[Markedsundersøgelse] Omkostninger ved opbygning af et websted: Estimering baseret på Top 400 UpWork-freelancere

Det er det mest vigtige spørgsmål, når du starter dit eget websted. Og ærligt talt, vil svaret afhænge af, hvor meget du ønsker det skal være.


Der er en række faktorer, som du skal overveje, når du beregner omkostningerne på et websted, og alle af dem kan variere meget, afhængigt af hvor komplekse eller enkle dine behov er (dvs. personligt websted, forum eller fuld e-handel butik).

I denne artikel forsøger vi at give så mange værdier og priser i den virkelige verden, baseret på vores forskning, så du kan få en bedre forståelse af de forskellige omkostninger på et websted, og hvordan du skal planlægge dit budget.

Læs også – Tre enkle måder at oprette et websted på (estimeret budget) < $ 500).

Hvor finder man: NameCheap, GoDaddy

Det er dybest set adressen på dit websted på internettet, og omkostningerne til et brugerdefineret domæne vil normalt være omkring $ 10 – $ 15 dollars om året. Dette er til domænenavne, der slutter med et .com, .net., .Org eller .info.

Du kan endda gå til unikke domænenavne, der slutter med en .tv eller .store, men koster lidt mere. Skønt du lige er kommet i gang, anbefaler vi, at du bare holder dig til. Com, da det er meget mere almindeligt anvendt.

Hvis det ønskede domænenavn er nyt, kan du nemt registrere det på domæneregistreringswebsteder som NameCheap og GoDaddy. Hvis det ønskede navn allerede er taget, skal du købe det fra den nuværende ejer.

Disse kan være meget dyre, da pre-ejede domænenavne kan koste op til $ 10.000 eller mere. Medmindre det er vigtigt for dit brand, anbefaler vi ikke at købe domænenavne, der allerede er taget.

Domæne salgsrapport offentliggjort i DN Journal (maj 2018).

Priser for webhosting

Pro tip

Da jeg tænkte på at køre min blog på fuld tid, investerede jeg $ 3000 over en periode på 4 måneder. Ud af det var 40% investering i ansættelse team (indhold) og 50% var i forskellige værktøjer.

Hvis jeg skal starte et nyt penge-websted, ville jeg bruge flere penge på oprettelse af indhold end noget andet, fordi indhold er det mest kritiske element i bloggebaseret virksomhed.

– Pardeep Goyal, blogging som forretning

Men det kommer til at ofre at tilføje mere arbejde til din tallerken. Du kan leje freelancere eller et agentur til at hjælpe med at skabe indhold, og omkostningerne kan variere mellem $ 10 og $ 100 per time til indholdsgenerering.

Generelt, hvis du lige er startet, er det bedst at opretholde indholdsoprettelsen selv. Når dit websted bliver større, kan du overveje at ansætte freelancere til at tilføje mere indhold. For en bedre idé om omkostningerne ved freelancere kan du tjekke vores estimater nedenfor.

Omkostninger ved kopiering ved hjælp af Upwork Top 100 freelancer-profiler. Gennemsnitlig timepris = $ 30 / hour; højeste = $ 200 / time, laveste = $ 9 / mo.

4 – Udviklingsomkostninger

** Estimering **

Webudviklingsomkostninger (baseret på vores markedsundersøgelser)
Gennemsnit: $ 31.64 / hour
Median: $ 25 / hour
Højeste: $ 160 / time

Tilbage i dag var tilføjelse af funktionaliteter til dit websted den største bidragyder til de samlede omkostninger ved opbygning af dit websted. Årsagen var, at hvis du ville have en funktion på dit websted, måtte den købes separat som et forud lavet script eller bygges fra bunden af ​​en webudvikler, som har tendens til at være dyrt.

I dag kan du bruge et Content Management System (CMS) til selv at opbygge og tilføje funktionerne til webstedet uden at skulle ansætte en udvikler. Faktisk tilbyder mange af disse CMS alle de standardfunktioner, du har brug for til et websted lige ud af porten.

Pro tip

Devesh

Hvis du kun har $ 1.000 til at starte en virksomhed online, hvilket område vil du bruge det meste af dette budget?

Jeg ville starte med indhold og markedsføring (& måske på et seo-værktøj). Hvad angår webstedsdesign, værktøjer, & andre ting, kan du nemt finde gratis alternativer.

For eksempel, hvis du leder efter et tema, kan du finde en god samling af gratis temaer på WordPress.org. Og hvis du leder efter et nøgleordsundersøgelsesværktøj, kan du se på gratis muligheder som SEM Rush og KW Finder.

Hvad med et budget på $ 5.000 – gør det en forskel?

Hvis jeg havde et budget på $ 5000, ville jeg bruge 20% af det på oprettelse af søjleindhold, 5% på et premiumtema & plugins, og resten på betalt marketing.

Du har ikke brug for et tilpasset design, når du lige er i gang. Dit fokus skal være på indhold & markedsføring.

Et dyrere websted oversættes ikke altid til et bedre websted.

Det handler om at lægge penge i de områder, du har brug for at forbedre, for at gøre dit websted bedre.

Hvis sider med langsom indlæsning påvirker din brugeroplevelse, skal du investere i bedre skriftlige koder eller bedre webhosteplaner. Integrer flere betalingsmuligheder for at gøre kassen lettere for dine kunder. Ansæt forfattere, der er ekspert i din branche til at levere kvalitetsindhold.

Ligesom enhver virksomhed skal du fokusere på dine brugere og forstå dine målrettede målgruppers behov. Når du har fundet ud af det, ved du de rigtige omkostninger ved at starte og oprette dit eget websted.

Der er ikke noget let svar, når det kommer til prisen på et websted.

Med denne artikel skal du have en bedre forståelse af alle de forskellige omkostninger, der udgør et websted, og hvordan det kan skræddersys til dine behov.

Artikel co-skrevet af Azreen Azmi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map