Hvorfor oprettelse af en returproces er kritisk for din Shopify-butik

Har du taget dig tid til at konfigurere en returproces til din Shopify-butik? Hvis du endnu ikke har gjort det, er det tidligere, du gjorde! Denne artikel leder dig igennem, hvorfor du har brug for en returproces og giver dig appanbefalinger til din butik.


Sådan opsættes en returproces hos Shopify

1- Opret en returpolitik

Før du kan konfigurere din returproces, skal du først oprette en returpolitik. Her er forskellige muligheder for din politik:

 • Returner noget når som helst for kontanter (Nordstroms)
 • Returner alt når som helst for butikskredit (Macys)
 • Fuld refusion inden for 90 dage (Costco)
 • Fuld refusion inden for 30 dage

Tænk over dit produkt og overvej, hvor letfordærvelig det er. Sælger du high end designer kjoler? I så fald har du sandsynligvis ikke råd til at oprette en Nordstroms stilreturpolitik (selv Nordstrom behandler kjoler anderledes end dens standardreturproces). At starte med en 30-dages politik, som du gør fremtrædende på dit websted, ville være en enorm forbedring i forhold til ingen politik.

 Læs også – Timothys dybdegående gennemgang af Shopify

Bestillingsopslagsside

Begge apps opretter en Shopify-side med en simpel formular, hvor kunder kan indsende returanmodninger. Vi foretrækker lidt udseendet på Bold Return Manager-appen (det første billede), her er de begge:

ordreopslagsside

Denne side giver kunderne mulighed for at indtaste en e-mail-adresse og ordrenummer og få adgang til alle deres tidligere ordrer med din butik. Med Return Management System skal du først klikke på en knap for at indtaste dit ordre-id eller din e-mail (et ekstra trin).

vender tilbage

Returanmodningsformularer

Begge apps indeholder meget lignende felter til formularerne til returneringsanmodning: returtype, antal, returårsag, kundenotater, og de giver begge mulighed for at medtage et billede. Derudover kan kunder oprette forsendelsesetiketter, eller de kan automatisk sendes til kunden.

return app

Den Fed-app (billedet ovenfor) bruger et pop-over-vindue, og dette kan være problematisk for mobile enheder. Pop-ups kan være svære at style (undertiden passer de ikke ind i en skærm), men vigtigere af alt har Google annonceret, at sider med irriterende pop-up-annoncer kan forvente reduceret organisk trafik.

anmodning om returstyring

Return Management System har alle de samme felter som den Fet-app, medmindre der er en ekstra mulighed for at kræve, at kunder accepterer din butiks vilkår og betingelser.

App-dashboards

Begge Dashboards dækker mange af de samme emner: oprettelse af en retur, generelle indstillinger, returneringsgrupper (du kan oprette returpolitikker for forskellige samlinger af produkter), displayindstillinger, sprogindstillinger og meget mere.

returnerer manager-app

Vi kan virkelig godt lide, hvordan du kan Returns Manager (afbildet ovenfor) har oprettet fliser til hver af admin-funktionerne i deres instrumentbræt.

alle rapporter

Return Management System har valgt topnavigeringslinjen plus lange lister med dropdowns. Vi finder ud af, at vores kunder går glip af funktioner, fordi de er begravet under menuer, og dette påvirker anvendeligheden af ​​Return Management System.

Vigtige funktioner, der er delt mellem de 2 apps

Begge disse apps integreres med andre leveringsapps fra tredjepart som Shippo, EasyPost og ShipStation. Dette er nyttigt, hvis du vil konfigurere en brugerdefineret integration til at vise forsendelsespriser for returneringer med transportberegnet forsendelse, eller hvis du vil tillade kunder at spore status for returneringer i realtid.

Som købmand kan du oprette en brugerdefineret tidsramme (siden køb) til returnering af produkter, sørge for, at eventuelle indstillinger i din app afspejles i din offentliggjorte returpolitik. Du kan også angive, hvilke produkter der kan returneres, og hvilke der ikke er. Som butiksejer kan du oprette brugerdefinerede returårsager såsom: ødelagt, dårlig kvalitet osv. I dine rullemenuer for typer af returneringer.

Drev yderligere indtægter med en returproces

At håndtere afkast er noget, som de fleste detailhandlere vil tolerere, men at skabe en fuldt fungerende omvendt logistikproces vil øge din bundlinje meget.

American Marketing Association gennemførte en undersøgelse af 26.000 kunder i løbet af 6 måneder. Disse 26.000 kunder blev testet og opdelt i kontrolgrupper: gruppe, der ikke modtog nogen markedsføring, gruppe, der modtog traditionel markedsføring, og den endelige gruppe, der fik fuld information om virksomhedens returproces og omkostninger. Den endelige gruppe, der modtog returneringsprocesinformationen, gjorde markant mere i salget.

Hvilken app skal du vælge?

Begge disse apps kan hjælpe dig med at administrere returneringer til din Shopify Store. Funktionerne er meget ens mellem de 2 apps, men vores kunder og vi foretrækker udseendet og layoutet af Returns Management-appen af ​​Bold.

Om forfatteren: Chad Fisher

Chad Fisher er ejer af BTown Web, et bureau for design og udvikling af fuld service. BTown web hjælper små og mellemstore virksomheder med at få deres butikker i gang med Shopify og WooCommerce. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map