Arvixe és una empresa d’allotjament privada ubicada a San Luis Obispo, CA, amb més de 10 anys sota el cinturó. Fundat el 2003 per Arvand Sabetian, aquest proveïdor d’allotjament va convertir la llista Inc 500 com una de les empreses privades que més creixen a Amèrica tant el 2011 com el 2012..


Una mica més sobre Arvand Sabetian

Abans de aprofundir en els plans d’allotjament d’Arvixe, vaig pensar que seria interessant fer una ullada més a fons a Arvand Sabetian i com funcionen les coses de l’empresa.

Arvand Sabetian va desembarcar a 30 anys menors de 30 anys durant dos anys consecutius el 2002 i el 2003. Va començar el seu Arvixe després del seu primer any de secundària. Segons un article de Inc, Sabetian no volia renunciar a la seva empresa quan va començar la universitat; Llavors, què va convèncer a uns quants amics perquè l’ajudessin a seguir funcionant mentre obtinguessin la titulació. El 2008, el jove empresari es va graduar amb un títol en enginyeria civil i, alhora, la seva empresa Arvixe aportava uns 150.000 dòlars anuals. Va decidir donar-li a Arvixe un any més … i la resta és història.

Arvixe va créixer a partir d’una operació individual en una companyia que acumula múltiples milions. El més interessant per a Arvixe per a mi és que, tot i que l’empresa té més de 80 empleats, no té oficina. El següent vídeo explica més informació sobre com treballa Sabetian amb el seu equip.

Revisió de l’editor

Arvixe ofereix una gran quantitat d’opcions d’allotjament, cadascuna amb subconjunts d’opcions.

El que m’agrada de Hosting Arvixe

 • Registrat empresarial demostrat: Arvixe és un proveïdor d’allotjament molt popular i amb una longevitat demostrada; porta més d’una dècada en el negoci amb un futur positiu per davant.
 • Opcions de millora: l’empresa ofereix una àmplia gamma d’opcions d’allotjament per atendre les necessitats de qualsevol organització. En els seus nivells compartits, VPS i serveis dedicats, ofereix allotjament Linux i Windows.
 • Generós en assignació de potència de la CPU: l’allotjament il·limitat no és realment il·limitat. Però, dit això, em vaig adonar que Arvixe està sent molt generós en termes d’ús de potència del servidor. L’amfitrió web permet utilitzar fins a 700 segons de CPU, 2000 MB de memòria RAM i 500 processos físics, cosa que crec que no és gens dolenta per a un allotjament web de 4 dòlars / mes.
 • Garantia de devolució completa de 60 dies – Arvixe queda al darrere del servei amb una garantia de devolució completa de 60 dies; això està per sobre de la garantia estàndard de la indústria de 30 dies.

El No-tan-bo

 • Un horrible registre de funcionament: el nostre lloc de proves baixava molt sovint.
 • L’opció d’allotjament compartit de classe personal és lleugerament més cara que diversos competidors d’Arvixe (ja que només podeu afegir 6 noms de domini en un sol compte).
 • L’allotjament il·limitat no és realment il·limitat; només serà il·limitat fins que no utilitzeu la CPU Arvixe (que és la norma per a tots els serveis d’allotjament il·limitats, més informació).

Preguntes més freqüents sobre Arvixe Hosting

Qui és Arvixe?

Arvixe és una empresa d’allotjament web basada als Estats Units que ja porta més d’una dècada en el negoci.

Arvixe Hosting continua negociant?

Sí, Arvixe encara funciona, oferint als usuaris una àmplia gamma d’opcions d’allotjament web.

Quines són algunes bones alternatives d’Arvixe Hosting?

Una bona alternativa a Arvixe inclou InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, TMD Hosting i InMotion Hosting.

Verdict: Arvixe Allotjament és bo?

Per emportar, Arvixe és un amfitrió adequat per a llocs web de mida petita i mitjana; però probablement NO és la millor elecció per a empreses o grans llocs web. Hi ha un historial de queixes dels consumidors sobre la fiabilitat del servidor, tot i que, a la vista del ràpid creixement de l’empresa, es pregunta si aquestes queixes són conseqüència de servidors precipitats.

Alternatives

Hosts web similars revisats a WHSR (marques que no són EIG): InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, Hostinger, TMD Hosting i InMotion Hosting. També podeu consultar la nostra millor llista d’allotjament d’empreses per a una fàcil comparació.

Descomptes especials disponibles per a InterServer, InMotion Hosting i Hostinger.

I per a aquells que busquen un allotjament VPS, consulteu aquesta guia d’allotjament VPS actualitzada recentment.

Compareu l’Arvixe Hosting amb altres servidors web

 • Arvixe vs InterServer
 • Arvixe vs DreamHost
 • Arvixe vs A2 Hosting
 • Arvixe vs Hostinger
 • Arvixe vs TMD Hosting
 • Arvixe vs SiteGround
 • Arvixe vs BlueHost
 • Arvixe vs GoDaddy

Més informació / Comandar

Per obtenir més informació sobre les opcions d’allotjament i preus sobre Arvixe o per demanar, visiteu el lloc web d’Arixe a https://www.arvixe.com/.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me