ikke ualmindeligt. Men hvis service svar går videre end tre timers varemærke, så igen web hosting firma efterlader penge på bordet, og vi vil snart finde sig selv efterladt af mere effektive webhostingtjenester.

Kvaliteten af ​​teknisk support går ud over kun viden og information. Der er mange ting, som den gennemsnitlige ejer af små virksomheder sagde, at vi ikke kan gøre dem selv med effektivitet.

Som et resultat er der udviklet en forventning om, at den tekniske support fra en webhostingtjeneste vil kunne løse almindelige problemer. Det er ikke godt nok at blot henvise folk til dokumentation. Hvis teknisk support kunne træde ind og løse problemet inden for 10 minutter, skal de gøre det.

Det er dette niveau af support, der vil tilskynde til større kundebeholdning og oftere end ikke, et større antal vellykkede henvisninger.

4 – Gennemsigtighed og ærlighed

Så snart du mister dine kunders tillid, er de væk. I en branche som webhosting er det vigtigere end nogensinde at være gennemsigtig og ærlig over for din kundebase, da deres hostingbehov ændres, mens deres forretning vokser.

Kundelojalitet opretholdes ikke kun gennem gennemsigtighed med hensyn til produkt- og serviceoplysninger, men som tandlægeekspert, Justin Morgan påpeger, er det også sandt med hensyn til din markedsføring.

Den sidste ting, du vil gøre, er at være uærlig med en annonceret hosting-pakke, du har solgt dem, og lade som om det gør mere, end det faktisk gør.

Du kan være sikker på, at hvis du fortæller en kunde, at de har mere end nok båndbredde, og deres websted lukker ned, fordi de har overskredet deres båndbreddegrænse, vil de ikke være tilfredse og med rette.

Det er bedre at være foran og forklare i lægmandsbetingelser, især til ikke-tekniske kunder, hvilken pakke der er bedst til deres behov, selvom det betyder, at de bliver nødt til at bruge flere penge, end de forventede.

Eksempel: iPage angav sin prispolitik tydeligt på deres hjemmeside.

5- Kommuniker med din kunde og hold dem informeret

Hvis der er en ændring, opgradering eller nedetid på en hostingplatform, vil dine kunder hellere høre om det fra dig end at finde ud af den hårde måde, når deres websted går i stykker eller ikke kan fås adgang til.

Sørg for, at dine klienter ved, at der vil være tidspunkter, hvor rutinemæssig sikkerhedskopiering og generel vedligeholdelse er påkrævet. Send dem derefter påmindelser, eller skriv på dit websted, når disse begivenheder finder sted.

Hvis din kunde har et specifikt problem eller et problem, skal du være ærlig over den tid, der kræves til løsning. Hvis det tager længere tid end forventet, skal du kommunikere med dem og give dem en opdateret statusrapport.

Mens de fleste forretninger ikke ønsker at blive bombarderet med unødvendige salgsområder og produktopgraderinger, som de ikke var på udkig efter, er det stadig nødvendigt, at en web-hostingtjeneste af høj kvalitet leverer regelmæssige opdateringer af dens tjenesteydelse.

Dette er en mulighed for at fremhæve milepæle og opgraderinger inden for teknologi. Det er en mulighed for at styrke kvaliteten af ​​din tjenesteydelse og stabilisere den tillid, klienterne har til webhostingstjenesten.

Hvis det eneste, e-mail-marketingafdelingen i et webhostingfirma laver, er at forsøge at op-sælge og introducere en kontinuerlig række forskellige produkter, vil de snart finde deres konverteringsfrekvens tanke.

At holde dine kunder hos dit hostingfirma begynder alt med at bry sig om dem og deres behov.

Du viser dig omhu ved at yde fremragende kunde- og teknisk support, kommunikere klart med dem og løse deres problemer eller problemer korrekt og hurtigt. Du kan øge tilliden ved lejlighedsvis at nævne milepæle, der er relevante for klienten.

Smarte webhostingfirmaer holder deres klienter ved at implementere en konsistent og stabil kommunikationskanal, der forstærker gennemsigtighed og effektiv kundeservice. Det vil være en tjeneste, der reagerer med et højt teknisk niveau, der kan forklares og implementeres i lægmandsbetingelser og pakkes med gennemsigtige prismodeller.

Efterhånden som efterspørgslen efter internet- og webhostetjenester af højere kvalitet fortsætter, er det kun de webhotelleverandører, der er i stand til at levere disse væsentlige elementer, i stand til at opretholde kundetilfredshed af høj kvalitet og en stigning i kundetilskuddet.

Om forfatteren: David Trounce

David er medstifter af Mallee Blue Media, en indholds- og forlagstjeneste for agenturer og forretningswebsteder. David er en australskfødt indholdsskaber og markedskonsulent inden for søgning med baggrund i små virksomheder.

Han skriver også for Business.com, GrowMap og Born2Invest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me