IX Revisió d’allotjament web

Actualitzacions: IX Web Hosting està tancat per a negocis

Aquesta revisió IXWebHosting la va escriure la nostra revisora ​​d’amfitrió web Candace Morehouse el 2013.


Al juliol de 2014, he afegit més detalls (avantatges actualitzats & contres, revisió de temps de sortida, etc.) basat en la meva experiència d’ús en un compte de prova gratuïta. Això va durar uns 12 mesos i ja no tinc cap compte amb IX Web Hosting ara. 

L’empresa que gestionava IX Web Hosting, Ecommerce LLC, va ser adquirida per Site5 – una empresa d’allotjament EIG, el 2015.

En ordres paraules, avui IX Web Hosting és propietat de la mateixa màxima direcció que gestiona iPage, BlueHost, Hostgator, PowWeb, Reseller Club, JustHost, FatCow i desenes d’altres marques conegudes en allotjament..

Adquisició 2015 d’EIG

La IX Web Hosting es va vendre a Endurance International Group el 2015. Aquesta remor es confirma amb l’anunci dels resultats financers del 4t trimestre d’EIG del 2015.

Ecommerce, LLC – l’empresa principal que gestiona IX Web Hosting, es va adquirir per aproximadament 28 milions de dòlars.

IX Alternatives d’allotjament web

Pel que fa avui, la marca IX d’allotjament web està tancada per a negocis. Els usuaris d’allotjament Linux es fan referència a Site5; mentre que Windows allotja els usuaris a Verio i els que tenen el seu domini registrat amb IX, se’ls recomana anar a Dotster. 

Si busqueu un amfitrió web, aquí teniu les meves 10 millors opcions d’allotjament web. Els proveïdors d’allotjament web recomanats que venen a un preu similar a IX inclouen:

Necessiteu una adreça IP dedicada, però només teniu un pressupost reduït per allotjar el vostre lloc web? Aleshores IXWebHosting podria ser la millor opció, amb preus de venda a partir de 3,95 dòlars mensuals per a un compte d’allotjament compartit.

Mireu què ofereixen i què podeu esperar si seleccioneu IX per allotjar el vostre lloc.

IXWebHosting: Qui?

Sempre és bo començar amb una visió general del negoci en si. Sovint això et pot dir si l’empresa d’allotjament té o no l’experiència, el coneixement i l’estabilitat necessaris per proporcionar el millor servei per a les teves necessitats.

IXWebHosting funciona des de 1999, quan van començar a allotjar llocs en un servidor situat a la sala d’estar d’algú. Ha estat molt de temps per estar al negoci i la companyia ha crescut des de llavors per atendre 110.000 clients i allotjar més de 4.70.000 llocs web. Els seus edificis de la seu i el centre de dades es combinen en un lloc, a Columbus, Ohio, EUA.

IXWebHosting Plans & Característiques

IXWebHosting ofereix tres tipus de paquets diferents: allotjament compartit barat, allotjament en núvol i allotjament VPS. L’allotjament d’allotjament compartit està disponible en tres nivells del servei (preu del pla d’Expert Hosting basat en cupó especial de promoció).

Hosting compartitExpertBusiness PlusUnlimited Pro
Domicili gratuït123
IP dedicada2315
Preu promocional1,95 USD / mes *7,95 dòlars / mes7,95 dòlars / mes
Preu de renovació6,95 dòlars / mes9,95 dòlars / mes12,95 dòlars / mes

Amb un paquet d’allotjament en núvol, podeu triar els sistemes operatius basats en Windows o Linux i (per sort!) Un panell de control cPanel o Plesk..

I, finalment, IX ofereix allotjament VPS. Amb aquesta opció, podeu triar un servidor dual core amb la vostra elecció d’espai de disc, RAM i amplada de banda. Aquests paquets comencen a partir de 54,95 dòlars al mes amb accés complet a l’arrel.

Tots els plans d’allotjament IX ofereixen una amplada de banda d’espai d’allotjament “il·limitada”, dominis, subdominis, transferència de dades i comptes de correu electrònic..

Totes les plataformes populars de blocs (WordPress, Joomla, Drupal) s’inclouen com a instal·lació d’un sol clic i també hi ha un creador de llocs web per ajudar aquells sense molta experiència ni coneixements..

Panell de control

Per a aquells que estiguin buscant un tauler de control, com ara cPanel, Plesk o vDeck, us decebrem. IX proporciona un quadre de control propietari amb els seus plans d’allotjament compartits i és una mica maldestre.

Després d’haver tingut experiència personal amb el tauler de control, puc dir que no és gens fàcil d’utilitzar i que si ets un principiant amb llocs web, IX dificulta la posada en funcionament del teu bloc. El CMS s’ha d’instal·lar manualment perquè l’URL del vostre bloc estigui al nivell de la pàgina principal. Sí, és una instal·lació d’un clic: si no t’importa una adreça de www.example.com/blog. Si preferiu que el vostre bloc sigui més semblant a www.example.com, haureu d’instal·lar-lo manualment (o ajustar-lo des del .htaccess o el codi dur del fitxer de configuració WP). Per als principiants, això podria ser una mica confús.

IX Tauler de control d'allotjament web: no el cPanel o vDeck habitualsIXWebHosting Panel de control: no és el cPanel o vDeck habitual

Atenció al client

Com moltes altres empreses d’allotjament de llocs web, IX proporciona suport als seus clients mitjançant diverses opcions: telèfon, bitllet d’assistència en línia, correu electrònic i assistència de xat en línia 24 hores al dia..

La companyia s’enorgulleix de dir que els seus representants estan formats per oferir una “experiència única i personalitzada d’assistència al client”. Amb aquesta finalitat, a cada client se li assigna un representant personal quan s’inscriu als serveis IXWebHosting. És un toc molt agradable.

Moltes empreses anuncien que ofereixen suport basat en Estats Units i un equip nadiu angloparlant, per la qual cosa no és estrany que IX faci el mateix. Els seus representants funcionen juntament amb altres empleats de la companyia, que ha de ser més eficaç que la subcontractació d’atenció al client.

suport a la reparació

La meva opinió personal i experiència d’ús

Oferta d’adreces IP dedicada generosa = Aconsellable per a allotjament de SEO

Si aprofundeu una mica més a prop, veureu que IXWebHosting inclou diverses funcions úniques que altres hostes web no ofereixen: 

Una, l’amfitrió web proporciona una adreça IP dedicada * – almenys una – per a cada compte d’allotjament.

Dues, us proporcionen un període de set dies durant el qual el vostre compte és gratuït. Per descomptat, heu de proporcionar un número de targeta de crèdit per començar el vostre compte, però no es carregarà fins al vuitè dia i podreu cancel·lar-lo abans. Fora d’aquest primer període de set dies, podeu cancel·lar el vostre compte en qualsevol termini d’aquí a 30 dies per rebre un reemborsament complet de les taxes d’allotjament.

I tres, l’amfitrió web admet tant allotjament de Windows com Linux, de manera que la vostra base de dades pot ser MySQL o MsSQL.

IXWebHosting Pros vs Cons

Ja he registrat i utilitzat els serveis IXWebHosting dues vegades en el passat. El 2012, vaig comprar un compte IXWebHosting Unlimited Pro i em vaig allotjar amb ells durant uns 20 dies (el compte es va cancel·lar abans que finalitzés el període de prova de 30 dies).

A l’abril de 2014, em van convidar a provar gratuïtament el servei d’allotjament de IX i faig un seguiment de IXWebHosting des de llavors. Hi ha una experiència bona i dolenta durant la meva estada a IXWebHosting.

Per a les vostres referències fàcils, aquí teniu una llista ràpida dels pros i els contres.

 • Ofertes d’IP dedicades generoses. La IP dedicada és un gran avantatge per a molts!
 • Asequible: gran preu en relació a les funcions.
 • Els representants d’atenció al client de parla anglesa situats al lloc – Excel·lent funció especialment per als clients nord-americans.
 • Servidor de confiança – garantia de temps de vida del 99,9% (vegeu la revisió de temps de funcionament IXWebHosting a continuació).
 • Pràctica comercial més honesta: com s’ha dit, vaig comprar un compte el 2012 i es va cancel·lar dins del període de prova gratuïta. IXWebHosting va tornar els meus diners el dia següent sense fer-nos cap pregunta.
 • Tauler de control: no és fàcil d’utilitzar.

* Nota: per què necessiteu una adreça IP dedicada?

Quan es comparteix la vostra adreça IP, s’utilitza per a diversos llocs web. El problema d’aquesta configuració és que si un d’aquests propietaris de llocs web fa alguna cosa per ser prohibit en un motor de cerca, el vostre lloc també podria ser llistat negre. Realment això podria perjudicar el SEO. Un altre motiu que necessiteu una adreça IP dedicada? És necessari configurar un lloc de comerç electrònic, de manera que si voleu vendre productes o serveis en línia, IX podria ser una bona opció.

IXWebHosting Uptime Review

Hi ha poques coses més importants per al propietari d’un lloc web que la freqüència amb què el lloc està disponible i disponible per als visitants (a més d’estar disponible per a vostès per fer actualitzacions / canvis).

La pregunta que cal fer: com de fiable és l’empresa d’allotjament de llocs web que esteu considerant?

Amb IX, es garanteix que les vostres pàgines estaran disponibles un 99,9% del temps durant un període de 12 mesos. Si el percentatge durant un mes baixa inferior a aquest, podreu obtenir un reemborsament del valor complet d’un mes de pagament. Aparentment, tot el que heu de fer per demanar un reemborsament és contactar amb un representant d’atenció al client a través del servei d’atenció en línia.

Vaig fer una ullada en línia i vaig trobar que tres llocs allotjats per IX, controlats durant els darrers set anys, no van agradar gaire el 99,9 per cent de la seva vida. De fet, el percentatge global de temps lliures va ser del 99,839% (però el 100 per cent durant els darrers set dies quan vaig fer la comprovació). No és una diferència enorme, però suficient per tal de causar problemes.

D’acord, així que us podeu preguntar què fa IX per assegurar el màxim temps d’activitat. La bona notícia és que IX posseeix el seu propi centre de dades, que utilitza proveïdors de Tier 3 i redundància n + 1. Això proporciona una font de còpia de seguretat de dades addicional. Al seu centre de dades propi, IX és capaç de controlar l’entorn, la xarxa i el maquinari (tots ells ubicats al mateix edifici que els departaments d’administració, vendes i màrqueting de l’empresa). Hi ha disponibles dos generadors de càrrega pesada per mantenir els servidors en funcionament en cas d’interrupció elèctrica.

Pel que fa a la seguretat, IXWebHosting utilitza un programari de xarxa que realitza serveis de monitorització constant, descobriment de programari maliciós i recuperació. Una bona característica del servei de programari maliciós és que si es troben fitxers infectats al vostre compte, el codi maliciós es filtra automàticament i es corregeixen els fitxers..

La imatge dinàmica de la vostra dreta indica el registre de funcionament de IXWebHosting dels darrers 7 dies.

IXWebHosting uptime score (basat en el resultat del meu lloc de prova)

I la imatge de sota és una pantalla capturada des del lloc de proves que feia el seguiment durant els mesos d’abril – juliol de 2014.

IX Puntuació de temps de funcionament d'allotjament (21 de juny - 22 de juliol de 2014) - Tingueu en compte que el temps d'inactivitat es produeix per un error de comunicació (el meu compte gratuït es va suspendre poc temps). En definitiva, IX va obtenir una puntuació extremadament bona (temps al màxim 100%) durant el període de prova.IX Puntuació de temps de funcionament d’allotjament (21 de juny – 22 de juliol de 2014) – Tingueu en compte que el temps d’inactivitat es produeix per un error de comunicació (el meu compte gratuït es va suspendre poc temps). En definitiva, IX va obtenir una puntuació extremadament bona (temps al màxim 100%) durant el període de prova.IX Horari d'allotjament web durant els darrers 30 dies (11 d'agost de 2014)IX Horari d’allotjament web durant els darrers 30 dies (11 d’agost de 2014)

Conclusió: haureu d’allotjar-vos a IXWebHosting?

La resposta és, com sempre, tant sí com no.

En definitiva, IXWebHosting és un servei d’allotjament a preus molt raonables que inclou un servei d’atenció al client excepcional, servidors d’allotjament sòlids i funcions d’allotjament completes, sense oblidar que el nombre d’IP dedicat gratuïtament en Unlimited Pro (que és una enorme oportunitat).

Tanmateix, com en qualsevol altre host web, IXWebHosting no és perfecte. El major problema amb IXWebHosting és el seu tauler de control. El disseny de la interfície d’usuari és antiquat i molt poc fàcil d’utilitzar; a més, hi ha tantes limitacions estranyes (per exemple, no podeu instal·lar un CMS automàticament a l’arrel).

Heus aquí el meu veredicte: si una adreça IP dedicada és important per a vosaltres, teniu un pressupost limitat i us sentiu còmode amb el disseny / desenvolupament de llocs web, IXWebHosting seria una bona elecció. D’altra banda, si sou un principiant que tot just comença, no crec que IXWebHosting sigui una bona elecció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map