Hi ha molts proveïdors d’allotjament on triar, però és difícil trobar-ne un amb una història més llarga que la de Rose Hosting.


Fundat el 2001, aquest proveïdor d’allotjament es troba a St. Louis Missouri, als Estats Units, on també gestiona el seu propi centre de dades. La companyia afirma que RoseHosting.com va ser la primera i única empresa d’allotjament web al món que va oferir servidors virtuals de Linux comercials el 2001 (sota Rose Web Services LLC) i anima els seus clients a verificar el fet a Archive.org.

En particular, Rose Hosting és una organització d’allotjament només Linux especialitzada en allotjament VPS (tot i que la companyia també ofereix plans d’allotjament compartits i dedicats ara).

A més, aquest proveïdor d’allotjament té una política estricta que no exclou. Alguns dels seus clients més notables inclouen Altarum Institute, UPF.org i Voice IP Solutions.

Plans d’allotjament Rose

Rose Hosting ofereix nombrosos plans i configuracions d’allotjament per atendre una varietat de necessitats del client. Aquests plans inclouen:

Hosting compartit

Hi ha quatre plans d’allotjament compartits disponibles, que van des d’una transferència de dades màxima de 200 GB a 2.000 GB mensuals i 2 GB fins a 30 GB d’emmagatzematge de disc SSD. Els preus oscil·len entre els 4,95 dòlars mensuals i els 19,95 dòlars mensuals, amb diverses funcions i inclusions entre els plans. Vegeu les captures de pantalla a continuació per a les comparacions..

Tots els plans inclouen configuració gratuïta, bloquejador de correu brossa, dominis estacionats il·limitats, treballs de Cron, garantia de devolució de 30 dies, etc..

Les principals característiques de Rose van compartir els plans d’allotjament. Els preus es basen en un pla anual amb un descompte especial del 10% (actualitzat el 31 de maig de 2018). Tingueu en compte que RoseHosting no proveeix domini gratuït durant la inscripció. Comanda aquí.

Hosting VPS

L’allotjament VPS de Rose arriba amb quatre plans disponibles que van des de 19,95 dòlars fins a 79,95 dòlars al mes.

A la gamma baixa, els usuaris reben dos nuclis de CPU amb 1 GB de memòria garantida i un límit de transferència de fitxers mensual de 2.000 GB. A la part superior de l’escala, els usuaris reben vuit nuclis de CPU, 8 GB de memòria garantida i 150 GB d’espai en disc. Entre les abundants funcions s’inclouen l’accés complet a l’arrel, suport 24 hores al dia, una garantia del 100% en temps real, allotjament de DNS gratuït, alimentació SSD i adreça IP gratuïta dedicada.

RoseHosting va gestionar els plans d’allotjament VPS. Els preus es basen en una subscripció d’un any amb un 10% de descompte especial; tots els plans tenen accés complet a l’arrel i una adreça IP gratuïta. Comanda aquí.

Hosting dedicat

RoseHosting ofereix quatre plans d’allotjament dedicats, que van des d’un pla de 269,10 dòlars mensuals que inclou maquinari per suportar memòria de 24 GB, disc de 500 GB i transferències de dades de 3.000 GB al pla de 1079.10 dòlars mensuals que inclou 96 GB de RAM, 2.000 GB de disc i no modificat transferències de dades.

Els plans d’allotjament dedicats a RoseHosting tenen quatre sabors. Preus basats en una subscripció d’un any amb un 10% de descompte (basat en un 10% de descompte especial). Comanda aquí.

La meva experiència amb RoseHosting

Com s’ha esmentat, personalment he estat provant el pla compartit de 1000 Hosting de Rose Hosting des de novembre de 2013 i, en aquest moment, he trobat molt bé i no gaire dolent, una raresa tant per a mi com per al món de hosting en general..

Els contres: el que no m’agrada de RoseHosting

1- Espereu millors funcions d’allotjament compartides

Al preu de 10,35 dòlars / mes (cost mitjà a quatre anys), m’agradaria obtenir més coses del meu host web.

El pla de negocis SSD de RoseHosting només permet cinc dominis i 20 bases de dades. Adreces IP dedicades, Cloud Flare CDN (es carreguen 10 € per despeses d’instal·lació), funcions de còpia de seguretat diàries, etc. només estan disponibles per a usuaris que estiguin disposats a pagar més.

2- Ubicació del servidor només als Estats Units

RoseHosting gestiona el seu propi centre de dades a St. Louis, Missouri, Estats Units, i no ofereix altres opcions quant a la ubicació del servidor. Pot ser que hi hagi problemes de latència si la majoria dels usuaris del vostre lloc es basen fora dels Estats Units.

Es va discutir sobre la latència i es van publicar alguns llistats d’allotjament web basats en l’anàlisi de latència. Per obtenir més informació-

 • Millors serveis d’allotjament per a llocs web del Regne Unit
 • Millors serveis d’allotjament per a llocs web indis
 • Millors serveis d’allotjament per a llocs web de Singapur / Malàisia

Valoració de RoseHosting per usuaris verificats

RoseHosting ha estat durant més d’una dècada. Però per a la meva sorpresa: hi ha poques revisions d’usuaris disponibles en línia.

L’amfitrió web no apareix ni tan sols a la majoria dels llocs de revisió d’allotjament populars. En cas que busqueu comentaris més significatius sobre RoseHosting, aquí us he explicat durant la investigació. La ressenya original es publica aquí a Web Hosting Talk.

L’hora d’inici: Desembre de 2010
Temps esgotat: Gener de 2010
Raó per marxar: La corba d’aprenentatge de Linux era massa alta per al termini de temps assignat i un nou client que he adquirit requereix allotjament .NET; no tenia res a veure amb el seu suport ni serveis.
Informació del servidor: Copiat del correu electrònic inicial.

Preu: 34,99 dòlars http://www.rosehosting.com/virtserv-spec.html
Sistema operatiu: CentOS 5
Espai de disc: 45 GB (inclou l’espai del sistema operatiu)
Memòria: 1500 MB
Transferència al mes: 1500 GB
Adreça IP: 206.196.111.139
Nom d’amfitrió físic: vs1139.rosehosting.com (que s’utilitzarà abans del DNS
els canvis es propaguen)
Servidors DNS (tret que hagueu ordenat els vostres propis servidors DNS):
ns1.rosehosting.com (216.114.78.148)
ns2.rosehosting.com (216.114.78.155)

Resum: Vaig descobrir RoseHosting mitjançant una combinació de cerques a Google i després d’haver fet unes hores d’investigació vaig pensar que els donaré un tomb tot i que no tinc experiència amb CentOS ni Linux. Vaig utilitzar el servei durant aproximadament quatre setmanes i durant aquest temps vaig tenir zero problemes. Com que Linux era nou per a mi, també vaig enviar mitja dotzena de bitllets d’assistència i vaig parlar diverses vegades amb el seu servei de xat en directe. Cada vegada que parlava amb algú, que els coneixia i servia tant, se solia respondre als bitllets d’assistència en dues hores.

Pel que fa al sistema, vaig configurar i tenia tres servidors Team Fortress 2 de 32 homes que funcionaven al servidor juntament amb tres llocs web. Vaig tenir alguns amics de Steam saltant als servidors diverses vegades i van funcionar bé, incloent-hi càrregues de barres addons, ping sub 100ms. Aquí teniu l’enllaç de GameTracker a un dels servidors com a prova més. No estic segur de com ho farien, però amb uns 20 usuaris concurrents, no vaig veure cap canvi. També utilitzaven diversos servidors Counter-Strike bé.

La configuració inicial va durar aproximadament 18 hores, però també vaig ordenar cap a les 3:00 de la nit de Nadal. He enviat per correu electrònic una devolució durant el cap de setmana i l’he rebut avui. En realitat em sento malament per tornar i demanar un reemborsament, ja que em van ajudar una mica. En general, estic molt satisfet amb el seu servei i els recomanaria a qualsevol persona que busqués un VPS basat en Linux barat d’una empresa fiable.

Alternatives RoseHosting & Comparacions

Altres serveis d’allotjament similars que voldreu consultar:

 • Empreses que ofereixen solucions d’allotjament compartit de pressupost: A2 Hosting, Hostinger, Interserver, InMotion Hosting
 • Les empreses se centren en solucions d’allotjament VPS / premium: SiteGround, Netmoly, Liquid Web, Kinsta (host WP administrat)
 • La nostra millor llista d’allotjament web orientada a dades

Consulteu també la comparació al costat de l’altre:

 • Rose Hosting vs Liquid Web
 • Rose Hosting vs A2 Hosting
 • Rose Hosting vs InMotion Hosting
 • Rose Hosting vs BlueHost
 • Rose Hosting vs SiteGround
 • Rose Hosting vs Netmoly
 • Rose Hosting vs TMD Hosting
 • Rose Hosting vs AltusHost

Wrapping Up: RoseHosting is a go?

Resposta breu: Sí.

Al final del dia, l’estabilitat i la velocitat d’allotjament són els que més importen. I RoseHosting ho va fer excepcionalment bé en aquesta regió. Per tant, recomano Rose Hosting a organitzacions o individus que busquen una solució sòlida d’allotjament amb normes estrictes de no supervisió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me