Ved første kig lyder ideen om meddelelser, som selvdestruktion efter en bestemt periode, forfærdelig.


Det var præcis, hvad Evan Spiegels klassekammerater troede, da han satte ideen bag SnapChat i 2011.

Spol frem til 2017 – Snap (Snap Inc.), moderselskabet i Snapchat, prissatte sit første børsudbud til $ 17 pr. Aktie den 1. marts 2017, og virksomheden forventes at begynde at handle på New York Stock Exchange den 2. marts, 2017. Dette vil give Snap en markedsværdi på næsten 24 milliarder dollars, hvilket gør det til den største amerikanske tech IPO siden Facebook.

Dette beder om vores næste spørgsmål … som er hovedemnet i vores artikel …

Hvordan tjener SnapChat penge? 

Hurtige svar –

  1. Snap-annoncer
  2. Geofilters
  3. Sponsorerede linsefiltre
  4. Opdage
  5. Sportspartnerskaber

Inden vi dykker ind, skal vi først forstå…

Hvad er SnapChat virkelig?

snapchat-1360003_1280

For at forstå SnapChat’s succes skal du først vide, hvad appen gør, og hvordan den fungerer.

Brugere kan udveksle “snaps” eller meddelelser, der kan indeholde tekst, videoer og fotos. Private beskeder slettes automatisk, når de åbnes. En offentlig post har på den anden side en 24-timers udløbsdato.

Hvis du synes, at disse begrænsninger er latterlige, skal du vide, at videoer kun kan være op til ti sekunder i længden. Med andre ord er SnapChat enten en dårligt designet messaging-app eller noget andet helt. Men med 150 millioner daglige aktive brugere og en anslået værdiansættelse på 18 milliarder dollars, det er klart, at denne sociale medi-dille er alt andet end dårligt konstrueret.

Udløbsdato – SnapChat’s salgssted

Glansen bag SnapChat koger ned til en simpel filosofi – nogle ting er mere værdifulde med en tidsbegrænsning.

At give udløbsdatoer til socialt indhold øger engagementsfaktoren. Dette skyldes hovedsageligt brugere, der kan fange snaps, mens de er tilgængelige for at få følelsen af ​​eksklusivitet. For eksempel opnår historier, der dækker store sportsbegivenheder, stort engagement, fordi sportsfans elsker det “i øjeblikket” -følelse. For en PR-boost, har virksomheder også historier, der tager deres publikum bag kulisserne. Nogle passende indstillinger inkluderer lanceringen af ​​et nyt kontor, en virksomhedsudflugt eller et velgørende program.

Selvfølgelig leveres SnapChat også med andre spændende funktioner. Bortset fra muligheden for at sende snaps, kan brugerne også offentliggøre historier, som er kuraterede snaps, der er synlige for tilhængere.

For at gøre snaps mere spændende tilbyder SnapChat også linser, der anvender humoristiske overlejringer – fra rynkende ansigter til det berygtede hundefladefilter. Disse filtre kræver undertiden handlinger fra brugeren for at udløse animationer, såsom at hæve et øjenbryn og stikke deres tunge ud. Generelt giver linser brugerne et afsætningsmulighed for kreativitet og selvudtryk, hvilket alle kan sætte pris på.

Til sidst viser det sig, at SnapChat’s selvdestruerende meddelelser er store til absolut privatliv og sikkerhed. På nogle måder er det meget bedre at sende snaps end at bruge krypterede messaging-apps, hvis du er bekymret for privatlivets fred. Når en snap når sin tidsbegrænsning, er der ingen måde for nogen uautoriseret part at gendanne sit indhold.

Af alle disse grunde viser SnapChat sig at være en meget effektiv indholdsdistributionskanal for mærker, der ønsker at etablere en tilstedeværelse i sociale medier. Det er tid til spørgsmålet om en million dollar …

Så hvordan tjener SnapChat penge?

Ligesom andre sociale medier platforme som Twitter, Facebook og Instagram, drager SnapChat fordel af reklamer. Men takket være dets unikke egenskaber dræber virksomheden et drab.

1- Snap-annoncer

Snap-annoncer er brød og smør fra SnapChat-reklame. De fungerer ved at vise 10 sekunders fuldskærms videoannoncer, der altid er relevante for andre snaps. Disse annoncer er også interaktive. Når de præsenteres, har brugere mulighed for at stryge op for at få adgang til mere indhold – det være sig en længere video, blogindlæg eller appinstallation.

For at forbedre konverteringer lancerede virksomheden SnapChat Partners med firmaer som 4C, SocialCode, TubeMogul og Adaptly. Data antyder, at SnapChat’s annonceindtægter vil ramme næsten 1 milliard dollar næste år. Ifølge eMarketer, en af ​​grundene til denne eksplosive vækst er appens enorme popularitet – især blandt tusinder og medlemmer af Generation Z.

snapchat-indtægter

Kilde: eMarketer

Trods SnapChat’s træk for at øge annonceindtægter, er der en linje, de ikke ville krydse – ødelægger deres brugers privatliv. Derfor sikrer virksomheden, at virksomheder ikke kan annoncere for deres brugers private meddelelser.

Bortset fra Snap Ads, udnytter SnapChat følgende annonceindtægtskilder:

2- Geofiltre

Livet er sjovere, når du lever i øjeblikket

Dette er de ord, du finder i SnapChat’s beskrivelse i den mobile app store. Det handler om at fange øjeblikket og dele din oplevelse med dine følgere.

Med geofiltre, brugere behøver ikke længere at give detaljer manuelt. Uanset om de er i et indkøbscenter, en national begivenhed eller et berømt vartegn, tilbyder SnapChat eksklusive filtre, der giver kontekst til enhver snap. De behøver ikke længere at forklare, hvor de er, hvad de laver, og hvorfor de er der. Derfor opfordres de til hurtigt at fremstille brugergenereret indhold og dele det til deres sociale kredse.

mcdonaldsFor eksempel vises et overlay af fries og en burger, hvis brugeren er inden for en McDonald’s-virksomhed.

Hvordan tjener SnapChat med denne funktion? Husk, at virksomheden ikke opkræver gebyr for design på Geofilters. Hvis du vil benytte en on-demand Geofilter, bliver du nødt til at oprette den selv. SnapChat vil dog oplade dig for to ting: størrelsen på området og hvor lang tid Geofilter er tilgængelig.

For at starte opkræver SnapChat $ 5 for en dækning på 20.000 kvadratfod, hvilket er det minimale areal, der kræves for en Geofilter. Dette område er normalt nok til et mellemstort kontor. På den anden side er det maksimale købbare areal for en Geofilter 5 millioner kvadratmeter, hvilket skulle være nok til at dække et par byblokke.

Geofiltre kan forblive live hvor som helst fra en time til i alt 30 dage. Bortset fra store virksomheder kan enkeltpersoner også betale for midlertidige Geofilters til arrangementer som fødselsdage og bryllupper.

Her er nogle værktøjer og tjenester, du kan udforske,

Geo-Filter.com tilbyder den enkleste måde at oprette SnapChat Geofilters. Det er også et værktøj for dig at skabe en smuk Geofilter. Her er beskeden fra Danny, en repræsentant for Geo-Filter,

Vores Geo-Filter Designer giver dig mulighed for nemt at oprette en fantastisk Geofilter, der er klar til øjeblikkelig indsendelse til Snapchat. Geofiltre er gode til markedsføringsmateriale, bryllupper, fødselsdage, små virksomheder ‘og meget mere.

Hvis du ikke er god til at designe, kan du altid få en anden til at gøre det. CustomFilterz kan være din løsning. Det tilbyder et stærkt tilpasset Geofilter til brugere. Jason Slater, medstifter af CustomFilterz har en meddelelse at dele,

For virksomheder, der ønsker et fuldt tilpasset geofilter, som folk vil dele og passer med deres branding, er CustomFilterz det # 1 rangerede geofilter designbureau. Vi opretter også geofiltre til fødselsdagsfester, bryllupper osv. ”

Alternativt kan du kigge efter professionelle SnapChat-filtre fra en online markedsplads. FilterPop er markedet for tilpassede SnapChat-filtre. Du kan finde Geofilter-designs til bryllupper, fødselsdage og mere. Alex Kehr, administrerende direktør hos FilterPop deler sin virksomhedsmission,

Vi ønsker, at enhver begivenhed og øjeblik skal være så mindeværdig som muligt. FilterPop markedsplads forbinder verdens bedste designere med de mest innovative virksomheder og forbrugere. Vi hjælper mennesker med at danne minder, der varer livet ud.

3- Sponsorerede linsefiltre

Når de blev klar over, at objektivfiltre appellerede til SnapChat-brugere, gik de store virksomheder videre og lancerede deres sponsorerede linsefiltre. Disse linsefiltre ligner Geofilters, da de muligvis kun vises på bestemte placeringer. Objektivfiltre er dog mere interaktive og dynamiske end stationære Geofilters. For at øge brugerens nedsænkning afspiller objektivfiltre også et lydklip, når det er aktivt.

For eksempel spiser ved KFC også Colonel Sanders-linsefilteret, der forvandler brugere til den hvidmændede oberst. En særlig animation, der involverer et stegt kyllingeben, finder også sted – hvilket beder brugeren om at tage en bid.

snapchat-kfcKilde: On The Line Sociale medier 

Vær opmærksom på, at Geofilters og sponsorerede linsefiltre mere end blot forbedrer kundernes oplevelse.

Tænk over det – hvis du spiser på Taco Bell, og dit hoved pludselig bliver til et kæmpe taco-shell, er den første ting du vil gøre at dele den med dine venner. Som et resultat får mærker, der annoncerer på SnapChat, gearing af brugergenereret indhold (UGP) såvel som deres kunders sociale medias rækkevidde for at få eksponering.

taco-bell

Forresten, Taco Bells ædle forsøg på at forvandle folks hoveder til tacos betalte sig stort.

I alt 224 millioner mennesker interagerede med taco-hovedet SnapChat-filter. For at være retfærdig måtte varemærker, der ønsker at annoncere ved hjælp af sponsorerede filtre, udskud så meget som $ 750.000. Til sammenligning koster de gennemsnitlige omkostninger ved en 30-sekunders annonce på Super Bowl hele 5 millioner dollars. Det er uden nogen garanti for, at publikum endda lægger mærke til under reklamen.

4 – Opdag

Når du bruger SnapChat, kan du muligvis bemærke, at det at skubbe til højre to gange åbner Discover-feedet. Her kan du finde kuraterede snaps fra udgivere som CNN, BuzzFeed, People og Cosmopolitan. Der vil også være et par annoncer imellem snaps, så det er tydeligt, at Discover monetiseres.

Selvom ingen ved, hvor meget SnapChat tjener Discover-funktionen, bør de tjene penge til at overleve knytnæve, i betragtning af at omkring 20 store navneudgivere har samarbejdet med virksomheden. Funktionen spredte sig også i det tidsrum, hvor SnapChat gennemgik en betydelig omsætningsvækst.

Både SnapChat og en udgiver deler sandsynligvis annonceindtægter. Det er bare ikke klart, hvor meget hver part får for hver aftale.

5- Sportspartnerskaber

quarterback-67701_1280

I de senere år har SnapChat samarbejdet med sportsorganisationer som NHL, NFL og MLB. Disse organisationer hævder angiveligt Live Stories under sportsbegivenheder for at nå flere mennesker i det sociale rum.

Ligesom med Discover er det ikke klart, hvor mange penge SnapChat tjener med sportspartnerskaber. Men da appen tilbyder en direkte linje til det unge og lidenskabelige publikum, investerer store ligaer i tilbud, der hver uge opdager kanaler som “MLB onsdage.”

Vær opmærksom på, at MLB begyndte at bruge SnapChat tilbage i 2014. På det tidspunkt skal brugerne følge deres konto for at se de historier, de udgiver. Men med et partnerskab fremmes livehistorier for alle brugere.

I en tidligere rapport fra AdAge.com, Live Story-annoncer gør SnapChat overalt mellem $ 400.000 og $ 500.000 for fuld eksponering for virksomhedens brugerbase. Bortset fra større sportsorganisationer er Live Story-annoncepartnerskaber efterspurgt af virksomheder som iHeartRadio og AEG.

Afsluttende ord

Tidligere var folk forundrede over, hvorfor SnapChat var så meget værd, fordi dens indtægtsmodel ikke var klar. Det forklarer virksomhedens træk, der påvirkede indtægtsgenerering i de sidste par år.

I dag har SnapChat en robust indtægtsmodel, der henvender sig til virksomheder såvel som enkeltpersoner, der gerne ”vil gribe øjeblikket”. Tip om, hvordan du integrerer SnapChat med din social media marketing strategi, tjek disse vigtige regler for effektiv Snap Chat marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me