Hvorfor (og hvordan) man kan varemærke dit virksomheds navn: Min personlige historie + nyttige tip fra advokater

Først en personlig historie … I 1996 afsluttede jeg mit dagjob og besluttede at blive hjemme og begynde at skrive på fuld tid. Jeg lærte også at designe websteder og begyndte at redigere og styre andres websteder.


Da jeg først startede den type arbejde, arbejdede jeg hovedsageligt med romantikforfattere. Som romantikforfatter selv var den branche, hvor mine første kunder kom fra. Jeg startede en salgsfremmende gruppe for disse forfattere og kaldte det Divas of Romance. Ikke længe efter begyndte jeg at trække på min baggrund inden for erhvervslivet og skrive artikler om emner som forretningsinformation og design. Naturligvis blev mine klienter en blanding af forfattere og forretningsfolk. Jeg begyndte at kalde min webdesign og indholdsstyringsvirksomhed Promo Divas. Først tilføjede jeg gruppen til min samlede webside og købte senere domænenavnet og oprettede et separat websted.

Derefter lukker Facebook min virksomhedsside …

Derefter besluttede jeg at starte en side på Facebook for at markedsføre min virksomhed. Facebook lukker min side ned. Jeg anede ikke hvorfor. Da jeg kontaktede dem, sagde de, at det var fordi min side krænkede et varemærke for en anden.

Tilsyneladende havde nogen varemærker med et lignende navn som det, jeg havde brugt i mange år. Jeg havde aldrig varemærket mit navn. Det fandt mig aldrig at gøre det.

Hvad vi gjorde: Re-branding

Efter at have rådført sig med en advokats ven, tog jeg den svære beslutning, at det ikke var værd at kæmpe for det.

Forstår du, mit varemærke passede virkelig ikke, hvad jeg gjorde længere.

Da jeg først startede, var de fleste af mine kunder kvindelige romantikforfattere. I dag er mine klienter en bred blanding mellem internationale forretningsfolk, forfattere af alle genrer og begge køn og lokale virksomheder. Mange af mine mandlige klienter havde gennem årene kommenteret navnet på min virksomhed. Jeg ville få kommentarer som: “Jeg behøver ikke at blive en diva for at få dig til at bygge min side?”

Kommentarerne var i god sjov, men de fik mig til at tænke på, om mærkenavnet var passende. Da min advokats ven og jeg havde besluttet, at det var lettere og mere omkostningseffektivt for mig at re-brand, besluttede jeg at ændre mit brand til noget, der ville gælde for alle mine klienter. Jeg føler, at jeg virkelig går i kamp for mine klienter og prøver at give dem det bedst mulige resultat og få deres brand set over alle de millioner af andre derude.

Jeg kom med Promo Warriors (TM) som mit nye brand (skamløs selvstik).

Før jeg nogensinde annoncerede det til en person, besluttede jeg dog, at jeg ville have det bedre varemærke først. Det er en ganske proces at varemærke dit virksomheds navn. Min første årsag til, at jeg vil råde en lille virksomhedsejer til at varemærke deres navn, er simpelthen, at en anden måske tager det mærkenavn, du har arbejdet så hårdt for at opbygge, og du bliver nødt til at ommærke igen. Selvom det fungerede fint for mig, fordi jeg alligevel havde brug for at ommærke, skal du måske ikke genskabe mærke igen.

Jeg elsker faktisk mit nye forretningsnavn og branding. Det passer til det, jeg gør så meget bedre end det oprindelige navn, og det passer til min varierede liste over klienter.

Jeg er ikke alene…

Dette er ikke et problem, kun jeg har stødt på. Jeg talte for nylig med en af ​​mine gymnasievenner, der driver en skatteservicevirksomhed. Lori Brooks, ejer af The Tax Honey (webstedet er ikke længere tilgængeligt) i Indianapolis, Indiana, delte sin oplevelse med mig i en person, der forsøgte at tage sit mærkenavn og bruge det til deres eget.

Der er en person, der har forsøgt at stjæle min forretningsidé og mit brand name.

Jeg ved nøjagtigt, hvordan hun fandt mit navn, og det var ved hjælp af Facebook-betalt reklame

Den eneste forskel i nogle af marketing tingene er et ord, og det ord er “the”.

Jeg har haft min virksomhed siden 2009, hun startede sin i 2014.

Personen har endda oprettet en lignende e-mail-konto på den samme e-mail-server som Brooks. I modsætning til mig har frøken Brooks ingen intentioner om at gendanne brand.

Ingen måde, hvordan vil jeg nogensinde genmærke. Jeg søgte efter dette navn i mange år, efter at jeg kom på det, og der var ingen eksistens af det før i 2014. Jeg betalte reklame på Facebook, der gik overalt; Jeg kan gøre skat i andre stater, ikke bare Indiana.

Helt ærligt er Lori Brooks en virksomhed, der kan drage fordel af at mærke varemærket for at beskytte sig selv i fremtiden mod denne type ting. Heldigvis var WHSR i stand til at tale med nogle advokater om dette emne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map