Revisió d’allotjament MDD

MDDHosting es va constituir el 2007 amb la finalitat de proporcionar serveis assequibles d’allotjament web per a empreses i individus de tot el món.


La companyia segueix una estructura completa de serveis d’assistència 24/7/365 basada en un sistema intern de bitllets de problemes. Mitjançant aquest sistema, es poden analitzar missatges d’error reals i altres dades rellevants que es poden perdre en la traducció durant una conversa telefònica. Es recomana als clients que copien i enganxin o capturen els errors de captura de pantalla i que els comparteixin amb suport MDD. L’assistència està disponible a través del portal web i per correu electrònic.

La instal·lació del centre de dades de MDD a Denver rep fonts d’alimentació de diverses subestacions. La humitat i el refredament estan controlats per 7 unitats de maneig d’aire, cadascuna amb redundància N + 1. Aquestes unitats de climatització mantenen un entorn operatiu òptim i constant de 70 graus a tot el centre i una humitat mitjana del 45 per cent. La variació de la temperatura i la humitat pot oscil·lar aproximadament entre 4 graus, però no més. La detecció del foc del centre es gestiona amb equips del sistema d’alarma de detecció precoç i sistema de supressió d’incendis de canonades seques.

La connectivitat al centre inclou el nivell 3, telecomunicacions, Comcast, Internap, XO, Hurricane Electric, Savvis, Global Crossing, RMIX i UUNET.

Plans d’allotjament MDD: trobareu el quadre?

Plans d’allotjament compartits

Els plans d’allotjament compartit de MDD estan dissenyats per a un funcionament màxim i inclouen l’emmagatzematge accelerat de SSD per obtenir velocitat i fiabilitat.

Característiques / PlansBasicIntermediAdvançat
Emmagatzematge5 GB10 GB15 GB
Transferència de dades250 GB500 GB750 GB
Accés al nucli de la CPUUn, d’accés completUn, d’accés completUn, d’accés complet
Domini AddonIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Bases de dades SQLIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Connexions concurrents de MySQL252525
Preu mensual7,50 dòlars / mes11,50 dòlars / mes15,50 dòlars / mes
Preu (subscripció anual)6,38 dòlars / mes9,78 dòlars / mes13,18 dòlars / mes

Plans d’allotjament premium

Els servidors Premium acullen entre l’1 i el 3% del total de comptes que suporta el maquinari i l’emmagatzematge SSD pur per a la màxima velocitat tot el temps. Tots els comptes Premium tenen accés a dos Noms de CPU complets, a diferència del nucli únic disponible als comptes estàndard d’allotjament compartit.

Característiques / PlansBasicIntermediAdvançat
Emmagatzematge5 GB10 GB15 GB
Transferència de dades300 GB600 GB900 GB
Accés al nucli de la CPUDues, d’accés completDues, d’accés completDues, d’accés complet
Domini AddonIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Bases de dades SQLIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Connexions concurrents de MySQL505050
Preu mensual25 $ / mes50 dòlars / mes75 $ / mes
Preu (subscripció anual)21,25 dòlars / mes42,50 dòlars / mes63,75 dòlars / mes

Plans d’allotjament de distribuïdors

Els plans de distribuïdors estan dissenyats per a aquells que desitgin iniciar les seves pròpies empreses d’allotjament web o que tinguin empreses de disseny florents. MDD proporciona totes les eines necessàries perquè l’empresa funcioni ràpidament. A partir d’aquí, els venedors poden configurar els seus propis plans, l’estructura de preus i la marca.

Característiques / PlansBasicIntermediAdvançat
Emmagatzematge25 GB50 GB75 GB
Transferència de dades500 GB1.000 GB1.500 GB
Comptes de cPanel255075
Còpia de seguretat diària
Sobrevenda
Preu mensual34,50 dòlars / mes59,50 dòlars / mes84,50 dòlars / mes
Preu (subscripció anual)29,33 dòlars / mes50,58 dòlars / mes71,83 dòlars / mes

Plans d’allotjament VPS

Els plans VPS de MDD proporcionen nivells més alts de seguretat, fiabilitat i velocitat sense la despesa addicional d’un servidor dedicat.

Característiques / PlansBasicIntermediAdvançat
Emmagatzematge20 GB35 GB50 GB
Transferència de dades500 GB1.000 GB1.500 GB
RAM dedicada1 GB1,5 GB2 GB
vSwap (RAM remarcable)1 GB1,5 GB2 GB
Cores de CPU (2+ GHz)124
Preu mensual49,50 dòlars / mes74,50 dòlars / mes99,50 dòlars / mes
Preu (subscripció anual)42,08 dòlars / mes59,60 dòlars / mes79,60 dòlars / mes

Plans de hosting dedicats

Els servidors dedicats estan dissenyats per satisfer les necessitats dels llocs que han superat el servei d’allotjament compartit i revendedor.

Els plans de servidors dedicats de MDD ofereixen els serveis següents mitjançant processadors quad-core únics cronometrats a 3220 o 5430 o processadors quad-core dobles en sentit de 5430 o 5520 (tarifes a petició):

 • CPU Xeon 3220
 • 2 GB RAM total
 • Sata HD de 250 GB
 • Amplada de banda de 2000 GB al mes
 • 5 Adreces IP
 • Port de 100 megabits

Hosting MDD enfront d’altres servidors similars

Les ofertes de MDD Hosting en els seus plans d’allotjament són molt similars a RoseHosting, InMotion i Altus Host. Els quatre són serveis d’allotjament premium que prometen una gran fiabilitat del servidor i un servei postvenda de primera qualitat. A continuació, es detallen els bàsics bàsics de Hosting MDD amb altres plans de hosting similars.

HostingMDD HostingInMotionAltus HostRose Hosting
Pla en revisióBàsicPotènciaBronze1000 compartits
Emmagatzematge de disc5 GBIl·limitat10 GB2 GB
Transferència de dades250 GBIl·limitat200 GB40 GB
Emmagatzematge SSD?
Domini AddonIl·limitat5Il·limitat3
Bases de dades MySQLIl·limitatIl·limitatIl·limitat10
Instal·lador automàticSuaveSuaveSuaveSuave
Trieu Ubicacions del servidorNoSí, EUA nord-est o costa oestNoNo
Còpia de seguretatDiàriament, en hores puntaSetmanalmentSetmanalmentSetmanalment
Període de prova30 dies90 dies45 dies30 dies
Preu (subscripció de 12 mesos)6,38 dòlars / mes4,49 dòlars / mes *7,95 dòlars / mes6,71 dòlars / mes
Llegiu la crítica

“* Nota: Preu d’allotjament InMotion basat en descomptes exclusius de WHSR, preu normal 9,99 $ / mes.

Experiència d’usuari d’allotjament MDD

Tot i que hi ha prou introduccions i ressenyes sobre plans d’allotjament, podeu obtenir-la de totes maneres en el lloc d’allotjament MDD.

El que és important: MDD Hosting és bo?

Per respondre la pregunta, treballem amb els usuaris actuals de MDD Hosting, Dave Dean, de What’s Dave Doing, per oferir-vos una imatge més clara. Dave Dean escriu les següents seccions (avantatges i contres i línia de fons, etc.). Vam conèixer per primera vegada a Dave a través d’un popular bloc de treballs de blogger i creiem que no té cap relació directa amb l’empresa MDD Hosting. Tanmateix, vam pagar a Dave una tarifa raonable per respondre a les nostres preguntes i escriure aquest correu electrònic. 

Aquí va Dave. 

Fons ràpid

Vaig passar a MDD Hosting fa poc més d’un any després d’haver estat molt insatisfet amb el servei que estava rebent de la meva gran empresa d’allotjament existent. Tot i només rebre una quantitat moderada de trànsit, el meu lloc de WordPress (què és Dave Doing?) Mostrava errors i baixava diverses vegades per setmana. Tot i passar hores enrere i endavant amb el personal d’assistència, només vaig obtenir excuses i indiferència. Després d’uns mesos sense millorar, vaig decidir que era hora de moure’m.

El que més m’agrada de Hosting MDD?

Hi ha diverses coses que m’agraden de l’oferta de MDD Hosting, entre elles:

 • Fiable: Tot i estar al pla d’allotjament més baix i compartit, és rar que el meu lloc baixi. El controlo amb Pingdom i tinc molt menys d’una hora d’aturada al mes des que vaig ingressar, inclòs el manteniment programat. Mai no he tingut problemes de rendiment, ni durant el meu propi ús ni informats pels usuaris del lloc.
 • Velocitat: El lloc és sensiblement més ràpid que amb el meu anterior amfitrió, des de qualsevol part del món. Vaig tenir diversos paràmetres de referència després de la migració, tant externs com interns, i tots van reportar millores importants.
 • Suport: Em preocupava inicialment que MDD no oferís una opció de suport en xat en directe, però no ha tingut cap importància. El meu amfitrió anterior sovint trigava mitja hora a estar disponible per a un operador, cosa que significava molt asseure i esperar. En les poques ocasions que he tingut que registrar un bitllet de suport, no han trigat més de tres minuts a obtenir una resposta, molt més ràpid del que esperava!
 • Dedicació: MDD és una petita empresa i només ofereix allotjament. M’agrada que estigui centrat en fer bé una cosa, en lloc d’intentar ser tot per a tothom. La pàgina Acerca de “No veiem els nostres clients com un número o un signe de dòlar”. I és que realment se sent així: no rebeu palmes amb respostes ni excuses genèriques..

El que no m’agrada: inconvenients del MDD Hosting

L’única queixa real que tinc sobre MDD és que el preu se sent lleugerament a l’altura per la quantitat d’espai de disc inclòs i ample de banda *. Al pla “bàsic”, pagareu 7,50 dòlars el mes (abans de descomptes anuals o promocionals) per 5 GB d’emmagatzematge i 250 GB de transferència de dades. Tanmateix, l’empresa realitza promocions habituals, que normalment ofereixen al voltant d’un 25% de descompte sobre el preu estàndard, i obtindreu el que pagueu en termes de velocitat i fiabilitat..

* Nota de Jerry: La veritat és, si es compara, el preu de MDD Hosting és realment raonable per a mi. Els lectors poden comparar les ofertes d’allotjament VPS més recents d’aquesta pàgina (barra lateral dreta)

MDD Hosting Revisió en temps real

Per obtenir més informació, visiteu MDD Hosting Online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map